HS kablovska
Moderator: anex
- kloniran
#13626 Re: HS kablovska
kod mene je jos uvijek stara lista kanala 
- Nogatrans
#13627 Re: HS kablovska
Jel neko probao ovaj D3 Go da li se to moze koristiti?
-
soha96
#13628 Re: HS kablovska
I bolje ti je.kloniran wrote:kod mene je jos uvijek stara lista kanala
-
The Realist
#13629 Re: HS kablovska
Zar ne treba to aktivirati?Nogatrans wrote:Jel neko probao ovaj D3 Go da li se to moze koristiti?
Ali teško da će moći dok ne potpišemo ugovor kod njih.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#13630 Re: HS kablovska
Ma ovo je potop.
Ima li ko kakav prijedlog na sta da se prebacujemo?
- MOSALJOZE
#13631 Re: HS kablovska
Ja kontam na bhtelecom-LIBERO- wrote:Ma ovo je potop.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#13632 Re: HS kablovska
upravo ih zvao i kažu da moram raskinuti ugovor da HSom ovaj KID paket i preći na njihove DUO ili TRIO... onda se aktivira ovaj D3GO... iza nove godine odoH na ovaj TRIO GRANDe EXTRANogatrans wrote:Jel neko probao ovaj D3 Go da li se to moze koristiti?

jebiga nemam alternative...
- zubi
#13633 Re: HS kablovska
P anije bas da imamo neki izbor, MojatV i Logosoft... nema treceg.-LIBERO- wrote:Ma ovo je potop.
-
The Realist
#13634 Re: HS kablovska
Možemo li to odmah uraditi, ili moramo čekati NG? I koji broj se zove?pici wrote:upravo ih zvao i kažu da moram raskinuti ugovor da HSom ovaj KID paket i preći na njihove DUO ili TRIO... onda se aktivira ovaj D3GO... iza nove godine odoH na ovaj TRIO GRANDe EXTRANogatrans wrote:Jel neko probao ovaj D3 Go da li se to moze koristiti?
[img]http://www.telemach.ba/upload/images/trio%20grande.png[/img
jebiga nemam alternative...![]()
Last edited by The Realist on 28/12/2015 18:47, edited 1 time in total.
- MOSALJOZE
#13635 Re: HS kablovska
Moraš?pici wrote:upravo ih zvao i kažu da moram raskinuti ugovor da HSom ovaj KID paket i preći na njihove DUO ili TRIO... onda se aktivira ovaj D3GO... iza nove godine odoH na ovaj TRIO GRANDe EXTRANogatrans wrote:Jel neko probao ovaj D3 Go da li se to moze koristiti?
- semirsar
#13636 Re: HS kablovska
aj dobro kanali, vazni su, nije da nisu... ali, sta kad vam module hapnu, ili reknu pa van roknu da hi placate masno po paketu po komadu, sta cete ondak, haaa
ako padnete vi a nije da vam se ne sprema troja, odose i svi drugi sto se u vaske uzdaju
ako padnete vi a nije da vam se ne sprema troja, odose i svi drugi sto se u vaske uzdaju
-
The Realist
#13637 Re: HS kablovska
Ja ću tražiti zamjenu za reciever, ako mi HD dajusemirsar wrote:aj dobro kanali, vazni su, nije da nisu... ali, sta kad vam module hapnu, ili reknu pa van roknu da hi placate masno po paketu po komadu, sta cete ondak, haaa![]()
- pici
#13638 Re: HS kablovska
kaže mi teta na telefonu da odem do HS-a i to sa njima regulišem raskid i novi ugovor... valjda more... mada kolko sam je skontao da iza nove godine će ove šeme se korigovat pa će biti sve jasnije, kao sada još je frka...valjda može... ja ću tamo oko 10etog otić i to regulisat, neda mi se sad peglat...moram i telefon odjavitiThe Realist wrote:Možemo li to odmah uraditi, ili moramo čekati NG?pici wrote:upravo ih zvao i kažu da moram raskinuti ugovor da HSom ovaj KID paket i preći na njihove DUO ili TRIO... onda se aktivira ovaj D3GO... iza nove godine odoH na ovaj TRIO GRANDe EXTRANogatrans wrote:Jel neko probao ovaj D3 Go da li se to moze koristiti?
broj je 1360
- malamirha
#13639 Re: HS kablovska
logosoft je najbolji.zubi wrote:P anije bas da imamo neki izbor, MojatV i Logosoft... nema treceg.-LIBERO- wrote:Ma ovo je potop.
- Nogatrans
#13640 Re: HS kablovska
Ma i ja cu kako je krenulo zadati BH Telecom. Prekomplikovano je meni ovo a u sustini ja nikakvih informacija i nemam zvanicno osim sto koji forumas nazove i pita. Mene su razocarali sa ovi Sportklubom jer su slagali. Mislim bio sam toliko godina bez toga naravno da mogu i dalje biti al mrzim laz. A sto se tice otkazivanja ugovora,mogu to uraditi al samo ako budem na Telecom prelazio. A oni ako su pametni nesto ce uraditi da i mi sa Kid paketima imamo slicne stvari.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#13641 Re: HS kablovska
A ne mogu ih ocima, ali ako ovi ostanu ovakvi ko sada, i ako se ozniljno ne poboljsaju, morat cu i ja na pu pu pu BhT.MOSALJOZE wrote:Ja kontam na bhtelecom-LIBERO- wrote:Ma ovo je potop.
