Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Throttle wrote:Pregledaj senzore absa pa onda dalje. Da je do prekidaca ne vjerujem da bi radio abs kad palis, negdje drugo je problem
Ma nekad prije sam ih malo mrdao kazu da se znaju oni pomjeriti iz lezista i cini mi se da je jedno vrjeme bilo ok ali sad opet zajebaje, malo ih mrdnem ali nista.
Ako su ti različite dimenzije guma naprijed i nazad može javljat greška.
I sad kod novijih auta mijenja se kočiona tečnost .
To te ne košta nešto da provjeriš .
I sve gume su iste a i 2001 god. tako da sumnjam da njegov ecu ima 2 ciste o kocionom ulju.
Jedino mi se cini da bi moglo biti zbog neravnomjernog kocenja.
Pozdrav,
Imam jedno pitanje vezano za Golf 4
Večeras mi se nakon što sam otvorio pa zatvorio gepek, pri pokušaju zaključavanja preko daljinskog nije zaključao gepek. Pretpostavljam da je pukao kabal u nekoj od crnih rebrastih guma na spoju gepeka i šasije ali kako imaju dvije gume ne znam u kojoj su kablovi od brave gepeka.
Ako neko zna, kada otvorim gepek da li da tražim u lijevoj ili desnoj rebrastoj gumi prekid, tj. kroz koju vode kablovi na bravu?
Unaprijed hvala na odgovorima!
na cetvorkama je kvar obicno na samoj kvaki ,poslusaj jel se cuje motoric,ako se cuje ispao ti je jedan mali stift sto drzi plastiku koja je vezana za motoric.nije zajebano to srediti,mora se skinuti plasticna obloga .
bitanga_sa_otesa wrote:na cetvorkama je kvar obicno na samoj kvaki ,poslusaj jel se cuje motoric,ako se cuje ispao ti je jedan mali stift sto drzi plastiku koja je vezana za motoric.nije zajebano to srediti,mora se skinuti plasticna obloga .
Ne čuje se motorić, čuo se inače dok je radio ali sada se ne čuje. Sva ostala vrata se zaključaju ali kod gepeka nema ni zvuka niti se zaključa kao do sada.