Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
5 0 5
#13651 Re: Juventus
zar morata nije posudjen? njega madrid moze prodati kome hoce. tj. onome ko ponudi najvise.
-
Mohamad Sissoko
#13652 Re: Juventus
Moze ga real ovo ljeto otkupit za 30 miliona, on je Juventusov igrac al et moze ga vratiti. Vec slijedece ljeto moraju ga platit 38 miliona al Juve to moze odbit.5 0 5 wrote:zar morata nije posudjen? njega madrid moze prodati kome hoce. tj. onome ko ponudi najvise.
-
5 0 5
#13653 Re: Juventus
ali ako recimo neko ponudi 30+ miliona za njega (sto je, gledajuci trziste a i njegovu formu, vrlo moguce), zasto ga madrid ne bi vratio sebi za 30, pa recimo, prodao za 80? osim ako juve nema neku kalauzu u ugovoru koja kaze drukcije.Mohamad Sissoko wrote: Moze ga real ovo ljeto otkupit za 30 miliona, on je Juventusov igrac al et moze ga vratiti. Vec slijedece ljeto moraju ga platit 38 miliona al Juve to moze odbit.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#13654 Re: Juventus
Valjda se igrac prvo pita ?5 0 5 wrote:zar morata nije posudjen? njega madrid moze prodati kome hoce. tj. onome ko ponudi najvise.
Ne znam koliko je tacan ovaj tekst jer toj stranici ja nista ne vjerujem. Samo znam da mu je bolje igrati u Juventusu nego biti klupa u Realu.
Od kako je u Juventusu izborio se za mjesto i u reprezentaciji Spanije
U svakom slucaju zanimljiv igrac, vrijedi ga pratiti.
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... not-madrid
- I am Happy
#13655 Re: Juventus
Bilo je cudno kada je Juve "bacio" onolike pare ne njega... ljudi stvarno znaju sta rade. Skoro svi transferi su fenomenalni...
Kako god da bude, Juve ce sigurno profitirati
Full Interview with his agent.
Alvaro Morata’s agent says the Juventus striker will only return to Real Madrid if he wants to.
The Bianconeri signed the Spanish star this summer from Los Merengues, but the Bernabeu giants included a clause which enables them to buy him back for an agreed fee over the next two seasons.
“The situation at the moment is that he strongly wants Juve,” Giuseppe Bozzo assured Tuttosport.
“When it comes to great players such as him, we have the last word, regardless of clubs or clauses. Morata is fine at Juve, he’s not thinking of anything else.
“It would depend on the will of the player too, just as it was his decision to leave a year ago.
“Real did not want to sell him, and then they wanted to sell him to other clubs which were offering more, looking to overtake Juve.
“But Alvaro is stubborn, there’s always one word that counts, and that’s his. He proved it, he said ‘I want to go to Juve’, and [the move to] Juve was done, despite all Real’s pressure.
“Alvaro had seen first hand what Juve were offering him. I know him well, his determination is crazy, he has courage, guts.
“He says what he thinks, he’s not someone who sits on the fence.
“A few days ago he said in an interview in Spain that he’s fine at Juve, that he isn’t thinking of returning to Madrid and wants to continue to grow with Juve.
“He also said he’d play for free to win the Champions League with Juventus, and those are exactly his thoughts. He’s said similar things to me too.
“He’s tough, Alvaro, he’s not afraid of anything. Juve is his obsession. Now that he’s also making his mark with the national team he’s becoming an idol of all Spaniards, not just fans in Madrid.
“That said, no club, not even one as powerful as Real, would spend so much money to bring back a player who doesn’t want to move.”
Bozzo also hinted at one of Morata’s ambitions, to win the Champions League with the Bianconeri.
“Last year, during the negotiations, once we left he made me a promise that concerns him, Juventus and the Champions League.
“I can’t say any more, but I hope that promise comes to fruition. Alvaro would be on cloud nine, but so would Juventus.”
Kako god da bude, Juve ce sigurno profitirati
Full Interview with his agent.
Alvaro Morata’s agent says the Juventus striker will only return to Real Madrid if he wants to.
The Bianconeri signed the Spanish star this summer from Los Merengues, but the Bernabeu giants included a clause which enables them to buy him back for an agreed fee over the next two seasons.
“The situation at the moment is that he strongly wants Juve,” Giuseppe Bozzo assured Tuttosport.
