Zanimljiv taj interkonektor grčka-srbijaAlfons Kauders wrote:Odjeb je lansiran,
lagano plasiran
![]()
http://www.slobodnadalmacija.hr/misljen ... nska-posla
Desavanja u Hrvatskoj
- zg1911
#13626 Re: Desavanja u Hrvatskoj
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#13627 Re: Desavanja u Hrvatskoj
tako je do posljednjeg ercegovca... ionako vam je citav stožer iz livanjskog krajaEUROZASTUPNICA Ruža Tomašić u Piranski bi zaljev poslala policiju, a ako treba i vojsku. Kaže kako granicu treba braniti.
"Arbitražna odluka o granici sa Slovenijom za Hrvatsku ne postoji. Jednoglasnom odlukom Sabora povukli smo se iz arbitražnog postupka i za nas ta odluka može samo biti prijedlog za neke buduće pregovore. Kao bilo koji drugi prijedlog neke stručne skupine", piše Tomašić u priopćenju.
"Akcije slovenske policije u onome što su do rješenja graničnog spora hrvatske vode protuzakonite su i naša policija, a po potrebi i vojska, na to trebaju reagirati. Ovdje se ne radi o nekoj zajedničkoj akciji organa reda dviju država, nego o očitom kršenju suvereniteta Republike Hrvatske.
- Alfons Kauders
#13628 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Znaš kako se sad kaže plin na hrvatskom?zg1911 wrote:Zanimljiv taj interkonektor grčka-srbijaAlfons Kauders wrote:Odjeb je lansiran,
lagano plasiran
![]()
Gas
- zg1911
#13629 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ne razmem šaluAlfons Kauders wrote:Znaš kako se sad kaže plin na hrvatskom?zg1911 wrote:Zanimljiv taj interkonektor grčka-srbijaAlfons Kauders wrote:Odjeb je lansiran,
lagano plasiran
![]()
Gas
Inače, referirah se na interkonektor grčka-srbija jer su isti mogući samo u slučaju graničnih država
-
hizo ramidovic
#13630 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Nisam ni mislio da ce hvo pucati.detroit-mercy wrote:Ma nece HVO prdnut, nema konvoja a moglo bi se i pripucatihizo ramidovic wrote:meni nekako zao slovenaca...
mislim ono, ako ih hvo pocne odradjivati onako kako to oni inace rade ima da ostanu bez robe u supermarketima za manje od par dana.
Oni ce cekati da hv odradi taj tezi dio posla pa tek onda upasti i "odradjivati" sta se da odraditi (stanovi, auta, trgovine, robne kuce i sl.).
Pa nisu oni hajducija od jucer, znaju kako se to radi...
- zg1911
-
kakavdanakneiskustvu
- Alfons Kauders
#13633 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Znam da ne razmeš, ali valja ti naučiti.zg1911 wrote:Ne razmem šaluAlfons Kauders wrote: Znaš kako se sad kaže plin na hrvatskom?
Gas
Inače, referirah se na interkonektor grčka-srbija jer su isti mogući samo u slučaju graničnih država
Prvo gas umjesto plin, pa onda ćirilica umjesto latinice, pa Putin umjesto Merkel i tako...
-
kakavdanakneiskustvu
#13634 Re: Desavanja u Hrvatskoj
kamberovica polje wrote:Istina. Međutim je li pogrešno reći da je notorni Bujanec osobni prijatelj predsjednice države? Je li pogrešno reći da neki visokorangirani pripadnici katoličke crkve daju više nego problematične izjave? I je li antihrvatski ako se to ističe?Black swan wrote:kad hrvatica iz hrvatske nudi kuću onom goraždaninu što je srbinu vratio 250 000 marki neš ne vidim euforije oduševljenja kako su hrvati ljudine
kad hrvatica iz hrasnice pronađe i usvoji dijete od dvije godine na ulici u sred rata onda ne vidimo erupcije oduševljenja kako su hrvati ekstra ljudine
samo ponekad u nekom mediju bude tiho nezapaženo da se ne prepričava niti da se o tome spominje mnogo..
