IRAN

Post Reply
salik79

#13601 Re: IRAN

Post by salik79 »

Kikibombona wrote:
salik79 wrote:
Da, da i kisu su fakeovali i to samo u Gorganu, da bi se podudarala s vremenskom prognozom. :oops:

Kao sto rekoh, budi strucnjak i uhvati sta je fake na gornjem snimku...A, inace, druge "demokratske" TV stanice bas imaju zelju ovo prikazati gledateljima. :roll:

Doduse, CNN Turk je prikazivao isjecke i zakljucak im je bio da nema nista od "regime changea" i nastavka nekakvih "antirezimskih demonstracija".

Zar ti ne mislis da lesinarski masmediji ne bi jedva docekali da prikazu kako narod zeli skinuti "rezim", da imaju koliko trun materijala?! Pokusali su fakeovati neki dan onu godisnju podrsku "rezimu" kao demonstracije protiv "rezima", pa ih raja ismijala....

Nije li ti indikativno da se svi masmediji slabo bave ovom tematikom. Znas li zasto? Jer nemaju materijala, koji bi isao u prilog gazdama.

I da dodam, kiki, ti si onaj koji je xyz puta uhvacen u lazi, ne ja. Zato nemam potrebe ista dokazivati, iako sam to uradio, dok bi ti svaki upis trebao po 100 puta provjeriti, prije nego kliknes na submit.
Nikad u lazi nisam uhvacen sto za tebe ne bih mogao garantovati.

:skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka:

Kraj svih diskusija.
LipeCvat

#13602 Re: IRAN

Post by LipeCvat »

salik79 wrote:
Kikibombona wrote:
salik79 wrote:Hocu li opet krenuti sa postavljanjem onih tvitova iz Bahreina, Argentine, Meksika,...pa sve do cudnovatih "uskrsnuca" ubijenih djecaka?

Nego, vidjoh danas da se nestonpozivas i na Kenneth Rothov HRW :D
Ne sjecam se da sam ovdje postavljao klipove iz Bahreina, Argentine i Meksika. :-)

Svi klipovi su iz Irana ili makar 90%. Ostavljam prostor da je 1 od 10 podvaljen, mada za to niko dokaz nije ponudio.

S druge strane, ti vjerujes u sve sto sija Perzijanci serviraju. Nemas nikakve sumnje. Sve istinito kao da je od Boga. :roll: :lol:

U ovo sto sam gore postavio nema niti najmanje trunke sumnje. Cisto k'o suza.
@Salik

ako sam dobro skonto njemački ti je manji problem nego meni. Pošto neki dan nasjedoh,evo mali prilog dokazivanju moje neutralnosti :) . Uvjeren sam da ga pratiš . Mir kommt es vor da je ovo ono što je i @ Zvizdan objašnjavao otprilike.

Code: Select all

Die Menschen des gesamten Mittleren Ostens haben nach Afghanistan, Irak, Libyen und Syrien die Nase von offenen oder verdeckten Interventionen der USA gestrichen voll. Alle wissen: Die USA kümmern sich nirgendwo in der Welt wirklich um Menschenrechte und Demokratie. Auch nicht im Iran. Wenn es ihren Interessen dient, arbeiten sie mit den brutalsten Diktatoren zusammen.

https://www.facebook.com/JuergenTodenho ... 6723050838
Point.

#13603 Re: IRAN

Post by Point. »

salik79 wrote:
Point. wrote:
salik79 wrote:
Ne's vjerovat', podudarilo se u svim podruznicama svijeta, kod holdinga za koji radim. 8-)

Nego, ne rece nam, zasto ti visis ovdje? Jesi li na socijali tamo, ili?
Ne vjerujem bas u podudarnosti i slucajnosti.

Ah, ah, cuj ti njega, bas bi volio da sam na socijali? Pa nije vise 1996-ta, jebo ga ti. Nisam, imam prilicno dobar posao sa finim privilegijama, pa naletim da vidim sta forumski globalni analiticari i sveznalice pisu.

Stas, dobra skola. 8)

Cuj, zivis gore a ne znas da postoji masa firmi koje su od 22.12. do 8.1. na kolektivnom?

