Demokratska fronta Željko Komšić

Post Reply
weredsf

#13576 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

madner wrote:To je najgore, takve provable imaju ovi zeleni da covjek otupi. :( Samo me suplja teorija moze tako iskreno nasmijat. :D
Jos cekam odgovor, koja dva automobila su kupljena u zadnje dvije godine, vrijednosti 200.000 maraka???
Nevjerovatno je oko kakvih stvari vi lazete, ulicarski nivo
madner

#13577 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by madner »

Napisao sam ti hronologiju. :D
Dr. Kuca

#13578 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Dr. Kuca »

Zelja nas zivi od socijale.
Dozer

#13579 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Dozer »

weredsf wrote:
    Dozer wrote:
    Ned071 wrote:ne znam druze majke mi ne znam. isti sam ko iz one pjesme hladnog piva, kako psuje za koga glasuje. gledam one liste objavljene u novionama, il su budale il su kriminalci. al uglavnom gomila neradnika navikla da ublehom zaradi cetiri godine rahatluka. ne znam majke mi... iskreno, u kantonu necu ni za koga ko je imalo vlasti imao. nit sda ni sdp ni bilo ko drugi. zbog cuka, zbog rupa, zbog tradnje petlje vec godinama, zbog toga sto pola grada pola dana nema vode. ne znam majke mi, i tome tako nervira sto nemamo alternativu nikakvu
    pa hajde da onda probamo s necim sto jos nije bilo. Evo - DF.
    Ne zajebavam se. Hajde da probamo. Ovi su nam vec sve pokazali i dokazali, pa hajde da vidimo hoce li ovi biti ista bolji... AKo ne budu, pa opet cemo onda i njih mijenjati...
    Koga ti vidis u DF-u a da nije probao vec????
    Ima li neko iz realnog sektora, sa nekim konkretnim planom i rezultatom
    Cijelu kamaru... :roll:
    Koga ti vidis da jeste probao, i koliko je to procentualno u odnosu na ove druge?
    weredsf wrote:
    Jes upravu si SDA je imala 20 godina utjecaj na kvalitet zivota
    Ja dalje od ovih Avazovstina ne mogu citati
    Ti si meni kralj...matere mi... Da sve bude smjesnije, "Avazovstina" je nastala upravo u kuhinji SDA :lol: :lol: :lol:
    Covjece...koliko je tebi uopste godina pa lupetas ovakve budalastine...?

@HM2011
    Drug...kad ti pozeleni ba? :shock:
    Corto Maltese

#13580 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

Dr. Kuca wrote:Zelja nas zivi od socijale.
    Možda si mislio da se zajebavaš, ali čak je i to tačno. Ljiljanski dodatak od 250KM, koji prima svaki mjesec, je bio predviđeno za nosioce najviših ratnih priznanja koji su u stanju socijalne potrebe.Pošto je zakon bio donesen u hitnom postupku, ta klauzula je bila izostavljena. Pokušaj unošenja klauzule o imovinskom cenzusu je, prije nekoliko godina završio razbijanjem zgrade vlade Federacije.
    madner

#13581 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by madner »

Opet o SDAovoj kupovini glasova hitnim zakonima.

Corto je izgleda neofirno promjenio dres. :D
    Dozer

#13582 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Dozer »

Fakat Corto... koji ti je...?
    forel

#13583 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by forel »

Dozer wrote:Fakat Corto... koji ti je...?
    Prešo na pravu vjeru :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ahahahhahaha
    Corto Maltese

#13584 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

Kad se to dešavalo, sasvim dovoljno sam pisao i o SDAovskoj kupovini glasova, kao i o Šćepinoj organizaciji protesta pred Vladom FBiH, i igračima koji su zastupali i jednu i drugu stranu.
    Na koji način to pere Komšića, i poništava činjenicu da član predsjedništva BiH prima socijalnu pomoć, na platu od 5000MK?
    Svaka marka koja ode tamo gdje nije potrebna, je marka manje za dječje dodatke, za RVI, ili za bilo koga ko pare dobija iz istih budžetskih izvora.
    Moralna vertikala nije rekla "Ovo nije u redu, odričem se naknade čija je namjena bila sasvim drukčija, dajte ovo nekome kome je zaista potrebno...", i tako postavio presedan.
    Ne, Željko je ostao pri svom zakonskom pravu.
    Meni je parola "Sve po zakonu!" jednako odvratna kada je nadmeno izgovori Zlatni Ljiljan Branković, i kada je hinjski prešuti Zlatni Ljiljan Komšić.
    Last edited by Corto Maltese on 24/09/2014 11:17, edited 1 time in total.
    madner

#13585 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by madner »

Sto jest jest, kriv je sto nije u stanju da telepatski ocjeni namjere zakondavca te sto ispunjava zakonom predvidjene uslove.

