Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- commendatore
#13601 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ili pojedeš najbolje rješenje
-
AmirBaa
#13602 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
kolaps u sarajevu. Odnosno bolje je poceti pisati kad NIJE kolaps. Krenuo od cengic vile do importannea, trebalo mi do malte samo 15 minuta

- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#13603 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nije nikskvo cudo, nevrijeme, a puno vozila na cesti.AmirBaa wrote:kolaps u sarajevu. Odnosno bolje je poceti pisati kad NIJE kolaps. Krenuo od cengic vile do importannea, trebalo mi do malte samo 15 minuta![]()
![]()
- Rugafet
#13604 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ima i toga. Spojiti ugodno s korisnim, auto čist a i usput koji vitamin unijet u organizamcommendatore wrote:ili pojedeš najbolje rješenje
- Laertes
#13605 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Joachim Loew likes thisRugafet wrote:Ima i toga. Spojiti ugodno s korisnim, auto čist a i usput koji vitamin unijet u organizamcommendatore wrote:ili pojedeš najbolje rješenje
- holowey
#13606 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
lose gume i jos gori vozaci...od mdvora do obija i nazad prva druga prva druga...u sve tri trake isti tip vozaca, slom zivaca...AmirBaa wrote:kolaps u sarajevu. Odnosno bolje je poceti pisati kad NIJE kolaps. Krenuo od cengic vile do importannea, trebalo mi do malte samo 15 minuta![]()
![]()
ne moze da krene sa semafora, slajdra, slomi se da krene...pa ti stisni i budi ispred njega kada se treba zaustaviti...horor
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#13607 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Znam da je nevrijeme,da neko ima loše gume,da se boji,ali da zbog debila ne mogu da usaltam u 3 i da vozim barem 40,ma marš u pm debilsku.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#13608 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
sto se nervirate??ne krse oni zakon,to tako treba

- Kinaski
#13609 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
cemu zurba momci,krenes ranije i neces zakasnit?
- bitanga_sa_otesa
#13610 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
eto objasnio vam covjek,ustanite oko 5 da sve stignete,cemu zurba....
- Kinaski
#13611 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Idi gledaj ba ko ima kapuljacubitanga_sa_otesa wrote:eto objasnio vam covjek,ustanite oko 5 da sve stignete,cemu zurba....
- bitanga_sa_otesa
#13612 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
jel to i ti imas thug lifeKinaski wrote:Idi gledaj ba ko ima kapuljacubitanga_sa_otesa wrote:eto objasnio vam covjek,ustanite oko 5 da sve stignete,cemu zurba....
gledao sam sad debile sto ne znaju krenut na semaforu i s merakom ih preskakao
- Kinaski
#13613 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
haha kako mislis preskako ?bitanga_sa_otesa wrote:jel to i ti imas thug lifeKinaski wrote:Idi gledaj ba ko ima kapuljacubitanga_sa_otesa wrote:eto objasnio vam covjek,ustanite oko 5 da sve stignete,cemu zurba....![]()
![]()
![]()
gledao sam sad debile sto ne znaju krenut na semaforu i s merakom ih preskakao
- bitanga_sa_otesa
#13614 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
pa stoje u mjestu...samo ih obidjemKinaski wrote: haha kako mislis preskako ?
- amar1994
#13615 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
https://www.facebook.com/Alitsch.ba/vid ... 229136576/
Ološ narod u globalu , karine , papci , smetljari , ne znam kako da nazovem , fuj
Lola zuri kombijem
, svaka cast ovima sto pomazu 
Ološ narod u globalu , karine , papci , smetljari , ne znam kako da nazovem , fuj
Lola zuri kombijem
- nepass1
#13616 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
a koji kurac je sa skretanjem za dobrinju sa glavne. danas u jedan i u lijevoj traci se ceka, bio opet oko 5 opet krcato. odem kod bitumenke prvi na semaforu.
pa nmg da vjerujem da su svi toliko smotani da ne znaju skrenuti pa manje auta prodje kroz zeleno
pa nmg da vjerujem da su svi toliko smotani da ne znaju skrenuti pa manje auta prodje kroz zeleno
-
zdruzdjo
#13617 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
danas sam sa merakom gledao isusove muke kod vozaca BMW-ova sa jull-brinerkama gumama. koja je to borba kad se treba krenuti sa semafora.bitanga_sa_otesa wrote: gledao sam sad debile sto ne znaju krenut na semaforu i s merakom ih preskakao
pa ljudi moji ima pet dana da su rekli subota snijeg-zestok. i dzaba ono opet krenulo ono negdje. pa vrecu dvije pijeska u gepek i udri. lakse je makar malo.
ali najsladje su mi bile hamse sa sisama u air-bagovima na volanu i pogleda cvrsto zakucanog naprijed. nema sile na ovom svijetu za sta bi se glava ili pogled pomjerili cenat desno ili lijevo.
