Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja bih ovog drekavca malog prodao sto prije da sam mjesto gazde Liverpoola,digo mali nos koa da je Messi a ne jedan nista vise osim dobrog igraca,Englezi su od njega napravili zvijezdu,digli ga u nebesa
Dzeko i lova za onog malog kepeca Sterlinga? Jebote, ako iko zna izdignuti svoje igrace to su englezi. Mali ce biti nova ubleha, poput SW Phillipsa i Arona Lennona. Al et, da sam na Dzekinom mjestu nebih razmisljao ni sekunde. Liverpool je institucija za City.
Ma nece znati koristiti Dzeku kao ni Lamberta sto nije znao .. Lambert da je ulazio povremeno kao joker sa klupe nekih 10-20 minuta zabio bi poneki vazan go .. Ali njega se ubacivalo u nevaznim utakmicama pred kraj ili ga se ostavljalo na klupi .. Dzeko vise nije za glavnog napadaca a Rodgers ga nece znati dozirati i on ce da propadne kao i Mario,Lambert i vecina ostalih
Ja bih ovog drekavca malog prodao sto prije da sam mjesto gazde Liverpoola,digo mali nos koa da je Messi a ne jedan nista vise osim dobrog igraca,Englezi su od njega napravili zvijezdu,digli ga u nebesa
Inače
Kako im stvari stoje oni bi i za Croucha glasali da je super transfer
ja ne mogu vjerovati, da od ekipe koja me je prošle godine tako znala usrećiti svojom igrom, dugim loptama i kratkim pasovima, golovima, golčinama... da je došlo do ovog. Inače navijam za Barcu a Liverpool mi je najdraži u engleskoj... ali ako se ovako nastavi prestajem ih pratiti. Koji je ovaj trener kreten, a ni igrači nisu ništa bolji. Šta čine od velikog kluba
dok ja to napisah, pade drugi gol... e tuge i čemera, al neka. I treba tak
sizifinho wrote:ja ne mogu vjerovati, da od ekipe koja me je prošle godine tako znala usrećiti svojom igrom, dugim loptama i kratkim pasovima, golovima, golčinama... da je došlo do ovog. Inače navijam za Barcu a Liverpool mi je najdraži u engleskoj... ali ako se ovako nastavi prestajem ih pratiti. Koji je ovaj trener kreten, a ni igrači nisu ništa bolji. Šta čine od velikog kluba
FSG i Brandon ce uciniti sve da tebe i jos neke ovdje usrece i da ipak nastavis da ih pratis, ti si jako bitan klubu.
E nakon ove utakmice ako ne dobije nogu onda ne znam kada ce dobiti Ovo je sramota nad sramotama ovakvo ponasanje u zadnjim utakmicama a ovo je slag na slag
sizifinho wrote:ja ne mogu vjerovati, da od ekipe koja me je prošle godine tako znala usrećiti svojom igrom, dugim loptama i kratkim pasovima, golovima, golčinama... da je došlo do ovog. Inače navijam za Barcu a Liverpool mi je najdraži u engleskoj... ali ako se ovako nastavi prestajem ih pratiti. Koji je ovaj trener kreten, a ni igrači nisu ništa bolji. Šta čine od velikog kluba
FSG i Brandon ce uciniti sve da tebe i jos neke ovdje usrece i da ipak nastavis da ih pratis, ti si jako bitan klubu.
prijatelju nauci se kulturi nekoj prije nego mi se obratis.
Klub je katastrofa, u krizi, od odlaska Suareza i kupovine haoticne se jedva sastavise s loptom. Samo glup covjek ce to odbit priznat a rezultat to i potvrdjuje. Probaj malo gledat izvan tog.ormarica u kojem si zakljucan, vidjet ces da postoje prava na misljenja o kojima ti ocito nisi naucio.
Lijep pozdrav