Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
R9..

#13601 Re: Real Madrid C.F.

Post by R9.. »

Zaasto ne bi sam uzeli Bejla a naredne godine Rojsa....cak i ako ne ode Ronaldo... :D
DonVito

#13602 Re: Real Madrid C.F.

Post by DonVito »

Anćeloti vs Murinjo :mrgreen:
Madrid

#13603 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

aveos wrote:Jel itko gledao tekmu sinoc ?
Gledao sam ja i nisam zadovoljan :D
Ne sviđa mi se sto Anceloti gura Ronalda u spic, pa i kad Benzema igra Ronaldo je u spicu, Benzema kruzi okolo...
Fizicki su nespremni za 90 minuta, Ronaldo je od 40-45 minute 2 puta "trazio zraka", jednom na zemlji, drugi put naslonjen na reklamu :D
U skoku katastrofa, Pepe mi samom pojavom zivac kida...
fixer

#13604 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Da je Reus najbolji igrac neke lige, te da ga prodaje Levy, kostao bi isto. Meni je Reus igracina, ali Bale je nivo vise.
kory_galaktikos

#13605 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

ultima_palabra wrote:Znaš li ikoga ko želi dres Balea ili dijete koje se dere "Bale" kad zabije gol ispred zgrade?
a danas djeca govore ili messi ili ronaldo slabo ko spominje zlatana,robena,drogbu ova dvojica su najcesci uz dzeku :D
a i razlika je igrat u timu koji se bori za LP,nemas ga gdje ni gledat ja sam gledo jedno njegovo poluvrijeme ove god (protiv lyona) i npr u barsi i madridu

daleko od toga da je on los igerac,jest on dobar,bio bi sigurno pojacanje samo taj iznos to je skakljivo previse i bas previse al et nije do nas
missko

#13606 Re: Real Madrid C.F.

Post by missko »

Moji klinci imaju kolekciju dresova, Ibrahimovic , Dzeko, Runi, Vidic, Baloteli, Mesi, Ronaldo, Roben i Kerol su poklone dobili ali za Bejla nisu jos ni culi ipak su reprezentativna prvenstva ono sto djecu najvise privlaci uz LP a Bejla tu nema ni na mapi.

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk 4
kory_galaktikos

#13607 Re: Real Madrid C.F.

missko wrote:Moji klinci imaju kolekciju dresova, Ibrahimovic , Dzeko, Runi, Vidic, Baloteli, Mesi, Ronaldo, Roben i Kerol su poklone dobili ali za Bejla nisu jos ni culi ipak su reprezentativna prvenstva ono sto djecu najvise privlaci uz LP a Bejla tu nema ni na mapi.

ni messi-a na reprezentativnim prvenstvima haman da nema ni na mapi,al on igra u jednom od najjacih klubova danasnjice,igra LP redovno,raja gleda njegov tim a samim time i njega...eto bas ce tvoje dijete ili moje ili bilo cije gledat totenhem-norvič
AmiĐa_Idriz

#13608 Re: Real Madrid C.F.

Post by AmiĐa_Idriz »

missko wrote:Moji klinci imaju kolekciju dresova, Ibrahimovic , Dzeko, Runi, Vidic, Baloteli, Mesi, Ronaldo, Roben i Kerol su poklone dobili ali za Bejla nisu jos ni culi ipak su reprezentativna prvenstva ono sto djecu najvise privlaci uz LP a Bejla tu nema ni na mapi.

Mislimo li na istog Kerola ? :-) :D
Mokes

#13609 Re: Real Madrid C.F.

Post by Mokes »

kory_galaktikos wrote:

ni messi-a na reprezentativnim prvenstvima haman da nema ni na mapi,al on igra u jednom od najjacih klubova danasnjice,igra LP redovno,raja gleda njegov tim a samim time i njega...eto bas ce tvoje dijete ili moje ili bilo cije gledat totenhem-norvič
Bogami Messi je igro 1/4 finale SP-a, tako da ti prica ne pije vode. Mozda si mislio na Ronalda :?:
R9..

#13610 Re: Real Madrid C.F.

Post by R9.. »

Mokes wrote:
kory_galaktikos wrote:

Bogami Messi je igro 1/4 finale SP-a, tako da ti prica ne pije vode. Mozda si mislio na Ronalda :?:
Igro je i ovaj 1/4 finala Sp-a
Anthony Annan
kory_galaktikos

#13611 Re: Real Madrid C.F.

Mokes wrote:
kory_galaktikos wrote:

ovdje o cemu god se prica dodje do usporedbe messi-a i ronalda,meni to nije bila namjera..ronaldo je igro polufinale EP znaci tvoja ne pije vode...a svi znamo koliko messi ima uspjeha sa reprezentacijom, al ne ne necu o tome nije mi to tema nikako..kako god svi imaju puno vise prilike gledat ronalda,robena,messia i kompaniju nego bale-a
Ime postoji

#13612 Re: Real Madrid C.F.

