Imas kupiti svim drogerijama u Sarajevu. Kosta 60 KM.lady_di wrote:hvala ti na ovom brzom odgovoru, vjerovatno ću i ja naručiti ivory ili nijansu tamnijuotherside wrote:recimo, nekog umjereno svijetlijeg tena.
inace uzimam ivory nijanse kad je puder u pitanju.
ova concealer ivory je nekako "prirodno" svijetla, fino se stopi sa ostatkom tena i kad preko utapkas puder koji inace koristis uopce se ne primjecuje a pokrije podocnjake.
po meni je ovdje prednost ta sto je dobro pigmentirana a u isto vrijeme "laka",kremasta, tj. nije k'o malter.zavidna zbirkaEdnaMaric wrote:Hvala! Probacu. Sto sam starija sve vise uvidjam "blagodeti" korektora za podocnjake. I ja sam neka srednje svijetla nijansa tena. Recimo MAC nijansa Sam NC25, NC 30. Uzimam obicno one Bez (beige) nijanse. Ako vec trebas korektor za podocnjake pokusaj i sa YSL Touche Eclat. To je u stvari vise highlighter ali je super. Ja koristim nijansu 2. Evo moje "zbirke".Gdje kupuješ YSL Touche Eclat, koliko para?
Ja kupim ponekad kod zene koja prodaje testere za 35 KM. Nema ih uvijek (broz se prodaju) ali kad dodju ona javi.