samo kad ga pop zabije nekoj župljanki, kada pop kupi dobra kola i kad neki bolesnik na satu vjeronauka priča o klanju ljudi tada nastupa skanadalozno
jbg priroda je ljudska
naučno je dokazano da ljudski mozak bolje savladava i želi loše i grozne vijesti
Jedna su stvar pojedinačni primjeri dobrote i humanosti a sasvim drugo lopovluk i profašističke izjave na višoj razini.
rekoh ja tebi da ti on nikad nece odgovoriti
- ultima_palabra
#13635 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ne priznaju arbitraže, ne priznaju presude... još malo neće priznavati EU, NATO, UN, Unesco itd... krupnim koracima ka Srbiji 90-tih.pici wrote:tako je do posljednjeg ercegovca... ionako vam je citav stožer iz livanjskog krajaEUROZASTUPNICA Ruža Tomašić u Piranski bi zaljev poslala policiju, a ako treba i vojsku. Kaže kako granicu treba braniti.
"Arbitražna odluka o granici sa Slovenijom za Hrvatsku ne postoji. Jednoglasnom odlukom Sabora povukli smo se iz arbitražnog postupka i za nas ta odluka može samo biti prijedlog za neke buduće pregovore. Kao bilo koji drugi prijedlog neke stručne skupine", piše Tomašić u priopćenju.
"Akcije slovenske policije u onome što su do rješenja graničnog spora hrvatske vode protuzakonite su i naša policija, a po potrebi i vojska, na to trebaju reagirati. Ovdje se ne radi o nekoj zajedničkoj akciji organa reda dviju država, nego o očitom kršenju suvereniteta Republike Hrvatske.
- pici
#13636 Re: Desavanja u Hrvatskoj
ultima_palabra wrote: Ne priznaju arbitraže, ne priznaju presude... još malo neće priznavati EU, NATO, UN, Unesco itd... krupnim koracima ka Srbiji 90-tih.
ja mislim da ce to bitnut prva drzava koju ce švaBa napenalit iz EU... grckoj je boba falilo al Rvacka ce na celu su HDZeom i crvenkapom dogurat do hendeka
- mO k3
#13637 Re: Desavanja u Hrvatskoj
ultima_palabra wrote:Ne priznaju arbitraže, ne priznaju presude... još malo neće priznavati EU, NATO, UN, Unesco itd... krupnim koracima ka Srbiji 90-tih.pici wrote:tako je do posljednjeg ercegovca... ionako vam je citav stožer iz livanjskog krajaEUROZASTUPNICA Ruža Tomašić u Piranski bi zaljev poslala policiju, a ako treba i vojsku. Kaže kako granicu treba braniti.
- pici
#13638 Re: Desavanja u Hrvatskoj

sutra je dan D...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#13639 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Pa prvo trebaju onda krenuti od one u Folnegovicevom naselju.Point. wrote:Ima li dzamija po Dezeli? Bojovnici su najjaci kad treba srusiti iste.
- zg1911
#13640 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Aj poštedi me tih idiotarijaAlfons Kauders wrote:Znam da ne razmeš, ali valja ti naučiti.zg1911 wrote:Ne razmem šaluAlfons Kauders wrote: Znaš kako se sad kaže plin na hrvatskom?
Gas
Prvo gas umjesto plin, pa onda ćirilica umjesto latinice, pa Putin umjesto Merkel i tako...
- mO k3
#13641 Re: Desavanja u Hrvatskoj
i sta bi jesu zaratovali??
- seln
#13642 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Post prijavljen.zg1911 wrote:A Austrija čišće wc-e, tako da se primi posla.seln wrote:Vala bas.... Hrvatska treba jednu kolektivnu psihoterapiju.zg1911 wrote:silnih li trauma, a?
Ako je tebi uz nos svako spominjanje Hrvatske koje nije hvalospjev, onda nemoj ni dolaziti na ovaj forum.
Imas dovoljno desnicarskih "ljepa nasa..." foruma.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#13643 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Zg znas li kakvi su stanovi u onim zelenim neboderima kraj zgrade Lutrije u Trnju?zg1911 wrote:...
Čazmanska ulica cini mi se.