Takodje nije spasio ni jednu macku u zadnjem tromjesecju od lutalica.
    Corto Maltese

#13586 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

Ili zašto, dok su gnjevni Ljiljani razvaljivali zgradu Vlade FBiH, nakon što je ista (javno, a ne telepatski) dala prijedlog imovinske klauzule, taj čovjek sa čeličnim mudima, (koja su neogrebana izašla iz rata, izuzev ako za njih nije kačio ordenje) nije izišao pred masu i rekao:
    "Stanite, ljudi ovo nije u redu! Zašto bismo mi zdravi i pravi, pristali da nas od ratnih heroja svedu na posljeratne plaćenike? Ove pare su namijenjene našim suborcima koji, svako iz svojih razloga, nisu u stanju da sami obezbijede dovoljno za dostojanstven život. Svaka marka koju po ovom osnovu dobijem ja, ti Nedžade, ti Dževade, ili ti Šerife, je marka manje za Rasima, Nijaza, ili... ti na štakama, kako se ono ti zoveš? A ti u kolicima?"

Šala naravno. Željko ovakav govor ne bi mogao održati ni da ga čita sa papira, a očekivati da ga sam smisli jednako je očekivanju da se skine sa budžeta.
    Jer, parola "Sve po zakonu!" je jednako odvratna kada je nadmeno izgovori Zlatni Ljiljan Branković, i kada je hinjski prešuti Zlatni Ljiljan Komšić.
    forel

#13587 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by forel »

Corto Maltese wrote:Ili zašto, dok su gnjevni Ljiljani razvaljivali zgradu Vlade FBiH, nakon što je ista (javno, a ne telepatski) dala prijedlog imovinske klauzule, taj čovjek sa čeličnim mudima, (koja su neogrebana izašla iz rata, izuzev ako za njih nije kačio ordenje) nije izišao pred masu i rekao:
    "Stanite, ljudi ovo nije u redu! Zašto bismo mi zdravi i pravi, pristali da nas od ratnih heroja svedu na posljeratne plaćenike? Ove pare su namijenjene našim suborcima koji, svako iz svojih razloga, nisu u stanju da sami obezbijede dovoljno za dostojanstven život. Svaka marka koju po ovom osnovu dobijem ja, ti Nedžade, ti Dževade, ili ti Šerife, je marka manje za Rasima, Nijaza, ili... ti na štakama, kako se ono ti zoveš? A ti u kolicima?"

Šala naravno. Željko ovakav govor ne bi mogao održati ni da ga čita sa papira, a očekivati da ga sam smisli jednako je očekivanju da se skine sa budžeta.
    Jer, parola "Sve po zakonu!" je jednako odvratna kada je nadmeno izgovori Zlatni Ljiljan Branković, i kada je hinjski prešuti Zlatni Ljiljan Komšić.

