Kikibombona wrote:Tones Salik. Suvise si mi drag da bi uzivao u propadanju.
Ne mozes izustiti da Iranci serviraju propagandu, kao da u njima vidis utjelovljenje Boga.
Evo primjer...
U ovo sto sam gore postavio nema niti najmanje trunke sumnje. Cisto k'o suza.
Imaju li neki nepristrasni, neutralni mediji, da su zabiljezili ove snimke?
Recimo, turski, kineski, brazilski ili neki cetvrti?
Moguce je, samo kazem da je moguce, da su u nekim od gradova bili protesti, mahom perzijskih budzetlija i uhljebljenika u sistem. Kompjuterski je moguce lazirati video, da izgleda da je broj okupljenih neuporedivo veci. Moguce je podvaliti snimke iz drugog perioda.
Radi se o zemlji terora, straha i mrznje. Nema novinara iz drugih dijelova svijeta da nam prenesu istinu. Ti vjerujes svemu sto servira uplaseni brutalni rezim.
Sta reci, osim da mi je zao ako zaista vjerujes. Ako je propaganda, onda razumijem.
Da, da i kisu su fakeovali i to samo u Gorganu, da bi se podudarala s vremenskom prognozom.
Kao sto rekoh, budi strucnjak i uhvati sta je fake na gornjem snimku...A, inace, druge "demokratske" TV stanice bas imaju zelju ovo prikazati gledateljima.
Doduse, CNN Turk je prikazivao isjecke i zakljucak im je bio da nema nista od "regime changea" i nastavka nekakvih "antirezimskih demonstracija".
Zar ti ne mislis da lesinarski masmediji ne bi jedva docekali da prikazu kako narod zeli skinuti "rezim", da imaju koliko trun materijala?! Pokusali su fakeovati neki dan onu godisnju podrsku "rezimu" kao demonstracije protiv "rezima", pa ih raja ismijala....
Nije li ti indikativno da se svi masmediji slabo bave ovom tematikom. Znas li zasto? Jer nemaju materijala, koji bi isao u prilog gazdama.
I da dodam, kiki, ti si onaj koji je xyz puta uhvacen u lazi, ne ja. Zato nemam potrebe ista dokazivati, iako sam to uradio, dok bi ti svaki upis trebao po 100 puta provjeriti, prije nego kliknes na submit.