“When it comes to great players such as him, we have the last word, regardless of clubs or clauses. Morata is fine at Juve, he’s not thinking of anything else.
“It would depend on the will of the player too, just as it was his decision to leave a year ago.
“Real did not want to sell him, and then they wanted to sell him to other clubs which were offering more, looking to overtake Juve.
“But Alvaro is stubborn, there’s always one word that counts, and that’s his. He proved it, he said ‘I want to go to Juve’, and [the move to] Juve was done, despite all Real’s pressure.
“Alvaro had seen first hand what Juve were offering him. I know him well, his determination is crazy, he has courage, guts.
“He says what he thinks, he’s not someone who sits on the fence.
“A few days ago he said in an interview in Spain that he’s fine at Juve, that he isn’t thinking of returning to Madrid and wants to continue to grow with Juve.
“He also said he’d play for free to win the Champions League with Juventus, and those are exactly his thoughts. He’s said similar things to me too.
“He’s tough, Alvaro, he’s not afraid of anything. Juve is his obsession. Now that he’s also making his mark with the national team he’s becoming an idol of all Spaniards, not just fans in Madrid.
“That said, no club, not even one as powerful as Real, would spend so much money to bring back a player who doesn’t want to move.”
Bozzo also hinted at one of Morata’s ambitions, to win the Champions League with the Bianconeri.
“Last year, during the negotiations, once we left he made me a promise that concerns him, Juventus and the Champions League.
“I can’t say any more, but I hope that promise comes to fruition. Alvaro would be on cloud nine, but so would Juventus.”
-
5 0 5
#13656 Re: Juventus
morata je prije par dana dao interview za spanske novine gdje govori isto sto i njegov agent. njemu je sigurno bolje u juventusu. ali koga briga sta govori agent. ako ga madrid moze vratiti i zaraditi pare na njemu, oni ce to sigurno i uraditi. madrid nije tip kluba koji gleda interes igraca. ako im neko ponudi vise para, (pre)prodat ce ga. samo je pitanje ugovora. tj. to sto kazes, valjda se i igrac nesto pita. a da li se pita?
- I am Happy
#13657 Re: Juventus
Pa mora se pitati jer se ipak radi o covjeku a ne novcanici ili čeku5 0 5 wrote:morata je prije par dana dao interview za spanske novine gdje govori isto sto i njegov agent. njemu je sigurno bolje u juventusu. ali koga briga sta govori agent. ako ga madrid moze vratiti i zaraditi pare na njemu, oni ce to sigurno i uraditi. madrid nije tip kluba koji gleda interes igraca. ako im neko ponudi vise para, (pre)prodat ce ga. samo je pitanje ugovora. tj. to sto kazes, valjda se i igrac nesto pita. a da li se pita?
Ako on kaze da nema namjeru da se vrati u Real, bezobzira na ugovor, greška bi ga bilo vratiti.
Nezadovoljan igrac je nezadovoljan.... nema ti para koje ce ga natjerati da igra
- relativno84
#13658 Re: Juventus
Nema mjesta u Madridu za njega, niko nece dati 30mil tako da ostaje tamo gdje mu je lijepo 
- I am Happy
#13659 Re: Juventus
A i to.... Real se ne zajebaje sa mladim i talentovanim igracima, oni jednostavno kupe zvijezderelativno84 wrote:Nema mjesta u Madridu za njega, niko nece dati 30mil tako da ostaje tamo gdje mu je lijepo
-
5 0 5
#13660 Re: Juventus
Radi se o ugovoru. To je ono što ja vas pitam ovdje, ali izgleda da ne znate.I am Happy wrote:
Pa mora se pitati jer se ipak radi o covjeku a ne novcanici ili čeku
Ako on kaze da nema namjeru da se vrati u Real, bezobzira na ugovor, greška bi ga bilo vratiti.
Nezadovoljan igrac je nezadovoljan.... nema ti para koje ce ga natjerati da igra
Ja ne znam šta piše, ali evo, rekao je kolega m.sissoko da ga Madrid može vratiti za 30m. Ako ga pravno mogu vratiti, i onda na njemu zaraditi, šta ja znam, 50 miliona, zašto to ne bi uradili. Neka ga vrate u Madrid pa neka ga Juve kupi opet. Ali za 80m. Ili neka ide u Chelsea. On jeste čovjek, ali je isto i roba koja se kupuje i prodaje i vezan je slovima isprintanim na papiru koji se zove ugovor. Taman će Madrid izgubiti 50m zato što se Morati ne vraća. Znači, bitno je šta piše na ugovoru a ne šta bi Morata i njegov agent htio. Opet, ja sve ovo pišem na bazi što sam ovdje pročitao, da ga Real može vratiti za 30m.
