I uocio smece raznorazno u ogromnim kolicinama
Pardon patriJota bRez roza filtera
sumirprimus wrote:saro bilo je i ovoga sto giga prica..
Bluemore wrote:Je li ijedan patriJota bio na licu mjesta
I uocio smece raznorazno u ogromnim kolicinama
Pardon patriJota bRez roza filtera
sumirprimus wrote:na neuredjenim koritima je to problem..
Pa baca jer „Proguli“ to rijekasumirprimus wrote:pa fakat je da narod svasta baca u korita, svijest gradjana nikakva, a kad dodje do stani pani onda ide avaj..
Svasta je blag izraz...sumirprimus wrote:pa fakat je da narod svasta baca u korita, svijest gradjana nikakva, a kad dodje do stani pani onda ide avaj..
dodaj zaduzene institucije koje ne odrade svoj dio posla.
sta reci...
Bluemore wrote:Ma kakvi jok a i da jesam![]()
Nego Hvala bogu Pa smo ponosni na sav kabasti i drugi otpad koji se nalazi u Koritima rijecnim
Prava blagodet za „Proguliti“
Sreca pa na forumu se svasta Sazna od prosto sveznajucih PazriJotskih forumasa
Ali plasticne kese i.ostali otpad izgleda kao prelijepi visegodisnji ukras po drvecu i koritu...sumirprimus wrote:bloo kakav narod takva i vlast.
nece vlast nikad uvest toliku represiju da bi se opametili...
cuj da se opametimo
sumirprimus wrote:pa fakat je da narod svasta baca u korita, svijest gradjana nikakva, a kad dodje do stani pani onda ide avaj..
dodaj zaduzene institucije koje ne odrade svoj dio posla.
sta reci...
sumirprimus wrote:bloo kakav narod takva i vlast.
nece vlast nikad uvest toliku represiju da bi se opametili...
cuj da se opametimo
Kako ocekujes da naucis nesto u zivotu i o zivotu ako ne citas Sarine postove.Bluemore wrote:Kod onog argumenta „zeno draga“ sam prestala citati
SD7 wrote:Kako ocekujes da naucis nesto u zivotu i o zivotu ako ne citas Sarine postove.Bluemore wrote:Kod onog argumenta „zeno draga“ sam prestala citati
SD7 wrote: Kako ocekujes da naucis nesto u zivotu i o zivotu ako ne citas Sarine postove.
Pratio mi forumski opus i prije registracije:DTotal posts:6 | Search user’s posts
(0.00% of all posts / 0.03 posts per day)
Bluemore wrote:SD7 wrote:Kako ocekujes da naucis nesto u zivotu i o zivotu ako ne citas Sarine postove.Bluemore wrote:Kod onog argumenta „zeno draga“ sam prestala citati
jeste sve je uraDZeno sta to pitas diAsporski nezahvalniche512MB wrote:I jeli vlast ispravila greske iz 2014e, sanirala korita i regulirala tokove il nije, imali su evo 5 godina... da vidim jel se isplati povratak...
Sada su poplave najavljene barem 7 dana unaprijed512MB wrote:I jeli vlast ispravila greske iz 2014e, sanirala korita i regulirala tokove il nije, imali su evo 5 godina... da vidim jel se isplati povratak...