Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pici wrote:jedino sHo im valja je travarica i koziji sir... ovo ostalo ni zimbabve nebi uvozio
Dobro si. A vidiš ja stvarno ne znam koji bih proizvod gore iz Bosne pohvalio. Vrag me odnio ako se mogu nećeg sjetiti. Radi li vam još ona Krivaja ili ste i to razjebali. Bilo je nekada dobra namještaja od bukovine.
Jest vala, mi nismo globalno poznati kao vodeci proizvodjaci tariguza i ratnih zlocinaca u BiH.
Vidi ovoga. Bolje praviti toalet pribor za trkom nego lopatati u rudniku.
Zato ste vi uvjerljivo prvi na Balkanu što se tiče emisije štetnih tvari u atmosferu.
A da, zaboravio sam Brajlovićev asortiman. Oprobaš reda radi kobasicu ili plahu - smrdiš k'o prčijarac deset dana . Sve bježi od tebe
pici wrote:jedino sHo im valja je travarica i koziji sir... ovo ostalo ni zimbabve nebi uvozio
Dobro si. A vidiš ja stvarno ne znam koji bih proizvod gore iz Bosne pohvalio. Vrag me odnio ako se mogu nećeg sjetiti. Radi li vam još ona Krivaja ili ste i to razjebali. Bilo je nekada dobra namještaja od bukovine.
Jest vala, mi nismo globalno poznati kao vodeci proizvodjaci tariguza i ratnih zlocinaca u BiH.
Alfons Kauders wrote:
Zato ste vi uvjerljivo prvi na Balkanu što se tiče emisije štetnih tvari u atmosferu.
A da, zaboravio sam Brajlovićev asortiman. Oprobaš reda radi kobasicu ili plahu - smrdiš k'o prčijarac deset dana . Sve bježi od tebe
Nema problema, ali matematika je neumoljiva kolega statisticaru
Alfons Kauders wrote:
Nema problema, ali matematika je neumoljiva kolega statisticaru
Papir trpi svašta. U stvarnom životu stvari izgledaju drugačije.
yeas valla ovdjekana nista ne upjeva sem kladiJonica, banaka i apoteka... dotlena uvaske sve ispostave od cucavca do tlakomjera dze mi je Paja iz Livna skupili sei oni pernati jastuKi treBa mi madrac su 10 cenata spuzve...
Hafis wrote:
Slazem se, izgledaju. Papir kaze da HDZ kantoni postaju ekonomski neodrzivi sredinom 2022.
A u stvarnom zivotu, to moze biti 2021 ili 2023.
Aha, kontam. Teorijske hipotee rađerne neodgovarajućim metroda na nerandomiziranim uzorcima i podatcima.
Da ti to babo malo plastičnije objasni: I Željo i Sarajevo su svake godine po svim ''relevantnim'' predviđanjima 100% prvaci u Pemier ligi, pa na kraju nigdje ništa (a za tvoju Slobodu nemam utješnih riječi)
Kužiš što ti mislim reći?
Hafis wrote:
Slazem se, izgledaju. Papir kaze da HDZ kantoni postaju ekonomski neodrzivi sredinom 2022.
Aha, kontam. Teorijske hipoteze rađene neodgovarajućim metodama na nerandomiziranim uzorcima i podatcima.
Da ti to babo malo plastičnije objasni: I Željo i Sarajevo su svake godine po svim ''relevantnim'' predviđanjima 100% prvaci u Pemier ligi, pa na kraju u stvbarnom životu nigdje veze (a za tvoju Slobodu nemam utješnih riječi)
Alfons Kauders wrote:
Aha, kontam. Teorijske hipoteze rađene neodgovarajućim metodama na nerandomiziranim uzorcima i podatcima.
Da ti to babo malo plastičnije objasni: I Željo i Sarajevo su svake godine po svim ''relevantnim'' predviđanjima 100% prvaci u Pemier ligi, pa na kraju u stvbarnom životu nigdje veze (a za tvoju Slobodu nemam utješnih riječi)
Kuzim sta mislis reci, ali ti ne ide. Jer se u ekonomiju kontas koliko i ja u fudbal
Što ovo jutros nema niti jednog prašinara s kakvim linkom o segregaciji, ekstremizmu, aparthejdu i fašizmu...a ja umalo zaboravih - i terorizmu u Počitelju.
Ili je još uvijek Kiseljak in, pa će Počitelj tek s nedjelje na red doći.
Hafis wrote:Što ovo jutros nema niti jednog prašinara s kakvim linkom o segregaciji, ekstremizmu, aparthejdu i fašizmu...a ja umalo zaboravih - i terorizmu u Počitelju.
ev jedan al samo zate...znas onaj kad je ercegovac usHo u kafic na carsiji sa zenom i kaje konobaru daj dvije kaVe... kaJe konobar nemamo... kak nemate ljutito ce era sta imate... imamo kaHve... era sav se zabiljuzio pa dreci se pa to je fasizam, majorizacija, apartHejd... nato konobar smirite se gospodine pa kako bi bilo da sad ispadne da ja vasu zenu poHvalim il povalim...
Hafis wrote:Što ovo jutros nema niti jednog prašinara s kakvim linkom o segregaciji, ekstremizmu, aparthejdu i fašizmu...a ja umalo zaboravih - i terorizmu u Počitelju.
Sta se sad bunis?
Jesam li ti ja lijepo govorio da ne kuhate s SDA? Jesam.
Jeste li zakuhali? Jeste.