- relativno84
#13661 Re: Juventus
http://www.juventus.com/wps/wcm/connect ... OD=AJPERES5 0 5 wrote: Radi se o ugovoru. To je ono što ja vas pitam ovdje, ali izgleda da ne znate.
Ja ne znam šta piše, ali evo, rekao je kolega m.sissoko da ga Madrid može vratiti za 30m. Ako ga pravno mogu vratiti, i onda na njemu zaraditi, šta ja znam, 50 miliona, zašto to ne bi uradili. Neka ga vrate u Madrid pa neka ga Juve kupi opet. Ali za 80m. Ili neka ide u Chelsea. On jeste čovjek, ali je isto i roba koja se kupuje i prodaje i vezan je slovima isprintanim na papiru koji se zove ugovor. Taman će Madrid izgubiti 50m zato što se Morati ne vraća. Znači, bitno je šta piše na ugovoru a ne šta bi Morata i njegov agent htio. Opet, ja sve ovo pišem na bazi što sam ovdje pročitao, da ga Real može vratiti za 30m.
Ako je od pomoci
- Bianconeri1988
#13662 Re: Juventus
Real nema prava kupiti nazad Moratu prije ljeta 2016. godine.
- Tito_i_Partija
#13663 Re: Juventus
Naravno da se pita. On je u svakom smislu Juventusov igrac, samo je caka u tome sto ima otkupnu klauzulu koja vazi samo za Real, koju Juventus mora prihvatit'. Ali cak iako Real tu sumu uplati, slijede pregovori sa igracem u vezi njegovog licnog ugovora (plata, bonusi, itd) koje on moze odbit'. On nije posudjen igrac da se vraca nazad u Real pod istim ugovorom s kojim je dos'o, kuzis?5 0 5 wrote:morata je prije par dana dao interview za spanske novine gdje govori isto sto i njegov agent. njemu je sigurno bolje u juventusu. ali koga briga sta govori agent. ako ga madrid moze vratiti i zaraditi pare na njemu, oni ce to sigurno i uraditi. madrid nije tip kluba koji gleda interes igraca. ako im neko ponudi vise para, (pre)prodat ce ga. samo je pitanje ugovora. tj. to sto kazes, valjda se i igrac nesto pita. a da li se pita?
Ako se ne varam, i Barcelona je nesto slicno radila sa Bojanom kad su ga prodali Romi.
-
5 0 5
#13664 Re: Juventus
hvala. ja sam do danas mislio da je on posudjen igrac.Tito_i_Partija wrote: Naravno da se pita. On je u svakom smislu Juventusov igrac, samo je caka u tome sto ima otkupnu klauzulu koja vazi samo za Real, koju Juventus mora prihvatit'. Ali cak iako Real tu sumu uplati, slijede pregovori sa igracem u vezi njegovog licnog ugovora (plata, bonusi, itd) koje on moze odbit'. On nije posudjen igrac da se vraca nazad u Real pod istim ugovorom s kojim je dos'o, kuzis?
Ako se ne varam, i Barcelona je nesto slicno radila sa Bojanom kad su ga prodali Romi.
- Tito_i_Partija
#13665 Re: Juventus
Juve ga je kupio za 20 miliona eura. Ipak je malo previse za posudbu.
- Bianconeri1988
#13666 Re: Juventus
Čeveras bez Carlitosa, valjda bude spreman za Monaco...
- relativno84
#13668 Re: Juventus
Vecerasnje izdanje ce pokazati cemu se mozemo nadati u nastavku, ako nismo u stanju dobiti violu sta ocekivati protiv knezeva 
- relativno84
#13672 Re: Juventus
Trpaj levate

- insaneinthebrain
#13674 Re: Juventus
jos jedan u drugom poluvremenu i zavrsiti ovo 
- I am Happy
#13675 Re: Juventus
Prije pocetka tekme kontam ko ce dati dva gola kada nema Teveza....
Morata je preuzeo njegovu ulogu
kod oba gola je ucestvovao, odlican
Kada se ozbiljno pristupi utakmici onda to izgleda ovako
Morata je preuzeo njegovu ulogu
Kada se ozbiljno pristupi utakmici onda to izgleda ovako