Bolan kako te nije stid, pa bolan nebio imas li koliko zrno obraza.Nisam htio vise da se raspravljam sa ljudima tako niske inteligencije al kad dirate u svetinju moram.Ko bolan nije izasao bez ogrebotine?Nije on ljiljana zaradio sjedeci po kancelarijama nego sa puskom u ruci i na prvoj crti, licno sa mojim ocem je bio na Treskavici.Kako te bolan nije stid govorit kako je izasao bez ogrebotine kad za razliku od podrumasa on je izgubio majku koja je ubijena od cetnicke granate?Kako boni imatel obraza koliko zrno soli?Jel imate mjeru u svom bolesnom jeziku koji samo laprda?Bojitel se vi Boga nesposobnjakovici jedni?Jedno je igrati se sa necijim politickim karakteristikama drugo je pljuvati po necijoj zrtvi bolesnici bolesni.Na stranu DF, na stranu sve, covjek koji je na prvim crtama kao pripadnik Armije i onda kad je Zeljko, Jovo, bilo omiljeno ime ko ko krme u Teheranu jer su kvazi islamisti prodali ideju o jedinstvenoj i multietnickoj BiH.Dok su njemu koji je u snijegu od 2 m, pravili mesđide pored kasarni ne bi li se otjerali svi nebosnjaci iz Armije?Kako vas bolan Boga nije strah?4 godine je krvario za ovu drzavu, 4 godine zivot mu visio o koncu, izgubio nesto sto jedan sin moze najvise da izgubi izgubio je MAJKU.Podrumasi ga danas prozivaju, dok je on cetniku mogo prebrojat trepavice, Bake sjedio kod cace u kabinetu, ne sjecam se iti jednog Izetbegovica, Silajđiča, ili Lagumđije da je poginuo?I kako ce kad su sva trojica svoje familije lansirali napolje jel malo zapucalo a oni u udobnosti sigurnih bunkera sjedili zasticeni.Zar da on koji nicem kriv i ni duzan i sam borac izadje i izda svoje drugove iz rata i kaze nemojte protestvovat protiv onih koji su vas pokrali i onih kojima ste trebali da ratujete da bi oni danas mogli pravit vile na mjestima gdje ste vi ostavjali svoje zivote i djelove tjela?Imatel obraza minimum obraza, znaci politika na jednu stranu, udarat i ponizavat neciju zrtvu pa to je sramotno, da ne kazem jadno !
    Dozer

#13588 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Dozer »

Realno, Corto - malo si ga presr'o. Tj. malo vise.
    Corto Maltese

#13589 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

forel wrote: Bolan kako te nije stid, pa bolan nebio imas li koliko zrno obraza.Nisam htio vise da se raspravljam sa ljudima tako niske inteligencije al kad dirate u svetinju moram.Ko bolan nije izasao bez ogrebotine?Nije on ljiljana zaradio sjedeci po kancelarijama nego sa puskom u ruci i na prvoj crti, licno sa mojim ocem je bio na Treskavici.Kako te bolan nije stid govorit kako je izasao bez ogrebotine kad za razliku od podrumasa on je izgubio majku koja je ubijena od cetnicke granate?Kako boni imatel obraza koliko zrno soli?Jel imate mjeru u svom bolesnom jeziku koji samo laprda?Bojitel se vi Boga nesposobnjakovici jedni?Jedno je igrati se sa necijim politickim karakteristikama drugo je pljuvati po necijoj zrtvi bolesnici bolesni.Na stranu DF, na stranu sve, covjek koji je na prvim crtama kao pripadnik Armije i onda kad je Zeljko, Jovo, bilo omiljeno ime ko ko krme u Teheranu jer su kvazi islamisti prodali ideju o jedinstvenoj i multietnickoj BiH.Dok su njemu koji je u snijegu od 2 m, pravili mesđide pored kasarni ne bi li se otjerali svi nebosnjaci iz Armije?Kako vas bolan Boga nije strah?4 godine je krvario za ovu drzavu, 4 godine zivot mu visio o koncu, izgubio nesto sto jedan sin moze najvise da izgubi izgubio je MAJKU.Podrumasi ga danas prozivaju, dok je on cetniku mogo prebrojat trepavice, Bake sjedio kod cace u kabinetu, ne sjecam se iti jednog Izetbegovica, Silajđiča, ili Lagumđije da je poginuo?I kako ce kad su sva trojica svoje familije lansirali napolje jel malo zapucalo a oni u udobnosti sigurnih bunkera sjedili zasticeni.Zar da on koji nicem kriv i ni duzan i sam borac izadje i izda svoje drugove iz rata i kaze nemojte protestvovat protiv onih koji su vas pokrali i onih kojima ste trebali da ratujete da bi oni danas mogli pravit vile na mjestima gdje ste vi ostavjali svoje zivote i djelove tjela?Imatel obraza minimum obraza, znaci politika na jednu stranu, udarat i ponizavat neciju zrtvu pa to je sramotno, da ne kazem jadno !
    Nemam pojma za šta ga podrumaši prozivaju, to sa njima raspravi, a ja ću da ponovimo prethodno retoričko pitanje:

... zašto moralna vertikala nije izišla pred masu i rekla:

Parola "Sve po zakonu!" je jednako odvratna kada je nadmeno izgovori Zlatni Ljiljan Branković, i kada je hinjski prešuti Zlatni Ljiljan Komšić.
    Dozer

#13590 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Dozer »

Zasto to nije uradio ni jedan jedini SDA cinovnik i "bojovnik" koji se zaklinje u Bosnjake, a pogotovo u boracku populaciju?

