FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
kakaljin
#13626 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Eto to su ljudi sa kojima dijelimo grad i koji na sve nacine nam pokusavaju podmetnuti nogu.
Cuj zabranili koristenje juzne tribine, traze 3 puta vecu cijenu i hoce da im jos dodatno placamo neke stvari sto mozemo mi donjeti na stadion.
Cuj zabranili koristenje juzne tribine, traze 3 puta vecu cijenu i hoce da im jos dodatno placamo neke stvari sto mozemo mi donjeti na stadion.
- SmokingMan
#13627 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Još samo fali da nam zeničani puknu cijenu,ako ne istu barem nešto veću,pa da e ambis oko stadiona produbi. 
A za astronomski-nereralnu cifru "baze bez poraza" stvarno nemam komentara....
A za astronomski-nereralnu cifru "baze bez poraza" stvarno nemam komentara....
- Ultraviolent
#13628 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Bolje i ovo jebi ga, nego da te oni lihvari ucjenjuju.
Sretno braćo i nemojte se izdvajat previše u Ze, robija će akcijati i tražit osvetu za jučerašnje batine prekoputa željezničke
Sretno braćo i nemojte se izdvajat previše u Ze, robija će akcijati i tražit osvetu za jučerašnje batine prekoputa željezničke
- rocco_siffredi
#13629 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Izgleda da ovi sa Grbavice nisu tražili velike pare za iznajmljivanje, ali nasa uprava nije htjela pristati na garanciju u visini 100 000 KM za eventualnu stetu, plus da na Jugu nema nasih navijača, sto je oko 3000 mjesta.
Nista, BP stizemo.
Nista, BP stizemo.
-
Gandra_1
#13630 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Mene sada više brine gdje cemo igrati grupnu fazu... Ja glasam za Split 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13631 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Nadam se da će se raditi na riješenju pitanja gdje igrati narednih sezona, u suprotnom
Ako ovo nije alarm, ne znam šta bi bilo.
Ne interesuju me nikakvi izgovori, zajebo savez, Ajnadžić, CSR, nebitno je to, rovite oči svima kojima treba da se bar dopusti sređivanje Koševa na CAT 3, a ako može nešto drugo/više, još bolje.
Dočekamo li i iduću sezonu sa istim stanjem, jbat ga. Odigrati prvo i u drugom pretkolu ispasti.
Nema smisla cirkus praviti.
Ako ovo nije alarm, ne znam šta bi bilo.
Ne interesuju me nikakvi izgovori, zajebo savez, Ajnadžić, CSR, nebitno je to, rovite oči svima kojima treba da se bar dopusti sređivanje Koševa na CAT 3, a ako može nešto drugo/više, još bolje.
Dočekamo li i iduću sezonu sa istim stanjem, jbat ga. Odigrati prvo i u drugom pretkolu ispasti.
Nema smisla cirkus praviti.
- emigrazione
#13632 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ma kakva Grbavica, kakva je budala uopste i pokusala da organizuje našu utakmicu tamo...čitav šatro stadion bi bio demoliran prije nego bi i počela utakmica, kad budemo imali tim koji ce redovno igrati treća pretkola i grupe onda se dobro porezati i praviti stadion, ovako možemo pođahkad i na Bilino šta fali... do tada napucati kamp da zviždi, veća je njima vuna naš kamp nego nama njihova ilegalno izgrađena tribina koja redovno zjapi prazna...
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#13633 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Evo ti iz prve ruke, ponuda "komsija je bila" cca 50K 2 dana, a ponuda BP cca 25K za 3 dana. Bez garancija, bez zabrane prodaje karata za tribine i plus dodatnih nekih troskova... Kada se sabere "steta" od neprodaje juga, plus ovi troskovi ne da je duplo nego i troduplo skuplja Grbavica i ta garancija... Svojski su se potrudili da ih odbijemo. Neka su. Imaju pravo.rocco_siffredi wrote:Izgleda da ovi sa Grbavice nisu tražili velike pare za iznajmljivanje, ali nasa uprava nije htjela pristati na garanciju u visini 100 000 KM za eventualnu stetu, plus da na Jugu nema nasih navijača, sto je oko 3000 mjesta.
