Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
-
Cregan
#13601 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Cuj Daenerys luda, jer je vojsku popalila?
Pa Tywin popalio citav Riverland, Planina i njegovi ljudi, po Tywinovom naredjenju mucili, silovali, ubijali seljake po Riverlandu, krali im zetvu, i opet je Tywin genijalan vladar, a lanisterski vojnici civilizovani. S druge strane, Dotrakiji su divljaci koji siluju i kradu. I kad neko kaze da D&D podcjenjuju publiku.
- Capajebo
#13602 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ti si moja Jorah MormontbezVolana wrote:Capajebo wrote: ma drug moj najljudji![]()
![]()
![]()
![]()
koje slonovsko pamcenje
Imam osjecaj da u traileru pricaju o Cercei, da mora Tyrion naci nacin da je urazumi na WW. I tu bi mog'o Jamie odigrat (tj. pokusati odigrati) bitnu ulogu... nece mu proc' i onda ce se okanit ljubljene sestriceCregan wrote:Cuj Daenerys luda, jer je vojsku popalila?Pa Tywin popalio citav Riverland, Planina i njegovi ljudi, po Tywinovom naredjenju mucili, silovali, ubijali seljake po Riverlandu, krali im zetvu, i opet je Tywin genijalan vladar, a lanisterski vojnici civilizovani. S druge strane, Dotrakiji su divljaci koji siluju i kradu. I kad neko kaze da D&D podcjenjuju publiku.
-
bezVolana
#13603 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ti si moja Jorah MormontCapajebo wrote:bezVolana wrote:Capajebo wrote: ma drug moj najljudji![]()
![]()
![]()
![]()
koje slonovsko pamcenje
https://www.instagram.com/p/BXkMbXzHuf6/?hl=en
- Capajebo
#13604 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ovo sigurno dolazi u iducem fb updejtu
-
kakavdanakneiskustvu
#13605 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
VPSA wrote:Dobra je epizoda, mislim najbolja u ovoj sezoni, ali su neki malo pretjerali u hvalospjevima po meni. Battle of the Bastards je ipak jos uvijek neprevazidjena.
I volio bih da se onom zmaju ono koplje nekako inficira i da umre.
da,do sad najbolja
- AleksoMKD
#13606 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Znaci ipak je bilo Tarlijevih vojnika, predpostavljam i u Highgarden-u. Bas mi se ucinilo da neko od stitova imaju Tarlijev simbol (crveni strelac/lovac) kada su marsirali pre napada Dotrakija.
- Averus
#13608 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Predobra epizoda

- Krokodajl
#13609 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Roberta ubija krme.Donnie Smith wrote:Ma ja. Prepričana cijela sedma i nije spojler, a rečenica jedna iz treće jeste.![]()
- Hasan006
#13610 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ma na onima iz Burlington Bara se vidi ta su to oni bandwagoneri što gledaju seriju samo jer je popularna, a i ne kontaju šta je čini toliko posebnom. To su oni što ne razumiju da se likovi ne dijele na "dobre" i "zle" kao u Twilightu i Harry Potteru, nego navijaju da Daenerys pokori kraljevstvo, pobije zločeste Lannistere, vjenča se sa Jonom, porazi White Walkere i da žive sretno do kraja života.
Radovali se kad su umrli Stannis, The Hound (tj. kad ga je Brienne porazila), Tywin, itd., al zato plaču kad su umrle one Sand sestre, pa mislim WTF
A kad vidim ove dvije bukvalno se moram suzdržavati da ne opalim ekran iz sve snage.

Radovali se kad su umrli Stannis, The Hound (tj. kad ga je Brienne porazila), Tywin, itd., al zato plaču kad su umrle one Sand sestre, pa mislim WTF
A kad vidim ove dvije bukvalno se moram suzdržavati da ne opalim ekran iz sve snage.