Bakiru su, recimo, usta puna Bosnjaka, boraca, njihovih prava, ugrozenosti, bla, bla, bla, a taj covjek ne zna ni kako izgleda puska, a kamoli da je drzao ili, ne d'o bog, koristio.
    Ali, zato uredno zeni kupi ogrlicu od 200.000 (koji na sebe vise nije stavila od kad je novinari prozvase za to), cerki sredi firmu koja ce poslovati sa drzavnim/entitetskim/kantonalnim firmama (dakle, cista i redovna lova, nema nista na dzemdo ti), a sveukupno - cijela porodica, koja '92 nije imala maltene za hljeba, danas ne zna ni sama sta ima...

Jebalo majku... I treba za to i takve da se glasa?

Zeljko je svog Ljiljana bar zaradio s tom istom puskom u ruci, a za sta ga zaradi npr. Brankovic? Za tunel koji je, kao, nacrtao? Pa da je bar izlopat'o 10m tog tunela, ali nije ni to...
    Ah, da... ne smijemo zaboraviti da je Brankovic bio SDA perjanica. A, inace, obicni provincijski nadobudni mazlovcic, ficfiric koji se dokopao asfalta..
    Last edited by Dozer on 24/09/2014 12:24, edited 2 times in total.
    forel

#13591 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by forel »

Corto Maltese wrote:
    forel wrote: Bolan kako te nije stid, pa bolan nebio imas li koliko zrno obraza.Nisam htio vise da se raspravljam sa ljudima tako niske inteligencije al kad dirate u svetinju moram.Ko bolan nije izasao bez ogrebotine?Nije on ljiljana zaradio sjedeci po kancelarijama nego sa puskom u ruci i na prvoj crti, licno sa mojim ocem je bio na Treskavici.Kako te bolan nije stid govorit kako je izasao bez ogrebotine kad za razliku od podrumasa on je izgubio majku koja je ubijena od cetnicke granate?Kako boni imatel obraza koliko zrno soli?Jel imate mjeru u svom bolesnom jeziku koji samo laprda?Bojitel se vi Boga nesposobnjakovici jedni?Jedno je igrati se sa necijim politickim karakteristikama drugo je pljuvati po necijoj zrtvi bolesnici bolesni.Na stranu DF, na stranu sve, covjek koji je na prvim crtama kao pripadnik Armije i onda kad je Zeljko, Jovo, bilo omiljeno ime ko ko krme u Teheranu jer su kvazi islamisti prodali ideju o jedinstvenoj i multietnickoj BiH.Dok su njemu koji je u snijegu od 2 m, pravili mesđide pored kasarni ne bi li se otjerali svi nebosnjaci iz Armije?Kako vas bolan Boga nije strah?4 godine je krvario za ovu drzavu, 4 godine zivot mu visio o koncu, izgubio nesto sto jedan sin moze najvise da izgubi izgubio je MAJKU.Podrumasi ga danas prozivaju, dok je on cetniku mogo prebrojat trepavice, Bake sjedio kod cace u kabinetu, ne sjecam se iti jednog Izetbegovica, Silajđiča, ili Lagumđije da je poginuo?I kako ce kad su sva trojica svoje familije lansirali napolje jel malo zapucalo a oni u udobnosti sigurnih bunkera sjedili zasticeni.Zar da on koji nicem kriv i ni duzan i sam borac izadje i izda svoje drugove iz rata i kaze nemojte protestvovat protiv onih koji su vas pokrali i onih kojima ste trebali da ratujete da bi oni danas mogli pravit vile na mjestima gdje ste vi ostavjali svoje zivote i djelove tjela?Imatel obraza minimum obraza, znaci politika na jednu stranu, udarat i ponizavat neciju zrtvu pa to je sramotno, da ne kazem jadno !
    Pa da ponovimo to retoričko pitanje:

