ko se prepire?konektovan wrote: Smiješno mi oko cega se prepirete,i nastavite sto se mene tice.
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#13576 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#13577 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa bitanga i respo, koliko sam upratio?!bitanga_sa_otesa wrote:ko se prepire?konektovan wrote: Smiješno mi oko cega se prepirete,i nastavite sto se mene tice.
- bitanga_sa_otesa
#13578 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
pomijesao si ti to nesto,mi samo neka misljenja razmjenjujemo...idi nastavi se havani uvlacit u supakkonektovan wrote:
Pa bitanga i respo, koliko sam upratio?!
- commendatore
#13579 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
bitanga_sa_otesa wrote:pomijesao si ti to nesto,mi samo neka misljenja razmjenjujemo...idi nastavi se havani uvlacit u supakkonektovan wrote:

- konektovan
#13580 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sto bi se ulizivao, cojek 1/1, jednom ga vidio neznajuci da je to on. Par ljudi kupilo auto kod njega na moju preporuku, je li to neko ulizivanje. Doslo do nedporazuma s njjegove strane, sta ces, ti to ne mozes razumjeti...bitanga_sa_otesa wrote:pomijesao si ti to nesto,mi samo neka misljenja razmjenjujemo...idi nastavi se havani uvlacit u supakkonektovan wrote:
Haj ti sa respom na kahvu, dok nije kasno.
- bitanga_sa_otesa
#13581 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
uh dusa draga ,razumijem ja sve ,nisam toliko glup koliko ti i ostali mislite da jesam...konektovan wrote: Sto bi se ulizivao, cojek 1/1, jednom ga vidio neznajuci da je to on. Par ljudi kupilo auto kod njega na moju preporuku, je li to neko ulizivanje. Doslo do nedporazuma s njjegove strane, sta ces, ti to ne mozes razumjeti...![]()
nego haj ti malo do teme nove cijene goriva ,eno ima na gazpromu fening pojeftinilo
- konektovan
#13582 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Je li me to uhodiš?!bitanga_sa_otesa wrote:uh dusa draga ,razumijem ja sve ,nisam toliko glup koliko ti i ostali mislite da jesam...konektovan wrote: Sto bi se ulizivao, cojek 1/1, jednom ga vidio neznajuci da je to on. Par ljudi kupilo auto kod njega na moju preporuku, je li to neko ulizivanje. Doslo do nedporazuma s njjegove strane, sta ces, ti to ne mozes razumjeti...![]()
nego haj ti malo do teme nove cijene goriva ,eno ima na gazpromu fening pojeftinilo
Pa cek, nijesi ti takav cini mi se, ne vidim u cemu je problem pisanja na takvoj temi. Mislim da moze biti korisna mnogima, a iskreno, ne vidim razlog da se tome smiješ?! Ja se ne smijem tebi i tvom stojadinu, i ovom zenickom abortusu, koji izgleda ne izlazi iz tvog cmara?;
Haj zdravo isfrustrirana ekipo, da me moderacija ne bum maltretirala.
- commendatore
#13583 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
bolje bit zenicki abortus nego cmarni plod - za ovo prvo uvijek ima druga prilika - za drugo samo dobro govno
ipak napomeni svojima da sljedeci put ne promasuju rupu - prevelik je rezultat tog promasaja
ipak napomeni svojima da sljedeci put ne promasuju rupu - prevelik je rezultat tog promasaja
- bitanga_sa_otesa
#13584 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ma kakva psihologija,daleko sam ja od toga....samo citam vase gluposti da vas mogu bolje karat sutra kad pocnete srat i pametovat .konektovan wrote: Je li me to uhodiš?!Vidim baviš se i pdihologijom?? Znas sta mislimo, pišemo, vidovita Dzemka ima konkurenciju?
Pa cek, nijesi ti takav cini mi se, ne vidim u cemu je problem pisanja na takvoj temi. Mislim da moze biti korisna mnogima, a iskreno, ne vidim razlog da se tome smiješ?! Ja se ne smijem tebi i tvom stojadinu, i ovom zenickom abortusu, koji izgleda ne izlazi iz tvog cmara?;
Haj zdravo isfrustrirana ekipo, da me moderacija ne bum maltretirala.
kome ta tema moze bit korisna? firaunima i jevrejima sto se voze na pare od goriva i pilje u board stalno? takvi prave guzve u saobracaju ..
smij se sam sebi bolje ti je ,zamijenio si me s nekim opet....ja nemam stojadina
- konektovan
#13585 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa ako je iko zasluzio da ga se zove cmarni plod, to si ti, jer bukvalno gdje god se "tvoj" cmar pojavi na temi i pocne srati nekome nesto, i ako mu se neko usprotivi, ti si tu da je dodatno usmrdiš.commendatore wrote:bolje bit zenicki abortus nego cmarni plod - za ovo prvo uvijek ima druga prilika - za drugo samo dobro govno
I opet te pitam, zadnji put, zasto se kacis i vrijedjas bez ikakve konktetne veze s tobom, i izazivas ovakvu reakciju, a nije mi cilj zaista, nemam nikakav problem s tobom?!
- triconja
#13586 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Vozim se pet minuta do destinacije i trebam pet minuta cekat da se auto ugrije, znaci stavim ja da se grije pomalo i kapu na glavu. Naravno kad ulazim nedje u zatvoren prostor skidam kapu.bitanga_sa_otesa wrote:pa ako nosis u autu ,sa zatvorenim prozorima i upaljenim grijanjem onda ti nesto nije u dure s glavom
- triconja
#13587 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa ne nose svi kape da mu samo nos viri, ima nas nosimo samo da nam usi prekrijeZonFon wrote:
- triconja
#13588 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Covjece boziji ja po velikim zimama kad hodam obucem dva haljinceta na sebe, nesto kao duksericu i zimsku jaknu i vecinom nosim samo od duksa kapu. Ako ona suzava vidno polje onda jebiga, meni ne smetatempuser wrote:Kapuljaca ne suzava vidno polje isto kao sto spora voznja usporava saobracaj ispred, a ne iza auta!bitanga_sa_otesa wrote: pa vjerovatno,jer bi se onda svi radjali s kapuljacama,nosis li kapuljacu u stanu? u kafani?
kakva je to furka,lafo zajebano,crnci ...ghetto,thug life???
Ovdje nista ne treba da te cudi.
- commendatore
#13589 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
nije lako biti eklatantan kataloški specimen jadne djutanske analno nesretno oplodjene fekalije.... što me u biti i ne cudi s obzirom na to kakva smo septicka jama od naroda drzave vozaca itdkonektovan wrote:Pa ako je iko zasluzio da ga se zove cmarni plod, to si ti, jer bukvalno gdje god se "tvoj" cmar pojavi na temi i pocne srati nekome nesto, i ako mu se neko usprotivi, ti si tu da je dodatno usmrdiš.commendatore wrote:bolje bit zenicki abortus nego cmarni plod - za ovo prvo uvijek ima druga prilika - za drugo samo dobro govno
I opet te pitam, zadnji put, zasto se kacis i vrijedjas bez ikakve konktetne veze s tobom, i izazivas ovakvu reakciju, a nije mi cilj zaista, nemam nikakav problem s tobom?!
tesko je to

