Poslano iz pizde mater'ne...
Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Kralj Tvrtko I.
#13576 Re: Zeničani
Ima i zeps metal, nemoj zajebavat 
-
kakavdanakneiskustvu
#13577 Re: Zeničani
_BataZiv_0809 wrote:A cekaj ciji je ZEPS ustvari? Ne kontam tu organizaciju nista.Casual's wrote:Mene fakat brine kako je ovaj ZEPS iz godine u godinu sve gori i gori. Ko njega vodi uopšte ?
Večeras nakon mini šetnje odluči proći pored hala, ali me "zapah'o" miris čevapa, dok se kombinuju zvuci Ace Lukasa i Ilahija.
Vidim ima direktora, nije valjda da je frajeru posao organizacija 4-dnevnog sajma jednom godisnje
poslovni sistem rmk je organizator
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#13578 Re: Zeničani
Nista ti ja to ne kontam. Radi li RMK ista osim sto renta zgradu Kantonu?kakavdanakneiskustvu wrote:
poslovni sistem rmk je organizator
Sta je sa Zeljezarom? Njoj su ostali hotel Internacional i tako jos neke nekretnine. Vjerujem da su stanovi svi pokupovani za certifikate (pola Zenice je bilo uknjizeno na Zeljezaru). Radi li ona ista?
-
kakavdanakneiskustvu
#13579 Re: Zeničani
puno me pitaš,nemam ti ja pojma o tome
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#13580 Re: Zeničani
Gleda li ko Posteno govoreci? Govori Niksic izgubili smo Srebrenicu kad Fudo dobacuje "ali dobili smo Opcinu Centar"

-
Shmeker
#13581 Re: Zeničani
Do sada je to ovako u GV. Izvor kandidat DF-a.
Sastav GV Zenice - prema trenutno dostupnim podacima izgleda ovako:
SDA: 11 ili 12 mandata
SNAGA CENTRA: 5 mandata
SBB: 4 mandata
SDP: 3 mandata
DF: 2 ili 3 mandata
A-SDA: 2 mandata
BPS: 1 mandat
NAŠA STRANKA: 1 mandat
- Biene
#13582 Re: Zeničani
Joj koji je meni ovaj Damir Nikšić kralj
Eno ga live na fb

Eno ga live na fb
-
jefferson
#13583 Re: Zeničani
Ko je taj Naidin vise jbt. Ja se slomi kontajuci jel sam ikad vidio tog covjeka? Koje je on godiste?Satori wrote:Hihi, u Titovoj je najgore. Naidin sa obje strane Zenicanke, Naidin na zgradi Fitinga, Naidin na zgradi Borca, nigdje ne mozes pobjeci od Naidinovog pospanog/polupijanog/blagoteleceg pogleda.Warashii wrote: Konacno i ove sve glavurde da se uklanjaju, jbte k`o Uskrsnje ostrvo.
- nacho_
#13584 Re: Zeničani
jefferson wrote:Ko je taj Naidin vise jbt. Ja se slomi kontajuci jel sam ikad vidio tog covjeka? Koje je on godiste?Satori wrote:Hihi, u Titovoj je najgore. Naidin sa obje strane Zenicanke, Naidin na zgradi Fitinga, Naidin na zgradi Borca, nigdje ne mozes pobjeci od Naidinovog pospanog/polupijanog/blagoteleceg pogleda.Warashii wrote: Konacno i ove sve glavurde da se uklanjaju, jbte k`o Uskrsnje ostrvo.

Poznato lice, godište 1973.
-
jefferson
#13585 Re: Zeničani
S obzirom an godiste trebao bi ga znati, ali ne znam. Ostale kandidate, Fudu, Eldina, Mirsu, ramu znam, ali ovog tipa se ne mogu sjetiti nikako.
Vjerovatno s razlogom.
Vjerovatno s razlogom.
- Freamon Lester
#13586 Re: Zeničani
Fuad Kasumović, budući gradonačelnik Zenice održao je danas svoju prvu press konferenciju. Odmah je pokazao da neće trpiti nikakve kritike na svoj račun. Prva meta bio mu je Saff. Kasumović ne može da oprosti Saffu objavljivanje video snimka na kojem se vidi kako proslavlja pobjedu uz šampanjac i kako se ismijava sa hfizom Mevludinom ef. Dizdarevićem. Još nije ni zasjeo u gradonačelničku poziciju, a već upućuje prijetnje i ismijava se sa časnim ljudima Zenice.Nažalost, Kasumović je danas pokazao da je sklon i lažima.
-
Ci-Nick
#13587 Re: Zeničani
Fudo je seljak i lopovčina ali ima informacije, ima klikera, zna kako "sistem" funkcioniše i sigurno može uraditi za Zenicu najviše.Jimmy McNulty wrote:Gleda li ko Posteno govoreci? Govori Niksic izgubili smo Srebrenicu kad Fudo dobacuje "ali dobili smo Opcinu Centar"![]()
![]()
Dovoljno je ono što je sinoć rekao,.. da će tražiti od inspekcija izvještaje o broju kontrola u Međugorju, Mostaru,... Federalna inspekcija zna u hotelu Zenica zakupiti po desetak soba na 7 dana i iz te baze češljaju po Zenici i okolini a ne vjerujem da su ikad tako nešto uradili u Hercegovini.