... zašto moralna vertikala nije izišla pred masu i rekla:

Parola "Sve po zakonu!" je jednako odvratna kada je nadmeno izgovori Zlatni Ljiljan Branković, i kada je hinjski prešuti Zlatni Ljiljan Komšić.
    Ma ti si onaj najnzi nivo moralnog osvjestenja, tvoji me komentari uopce i pitanja zanimaju, dapace, ti si onaj pravi prikaz onog bolesnog egoiste koji ide pod parolom ''i preko mrtvih do cilja'', vjere nemate, nacije jos manje, a obraz i cast su vam nesto sto ste citali u lektirama za djecu.Sta ces ti da pricas ko treba izaci.Tog dana od staha se premijer koji se da proste raja KURCI bosnjastvom i patriotizmom kao poslijednja ona fukara pobjegla u Mostar.Zasto da izlazi pred svoje suborce i sta da im kaze?Ljudi nemojte 20 godina ste trpili trpite i dalje?Jel im to trebao reci?Jel trebao izaci pred one koje je branio i pred one sa kojima je branio ovu drzavu i izdati ih?Nece Zeljko izdat, jer taj ne umije, ne zna izdat kako da izda kad zna sta su prosli na liniji, zna Zeljko sta znaci jedan dan u rovu se salit sa 10 ljudi a sutradan ih po dobrom spominjat jer su poginuli.Ti, a ujedno i tvoji pojedini ovdje istomisljenici da imate imao jednu mrvicu obraza zasutili biste i vise nikad ne bi progovorili poslije koje kakvih rijeci.Pogazili ste svetinju, ne Komsica ko licnost nego svetinju tog ZLATNOG LJILJANA, kojeg je neko zasluzio u rovu a ne kao sekretarica ili vucajuci se po đamijama tobe jarabi.Kako vas bolan Boga nije stid?Imatel mrvicu obraza.Ovo ne dira mene kao clana DF, pa cak kao simpatizera Zeljka Komsica, ovo dira mene kao sina svog oca koji je 4 godine od prvog dana branio ovu zemlju, branio i hranio mene sa linije.Imatel vi bolesnici granicu?Sreca pa sam prvo upoznao islam pa tek onda muslimane, jer kad vidim takve ko ti koji su ovdje ultra bosnje i ultra vjernici, prosto bi postao ateista.Fuj! Ovo je bolan bruka za ovu drzavu, ono se naslo pricat kako je neko izasao ne ogrebani muda.Covjek je bolan majku dao za ovu drzavu, nije bio sin Alije Izetbegovica pa da je skloni u podrum, nego morao da ide i na liniju i da je sahranjuje.Opsovao bi ti, ali ne zelim da prljam usta prema takvim poganim likovima koji nemaju mjeru.Ovo je u stvari prava slika danasnjeg politickog diletanstva, ovakvi idioti kojima rat, borac, zrtva nista ne znaci.Vazno je popljuvat, pitao bi tebe jel ''ogrebao muda'' da si ti u ovom ratu izgubio koliko je on.Upravu sam ja bio, svi se vi uzdizete bosnjastvom a realno se mozete izjednaciti sa Arkanom.
    Banksy

#13592 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

Dozer wrote:
    Zeljko je svog Ljiljana bar zaradio s tom istom puskom u ruci, a za sta ga zaradi npr. Brankovic? ...
    E, to će ti Corto odgovoriti. Rušio je drugog da dovede prvog, vjerujem da zna sve detalje njihovih biografija.
    Corto Maltese

#13593 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

Živo mi se jebe za sve nabrojane. Nikada me niko nije ubjeđivao da su oni neke moralne vertikale. Dak se za Komšića taj mit stalno prenosi.
    Mitovi su da se ruše.

Nego, ne viđoh po gradu ni jedan plakat bivše Demokratske Fronte Bosne i Hercegovine.
    Ako nije kasno, evo prijedlog, koji bi se uklopio uz novu "Najveću pobjedu od '45.", koju najavljuju, i uz promjene koje bi ista donijela:

Image
    Last edited by Corto Maltese on 24/09/2014 12:37, edited 3 times in total.
    dustaban

#13594 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dustaban »

Ja koliko se ovdje stranica ispisa samo da bi smo shvatili da Corto Maltese nece glasati za Komsica!
    joint union

#13595 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by joint union »

Dozer wrote:Zasto to nije uradio ni jedan jedini SDA cinovnik i "bojovnik" koji se zaklinje u Bosnjake, a pogotovo u boracku populaciju?

