Sebija All about
-
konami666
#13651 Re: Sebija All about
Ne zna gdje udara sa datumima jer je zaboli neka stvar. Niko se ne buni ni za šta. Nema letargičnije nacije na planeti.
- Nespin
- Bloo
- Globalna šefica
#13653 Re: Sebija All about
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Srećko_Šimićuglavnomja wrote: ↑26/05/2021 20:28i opet srecko pa srecko ...Bloo wrote: ↑26/05/2021 18:29 https://faktor.ba/vijest/prof-dr-izetbe ... tna/126328
I pitanja Kurjaka...potpisana...
I dopis dekanatu gdje se spominje Kurjakovo ime...
Hmm...
nije srecko nego sreco
ne mozes raditi sa covjekom, a da ni ne znas kako se zove![]()
citav grad je znao kako se zove
usput, ja njoj nista ne vjerujem, a faktor je sebijin blog
) AZU BiH “Napredak u ginekologiji i opstetriciji”, Memorijalni simpozij posvećen akademiku Srećku Šimiću, str. 11-12 (pristupljeno 15. kolovoza 2018.)
(boš.) Klix.ba FENA: Umro naučni radnik i akademik Srećko Šimić, 17. prosinca 2011. (pristupljeno 15. kolovoza 2018.)
- Nespin
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#13655 Re: Sebija All about
- Bloo
- Globalna šefica
#13656 Re: Sebija All about
Dajte rodni list 
- Nespin
-
foxlife
#13658 Re: Sebija All about
Dostavim papir da sam zavrsio i da je maksprotiv marksa jedan od mentora i sl a ti kazes nisam bio mentorMaksprotivMarksa wrote: ↑26/05/2021 21:46 Fuj je sve ovo.
Lik kaze nije specijalizirala kod mene, ona kaze doktorirala sam, dokaze, hampa se digne, ona sve sto joj se trazilo dostavi, i naravno na kraju se kaze ma to su njoj sredili, laze ona. Znaci dovoljno je bilo sta teci protiv Sebije da dio javnosti to uzme kao konacnu istinu, to je sramotno, neka prica ko sta hoce, ali ovo je dno dna, sto dno SDA ne cini nista manjim od tog dna
Senad je obicni zeton novinar i ovo drustvo ce prodisati kada shvati o kakvom smetljaru se radi, ozbiljan kancer, nije ni cudo sto je kao novinarcic prvi izdanak dobrog dede Alije
Do koga je do mene ili do tebe jel ovo moje valjano ako si ti rekao nisam ja bio to i to?
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#13659 Re: Sebija All about
Nemoguće je da nema sliku sa obrane dizertacije. Ona brani tezu, Komisija sjedi, raja sa cvijećem i sve kako ide. 2000 su već korišteni digitalni foto aparati, a i da nisu, to se ima i kad su se razvijali filmovi
- Edin H.
#13660 Re: Sebija All about
Nema zato što nije rob konformizma. 
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#13661 Re: Sebija All about
Eh, koliko ih je doktoriralo kao Sebija
. Mslim da imamo najviše doktora nauka po glavi stanovništva, to ono nastavak dijelnja generalskih cinova u ratu
.
- MaksprotivMarksa
#13662 Re: Sebija All about
Rekao je da joj nije bio mentor za specijalizaciju, za doktorat je rekao da se ne sjeca, njeni papiri su ok, ovo za sliku mi se svidja, bas je na granici bemoguceg danema sliku, kada je vec bilo 300 ljudi, treba pitati Gavrankapetanovice jesu li bili naodbrani, Faris bi mozda i slagao, Ismet ne bi. U tom svijetu na Med fakultetu te stvari ne prolaze ispod radara, a ovog za sliku se nisam sjetio, ali je suprer, neka pronadje slikufoxlife wrote: ↑26/05/2021 23:28Dostavim papir da sam zavrsio i da je maksprotiv marksa jedan od mentora i sl a ti kazes nisam bio mentorMaksprotivMarksa wrote: ↑26/05/2021 21:46 Fuj je sve ovo.
