Desavanja u Hrvatskoj

Post Reply
zg1911

#13626 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zg1911 »

Alfons Kauders wrote:Odjeb je lansiran,
lagano plasiran

:izet:

http://www.slobodnadalmacija.hr/misljen ... nska-posla

Image
Zanimljiv taj interkonektor grčka-srbija
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#13627 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by pici »

EUROZASTUPNICA Ruža Tomašić u Piranski bi zaljev poslala policiju, a ako treba i vojsku. Kaže kako granicu treba braniti.

"Arbitražna odluka o granici sa Slovenijom za Hrvatsku ne postoji. Jednoglasnom odlukom Sabora povukli smo se iz arbitražnog postupka i za nas ta odluka može samo biti prijedlog za neke buduće pregovore. Kao bilo koji drugi prijedlog neke stručne skupine", piše Tomašić u priopćenju.

"Akcije slovenske policije u onome što su do rješenja graničnog spora hrvatske vode protuzakonite su i naša policija, a po potrebi i vojska, na to trebaju reagirati. Ovdje se ne radi o nekoj zajedničkoj akciji organa reda dviju država, nego o očitom kršenju suvereniteta Republike Hrvatske.
tako je do posljednjeg ercegovca... ionako vam je citav stožer iz livanjskog kraja
Alfons Kauders

#13628 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Alfons Kauders »

zg1911 wrote:
lagano plasiran

Image
Znaš kako se sad kaže plin na hrvatskom?

Gas :D
zg1911

#13629 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zg1911 »

Alfons Kauders wrote:
zg1911 wrote:
lagano plasiran

Image
Znaš kako se sad kaže plin na hrvatskom?

Ne razmem šalu :(

Inače, referirah se na interkonektor grčka-srbija jer su isti mogući samo u slučaju graničnih država
hizo ramidovic

#13630 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by hizo ramidovic »

detroit-mercy wrote:
hizo ramidovic wrote:meni nekako zao slovenaca...
mislim ono, ako ih hvo pocne odradjivati onako kako to oni inace rade ima da ostanu bez robe u supermarketima za manje od par dana
Ma nece HVO prdnut, nema konvoja a moglo bi se i pripucati :mrgreen: .
Nisam ni mislio da ce hvo pucati.
Oni ce cekati da hv odradi taj tezi dio posla pa tek onda upasti i "odradjivati" sta se da odraditi (stanovi, auta, trgovine, robne kuce i sl.).
Pa nisu oni hajducija od jucer, znaju kako se to radi...
Alfons Kauders

#13633 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Alfons Kauders »

zg1911 wrote:
Alfons Kauders wrote: Znaš kako se sad kaže plin na hrvatskom?

Inače, referirah se na interkonektor grčka-srbija jer su isti mogući samo u slučaju graničnih država
Znam da ne razmeš, ali valja ti naučiti.

Prvo gas umjesto plin, pa onda ćirilica umjesto latinice, pa Putin umjesto Merkel i tako... :)
kakavdanakneiskustvu

#13634 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by kakavdanakneiskustvu »

kamberovica polje wrote:
Black swan wrote:kad hrvatica iz hrvatske nudi kuću onom goraždaninu što je srbinu vratio 250 000 marki neš ne vidim euforije oduševljenja kako su hrvati ljudine

kad hrvatica iz hrasnice pronađe i usvoji dijete od dvije godine na ulici u sred rata onda ne vidimo erupcije oduševljenja kako su hrvati ekstra ljudine

samo ponekad u nekom mediju bude tiho nezapaženo da se ne prepričava niti da se o tome spominje mnogo..

samo kad ga pop zabije nekoj župljanki, kada pop kupi dobra kola i kad neki bolesnik na satu vjeronauka priča o klanju ljudi tada nastupa skanadalozno

jbg priroda je ljudska
naučno je dokazano da ljudski mozak bolje savladava i želi loše i grozne vijesti
Istina. Međutim je li pogrešno reći da je notorni Bujanec osobni prijatelj predsjednice države? Je li pogrešno reći da neki visokorangirani pripadnici katoličke crkve daju više nego problematične izjave? I je li antihrvatski ako se to ističe?
Jedna su stvar pojedinačni primjeri dobrote i humanosti a sasvim drugo lopovluk i profašističke izjave na višoj razini.

rekoh ja tebi da ti on nikad nece odgovoriti
ultima_palabra

#13635 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by ultima_palabra »

pici wrote:
EUROZASTUPNICA Ruža Tomašić u Piranski bi zaljev poslala policiju, a ako treba i vojsku. Kaže kako granicu treba braniti.

"Arbitražna odluka o granici sa Slovenijom za Hrvatsku ne postoji. Jednoglasnom odlukom Sabora povukli smo se iz arbitražnog postupka i za nas ta odluka može samo biti prijedlog za neke buduće pregovore. Kao bilo koji drugi prijedlog neke stručne skupine", piše Tomašić u priopćenju.