A ovo si nakon moga pitanja nestao da bi se tek sada pojavio, ko biva ti nesto radio? :D
Opet ti online. :shock: .Prezivjece Iran ba, ne brini. Haj, ako treba, poguracemo nesto pa srediti stagod, besmisleno je trositi vrijeme na virtualnu brigu.
salik79

#13604 Re: IRAN

Post by salik79 »

LipeCvat wrote:
@Salik

ako sam dobro skonto njemački ti je manji problem nego meni. Pošto neki dan nasjedoh,evo mali prilog dokazivanju moje neutralnosti :) . Uvjeren sam da ga pratiš . Mir kommt es vor da je ovo ono što je i @ Zvizdan objašnjavao otprilike.

Code: Select all

Die Menschen des gesamten Mittleren Ostens haben nach Afghanistan, Irak, Libyen und Syrien die Nase von offenen oder verdeckten Interventionen der USA gestrichen voll. Alle wissen: Die USA kümmern sich nirgendwo in der Welt wirklich um Menschenrechte und Demokratie. Auch nicht im Iran. Wenn es ihren Interessen dient, arbeiten sie mit den brutalsten Diktatoren zusammen.

https://www.facebook.com/JuergenTodenho ... 6723050838

To je to, a kompletan modus operandi je objasnio Dr. Andreas von Bülow.
salik79

#13605 Re: IRAN

Post by salik79 »

Point. wrote: Opet ti online. :shock: .Prezivjece Iran ba, ne brini. Haj, ako treba, poguracemo nesto pa srediti stagod, besmisleno je trositi vrijeme na virtualnu brigu.
Moze mi se. Ne brinem ja, to sam rekao na samom pocetku ovog wanna be "regime changea".

Sta bi pogurao/li, ne kontam?
Kikibombona

#13606 Re: IRAN

Post by Kikibombona »

U drzavi poput Irana, zatvorenoj i nazadnoj, gdje aktivnost protiv aktuelnog rezima vodi u smrt ili zatvor, nemoguce je organizovati normalne proteste. Potpuno je nemoguce da se istaknu lideri protesta i preko medija pozovu na masovna i mirna okupanja. Svake demonstracije rezim karakterise kao izdaju i varvarski cini sve da iste najstrozije sankcionise. Iran poznaje samo jezik sile.

Obracun demonstranata i policije u kurdskom gradu Ilam

https://twitter.com/HeshmatAlavi/status ... 1114571776

Demonstracije se vec danima spontano organizuju u vecernjim satima radi straha od iranske policije. Sve se snima i prati. Iranci dobro znaju da ih demonstracije protiv rezima mogu odvesti u smrt ili iza resetaka.

Obracun demonstranata i policije u Teheranu

https://twitter.com/BabakTaghvaee/statu ... 9256363009

Dezful, Hamnei, stidi se i napusti zemlju

https://twitter.com/BabakTaghvaee/statu ... 9804464128

Masakrirani civil od strane policije

https://twitter.com/BabakTaghvaee/statu ... 2833290240

Fascinantno je kako ovi ljudi unatoc svemu uopste odrzavaju proteste. Muda do poda.
handžar88

#13607 Re: IRAN

Post by handžar88 »

salik79 wrote:
Kikibombona wrote:
salik79 wrote:
Da, da i kisu su fakeovali i to samo u Gorganu, da bi se podudarala s vremenskom prognozom. :oops:

Kao sto rekoh, budi strucnjak i uhvati sta je fake na gornjem snimku...A, inace, druge "demokratske" TV stanice bas imaju zelju ovo prikazati gledateljima. :roll:

Doduse, CNN Turk je prikazivao isjecke i zakljucak im je bio da nema nista od "regime changea" i nastavka nekakvih "antirezimskih demonstracija".

Zar ti ne mislis da lesinarski masmediji ne bi jedva docekali da prikazu kako narod zeli skinuti "rezim", da imaju koliko trun materijala?! Pokusali su fakeovati neki dan onu godisnju podrsku "rezimu" kao demonstracije protiv "rezima", pa ih raja ismijala....

Nije li ti indikativno da se svi masmediji slabo bave ovom tematikom. Znas li zasto? Jer nemaju materijala, koji bi isao u prilog gazdama.