Lik kaze nije specijalizirala kod mene, ona kaze doktorirala sam, dokaze, hampa se digne, ona sve sto joj se trazilo dostavi, i naravno na kraju se kaze ma to su njoj sredili, laze ona. Znaci dovoljno je bilo sta teci protiv Sebije da dio javnosti to uzme kao konacnu istinu, to je sramotno, neka prica ko sta hoce, ali ovo je dno dna, sto dno SDA ne cini nista manjim od tog dna
Senad je obicni zeton novinar i ovo drustvo ce prodisati kada shvati o kakvom smetljaru se radi, ozbiljan kancer, nije ni cudo sto je kao novinarcic prvi izdanak dobrog dede Alije
Do koga je do mene ili do tebe jel ovo moje valjano ako si ti rekao nisam ja bio to i to?
-
meridiyan
#13663 Re: Sebija All about
1. Gdje je indeks koji je u sklopu molbe za priznavanje statusa studenta postdiplomske nastave priložila Sebija Izetbegović, a u koji je navodno bilo upisano deset ispita koje je položila na Medicinskom faklutetu Univerziteta u Zagrebu?
2. Gdje je specijalistička knjižica u koju mora biti upisan specijalistički staž i obaveze koje je izvršio specijalizant?
3. Gdje je odluka o izboru mentora dr. Asima Kurjaka za doktorsku disertaciju i gdje je zapisnik komisije o odbrani doktorata?
-
megaribi1
#13664 Re: Sebija All about
Na dokumentu od odbrane doktorata Kurjak je predsjednik komisije, a ne mentor. To su gotovo uvijek dvije odvojene osobe. Mnogi pravilnici zabranjuju da bude ista. Mentor radi sa kandidatom godinama i zajedno objavljuju radove, a predsjednik komisije na kraju pročita finalnu verziju doktorskog rada (ako i to, mnogi vjeruju da su mentor i kandidat dobro odradili posao) i vodi sjednicu odbrane, čitajući unaprijed pripremljen tekst. Biti mentor nekome za doktorat je nešto što se pamti kao biti mu vjenčani kum. Biti predsjednik komisije se pamti jedino zbog toga što treba obući odijelo i kravatu umjesto džempera i farmerki, jer je to skoro administrativna stvar. Tako da tvrdnja Kurjaka da se ne sjeća mentorstva ima smisla. Zašto je njegovo ime navedeno na odštampanoj verziji doktorata u svojstvu mentora, drugo je pitanje.
- Billy The Pljuc
#13665 Re: Sebija All about
Odlično uočeno i samo još jedna potvrda kako se lako da previdjeti nešto.megaribi1 wrote: ↑27/05/2021 01:05 Na dokumentu od odbrane doktorata Kurjak je predsjednik komisije, a ne mentor. To su gotovo uvijek dvije odvojene osobe. Mnogi pravilnici zabranjuju da bude ista. Mentor radi sa kandidatom godinama i zajedno objavljuju radove, a predsjednik komisije na kraju pročita finalnu verziju doktorskog rada (ako i to, mnogi vjeruju da su mentor i kandidat dobro odradili posao) i vodi sjednicu odbrane, čitajući unaprijed pripremljen tekst. Biti mentor nekome za doktorat je nešto što se pamti kao biti mu vjenčani kum. Biti predsjednik komisije se pamti jedino zbog toga što treba obući odijelo i kravatu umjesto džempera i farmerki, jer je to skoro administrativna stvar. Tako da tvrdnja Kurjaka da se ne sjeća mentorstva ima smisla. Zašto je njegovo ime navedeno na odštampanoj verziji doktorata u svojstvu mentora, drugo je pitanje.
Izgleda da oni nemaju pojma gdje su ga sve iskoristili kao referencu, ovo "oni" jer ne vjerujem da je gospođa bila toliko glupa da sve sama sastavlja i piše ali nikad ne reci nikad.
- Billy The Pljuc
#13667 Re: Sebija All about
Kao i u svakoj SDA aferi tako i u ovoj, što se više brane to se više upetljavaju u ispletenu mrežu laži. U stvari mreža nije ni ispletena u smislu inventivnog laganja nego je ova doktorica opšte prakse počela da laže vrlo rano i iz jedne laži bježala u drugu pa se kasnije vjerovatno našao tu još neko da joj "pomogne". S obzirom da se radi o SDA kadrovima koji, iskoristiću priliku i napisati nešto što nedavno pročitah a što bi kao trebalo opisivati amerikance, ne predstavljaju najoštrije olovke u pernici, nije za začuditi da imamo bog zna koliko verzija biografije iste i dokumentacije o "školovanju" gdje su se pojedina imena pojavljivala na istoj u različitim ulogama.
Mada, kad malo bolje razmislim, ovi iz SDA su uvreda i za amerikance.
