Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prvi Sprat wrote: ↑28/08/2022 19:57
Trenutno je telemach par koraka iza konkurencije i što je najgore nikakvu želju ne pokazuju da se poprave. Da su bar dva tri filmska kanala otključali rekao bih, trude se, bar nešto nude. Ovo trenutno nije dovoljno.
Po čemu . Internet svemirski brod za konkurencijh.
Fikmski kanali također ispred konkurencije.
Sport kaska ( nogomet ),ali drugi sportovi su itekako prisutni od motosporta , atketike...itd.
Tako da baš nebi se složio stobom.
Kod mene konkretno prioritrt internet 15 puta brži u downloadu i 3 puta brži upload nego što mi je bio kod konkurencije
EDIT: Molim da dalju raspravu vodite na temi za uporedjivanje operatera.
Pet puta u zadnjih sat vremena mi ažurira EON softver i nikad se ne ažurira, prikaze prekrizeni crveni X. Sta da radim, mogu li kako iskljuciti, jako je iritantno.
Zoooka wrote: ↑30/08/2022 18:22
Pet puta u zadnjih sat vremena mi ažurira EON softver i nikad se ne ažurira, prikaze prekrizeni crveni X. Sta da radim, mogu li kako iskljuciti, jako je iritantno.
Planirate li ovo popraviti ili sta?
Pozdrav @Zoooka,
Navedna poteškoća se javlja kada na uređaju nemate dovoljno slobodne interne memorije da bi se ažuriranje za EON TV aplikaciju preuzelo i instaliralo na EON box uređaj. Predlažemo da izvršite deinstalaciju neke od privatnih aplikacija koje koristite na EON box uređaju kako bi se ažuriranje uspješno izvršilo. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
Zoooka wrote: ↑30/08/2022 18:22
Planirate li ovo popraviti ili sta?
Pozdrav @Zoooka,
Navedna poteškoća se javlja kada na uređaju nemate dovoljno slobodne interne memorije da bi se ažuriranje za EON TV aplikaciju preuzelo i instaliralo na EON box uređaj. Predlažemo da izvršite deinstalaciju neke od privatnih aplikacija koje koristite na EON box uređaju kako bi se ažuriranje uspješno izvršilo. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
Telemach wrote: ↑30/08/2022 18:25
Pozdrav @Zoooka,
Hvala
Pozdrav @Zoooka,
Nema na čemu. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
xPaco1337 wrote: ↑31/08/2022 12:10
Jel jos neko nema neta u Zenici ?
Pozdav @xPaco1337,
Zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke kako bismo izvršili detaljne provjere, s obzirom da je trenutno zabilježen grupni prekid svih servisa u pojedinim dijelovima Zenice zbog radova na mreži Elektrodistribucije. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
Cracked wrote: ↑31/08/2022 20:39
Postoji li mogucnost da smanjim download za 100 a digne se upload za 100. Idem od toga da vjerovatno nije moguce ali moze se pitati
Pozdrav @Cracked,
Ne postoji mogućnost odabira internet brzine na Zahtjev korisnika. U našim EON Duo i Trio paketima nudimo internet brzine od 200/10 Mbps do 500/30 Mbps. Također ukoliko koristite EON Premium paket imate mogućnost dokupa Giga dodatka po cijeni od 80 KM na cijenu EON Premium paketa, koji Vam pruža internet brzinu do 1000/50 Mbps. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
Poštovani,
Javljam se po drugi put putem foruma.
Nakon što su zamijenili ruter, počelo je sa lošom konekcijom. Nakon zamjene rutera, došlo je do zamjene glavnog kabla na stubu. Nakon toga ista stvar. Došli su i namjestili su signal na glavnom stubu. Plus dodali su neki pojačivač na kraj kabla, koji ulazi u ruter. Evo poslije toga ista priča. Na dva telefona i na laptopu iole ozbiljniju poslovnu radnju kada pokušam oformiti, ne uspijeva jer izbacuje konekcija. Kome više da se obratim i da završim ove muke. 4.put mi trebaju dolaziti u 20 dana ili šta? Hvala na odgovoru i molim na riješavanju problema, počinjem gubiti živce.
MedicinskiBrat wrote: ↑01/09/2022 00:27
Poštovani,
Javljam se po drugi put putem foruma.