- apsidejzi
#13588 Re: Zeničani
Jimmy McNulty wrote:Gleda li ko Posteno govoreci? Govori Niksic izgubili smo Srebrenicu kad Fudo dobacuje "ali dobili smo Opcinu Centar"![]()
![]()
- apsidejzi
#13589 Re: Zeničani
Ako SDA i SBB dobiju 16+ mjesta Fudo moze samo lagano skakutat oko njih jer nece moci provesti nikakvu reformu bez njihove podrske. Imamo 31 vijecnika a 16 je vecina...Shmeker wrote:Do sada je to ovako u GV. Izvor kandidat DF-a.
-
doff
#13590 Re: Zeničani
Ako SDA i SBB dobiju 16+ mjesta Fudo moze samo lagano skakutat oko njih jer nece moci provesti nikakvu reformu bez njihove podrske. Imamo 31 vijecnika a 16 je vecina...[/quote]
A jel mislite da će vijećnici raditi protiv Grada samo zbog Fude? Neće se ni SDA baš toliko igrat, ipak su kod nas svake dvije godine neki izori a oni žele vlast, blokadom i neradom je neće dobit. Ako ih je sad Fudo porazio, njihovim eventualnim opstrukcijama će ih skroz izbacit na sljedećim lokalnim izborima a moguće i općim.
A jel mislite da će vijećnici raditi protiv Grada samo zbog Fude? Neće se ni SDA baš toliko igrat, ipak su kod nas svake dvije godine neki izori a oni žele vlast, blokadom i neradom je neće dobit. Ako ih je sad Fudo porazio, njihovim eventualnim opstrukcijama će ih skroz izbacit na sljedećim lokalnim izborima a moguće i općim.
-
veliki_ah
#13591 Re: Zeničani
A jel mislite da će vijećnici raditi protiv Grada samo zbog Fude? Neće se ni SDA baš toliko igrat, ipak su kod nas svake dvije godine neki izori a oni žele vlast, blokadom i neradom je neće dobit. Ako ih je sad Fudo porazio, njihovim eventualnim opstrukcijama će ih skroz izbacit na sljedećim lokalnim izborima a moguće i općim.[/quote]doff wrote:Ako SDA i SBB dobiju 16+ mjesta Fudo moze samo lagano skakutat oko njih jer nece moci provesti nikakvu reformu bez njihove podrske. Imamo 31 vijecnika a 16 je vecina...
A jel ti misliš da je tvoje i njihovo "protiv grada" isto? Šta su do sada radili?
- dinoze77
-
doff
#13593 Re: Zeničani
Ja te opet pitam, jel misliš da ih Fudo zbog tih mogućih opstukcija na sljedećim izborima ne bi skroz porazio? Da li bi oni željeli da više ne participiraju u vlasti?veliki_ah wrote:A jel ti misliš da je tvoje i njihovo "protiv grada" isto? Šta su do sada radili?
-
veliki_ah
#13594 Re: Zeničani
Nisi me shvatio. Oni misle da rade za grad. Oni ce misliti da opstrukcije koje rade, da je to u interesu grada i bošnjaka, što bi rekao bake. Jel stvarno misliš da oni slušaju narod? Pa izađe im dva puta po 5.000 ljudi za Čelik, grijanje i zagađenje, a oni opet po svom..doff wrote:Ja te opet pitam, jel misliš da ih Fudo zbog tih mogućih opstukcija na sljedećim izborima ne bi skroz porazio? Da li bi oni željeli da više ne participiraju u vlasti?veliki_ah wrote:A jel ti misliš da je tvoje i njihovo "protiv grada" isto? Šta su do sada radili?
-
doff
#13595 Re: Zeničani
Shvatio sam ja tebe a jesi li ti svjestan kako je Fudo pobijedio SDA? Iznosio je sve ono što svi znamo al šutimo, stekao velike simpatije naroda i pobijedio. Sad šta god Fudo kaže, narod će mu vjerovat jer je bio u ovoj kampanji otvoren, iskren i uvjerljiv.veliki_ah wrote:Nisi me shvatio. Oni misle da rade za grad. Oni ce misliti da opstrukcije koje rade, da je to u interesu grada i bošnjaka, što bi rekao bake. Jel stvarno misliš da oni slušaju narod? Pa izađe im dva puta po 5.000 ljudi za Čelik, grijanje i zagađenje, a oni opet po svom..