evo i rješenja

-
tempuser
#13590 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nisam bas razumio, kad hodas, jel hodas po autu?triconja wrote:Covjece boziji ja po velikim zimama kad hodam obucem dva haljinceta na sebe, nesto kao duksericu i zimsku jaknu i vecinom nosim samo od duksa kapu. Ako ona suzava vidno polje onda jebiga, meni ne smetatempuser wrote:Kapuljaca ne suzava vidno polje isto kao sto spora voznja usporava saobracaj ispred, a ne iza auta!bitanga_sa_otesa wrote: pa vjerovatno,jer bi se onda svi radjali s kapuljacama,nosis li kapuljacu u stanu? u kafani?
kakva je to furka,lafo zajebano,crnci ...ghetto,thug life???
Ovdje nista ne treba da te cudi.![]()
- Rugafet
#13591 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Hajde te kapuljace i sesirici. Meni najvise smeta kad neko vozi a obukao je nesto sa V izrezom
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#13592 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ništa ljudima ne odvlači pažnju kao kopanje nosa,kad se slina opire da izadje
- bitanga_sa_otesa
#13593 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
kad kopaju nos uspore na 30,osim ako ne stoje na semaforu.onda im treba 10 sec da krenu na zeleno...
- Laertes
#13594 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Mene više ometa kad je jednom iskopam. Ne znam đe ću s njom. 
- bitanga_sa_otesa
#13595 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
zalijepis nekom drugom za auto 
- Rugafet
#13596 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kako ne znas pa pod sjediste brate dragiLaertes wrote:Mene više ometa kad je jednom iskopam. Ne znam đe ću s njom.
- Laertes
#13597 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Fuj... Jeste peksini 
- beni-bu-man
#13598 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ali prije toga dobro pogledati i formairati ravnomjernu kucglicuRugafet wrote:Kako ne znas pa pod sjediste brate dragiLaertes wrote:Mene više ometa kad je jednom iskopam. Ne znam đe ću s njom.
- amar1994
#13599 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sto zgadiste temu haha 
Ispod ruČne vam je najbolje
Ispod ruČne vam je najbolje
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#13600 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Zalijepis na vrh volana,da je ne zaboraviš iznijeti vani.