nera18 wrote:jo, sta vam je danas, jedva stigoh iscitati sve
k'o u good old times jelde?
sjecam se kako je parti pisala da je nema 10 min a mi ispisemo 3 stranice
Moderator: anex
nera18 wrote:jo, sta vam je danas, jedva stigoh iscitati sve
Kad pogledah ove silne tutorijale shvatih da nemam pojma o sminkanju
jesi uzivala?Kastanienallee wrote:Čitajući Michun i njene divne detalje šta sve radi za svoju kožu i one opise tuširanja+, ne mogu da dočekam da se ugrije voda u bojleru da si priuštim makar dio svega toga.
ne valja ti krema...Partizzanka wrote:zene,
jel vi prvo stavite kremu za lice pa ostavite da se malo upije pa onda stavite bb/toniranu/puder sta vec ??
jutros hajde reko kad ste navalile stavit cu bb kremicu
ali sam je stavila nekako prebrzo (moguce??) i onda mi se tonirana samo skinula tj zgulila i to GROOOZNO izgleda sve komadi kreme po licu kao kada s mora dodjem pa se gulim nakon tusiranja peskirom
ne znam misha mu - mozda je nera u pravuPartizzanka wrote:kako da znam jel mi suho lice ili nije ???
zateze me koza nakon umivanja isto kao da ako bih se pocesala jer me malo svrbi ... da bi ona popucala i ogulila se
tako je po obrazima
mozda posto se umivam ledeno hladnom vodom pa zato ujutro je tako
NE MOGU MLAKOM DA ME UBIJES
mogu poslije hladne onda mlakom
a navece se tusiram mlakom vodom i onda me ne zateze
a ovo za kremu
nisam sacekala da se upije krema ova prva za lice nego onako odmah sam i ovu nalijepila toniranu
kasnije je bilo malo bolje
a da ova bbay krema praavi maaali kao film prvih par minuta dok se ne upije a kasnije je lice kao da nista nemas a osjecaj je svjez
niko ne izgleda savrseno, ali se truditi treba.Lilyen wrote:Ja sam mislila da ja volim "šminku" i da se mažem, ali sad kad čitam šta pišete više mi pitanja prolazi. Ali opet ono kako izgledate poslije svega! Savršeno ili![]()
![]()
@Michun kakv je onaj "skupi" korektor K.A.
Caudalia koliko znam ima na feelunique.