-
veliki_ah
#13596 Re: Zeničani
I onda i pored takve situacije, SDA je osvojila 12.000 glasova - skoro kao fudo. Poenta je da glasači fudi neće oprostiti dvije greške, a SDA birači će njima oprostiti 1002 i vazda će glasati za njih.doff wrote:Shvatio sam ja tebe a jesi li ti svjestan kako je Fudo pobijedio SDA? Iznosio je sve ono što svi znamo al šutimo, stekao velike simpatije naroda i pobijedio. Sad šta god Fudo kaže, narod će mu vjerovat jer je bio u ovoj kampanji otvoren, iskren i uvjerljiv.veliki_ah wrote:Nisi me shvatio. Oni misle da rade za grad. Oni ce misliti da opstrukcije koje rade, da je to u interesu grada i bošnjaka, što bi rekao bake. Jel stvarno misliš da oni slušaju narod? Pa izađe im dva puta po 5.000 ljudi za Čelik, grijanje i zagađenje, a oni opet po svom..
Ponavljam, samo je pitanje koja će struja u SDA preovladati.. Ako preovlada husina struja, Fudo s njima može sarađivati i onda će biti nekog hajra.
- apsidejzi
#13597 Re: Zeničani
Nadat se da ga nece opstruirati. Moje opazanje je bilo da izgleda kako ce dobiti 16 mjesta a to znaci da ako hoce - mogu. Eh sad hoce li, ostaje da se vidi.doff wrote:Shvatio sam ja tebe a jesi li ti svjestan kako je Fudo pobijedio SDA? Iznosio je sve ono što svi znamo al šutimo, stekao velike simpatije naroda i pobijedio. Sad šta god Fudo kaže, narod će mu vjerovat jer je bio u ovoj kampanji otvoren, iskren i uvjerljiv.veliki_ah wrote:Nisi me shvatio. Oni misle da rade za grad. Oni ce misliti da opstrukcije koje rade, da je to u interesu grada i bošnjaka, što bi rekao bake. Jel stvarno misliš da oni slušaju narod? Pa izađe im dva puta po 5.000 ljudi za Čelik, grijanje i zagađenje, a oni opet po svom..
Ovo je tuzna vijest. Ne pise od cega je preselio. Nadam se da nije kancer i da se nije patio...
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#13598 Re: Zeničani
Ma konsolidovat ce oni svoje redove u SDA pa ce raditi sa Fudom. Nema tu mjesta za njihov ego, kod njih je sve prolazno a samo interes vjecan.
Sa druge strane ako budu blokirali Fudicu u Vijecu toliko ce ih isprozivat da ce im ogadit zivot. Valja ipak tim vijecnicima zivjeti u Zenici a Fudica npr nek samo navede imena ko od njih nije digao ruku za reprogram i statut Celika i oni su vec u govnima. Relativno sam optimistican, a da je Nemilaboy uzeo mogli smo se svi kolektivno jbat.
I bas nesto kontam, zamisli koliko moras bit nekarizmatican da u Zenici kao SDA kandidat izgubis izbore
Sa druge strane ako budu blokirali Fudicu u Vijecu toliko ce ih isprozivat da ce im ogadit zivot. Valja ipak tim vijecnicima zivjeti u Zenici a Fudica npr nek samo navede imena ko od njih nije digao ruku za reprogram i statut Celika i oni su vec u govnima. Relativno sam optimistican, a da je Nemilaboy uzeo mogli smo se svi kolektivno jbat.
I bas nesto kontam, zamisli koliko moras bit nekarizmatican da u Zenici kao SDA kandidat izgubis izbore
-
doff
#13599 Re: Zeničani
Pa vidi, ja koliko se sjećam Huso je osvojio oko 30 000 glasova a Naidin sad 12 000. To je velika razlika. Naravno da će sad neko reći Huso je Huso, al i SDA je SDA. Znamo koliko narod vjeruje SDA, a sad im je to povjerenje opalo. Ovo im je veliki udarac. Dalje se ne smiju kockat ako hoće sljedeće izbore.veliki_ah wrote:
I onda i pored takve situacije, SDA je osvojila 12.000 glasova - skoro kao fudo. Poenta je da glasači fudi neće oprostiti dvije greške, a SDA birači će njima oprostiti 1002 i vazda će glasati za njih.
Ponavljam, samo je pitanje koja će struja u SDA preovladati.. Ako preovlada husina struja, Fudo s njima može sarađivati i onda će biti nekog hajra.
Moje mišljenje: kolko vidim Fudin program, jedino im može zasmetat gašenje ZEDE i taksa za kladionička mjesta. Za narod ovo prvo i nije bitno, ali ako se usprotive donošenju takse, e tu ide Fudi na ruku, da ih dokrajči. Nema čovjka u gradu koji ne kritikuje kladionice a još sad kad znaju u kojem su položaju kladionice...
- kamberovica polje
#13600 Re: Zeničani
Ma dobro Fudo je realno jedini i koji ih je mogao pobjediti s obzirom da je i on vodio kampanju po selima što ove lijeve stranke nikad ne urade, sad koliko je to opravdano ili ne ne znam ni sam. Uglavnom, predviđam uzbudljivih par mjeseci.