"Akcije slovenske policije u onome što su do rješenja graničnog spora hrvatske vode protuzakonite su i naša policija, a po potrebi i vojska, na to trebaju reagirati. Ovdje se ne radi o nekoj zajedničkoj akciji organa reda dviju država, nego o očitom kršenju suvereniteta Republike Hrvatske.
tako je do posljednjeg ercegovca... ionako vam je citav stožer iz livanjskog kraja
Ne priznaju arbitraže, ne priznaju presude... još malo neće priznavati EU, NATO, UN, Unesco itd... krupnim koracima ka Srbiji 90-tih.
pici

#13636 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by pici »

ultima_palabra wrote: Ne priznaju arbitraže, ne priznaju presude... još malo neće priznavati EU, NATO, UN, Unesco itd... krupnim koracima ka Srbiji 90-tih.

ja mislim da ce to bitnut prva drzava koju ce švaBa napenalit iz EU... grckoj je boba falilo al Rvacka ce na celu su HDZeom i crvenkapom dogurat do hendeka
mO k3

#13637 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by mO k3 »

ultima_palabra wrote:
pici wrote:

Ne priznaju arbitraže, ne priznaju presude... još malo neće priznavati EU, NATO, UN, Unesco itd... krupnim koracima ka Srbiji 90-tih.
:thumbup:
pici

#13638 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by pici »

Image

sutra je dan D...
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#13639 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by _BataZiv_0809 »

Point. wrote:Ima li dzamija po Dezeli? Bojovnici su najjaci kad treba srusiti iste.
Pa prvo trebaju onda krenuti od one u Folnegovicevom naselju.
zg1911

#13640 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zg1911 »

Alfons Kauders wrote:
zg1911 wrote:
Alfons Kauders wrote: Znaš kako se sad kaže plin na hrvatskom?

Znam da ne razmeš, ali valja ti naučiti.

Prvo gas umjesto plin, pa onda ćirilica umjesto latinice, pa Putin umjesto Merkel i tako... :)
Aj poštedi me tih idiotarija
mO k3

#13641 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by mO k3 »

i sta bi jesu zaratovali??
seln

#13642 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by seln »

zg1911 wrote:
seln wrote:
zg1911 wrote:silnih li trauma, a?
Vala bas.... Hrvatska treba jednu kolektivnu psihoterapiju.
A Austrija čišće wc-e, tako da se primi posla.
Post prijavljen.
Ako je tebi uz nos svako spominjanje Hrvatske koje nije hvalospjev, onda nemoj ni dolaziti na ovaj forum.
Imas dovoljno desnicarskih "ljepa nasa..." foruma.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#13643 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by _BataZiv_0809 »

zg1911 wrote:...
Zg znas li kakvi su stanovi u onim zelenim neboderima kraj zgrade Lutrije u Trnju?

Čazmanska ulica cini mi se.

Edit jeste Cazmanska

Image
zg1911

#13644 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zg1911 »

_BataZiv_0809 wrote:
Zg znas li kakvi su stanovi u onim zelenim neboderima kraj zgrade Lutrije u Trnju?

Edit jeste Cazmanska

Image
Haha baš u jednom sam jedno vrijeme često boravio. Tamo su u blizini 3 fakulteta pa ima puno studentarije. Tako i u ovom di sam ja svraćao. Veliki stan, 120 kvadrata, 3 spavaće sobe po 30ak kvadrata. Idealno za rentati za 3 studenta/studentice. Samo dosta staro... Al ovo što napisah vrijedi za taj 1 stan u kojem sam bio. Dobra lokacija. Pješke si na gl.kol. za 10ak min
radostan dan

#13645 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by radostan dan »

a na čiju stranu će ovaj?

Image
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#13646 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by _BataZiv_0809 »

zg1911 wrote:
Haha baš u jednom sam jedno vrijeme često boravio. Tamo su u blizini 3 fakulteta pa ima puno studentarije. Tako i u ovom di sam ja svraćao. Veliki stan, 120 kvadrata, 3 spavaće sobe po 30ak kvadrata. Idealno za rentati za 3 studenta/studentice. Samo dosta staro... Al ovo što napisah vrijedi za taj 1 stan u kojem sam bio. Dobra lokacija. Pješke si na gl.kol. za 10ak min
Lokacija je zaista dobra, a zgrada jeste stara kojih 40tak godina sigurno. S tim ako je kvalitet gradnje kao u Novom Zagrebu, ne bi trebalo biti problema.

Sto si ti cesto boravio :per: Da nije kakva studentica iz Baranje zaplatila :per:
zg1911

#13647 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zg1911 »

_BataZiv_0809 wrote:
zg1911 wrote:
Lokacija je zaista dobra, a zgrada jeste stara kojih 40tak godina sigurno. S tim ako je kvalitet gradnje kao u Novom Zagrebu, ne bi trebalo biti problema.

Sto si ti cesto boravio :per: Da nije kakva studentica iz Baranje zaplatila :per:
Tako nešto. Blizu si ;)

E sad o kvaliteti gradnje nisam kompetentan, al uglavnom su ljudi koji žive u tim socijalističkim građevinama zadovoljni kvalitetom gradnje. Osim možda stanara "limenki"

Što te zanimaju ti neboderi?
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#13648 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by _BataZiv_0809 »

zg1911 wrote:
Tako nešto. Blizu si ;)

E sad o kvaliteti gradnje nisam kompetentan, al uglavnom su ljudi koji žive u tim socijalističkim građevinama zadovoljni kvalitetom gradnje. Osim možda stanara "limenki"

Limenki na Borongaju? :?

Recimo da se radi o poslovnom ulaganju :wink:
zg1911

#13649 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zg1911 »

_BataZiv_0809 wrote:
zg1911 wrote:
Tako nešto. Blizu si ;)

Limenki na Borongaju? :?

Recimo da se radi o poslovnom ulaganju :wink:
Da, na borongaju... Ili peščenici, ne znam di to spada

Poslovno ulaganje? Vidiš i ja sam trenutno u takvim nekim kalkulacijama...
detroit-mercy

#13650 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by detroit-mercy »

zg1911 wrote:
_BataZiv_0809 wrote:

Edit jeste Cazmanska

Image
Na prvu ja pomisli Pofalici :mrgreen:
Post Reply