Nakon što su zamijenili ruter, počelo je sa lošom konekcijom. Nakon zamjene rutera, došlo je do zamjene glavnog kabla na stubu. Nakon toga ista stvar. Došli su i namjestili su signal na glavnom stubu. Plus dodali su neki pojačivač na kraj kabla, koji ulazi u ruter. Evo poslije toga ista priča. Na dva telefona i na laptopu iole ozbiljniju poslovnu radnju kada pokušam oformiti, ne uspijeva jer izbacuje konekcija. Kome više da se obratim i da završim ove muke. 4.put mi trebaju dolaziti u 20 dana ili šta? Hvala na odgovoru i molim na riješavanju problema, počinjem gubiti živce.
Pozdrav @MedicinskiBrat,
Hvala Vam na javljanju na ovaj način. Kolege će Vas brzo pozvati i izvršiti detaljne provjere. Molimo za samo malo strpljenja i razumijevanja. Hvala Vam na saradnji na ovaj način.
@Telemach imate greški na stranici prilikom prijave za ovaj besplatni eon za vrijeme EP u košarci, vjerovatno kod unosa broja mobitela i nije moguće završiti registraciju.
erotica wrote: ↑01/09/2022 09:33
@Telemach imate greški na stranici prilikom prijave za ovaj besplatni eon za vrijeme EP u košarci, vjerovatno kod unosa broja mobitela i nije moguće završiti registraciju.
Pozdrav @erotica,
Prijave za promociju "EON za sve" kreću od 11 sati. Molimo za samo malo strpljenja i razumijevanja. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
erotica wrote: ↑01/09/2022 09:33
Pozdrav @erotica,
Prijave za promociju "EON za sve" kreću od 11 sati. Molimo za samo malo strpljenja i razumijevanja. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
Evo prošlo 11 h i dalje problem oko prijave ( broj mobitela )
zeleni xy wrote: ↑01/09/2022 11:17
Pozdrav @zeleni xy,
Potrebno je da obrišete cache i cookies sa Vašeg browsera ili pristupite sa drugog browsera. Prijava za EON TV promociju sada funkcioniše bez poteškoća. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
Last edited by Telemach on 01/09/2022 11:20, edited 1 time in total.
Telemach wrote: ↑01/09/2022 09:35
Pozdrav @erotica,
zeleni xy wrote: ↑01/09/2022 11:17
Pozdrav @zeleni xy,
Potrebno je da obrišete cache i cookies sa Vašeg browsera ili pristupite sa drugog browsera. Prijava za EON TV promociju sada funkcioniše bez poteškoća. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
Kroz koliko vremena stigne user i pass, nekih 20 minuta kako sam dobio potvrdu da sam se registrovao a još nisam dobio user i pass
erotica wrote: ↑01/09/2022 11:21
Kroz koliko vremena stigne user i pass, nekih 20 minuta kako sam dobio potvrdu da sam se registrovao a još nisam dobio user i pass
Pozdrav @erotica,
Ukoliko ste unijeli ispravan mobilni broj telefona, SMS poruka će Vam stići kroz par minuta. Molimo da provjerite da li ste unijeli ispravan broj telefona u formatu 6 XXXXXX, gdje prvi X predstavlja numeraciju operatera, a preostale cifre predstavljaju Vaš mobiln broj telefona. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
erotica wrote: ↑01/09/2022 11:21
Pozdrav @erotica,
Ukoliko ste unijeli ispravan mobilni broj telefona, SMS poruka će Vam stići kroz par minuta. Molimo da provjerite da li ste unijeli ispravan broj telefona u formatu 6 XXXXXX, gdje prvi X predstavlja numeraciju operatera, a preostale cifre predstavljaju Vaš mobiln broj telefona. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
erotica wrote: ↑01/09/2022 11:35
Ispravno sam upisao broj (387) 6 62xxxxxx
Pozdrav @erotica,
Ispravan format broja je 62 bez dodatnog broja 6 koji ste unijeli. Molimo da izvršite prijavu uz ispravan unos Vašeg telefonskog broja. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način. Dake ukoliko je Vaš telefonski broj 062/123-456, potrebno je da u prijavu unesete 2123456, bez unosa broja 6 ispred.
semsasuljakovic wrote: ↑01/09/2022 12:00
Jebte, ovdje ljudi ne znaju popuniti jednostavnu formu za registraciju a dođu i kake o ip adresama i sličnim stvarima.