I da dodam, kiki, ti si onaj koji je xyz puta uhvacen u lazi, ne ja. Zato nemam potrebe ista dokazivati, iako sam to uradio, dok bi ti svaki upis trebao po 100 puta provjeriti, prije nego kliknes na submit.
Nikad u lazi nisam uhvacen sto za tebe ne bih mogao garantovati.

:skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka:

Kraj svih diskusija.
Tu ste vi negdje, od dva brata djeca :mrgreen:
salik79

#13608 Re: IRAN

Post by salik79 »

handžar88 wrote: Tu ste vi negdje, od dva brata djeca :mrgreen:

Jasno mi je da sam ti "mrzak", znam i zasto, ali - evo - molim te, gdje sam to nesto slagao, podvaljivao, divljao insistirajuci na svojim lazima, kao sto je to kiki samo na temi o Iraku redovno radio?
Point.

#13609 Re: IRAN

Post by Point. »

salik79 wrote:
Point. wrote: Opet ti online. :shock: .Prezivjece Iran ba, ne brini. Haj, ako treba, poguracemo nesto pa srediti stagod, besmisleno je trositi vrijeme na virtualnu brigu.
Moze mi se. Ne brinem ja, to sam rekao na samom pocetku ovog wanna be "regime changea".

Ma zaboravi.

Vrijeme je za promjene. Ne mogu ni stare barabe do vijeka vladati.
salik79

#13610 Re: IRAN

Post by salik79 »

Point. wrote:
salik79 wrote:

Ma zaboravi.

Vrijeme je za promjene. Ne mogu ni stare barabe do vijeka vladati.

Vidio sam, narod vapi za promjenama koje vi podrazumijevate. :lol:

Doci ce inu Americi vakat za promjene. Stare barabe na vrhu korporokratske piramide ne mogu dovijeka vladati, a poludebile na celo drzave postavljati.
handžar88

#13611 Re: IRAN

Post by handžar88 »

salik79 wrote:

Jasno mi je da sam ti "mrzak", znam i zasto, ali - evo - molim te, gdje sam to nesto slagao, podvaljivao, divljao insistirajuci na svojim lazima, kao sto je to kiki samo na temi o Iraku redovno radio?
Nemoj da zapocinjemo raspravu jer se s tobom ne moze raspravljat, ali evo juce si tvrdio da ono nije istina sto Tawhidi citira a ispostavilo se da jeste, iako ces ti sad rec da nije..
Ako si nekad gledao ovu babu kako vodi diskusiju https://youtu.be/VSrEEDQgFc8 .. u neku ruku me podsjeca na diskusiju s tobom, nemoj sad shvatit kao nesto lose jer ovo je umjetnost za mene, nista pametno ne kaze nikakav dokaz i argument ali prosjecnom slusaocu izgleda kao da dominira i da to savrseno radi. Svaka njoj cast ovo je vrhunac ovakve vrste manipulacije, a i tebi svaka cast ti si neka blaza forma.
salik79

#13612 Re: IRAN

Post by salik79 »

handžar88 wrote:
salik79 wrote:

Nemoj da zapocinjemo raspravu jer se s tobom ne moze raspravljat, ali evo juce si tvrdio da ono nije istina sto Tawhidi citira a ispostavilo se da jeste, iako ces ti sad rec da nije..
Ako si nekad gledao ovu babu kako vodi diskusiju https://youtu.be/VSrEEDQgFc8 .. u neku ruku me podsjeca na diskusiju s tobom, nemoj sad shvatit kao nesto lose jer ovo je umjetnost za mene, nista pametno ne kaze nikakav dokaz i argument ali prosjecnom slusaocu izgleda kao da dominira i da to savrseno radi. Svaka njoj cast ovo je vrhunac ovakve vrste manipulacije, a i tebi svaka cast ti si neka blaza forma.
Lazes. Na zalost, Chmoljo je upozorio, ne zelim dalje raspravljati. Jedino da otvoris temu na religiji, pa da vidimo ko laze, a ko istinu govori i koji su hadisi lazni, a koji sahih.