Post by Ime postoji »

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk 4[/quote]
ni messi-a na reprezentativnim prvenstvima haman da nema ni na mapi,al on igra u jednom od najjacih klubova danasnjice,igra LP redovno,raja gleda njegov tim a samim time i njega...eto bas ce tvoje dijete ili moje ili bilo cije gledat totenhem-norvič[/quote]

Bogami Messi je igro 1/4 finale SP-a, tako da ti prica ne pije vode. Mozda si mislio na Ronalda :?:[/quote]
ovdje o cemu god se prica dodje do usporedbe messi-a i ronalda,meni to nije bila namjera..ronaldo je igro polufinale EP znaci tvoja ne pije vode...a svi znamo koliko messi ima uspjeha sa reprezentacijom, al ne ne necu o tome nije mi to tema nikako..kako god svi imaju puno vise prilike gledat ronalda,robena,messia i kompaniju nego bale-a[/quote]

Ronaldo finale 2004 protiv Grcke!?
Better Man

#13613 Re: Real Madrid C.F.

Post by Better Man »

Igrao je Ronaldo i polufinale SP u Njemačkoj!
ultima_palabra

#13614 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

fixer wrote:Da je Reus najbolji igrac neke lige, te da ga prodaje Levy, kostao bi isto. Meni je Reus igracina, ali Bale je nivo vise.
Pa najbolji je igrač Bundeslige, Ribery mu je uz rame kao što je Baleu bio Van Persie. Ovo za Levyja stoji :D

Nivo više je po izvikanosti... kraj Reusa dosta saigrača izgleda bolje, kraj Balea baš i ne.
missko

#13615 Re: AW: Real Madrid C.F.

Post by missko »

kory_galaktikos wrote:

Pa pise ili prvenstva s repkom ili LP (ligu prvaka) a ovoga nema nigdje.

missko

#13616 Re: AW: Real Madrid C.F.

Post by missko »

ultima_palabra wrote:
fixer wrote:Da je Reus najbolji igrac neke lige, te da ga prodaje Levy, kostao bi isto. Meni je Reus igracina, ali Bale je nivo vise.
Pa najbolji je igrač Bundeslige, Ribery mu je uz rame kao što je Baleu bio Van Persie. Ovo za Levyja stoji :D

Nivo više je po izvikanosti... kraj Reusa dosta saigrača izgleda bolje, kraj Balea baš i ne.
Real da je pametan i na polusezoni tusnut ronalda a uzet Reusa trgovina stoljeca.

Madrid

#13617 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

Nema tog igraca koji moze u potpunosti zamjenit Ronalda!
Tu se ne radi samo o terenu (mada moze i samo to), vec i marketing, Real bi dosta opao u tom smislu kad bi prodao Ronalda i zato sam siguran da Ronaldo ne ide nigdje dok je Perez tu.
kory_galaktikos

#13618 Re: AW: Real Madrid C.F.

missko wrote:
kory_galaktikos wrote:

Pa pise ili prvenstva s repkom ili LP (ligu prvaka) a ovoga nema nigdje.

kako ga nema nigdje?? eto ljudi nabrojase ronaldove nastupe sa repkom,u klubu ok ronaldo ima tu jednu zlatnu loptu,jednog uhonju,kup ligu super kup,3 polufinala LP zaredom opet nisu rezultati za bacit..al druze pogrijesio si temu nije bitno sta su ronaldo i messi uradili nego to da se o njima daleko vise cuje prica i gledaniji su od bale-a i normalno da ce djeca njih spominjat sutajuci loptu...evo vec 3 god niko ne spominje ronalda i ronaldinja a vrvila su njihova imena
DonVito

#13619 Re: Real Madrid C.F.

Post by DonVito »

Cuj price... "djeca" ne znaju ko je Bale :roll: :lol: tj. Princ od Velsa.
MOSALJOZE

#13620 Re: Real Madrid C.F.

Post by MOSALJOZE »

Real Madrid i Chelsea će u finalu 'International Champions' Kupa igrati na stadionu 'Sun Life' U Miamiju.Spektakl u najavi
fixer

#13621 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

ultima_palabra wrote: Pa najbolji je igrač Bundeslige, Ribery mu je uz rame kao što je Baleu bio Van Persie. Ovo za Levyja stoji :D

Najbolji igrac lige je Ribery, drugi je Lewandowski, a treci je Bastian. To sto je tebi Reus, to je individualna stvar.
ultima_palabra

#13622 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Ne pridajem tim izborima puno pažnje :-D
fixer

#13623 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

ultima_palabra wrote:Ne pridajem tim izborima puno pažnje :-D
Da. Samo glasaju oni koji igraju protiv njih i sa njima.
ultima_palabra

#13624 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Evo kako se pravio jedan od takvih.
"Anyone who questions Bastian Schweinsteiger is lacking respect," said the 45-year-old. That was ostensibly a comment on media reports that doubted the veracity of his election to Germany's player of the year - it turned out that Kicker magazine had botched the process and that only 92 out of 3,700 possible votes had come in for him as the winner
fixer

#13625 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

ultima_palabra wrote:Evo kako se pravio jedan od takvih.
"Anyone who questions Bastian Schweinsteiger is lacking respect," said the 45-year-old. That was ostensibly a comment on media reports that doubted the veracity of his election to Germany's player of the year - it turned out that Kicker magazine had botched the process and that only 92 out of 3,700 possible votes had come in for him as the winner
Drugo je Kicker, drugo je udruzenje profesionalaca Bundeslige.
Post Reply