Nista, BP stizemo.
- rocco_siffredi
#13634 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Da nije bilo ove zabrane oko Juga, trebalo je pristati.F&N wrote:Evo ti iz prve ruke, ponuda "komsija je bila" cca 50K 2 dana, a ponuda BP cca 25K za 3 dana. Bez garancija, bez zabrane prodaje karata za tribine i plus dodatnih nekih troskova... Kada se sabere "steta" od neprodaje juga, plus ovi troskovi ne da je duplo nego i troduplo skuplja Grbavica i ta garancija... Svojski su se potrudili da ih odbijemo. Neka su. Imaju pravo.rocco_siffredi wrote:Izgleda da ovi sa Grbavice nisu tražili velike pare za iznajmljivanje, ali nasa uprava nije htjela pristati na garanciju u visini 100 000 KM za eventualnu stetu, plus da na Jugu nema nasih navijača, sto je oko 3000 mjesta.
Nista, BP stizemo.
Niko ne računa koliko ce nasi navijači potrošiti da odu do Zenice. Gorivo, autoput, hrana, pice. Ne može proci bez 30 KM po glavi. 10 000 ljudi, to je 300 000 na račun nasih navijaca.
Ali gotovo sad. Pravac Zenica, a u biduce pametnije raditi i na vrijeme
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13635 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Sačekajmo da vidimo šta je klub mislio pod ovim aranžmanima, organizacijom, jesu li to ulaznice ili je put, nešto treće...vidjećemo.
-
internazionale
#13636 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Dobro je na kraju ispalo
Bio sam se "uplasio" da ce nas SDA politicari natjerati na Grbavicu ili jos gore da ce iz Zeljeznicara galantno ponuditi stadion samo da pokrijemo troskove eventualno stetu, cime bi nas (komsije) realno zacrvenili. Ipak su ostali maleHni u svojoj zavisti
U svakom slucaju Bilino Polje otvaraj kapije
Bio sam se "uplasio" da ce nas SDA politicari natjerati na Grbavicu ili jos gore da ce iz Zeljeznicara galantno ponuditi stadion samo da pokrijemo troskove eventualno stetu, cime bi nas (komsije) realno zacrvenili. Ipak su ostali maleHni u svojoj zavisti
U svakom slucaju Bilino Polje otvaraj kapije
- emigrazione
#13637 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ne možeš tako računati, troškovi su smiješni treba ti 30 maraka za gorivo i putarinu, podijeli na 4-5 ljudi po autu, bezveze...i ovdje ti treba za hranu i piće, tako da to ne treba ni uzimati u razmatranje...sa Grbavicom bi usrali i šefa i stanicu, više bi se pričalo o lomljavini i demoliranju nego o samoj utakmici, a koji će nam to kurac?!Da nije bilo ove zabrane oko Juga, trebalo je pristati.
Niko ne računa koliko ce nasi navijači potrošiti da odu do Zenice. Gorivo, autoput, hrana, pice. Ne može proci bez 30 KM po glavi. 10 000 ljudi, to je 300 000 na račun nasih navijaca.
- Ultraviolent
#13638 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Napravili smo gužvu na autoputu sinoć, kako će tek biti 8. augusta

- ZonFon
#13639 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Kako je dio krivice i na njima, klub sad treba brzo reagovati i dogovoriti sa zeljeznicama npr. voz (karta + prevoz) = 10 KM ili sa centrontransom 15 KM. Cifre lupam onako ne znam koja je tarifa prevoza.
- drug_profi
#13640 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Voz bi bio najbolji i najjeftiniji.