E pa sad uzivajte u hajci, jer poslije jebanja nema kajanja. U ovom slucaju, poslije jebanja dolazi jos jebanja.
Pa dobro, nisu to nekakvi previše opasni prodori. Više se ti baloni puštaju zbog prasšinara u stvarnom životu koji gledaju FTV s utakarenom viljuškom umjesto antene. Samo se nadam da znaju dozirati te stvari u mjeri, jer njima bi se dugoročno razbile o glavu. Ne treba im talasanje u ovom trenutku.
Kejn wrote:Pavelić je poštovao Bošnjake više nego što su to radili Partizani. Barem smo za Ustaše postojali kao "Hrvati muslimani". Za partizane nismo ni postojali kao narod do 1972. Ne amnestiram Ustaše nego samo ističem neke činjenice. Partizanima smo valjali samo ko topovsko meso u većini slučajeva. Npr. maestralno su zavalili Sandžaklije i obećali im autonomiju kroz njihovo antifašističko vijeće da bi kada im je istekao rok korisnosti, jednostavno bez pristanka Sandžaklija rekli da Sandžaklije ne žele autonomiju.
Nurke Pozderac je to top objasnio. Prvo ce s vama rijesavati srpsko pitanje, a onda ce s vama rijesavati druga pitanja.
Da su Uje cijenili svoje cvijece, nebi NDH do Sandzaka bila, vec bi ko Partizani ugurali svoje cvijece u buduci ustav BiH kao republike koja gradi tu federaciju. Ti da su valjali nebi im se cete po Dalmaciji setale s Talijanima, niti bi se odricali djelova Hrvatske za rad tuđina.
Ah što nas uguraše sjajno u ustav. Jedno pričali tad, a poslije rata drugo radili. Jedva nam onu baklju dali da je stavimo na grb, a kao narod nas tek priznali 1972. Kažem ja haman isti k... i jedni i drugi.
Kejn wrote:Pavelić je poštovao Bošnjake više nego što su to radili Partizani. Barem smo za Ustaše postojali kao "Hrvati muslimani". Za partizane nismo ni postojali kao narod do 1972. Ne amnestiram Ustaše nego samo ističem neke činjenice. Partizanima smo valjali samo ko topovsko meso u većini slučajeva. Npr. maestralno su zavalili Sandžaklije i obećali im autonomiju kroz njihovo antifašističko vijeće da bi kada im je istekao rok korisnosti, jednostavno bez pristanka Sandžaklija rekli da Sandžaklije ne žele autonomiju.
Nurke Pozderac je to top objasnio. Prvo ce s vama rijesavati srpsko pitanje, a onda ce s vama rijesavati druga pitanja.
Da su Uje cijenili svoje cvijece, nebi NDH do Sandzaka bila, vec bi ko Partizani ugurali svoje cvijece u buduci ustav BiH kao republike koja gradi tu federaciju. Ti da su valjali nebi im se cete po Dalmaciji setale s Talijanima, niti bi se odricali djelova Hrvatske za rad tuđina.
Ah što nas uguraše sjajno u ustav. Jedno pričali tad, a poslije rata drugo radili. Jedva nam onu baklju dali da je stavimo na grb, a kao narod nas tek priznali 1972. Kažem ja haman isti k... i jedni i drugi.
Ugurase nas i priznase nam republiku,zbog toga smo i stekli pravo na samoopredjeljenje.
Sta su Uje ponudile?
Hafise jer ti imas misionarski kompleks da izbavis hrvatski narod nevolja majorizacije?
Vidim lokacija ti HDZistan
Hafis wrote:
Pa da manje kupujete utakmice i dijelite bodove medjusobom nebi vi titule gledali u fudbalu godinama. Ovako ko na Eurosongu, imate ocekivane bodove od hrvatskih klubova, a bome i po kojeg srpskog.
Ona priredba s Radnikom ne da je kradja, nego je i sramota
Jos jedino takve sramote vidjeh protiv Sirokog u kupu na Grbavici, kad Zelji svirase dva nepostojeca penala.
yeas valla ovdjekana nista ne upjeva sem kladiJonica, banaka i apoteka... dotlena uvaske sve ispostave od cucavca do tlakomjera dze mi je Paja iz Livna skupili sei oni pernati jastuKi treBa mi madrac su 10 cenata spuzve...
Pici, ovi Covicevi botovi, jos vjeruju u pricu da njegov Soko i danas pravi avione, samo sad sa HR oznakom
Alfons Kauders wrote:
Pa da manje kupujete utakmice i dijelite bodove medjusobom nebi vi titule gledali u fudbalu godinama. Ovako ko na Eurosongu, imate ocekivane bodove od hrvatskih klubova, a bome i po kojeg srpskog.
Ona priredba s Radnikom ne da je kradja, nego je i sramota
Jos jedino takve sramote vidjeh protiv Sirokog u kupu na Grbavici, kad Zelji svirase dva nepostojeca penala.
Ma ja. Vadi se ti, dijele bodove među sobom i nameštaju. A 70% lige čine patriJotsko-antifašistički klubovi. Jazuk, pošteni i naivni pa ne znaju kako se to radi. Ljudi su organiziraniji i kvit.
Jebote, jedan sićušni Široki Brijeg ima više medalja u nogometu i košarci već čitav Tuzlanski, Zenički, USK, Goraždanski, Srednjobosanski i pola Sarajevskog kantona.
I šta veliš - nepostojeći penali i dijeljenje bodova međusobno