Mada, kad malo bolje razmislim, ovi iz SDA su uvreda i za amerikance.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#13668 Re: Sebija All about
Jel ti poznajes razliku izmedju specijalizacije i doktorata?MaksprotivMarksa wrote: ↑26/05/2021 21:46 Fuj je sve ovo.
Lik kaze nije specijalizirala kod mene, ona kaze doktorirala sam,
-
foxlife
#13669 Re: Sebija All about
Ma zajebali su sa kurjakom bilo to predsjednik komisije mentor ili bilo sta
Imam osjecaj da je ona kurjaka vidjela samo na tom lijecenju kad je dosao da je posjeti zbog povezanosti sa alijom i nista vise
Imam osjecaj da je ona kurjaka vidjela samo na tom lijecenju kad je dosao da je posjeti zbog povezanosti sa alijom i nista vise
- sinuhe
#13670 Re: Sebija All about
A je li bila na lijecenju? 
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#13671 Re: Sebija All about
Organizovali su predavanje u zagrebu samo za sebijuuglavnomja wrote: ↑26/05/2021 20:34molim vas, da li pise stvarno MC izmedju ian i donald???![]()
... his good friend and teacher Professor Ian Donald, he founded the Ian Donald Inter-University School of Medical Ultrasound in Dubrovnik, Croatia in 1981. Each year many celebrated students come through their advanced courses in medical ultrasonography. His unyielding enthusiasm to educate for the advancement of ultrasonography in Obstetrics and Gynecology has been met with worldwide appreciation.
plus sto ovdje pise bukvalno da je skola bila u dubrovniku i da su studenti isli tamo na predavanja.
-
Novak20
#13672 Re: Sebija All about
Sebija u CV napisa da je diplomirala sa prosječnom ocjenom 8,3 ??????
Dok drugi tvrde da je prosječna ocjena 7,3.
Dok drugi tvrde da je prosječna ocjena 7,3.
-
breuer
#13673 Re: Sebija All about
Projekat magistarskg rada?
Njoj je čitava "edukacija" očito projekat...
Njoj je čitava "edukacija" očito projekat...
-
splinter
- Tesla Edison
#13675 Re: Sebija All about
Nisam ti ja bot. U novčaniku mi je članska od danas najvećeg rivala SDA.dustaban wrote: ↑26/05/2021 21:31 Ima li ko da ukaze ovom @teslidsonu (meni se gadi pričat sa botovima) da nisu tolko bitni ni Kurjak, ni doktorat, ovdje imamo problem "unutrašnje kontradikcije", da pojednostavim - sukob različitih tvrdnji/izjava/dokaza iste osobe.
Prvo spominje započeti studij u Zagrebu u deset nakih ispita položenih u Zagrebu, a onda ova zadnja izjava - nemam ja ništa sa Zagrebom, tu sam bila samo u gostima?!
A kad čovjek na sve to doda bruku sa smeće-respiratorima koji samo njoj valjaju u vascijelom dunjaluku... i sve ostale skandale onda se zaista treba čuditi onima koji se čude onima koji joj ništa ne vjeruju.
Ja bi, da se pitam, njoj dao heftu dana da smisli bilo kakvu priču samo da je propusti kroz softver da vidimo hoćel zaštekat sama od sebe!
Samo sam realan. Svi smo tražili da pokaže disertaciju i papire. To je pokazala i ne vidim razlog dalje rasprave u tom pravcu.
Da li su papiri regularni, možemo mi naglabati koliko želimo, ali niko od nas nema ni znanje, ni mogućnosti, a ni sredstva da se možemo baviti sa tim i voditi istrage. Datum ovakav ili onakav, ima pečat, nema pečat, ima potpis, nema potpis. Dok to sve ne uzmemo u ruke, dok se ne urade potrebna vještačenja i sve što sa tim ide, sve ovo što pišemo je čisto nagađanje i pretpostavke.
Na kraju krajeva, ako je to sve i tačno što se piše i ako nakon svega toga Kurjak i dalje šuti, te dopušta da ga prave senilnim starcem i budalom, onda šta ja, ti, peti, deseti, tu možemo? Nek ode u tužilaštvo, nek to prijavi, nek da iskaz i neka se pokrene službena istraga. Ne vidim razlog da lik trpi ovakve kvalifikacije ako je u pravu. Posebno stručnjak kakav je on. Ako nije u pravu, to je već onda nešto drugo.