Kaligrafija wrote:Evo sad prvi put citam, da im je Nam nudio novac za obnovu, do utakmice repke sa Italijom, da se sredi sve sto treba da bi stadion dosao u kategoriju 3, a samim tim bi i FK Sarajevo profitiralo, jer bi mogli igrati sva pretkola EL ili LP, a ovi kreteni iz centra za sport i rekreaciju, su to odbili... I rekli da moze samo da ulozi u obnovu vanjskog dijela stadiona... Pa mater im jebem, sta da ulaze u parking, ulaze, sta!? Sta bi nam to pomoglo da dobijemo 3 kategoriju...!?
Jebem ovim iz JU CSR sve po spisku...!
Davao covjek pare, ali da se uloze tamo gdje treba i da bude sve javno. Al' ne moze tako, neces dati meni moj dio, neces nista

Zato ja odavno i govorim, nama je predobro kakvi smo kao narod. Sve najgore zasluzujemo definitivno.
JOINT_1921 wrote:Pa npr prioritetnije je obnoviti trole i tramvaje, prosiriti mrezu prema Vogosci npr ili prema Hrasnici i sl. nego krsiti pare u nerentabilan stadion, daleko veci efekat, raja bi ga pljuvala zbog toga a ne nagradila
Dovoljno je da bude normalan i da se ne ugradjuje u svaku mogucu investiciju, i vec ce biti 200% bolji od ovih smradova.