-
Gandra_1
#13641 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Pogotovo sto je zeljeznicka stanica blizu stadiona... Bice vjerovatno i voz i busevi...drug_profi wrote:Voz bi bio najbolji i najjeftiniji.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#13642 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Pa to je to...rocco_siffredi wrote:Da nije bilo ove zabrane oko Juga, trebalo je pristati.F&N wrote:Evo ti iz prve ruke, ponuda "komsija je bila" cca 50K 2 dana, a ponuda BP cca 25K za 3 dana. Bez garancija, bez zabrane prodaje karata za tribine i plus dodatnih nekih troskova... Kada se sabere "steta" od neprodaje juga, plus ovi troskovi ne da je duplo nego i troduplo skuplja Grbavica i ta garancija... Svojski su se potrudili da ih odbijemo. Neka su. Imaju pravo.rocco_siffredi wrote:Izgleda da ovi sa Grbavice nisu tražili velike pare za iznajmljivanje, ali nasa uprava nije htjela pristati na garanciju u visini 100 000 KM za eventualnu stetu, plus da na Jugu nema nasih navijača, sto je oko 3000 mjesta.
Nista, BP stizemo.
Nek oni isplaćuju plaće pola u parama pola u opremi iz fan shopa, a nek nama ne daju igrati na stadionu.
Ima ba "karma", vrati se to sve... prije ili kasnije
Mi ćemo ovo izgurati, ovo je sranje veliko ali ce ovo pogurati da se rijesi pitanje Koseva, i uslovnosti, a oni ce spasti na nivo Slobode, cim nestare robe u fan shopu da isplacuju igrace. Samo lakapo...
-
ibizza
#13643 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
F&N wrote:
Pa to je to...
Nek oni isplaćuju plaće pola u parama pola u opremi iz fan shopa, a nek nama ne daju igrati na stadionu.
Ima ba "karma", vrati se to sve... prije ili kasnije
Mi ćemo ovo izgurati, ovo je sranje veliko ali ce ovo pogurati da se rijesi pitanje Koseva, i uslovnosti, a oni ce spasti na nivo Slobode, cim nestare robe u fan shopu da isplacuju igrace. Samo lakapo...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13644 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ta priča je završena.
Igramo na Bilinom, cijeli stadion dat nam na korištenje, dio juga će biti za gostujuće navijače i to je to.
Vidjećemo šta klub planira uraditi, najavili su da će biti nešto za navijače.
Igramo na Bilinom, cijeli stadion dat nam na korištenje, dio juga će biti za gostujuće navijače i to je to.
Vidjećemo šta klub planira uraditi, najavili su da će biti nešto za navijače.
- SmokingMan
#13645 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Meni je bitno da nabavim kartu i skontam prevoz,boli me kita hoću li naredni dan stići na posao... 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13646 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Neka, ne zna se još ni termin, biće sve, saburSmokingMan wrote:Meni je bitno da nabavim kartu i skontam prevoz,boli me kita hoću li naredni dan stići na posao...
- SmokingMan
#13647 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ma neka bude i u 23:00 ko onomad Arsenal-Chelsea u Bakuu.Tomahawk11 wrote:Neka, ne zna se još ni termin, biće sve, saburSmokingMan wrote:Meni je bitno da nabavim kartu i skontam prevoz,boli me kita hoću li naredni dan stići na posao...
-
kakaljin
#13648 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
8.8.2019 u 20:45hTomahawk11 wrote:Neka, ne zna se još ni termin, biće sve, saburSmokingMan wrote:Meni je bitno da nabavim kartu i skontam prevoz,boli me kita hoću li naredni dan stići na posao...
To je moje predvidjanje
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13649 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
SmokingMan wrote:Ma neka bude i u 23:00 ko onomad Arsenal-Chelsea u Bakuu.Tomahawk11 wrote:Neka, ne zna se još ni termin, biće sve, saburSmokingMan wrote:Meni je bitno da nabavim kartu i skontam prevoz,boli me kita hoću li naredni dan stići na posao...
kakaljin, pretkolo je, moguće da bude neki raniji termin, recimo od 20:00.
- SmokingMan
#13650 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Bolesno bi bilo po zvizanu u 18:00.Naum mi padne ona prva utakmica u Moldaviji protiv Zarije,disalo se na škrge....