Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cincilator2012 wrote:A kakva je situacija sa nama kojima je davno istekao ugovor (trio-mix na 12 mjeseci). Zainteresovan sam za trio grande (po istoj cijeni kao mix koji sada koristim), ali uz ugovor do 12 mjeseci?
@cincilator2012
Možete potpisati na 12 ili na 24 mjeseca.
Za sva dodatna pitanja Vam stojimo na raspolaganju
cincilator2012 wrote:A kakva je situacija sa nama kojima je davno istekao ugovor (trio-mix na 12 mjeseci). Zainteresovan sam za trio grande (po istoj cijeni kao mix koji sada koristim), ali uz ugovor do 12 mjeseci?
@cincilator2012
Možete potpisati na 12 ili na 24 mjeseca.
Srdačan pozdrav
Samo me zanima ovaj dio texta ispod reklame sa vase stranice:
"Svi postojeći pretplatnici TRIO MIX paketa (49,9 KM), koji se odluče za korištenje TRIO GRANDE paketa (49,9 KM), mogu učiniti isto, potpisivanjem novog Ugovora za TRIO GRANDE paket, na minimalni period korištenja od 24 mjeseca.
Pozovite 1360 i saznajte svoju specijalnu ponudu."
Obzirom da su ovo dvije kontradiktorne informacije, šta je tačnije?
Mene samo interesuje koji je najkraci vremenski rok na koji se moze uzeti kompletna ponuda Telemach-a. Prosle godine kad sam bio na godisnjem odmoru rekli su mi u BBI-aj centru da je to 6 mjeseci pa me interesuje da li se nesto promjenilo jer mi je tada gospodin s kojim sam razgovarao rekao da se u Telemach-u ozbiljno razmislja o tome da se recimo taj vremenski period spusti recimo do jednog mjeseca radi ,,nas dijasporaca,,. Toliko i bio bih vam zahvalan za odogovor.
Svedba wrote:Mene samo interesuje koji je najkraci vremenski rok na koji se moze uzeti kompletna ponuda Telemach-a. Prosle godine kad sam bio na godisnjem odmoru rekli su mi u BBI-aj centru da je to 6 mjeseci pa me interesuje da li se nesto promjenilo jer mi je tada gospodin s kojim sam razgovarao rekao da se u Telemach-u ozbiljno razmislja o tome da se recimo taj vremenski period spusti recimo do jednog mjeseca radi ,,nas dijasporaca,,. Toliko i bio bih vam zahvalan za odogovor.
@Svedba
Minimalan period korištenja usluge je dvanaest mjeseci , ali također imate mogućnost da zaledite uslugu na 6 mjeseci u toku jedne kalendarske godine.
Za sva dodatna pitanja Vam stojimo sa raspolaganju.
Srdačan pozdrav,
Last edited by Telemach on 14/05/2014 10:51, edited 1 time in total.
Zahvaljujući kompaniji Telemach, Općina Zenica je započela «pokrivanje» besplatnim internet signalom svih šetališnih zona u gradu. Esad Bektaš, prvi čovjek "Telemacha" za Zenicu kaže da su u funkciji pristupne tačke na potezu Carina – RK Zeničanka, te na platou zapadne strane stadiona "Bilino polje", te da je to tek početak unapređenja ove usluge za područje cijelog grada.
Ok. , 4 sata besplatno a za korisnike Telemacha neograniceno. Eh sad, koji user name, broj ugovora ili e-mail adresu ili nesto trece?
Nadam se da nisam opet iznenadio sa pitanjem osobu koja se krije iza nicka telemach pa da mora kontaktirati nekog ko to zna .
Zahvaljujući kompaniji Telemach, Općina Zenica je započela «pokrivanje» besplatnim internet signalom svih šetališnih zona u gradu. Esad Bektaš, prvi čovjek "Telemacha" za Zenicu kaže da su u funkciji pristupne tačke na potezu Carina – RK Zeničanka, te na platou zapadne strane stadiona "Bilino polje", te da je to tek početak unapređenja ove usluge za područje cijelog grada.
Ok. , 4 sata besplatno a za korisnike Telemacha neograniceno. Eh sad, koji user name, broj ugovora ili e-mail adresu ili nesto trece?
Nadam se da nisam opet iznenadio sa pitanjem osobu koja se krije iza nicka telemach pa da mora kontaktirati nekog ko to zna .
@Bobi
Dovoljno je da korisnik klikne na opciju "trial".
O username/password autentifikaciji ćete biti blagovremeno obaviješteni.