- bitanga_sa_otesa
#13618 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
vjeruj ja kad moram na gradsku voznju,pogotovo u ovim ''otezanim'' uslovima(mislim za ljetne vozace) radije bi da me neko cekicem po prstima...zdruzdjo wrote:
danas sam sa merakom gledao isusove muke kod vozaca BMW-ova sa jull-brinerkama gumama. koja je to borba kad se treba krenuti sa semafora.
pa ljudi moji ima pet dana da su rekli subota snijeg-zestok. i dzaba ono opet krenulo ono negdje. pa vrecu dvije pijeska u gepek i udri. lakse je makar malo.
ali najsladje su mi bile hamse sa sisama u air-bagovima na volanu i pogleda cvrsto zakucanog naprijed. nema sile na ovom svijetu za sta bi se glava ili pogled pomjerili cenat desno ili lijevo.
bas mi se gadi....
- triconja
#13619 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ovo govorim kad koristim taban fijaker, a kad sam u autu dugo normala da se manje obucemtempuser wrote:Nisam bas razumio, kad hodas, jel hodas po autu?triconja wrote: Covjece boziji ja po velikim zimama kad hodam obucem dva haljinceta na sebe, nesto kao duksericu i zimsku jaknu i vecinom nosim samo od duksa kapu. Ako ona suzava vidno polje onda jebiga, meni ne smeta![]()
- triconja
#13620 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
A ja pogani braco milabeni-bu-man wrote:Ali prije toga dobro pogledati i formairati ravnomjernu kucglicuRugafet wrote:Kako ne znas pa pod sjediste brate dragiLaertes wrote:Mene više ometa kad je jednom iskopam. Ne znam đe ću s njom.
- triconja
#13621 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kreni sat vremena nego inace i bit ce manja guzvamali_milojica wrote:Znam da je nevrijeme,da neko ima loše gume,da se boji,ali da zbog debila ne mogu da usaltam u 3 i da vozim barem 40,ma marš u pm debilsku.
- triconja
#13622 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
E al to vozi ko da je jedini/a na cesti, nista lijevo desno a nedo bog pogledati nazad, ihbitanga_sa_otesa wrote:vjeruj ja kad moram na gradsku voznju,pogotovo u ovim ''otezanim'' uslovima(mislim za ljetne vozace) radije bi da me neko cekicem po prstima...zdruzdjo wrote:
danas sam sa merakom gledao isusove muke kod vozaca BMW-ova sa jull-brinerkama gumama. koja je to borba kad se treba krenuti sa semafora.
bas mi se gadi....
Edit: zaboravih reci i da smanjuje protok saobracaja ispred
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#13623 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Da bi odletila s prsta moraš je dobro uvaljutatitriconja wrote:A ja pogani braco milabeni-bu-man wrote:Ali prije toga dobro pogledati i formairati ravnomjernu kucglicuRugafet wrote: Kako ne znas pa pod sjediste brate dragi. Zar nije bolje frknuti kroz prozor?
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#13624 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Prije par dana, zbog tih slina, niko nije prosao na zeleno kod rtv doma, na skretanju lijevo prema opštini.
Hadzo se zadao, rovi li rovi, cak ga i sirene nisu omele.
Hadzo se zadao, rovi li rovi, cak ga i sirene nisu omele.
- triconja
#13625 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
A da probas ko da cvoku pucas malo palcem ili kaziprstom tam vam? Ja tako radim i spada, mada ja ne rovim nos u klasicnom smislu (ono da turim 10 centi prst u nos) nego ja samo sa dva prsta "masiram" ono kad zapekne na izlazu iz nosa.mali_milojica wrote:Da bi odletila s prsta moraš je dobro uvaljutatitriconja wrote: A ja pogani braco mila. Zar nije bolje frknuti kroz prozor?