Bakiru su, recimo, usta puna Bosnjaka, boraca, njihovih prava, ugrozenosti, bla, bla, bla, a taj covjek ne zna ni kako izgleda puska, a kamoli da je drzao ili, ne d'o bog, koristio.
    Ali, zato uredno zeni kupi ogrlicu od 200.000 (koji na sebe vise nije stavila od kad je novinari prozvase za to), cerki sredi firmu koja ce poslovati sa drzavnim/entitetskim/kantonalnim firmama (dakle, cista i redovna lova, nema nista na dzemdo ti), a sveukupno - cijela porodica, koja '92 nije imala maltene za hljeba, danas ne zna ni sama sta ima...

Jebalo majku... I treba za to i takve da se glasa?

Zeljko je svog Ljiljana bar zaradio s tom istom puskom u ruci, a za sta ga zaradi npr. Brankovic? Za tunel koji je, kao, nacrtao? Pa da je bar izlopat'o 10m tog tunela, ali nije ni to...
    Da je Komsic to uradio, sad bi isla prica, vidi kako na jeftin nacin kupuje glasove...
    Ovo da je izasao "neogreban" iz rata tebi na obraz Corto.
    Ja nosim geler u glavi, al' se sa Komsicem ne bi mijenjao za njegov gubitak ili "neogrebanost".
    JoseMujica
    Grijem se na: malograDŽane
    Vozim: Tuarega
    Horoskop: Poskok

#13596 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

dustaban wrote:Ja koliko se ovdje stranica ispisa samo da bi smo shvatili da Corto Maltese nece glasati za Komsica!

čitava tema bola :lol:
    parangal_

#13597 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by parangal_ »

Banksy wrote:
    Mister Yes wrote:
    Bez trećeg, s ''glupsonima'', ući u EU. :wink:
    Rekoh "zamislimo da sam u pravu". Bez tog zamišljanja ne može se izvesti eksperiment. Žao mi je ali ne može :sad:
    ''Eksperiment'' je generalno nemoguće izvesti jer postavljaš neistinite aksiome i temeljno nisi u pravu, stoga je i zaključivanje po tim osnovama neizvodivo.
    Da se dalje ne umaraš - neće biti trećeg, ''glupsoni'' će nas voditi naredne 4 godine, ući ćemo u EU. OK?[/quote]

ti ne znaš šta znači aksiom.
    forel

#13598 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by forel »

Corto Maltese wrote:Živo mi se jebe za sve nabrojane. Nikada me niko nije ubjeđivao da su oni neke moralne vertikale. Dak se za Komšića taj mit stalno prenosi.
    Mitovi su da se ruše.

Nego, ne viđoh po gradu ni jedan plakat bivše Demokratske Fronte Bosne i Hercegovine.
    Ako nije kasno, evo prijedlog, koji bi se uklopio uz novu "Najveću pobjedu od '45.", koju najavljuju, i uz promjene koje bi ista donijela:

Image

Kad pogledam tvoje komentare, pocne mi se povracat, ne iz razloga politickog uvjerenja, nego u cinu da neko ima toliko nisku granu moralnog identiteta.Takvi poput tebe su u stanju hladno postat serijski ubica.Ti nemas postovanja ni prema cemu, ni prema kome, ti si ona moralna krilatica svake bolesne ideologije.Ti jednu stranku koja ima najvecu mogucu mjeru demokratije unutar same stranke poredis sa komunistickim diktatorima?Jel imas imalo moralnog digniteta, mozemo se ne slagat u politickim pravcima, pa mozemo se razlikovat i u nekim drugim nacelima, ali ti si spreman gaziti preko mrtvih do svog cilja.Takvi ljudi su jadni, mozda jesu uspijesni, ali svijet ih brzo zaboravi i brzo im se zatre trag.Takav jedan ideoloski princip je ima Karađić kojii dan danas 20 godina poslije rata gazi i ponizava svaku zrtvu i spreman je preko krvi vlastitog naroda da stigne do cilja to je imao 90' tih to ima i danas.Ja da sam na tvom mjestu ozbiljno bi otisao psihijatru da mi uspostavi dijagnozu.Kad nije uspijelo olajavanje po politickim sredstvima, onda se iz nekakve mrznje probudio onaj najnizi oblik mrznje prema svemu sto je neko dao za svoju domovinu, pa se pljuje zlatni ljiljan, pljuje se neciji ratni put koji je gle cuda branio i tebe, pa se pljuje tudji gubitak, pa sad kad sve to ne uspijeva onda se okrecemo ka novom profilu ''e on drzi titovu sliku u kabinetu, eh on je komunjara''.Jes istina, a Bake u svom kabinetu drzi sliku svog babe, i knjigu Islamska deklaracija, ili ti ga u prevodu sliku covjeka koji je obecavao ''Zlatne kasike'' covjeka ako cemo vec ici u detalje, prvog predsjednika svoje drzave koji je imao vojsku, koji je imao i novcano finansiranje i covjeka koji je bio toliko slab vodja da je pod njegovom vlasti pocinjen genocid nad njegovim narodom.Prama tome posto ti nemas neku moralnu granicu, iskreno otisao bi do psihijatra cisto da utvrdim licnost, jer covjek bez morala je covjek bez licnosti.
    Banksy

#13599 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

parangal_ wrote:
    Banksy wrote:
    ti ne znaš šta znači aksiom.
    Znam šta sam lupila :lol: mrsko mi bilo ispravljati, mislila sam niko neće primjetiti ... :mrgreen:

nije toliko strašno :) :D
    Havatar

#13600 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Havatar »

forel wrote:
    Corto Maltese wrote:Živo mi se jebe za sve nabrojane. Nikada me niko nije ubjeđivao da su oni neke moralne vertikale. Dak se za Komšića taj mit stalno prenosi.
    Mitovi su da se ruše.

Image

Kad pogledam tvoje komentare, pocne mi se povracat, ne iz razloga politickog uvjerenja, nego u cinu da neko ima toliko nisku granu moralnog identiteta.Takvi poput tebe su u stanju hladno postat serijski ubica.Ti nemas postovanja ni prema cemu, ni prema kome, ti si ona moralna krilatica svake bolesne ideologije.Ti jednu stranku koja ima najvecu mogucu mjeru demokratije unutar same stranke poredis sa komunistickim diktatorima?Jel imas imalo moralnog digniteta, mozemo se ne slagat u politickim pravcima, pa mozemo se razlikovat i u nekim drugim nacelima, ali ti si spreman gaziti preko mrtvih do svog cilja.Takvi ljudi su jadni, mozda jesu uspijesni, ali svijet ih brzo zaboravi i brzo im se zatre trag.Takav jedan ideoloski princip je ima Karađić kojii dan danas 20 godina poslije rata gazi i ponizava svaku zrtvu i spreman je preko krvi vlastitog naroda da stigne do cilja to je imao 90' tih to ima i danas.Ja da sam na tvom mjestu ozbiljno bi otisao psihijatru da mi uspostavi dijagnozu.Kad nije uspijelo olajavanje po politickim sredstvima, onda se iz nekakve mrznje probudio onaj najnizi oblik mrznje prema svemu sto je neko dao za svoju domovinu, pa se pljuje zlatni ljiljan, pljuje se neciji ratni put koji je gle cuda branio i tebe, pa se pljuje tudji gubitak, pa sad kad sve to ne uspijeva onda se okrecemo ka novom profilu ''e on drzi titovu sliku u kabinetu, eh on je komunjara''.Jes istina, a Bake u svom kabinetu drzi sliku svog babe, i knjigu Islamska deklaracija, ili ti ga u prevodu sliku covjeka koji je obecavao ''Zlatne kasike'' covjeka ako cemo vec ici u detalje, prvog predsjednika svoje drzave koji je imao vojsku, koji je imao i novcano finansiranje i covjeka koji je bio toliko slab vodja da je pod njegovom vlasti pocinjen genocid nad njegovim narodom.Prama tome posto ti nemas neku moralnu granicu, iskreno otisao bi do psihijatra cisto da utvrdim licnost, jer covjek bez morala je covjek bez licnosti.
    Pricas o moralu a nesto za sta je dokazano da je laz predstavljas kao cinjenicu :-?
    Post Reply