- harač
#13611 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
test za njih, i sve ostale, jeste da li su skontali reference na: 1) chaos is a ladder; i 2) no one.Hasan006 wrote:Ma na onima iz Burlington Bara se vidi ta su to oni bandwagoneri što gledaju seriju samo jer je popularna
ako je navedene izjave pratio teleci pogled, to je buranija
- seln
#13612 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ne znam zasto sve to uzimas tako ozbiljno.Hasan006 wrote:Ma na onima iz Burlington Bara se vidi ta su to oni bandwagoneri što gledaju seriju samo jer je popularna, a i ne kontaju šta je čini toliko posebnom. To su oni što ne razumiju da se likovi ne dijele na "dobre" i "zle" kao u Twilightu i Harry Potteru, nego navijaju da Daenerys pokori kraljevstvo, pobije zločeste Lannistere, vjenča se sa Jonom, porazi White Walkere i da žive sretno do kraja života.
To je jebena serija, za 5 godina nikoga vise nece boliti kita za njom.
- Hasan006
#13613 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Što onda vrište od hajpa kad god se nešto desi kao da im život zavisi od serije, a ja koji em razumijem poentu serije em znam o seriji 10 puta više od njih se nikad ni blizu toliko ne uzbudim?seln wrote:Ne znam zasto sve to uzimas tako ozbiljno.Hasan006 wrote:Ma na onima iz Burlington Bara se vidi ta su to oni bandwagoneri što gledaju seriju samo jer je popularna, a i ne kontaju šta je čini toliko posebnom. To su oni što ne razumiju da se likovi ne dijele na "dobre" i "zle" kao u Twilightu i Harry Potteru, nego navijaju da Daenerys pokori kraljevstvo, pobije zločeste Lannistere, vjenča se sa Jonom, porazi White Walkere i da žive sretno do kraja života.
![]()
Ne uzbude se ni oni, nego nazor vrište da bi bili u fazonu OMG JA SAM NAJVEĆI FAN GoT-A IKADA GoT JE MOJ ŽIVOT OMGGG JEDVA ČEKAM DA IZAĐEM NA INTERNETU I BUDEM COOOOL
-
nema me tamo
#13614 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ma u ovom baru ti je 80 posto njih oni sto idu po galerijama i piju vino dok gledaju nove slike..
Debili klasicni.
Debili klasicni.
- seln
#13615 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ko ono fino rece... nije najjaci instinkt za samoodrzanjem, vec zelja za bijegom iz anonimnosti.Hasan006 wrote:Što onda vrište od hajpa kad god se nešto desi kao da im život zavisi od serije, a ja koji em razumijem poentu serije em znam o seriji 10 puta više od njih se nikad ni blizu toliko ne uzbudim?seln wrote: Ne znam zasto sve to uzimas tako ozbiljno.![]()
Ne uzbude se ni oni, nego nazor vrište da bi bili u fazonu OMG JA SAM NAJVEĆI FAN GoT-A IKADA GoT JE MOJ ŽIVOT OMGGG JEDVA ČEKAM DA IZAĐEM NA INTERNETU I BUDEM COOOOL
Jednostavno, danas skoro ne postoje iskrene emocije. Sve je namjesteno, fake, predstava za javnost...
kome je jos svejedno kako ga drugi vide?
I ove dvije mindjonosice daju predstavu za javnost u ovom bolesnom drustvu, u kojem je moguce da opajdare tipa Karinadashian, Hana Hadzikonjfacic i slicne dromfulje mogu postati "celebrities"...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#13616 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ja bi u ovom baru uzivo
- ferratilis
-
brain bubbles
#13618 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
hahahahahahah, samo arbajtferratilis wrote:![]()
- video
#13619 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ma kakvim parmacima, to bih ja ko(l)cima mlatio i to sve po shu., pardon po ledjima mlatioomar little wrote:dobra je ta ekipa iz chicaga. al one cetiri prenemagajuce koze iz prvog reda bi parmakom od tarabe mlatila, nevidjeno su iritantne s tim preglumljavanjem.nelle_tz wrote:Reakcije na finalnu scenu iz bara, ovaj jedan navija da Bronn ubije Drogona na 9 :52![]()
- jasko_ba
#13620 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Smug Alert je u modi, ko je gledao South Park davno, zna o cemu pricam. Treba biti "poseban" i hipstercina na kvadrat. Kakve tukeHasan006 wrote:Ma na onima iz Burlington Bara se vidi ta su to oni bandwagoneri što gledaju seriju samo jer je popularna, a i ne kontaju šta je čini toliko posebnom. To su oni što ne razumiju da se likovi ne dijele na "dobre" i "zle" kao u Twilightu i Harry Potteru, nego navijaju da Daenerys pokori kraljevstvo, pobije zločeste Lannistere, vjenča se sa Jonom, porazi White Walkere i da žive sretno do kraja života.
- annoy
#13621 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
nakon sto su totalno masakrirali njihove likove uzasnim castingom i besmislenom pricom, ubiti ih im je najbolji potez koji su mogli napravitiHasan006 wrote:al zato plaču kad su umrle one Sand sestre, pa mislim WTF
uzivala sam, kao i u propasti glupace Ellarie
skontali su kakvo su monumentalno sranje napravili od cijele price oko Dornea i sta im je preostalo nego ih se svih rijesit
inace, nada da je Stannis ziv umire zadnja
- pici
- ferratilis
#13623 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
pici, to su ti sve feministice, one sex vide samo na ekranu
a ionako bi ti mozak popile na slamku 
- animus
- pici
#13625 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ma meni samo malo da se oĆešat nebi bio naporan