Ostatak tvoga upisa mi izgleda, otprilike, ovako:

handžar88

#13613 Re: IRAN

Post by handžar88 »

Eto vidis.. odma nekakve hadise spominjes iako nemaju veze s pricom.. alternative facts :D
Sve najbolje, da te Allah uputi :thumbup:
Kikibombona

#13614 Re: IRAN

Post by Kikibombona »

Iran

Image

Image

Image

Image

Image

Od nedavno, siitski rezim organizuje vjesanja na stadionima, pred punim tribinama ludih navijaca!

Image

Ko zeli vidjeti vjesanje na jednom od prelijepih iranskih trgova, neka posjeti ovo zemlju!
salik79

#13615 Re: IRAN

Post by salik79 »

handžar88 wrote:Eto vidis.. odma nekakve hadise spominjes iako nemaju veze s pricom.. alternative facts :D

Ima, itekako ima. Jer, podvala i laz i tamo i vamo, a sve varijacija na temu.

Amin i tebe. :thumbup:
handžar88

#13616 Re: IRAN

Post by handžar88 »

salik79 wrote:
handžar88 wrote:Eto vidis.. odma nekakve hadise spominjes iako nemaju veze s pricom.. alternative facts :D

Ima, itekako ima. Jer, podvala i laz i tamo i vamo, a sve varijacija na temu.

Amin i tebe. :thumbup:
Ma jok.
Amin.. i Kikibombonu :D
dragma
Vozim: Pješe

#13617 Re: IRAN

Post by dragma »

Kikibombona wrote: Ko zeli vidjeti vjesanje na jednom od prelijepih iranskih trgova, neka posjeti ovo zemlju!
:shock:

Šta je ovo Tito dragi?
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#13618 Re: IRAN

Post by Challenger_ »

:lol:
umjerenaNaoblaka

#13619 Re: IRAN

Post by umjerenaNaoblaka »

Image
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#13620 Re: IRAN

Post by Challenger_ »

:lol:
salik79

#13621 Re: IRAN

Post by salik79 »

:lol: :lol: :thumbup:
bogoljub

#13622 Re: IRAN

Post by bogoljub »

salik79 wrote:
PeppermintSA wrote:Najbolji komentar o protestima je dao moj jaran. Razgovor je tekao na sljedeći način:

ja: ''Pratiš li proteste u Iranu?''
on: ''Onako, tu i tamo''
ja: ''I šta veliš?''
on: ''Nadam se da će promijeniti režim''
ja: ''Zašto?''
on: ''Kvalitet zemlje srazmjerno raste sa mogućnošću guženja domicilnih žena. Švedska je fenomenalna zemlja u svakom pogledu i, gle čuda, izađem u Štokholm i mogu bez problem na noć opaliti neki Šveđanku. Da ne mogu, bila bi kurčeva zemlja. Moglu li izaći u Teheran, otići u neku diskoteku i u wx-u iste opaliti neku perzijsku ljepoticu? Mogu kurac. Zato, naprijed revolucija''

:lol: :lol: :lol: :lol:
Boga mi, prema svemu sudeci, jos zadugo ce ti taj jaran hodat suhog, barem sto se Irana tice. :D
a možda da oproba da ode i na vlastitoj koži osjeti da li je to kur.eva zemlja ili nije! :zjev:
aratet

#13623 Re: IRAN

Post by aratet »

dragma wrote:
Kikibombona wrote: Ko zeli vidjeti vjesanje na jednom od prelijepih iranskih trgova, neka posjeti ovo zemlju!
:shock:

Šta je ovo Tito dragi?
I.R.Iran
bogoljub

#13624 Re: IRAN

Post by bogoljub »

ЏАФАРИ ПРОГЛАСИО ПОБЕДУ: Сваки покушај удара Америке и Израела на Иран завршиће се болно по агресора!

- Објављујем да је смутnjа доживела крах. Број учесника протеста на целој територији Ирана није премашио 15.000, рекао је Џафари на једном од ретких његових обраћања путем телевизије.
Извор: Правда, fakti.org
Last edited by bogoljub on 03/01/2018 22:21, edited 1 time in total.
salik79

#13625 Re: IRAN

Post by salik79 »

:bih:

Post Reply