Edit jeste Cazmanska

- zg1911
#13644 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Haha baš u jednom sam jedno vrijeme često boravio. Tamo su u blizini 3 fakulteta pa ima puno studentarije. Tako i u ovom di sam ja svraćao. Veliki stan, 120 kvadrata, 3 spavaće sobe po 30ak kvadrata. Idealno za rentati za 3 studenta/studentice. Samo dosta staro... Al ovo što napisah vrijedi za taj 1 stan u kojem sam bio. Dobra lokacija. Pješke si na gl.kol. za 10ak min_BataZiv_0809 wrote:Zg znas li kakvi su stanovi u onim zelenim neboderima kraj zgrade Lutrije u Trnju?zg1911 wrote:...
Edit jeste Cazmanska
-
radostan dan
#13645 Re: Desavanja u Hrvatskoj
a na čiju stranu će ovaj?

- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#13646 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Lokacija je zaista dobra, a zgrada jeste stara kojih 40tak godina sigurno. S tim ako je kvalitet gradnje kao u Novom Zagrebu, ne bi trebalo biti problema.zg1911 wrote:
Haha baš u jednom sam jedno vrijeme često boravio. Tamo su u blizini 3 fakulteta pa ima puno studentarije. Tako i u ovom di sam ja svraćao. Veliki stan, 120 kvadrata, 3 spavaće sobe po 30ak kvadrata. Idealno za rentati za 3 studenta/studentice. Samo dosta staro... Al ovo što napisah vrijedi za taj 1 stan u kojem sam bio. Dobra lokacija. Pješke si na gl.kol. za 10ak min
Sto si ti cesto boravio
- zg1911
#13647 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Tako nešto. Blizu si_BataZiv_0809 wrote:Lokacija je zaista dobra, a zgrada jeste stara kojih 40tak godina sigurno. S tim ako je kvalitet gradnje kao u Novom Zagrebu, ne bi trebalo biti problema.zg1911 wrote:
Haha baš u jednom sam jedno vrijeme često boravio. Tamo su u blizini 3 fakulteta pa ima puno studentarije. Tako i u ovom di sam ja svraćao. Veliki stan, 120 kvadrata, 3 spavaće sobe po 30ak kvadrata. Idealno za rentati za 3 studenta/studentice. Samo dosta staro... Al ovo što napisah vrijedi za taj 1 stan u kojem sam bio. Dobra lokacija. Pješke si na gl.kol. za 10ak min
Sto si ti cesto boravioDa nije kakva studentica iz Baranje zaplatila
E sad o kvaliteti gradnje nisam kompetentan, al uglavnom su ljudi koji žive u tim socijalističkim građevinama zadovoljni kvalitetom gradnje. Osim možda stanara "limenki"
Što te zanimaju ti neboderi?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#13648 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Limenki na Borongaju?zg1911 wrote:
Tako nešto. Blizu si
E sad o kvaliteti gradnje nisam kompetentan, al uglavnom su ljudi koji žive u tim socijalističkim građevinama zadovoljni kvalitetom gradnje. Osim možda stanara "limenki"
Što te zanimaju ti neboderi?
Recimo da se radi o poslovnom ulaganju
- zg1911
#13649 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Da, na borongaju... Ili peščenici, ne znam di to spada_BataZiv_0809 wrote:Limenki na Borongaju?zg1911 wrote:
Tako nešto. Blizu si
Što te zanimaju ti neboderi?![]()
Recimo da se radi o poslovnom ulaganju
Poslovno ulaganje? Vidiš i ja sam trenutno u takvim nekim kalkulacijama...
-
detroit-mercy
#13650 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Na prvu ja pomisli Pofalicizg1911 wrote:Haha baš u jednom sam jedno vrijeme često boravio. Tamo su u blizini 3 fakulteta pa ima puno studentarije. Tako i u ovom di sam ja svraćao. Veliki stan, 120 kvadrata, 3 spavaće sobe po 30ak kvadrata. Idealno za rentati za 3 studenta/studentice. Samo dosta staro... Al ovo što napisah vrijedi za taj 1 stan u kojem sam bio. Dobra lokacija. Pješke si na gl.kol. za 10ak min_BataZiv_0809 wrote:Zg znas li kakvi su stanovi u onim zelenim neboderima kraj zgrade Lutrije u Trnju?zg1911 wrote:...
Edit jeste Cazmanska