Ima li ko kakav prijedlog na sta da se prebacujemo?Sad kad velkoski uleti,da ih "brani"
- pici
#13642 Re: HS kablovska
ne moram al koja mi je alternativa DUO NET, vala programska šema 130 kanala i 50/3 NET a trio grande extra 80/4 net 150 kanala + HBO, fiksna FLAT itd za 20 KM više... da ga jebem sad sa KID22 i Tel. platim preko 100 KM a ovako 70-80 KM možda i više nek je 100KM al dobijem dupli NET, više kanala i HBO...meni se isplati, ne znam za druge.MOSALJOZE wrote:Moraš?pici wrote:upravo ih zvao i kažu da moram raskinuti ugovor da HSom ovaj KID paket i preći na njihove DUO ili TRIO... onda se aktivira ovaj D3GO... iza nove godine odoH na ovaj TRIO GRANDe EXTRANogatrans wrote:Jel neko probao ovaj D3 Go da li se to moze koristiti?
- Nogatrans
#13643 Re: HS kablovska
Razmisljam sa telekomom cu imati Moju Tv i pratiti Sarajevo. Tako sa te strane cu se podmiriti. A Sportklub nek majkci svojoj pustaju 3 mjeseca.
-
soha96
#13644 Re: HS kablovska
Ma BHTelecom je najgori, ubjedljivo najgori. Pljackasi na kvadrat.
- Nogatrans
#13645 Re: HS kablovska
Nek je. Al imam i ja svoje principe. A koliko znam da sam ispunjavao anketu na BHT pitanje je bilo oko Sportklubova,tako da ce se i tu nesto poraditi.
-
Astrix
#13646 Re: HS kablovska
Ja danas zvao, nakon dvije minute dobio i tehnicari dosli u roku od par sati. Moje prvo iskustvo sa njima je skoro pa savrseno...Nogatrans wrote:Jesi li zvai danas ili??? Ja nikako da dobijem ukleto ovo nesto.senad82 wrote:Arene sa krajem godine skidaju a sk do kraja godine ubacivaju
Ova govna iz kuce odmah lete jbo im sk i njihov monopol mamu
Info operater sa 033974444
-
The Realist
#13647 Re: HS kablovska
Evo i ja zvao sada.
Kažu da ova izmjena kanala nije Telemachova, nego HS-ova (valjda sestrinska firma), zato i nemamo mi neki SK, dok izgleda neki imaju (tj. tamo gdje je Telemach, oni imaju i vrše izmjene).
Trenutno su pokrili određene dijelove grada i rade stalno na tome, pa očekuju da će uskoro i "moj" dio (dio Buća potoka su pokrili, na Malti nešto i još nešto je rekla).
Valjda na analognoj treba pratiti da li je došlo do promjene, a onda obaviti ostalo (raskid sa HS-om, potpis novog ugovora i slično).
@pici - hvala
!
Kažu da ova izmjena kanala nije Telemachova, nego HS-ova (valjda sestrinska firma), zato i nemamo mi neki SK, dok izgleda neki imaju (tj. tamo gdje je Telemach, oni imaju i vrše izmjene).
Trenutno su pokrili određene dijelove grada i rade stalno na tome, pa očekuju da će uskoro i "moj" dio (dio Buća potoka su pokrili, na Malti nešto i još nešto je rekla).
Valjda na analognoj treba pratiti da li je došlo do promjene, a onda obaviti ostalo (raskid sa HS-om, potpis novog ugovora i slično).
@pici - hvala
Last edited by The Realist on 28/12/2015 19:08, edited 1 time in total.
- semirsar
#13648 Re: HS kablovska
E te oni sa posebnim merakom docekuju, nema him draze od vasije face kad vam graknu za zaostale dugove, tj, tijeh desetak dana od prvogpici wrote:kaže mi teta na telefonu da odem do HS-a i to sa njima regulišem raskid i novi ugovor... valjda more... mada kolko sam je skontao da iza nove godine će ove šeme se korigovat pa će biti sve jasnije, kao sada još je frka...valjda može... ja ću tamo oko 10etog otić i to regulisat, neda mi se sad peglat...moram i telefon odjavitiThe Realist wrote:Možemo li to odmah uraditi, ili moramo čekati NG?pici wrote:
upravo ih zvao i kažu da moram raskinuti ugovor da HSom ovaj KID paket i preći na njihove DUO ili TRIO... onda se aktivira ovaj D3GO... iza nove godine odoH na ovaj TRIO GRANDe EXTRA
broj je 1360
... i taj telefon, koji ga klinac moras odjavljivat ako je na HS? ja gotovana jebote... oce da him se naodate
-
Fox_Fox
#13649 Re: HS kablovska
E sad tek viđoh i nove cijene od 17.1.
Jesu to odlučili da nas prave budalama??
Možeš ostati na HS-u i plaćat 10KM skuplje ili ćeš preći na telemah i plaćat 34.9KM. (prema ovoj akciji što ima je na stranici)
Jesu to odlučili da nas prave budalama??
Možeš ostati na HS-u i plaćat 10KM skuplje ili ćeš preći na telemah i plaćat 34.9KM. (prema ovoj akciji što ima je na stranici)
- supercali
#13650 Re: HS kablovska
Ne mozes imati hbo ako su to kanali kao dodatni paket od 6 marakamade_in_sarajevo wrote:Amc, axn, klasik nakav cinestar action su ubaceni vec, ja ni jednog pinka od filmskih nemam nego sad ove imam.
Jebem im mater radi arene,na.mobitelu moram corati kad sarajevo igra.
Fox, stari sam korisnik, na stranici hs u listi kanala stoje dva hbo, adria i comedy, zvao 1360 i kaze mi cura nakon sto je i ona vidjela znaci da hbo imam bez placanja i da skeniram rucno iki da sacekam dan,dva pa ne bude li da ih zovem opet. Zato pitam je uspio dobiti hbo na kid paketima