FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- vegass
#13551 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Bolje BATE, pa da barem na gostovanju mi navijači šta istamburamo 
- Logovan
#13552 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
vegass wrote:Bolje BATE, pa da barem na gostovanju mi navijači šta istamburamo
05.08. je izvlačenje za play-off.
- Leopard_SA
#13553 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Da li je istina da Tatar ide?
- Maharadza
#13554 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Hodže i Hafize dovesti na ono Koševo da uče 24/7 ne bi li se riješili sihira koji su očito bačeni na nas...barem kada je Evropa u pitanju. 
-
Company85
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13556 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Štimaju nam da oborimo rekord kad je posjeta u pitanju u pretkolima 
-
Nadzorna_ploca
#13557 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Jebalo mater, bas osmog i bas u cetvrtak imam neku jebenu svadbu.
Nek i meni nauci hodza, ko se jos zeni jebeni cetvrtak.
- GandalfSivi
#13558 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Smijesno svega mi, ne moze nas prosrati nikako...
-
Nadzorna_ploca
#13559 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ne mogu vise ni ja, Luksemburg mi je nova adresa. Sad sam na urlaubu.Sliver wrote:olvejz luk d brajt sajd of lajfNadzorna_ploca wrote:Jebalo mater, bas osmog i bas u cetvrtak imam neku jebenu svadbu.
ja letim 9. tako da mogu ugrabiti samo jos tu tekmu, cak nijednu iz PL vise jer necu biti tu za Zenicu, ti se mozes vaditi na svakoj PL tekmi
A drago mi je zbog tebe, prosralo te ovaj put.
- tovarish
#13560 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Šta fali, odeš na dva sata sa svadbe i kad završi, vratiš se. Ja sam jedan derbi tako uradio.Nadzorna_ploca wrote:Jebalo mater, bas osmog i bas u cetvrtak imam neku jebenu svadbu.
-
THEC
#13561 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
eh to onda znaci da je bolje Bate dobiti, jer dvije ekipe iz EL sa najvecim koeficijentima ce biti nosioci u play offu, ostalih 6 ekipa ce biti one koje ispadnu iz LP, a kontam da Bate ima dovoljno velik koeficijent da bude medju ta dva nosiocaLogovan wrote:vegass wrote:Bolje BATE, pa da barem na gostovanju mi navijači šta istamburamo![]()
05.08. je izvlačenje za play-off.Tri dana prije prve utakmice trećeg pretkola.
- tovarish
#13562 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Može i sam, nije frkaSliver wrote:I povede svu raju s Istokatovarish wrote:Šta fali, odeš na dva sata sa svadbe i kad završi, vratiš se. Ja sam jedan derbi tako uradio.Nadzorna_ploca wrote:Jebalo mater, bas osmog i bas u cetvrtak imam neku jebenu svadbu.
Nek i meni nauci hodza, ko se jos zeni jebeni cetvrtak.![]()
![]()
- Leopard_SA
#13563 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
S jedne strane, skandinavske ekipe nam leze pa bi mozda zato bilo bolje da dobijemo Rosenborg, dok s druge strane, ako prodjemo BATE-a, mogli bi biti nosioci u play offu...THEC wrote:
eh to onda znaci da je bolje Bate dobiti, jer dvije ekipe iz EL sa najvecim koeficijentima ce biti nosioci u play offu, ostalih 6 ekipa ce biti one koje ispadnu iz LP, a kontam da Bate ima dovoljno velik koeficijent da bude medju ta dva nosioca
-
Nadzorna_ploca
#13564 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Fali. Nismo svi iz sehera.tovarish wrote:Šta fali, odeš na dva sata sa svadbe i kad završi, vratiš se. Ja sam jedan derbi tako uradio.Nadzorna_ploca wrote:Jebalo mater, bas osmog i bas u cetvrtak imam neku jebenu svadbu.
- tovarish
#13565 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Nisam ni ja , al' žena jeste.Nadzorna_ploca wrote:Fali. Nismo svi iz sehera.tovarish wrote:Šta fali, odeš na dva sata sa svadbe i kad završi, vratiš se. Ja sam jedan derbi tako uradio.Nadzorna_ploca wrote:Jebalo mater, bas osmog i bas u cetvrtak imam neku jebenu svadbu.
A potrefila se svadba na Ilidži
-
THEC
#13566 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
ma dobro stoji to za skandinavce inace, al mislim da su u ovom slucaju 'u pet deka' obje ekipe i da bi nam onda zbog tog Bate-ovog koeficijenta ipak bolje njih dobiti jer ako bismo uspjeli napraviti iznenadjenje i proci onda bi to bas dobro 'naplatili' time sto bismo vjerovatno bili nosioci, opet to ne mozemo znati dok ne vidimo ko ce sve ispasti iz LP (mada u 2. pretkolu LP samo Dinamo, Kopenhagen i Celtic imaju veci koeficijent od njih) tako da ako ne bude kakvih bas vecih iznenadjenja Bate ce biti nosilac u play offuLeopard_SA wrote:S jedne strane, skandinavske ekipe nam leze pa bi mozda zato bilo bolje da dobijemo Rosenborg, dok s druge strane, ako prodjemo BATE-a, mogli bi biti nosioci u play offu...THEC wrote:
eh to onda znaci da je bolje Bate dobiti, jer dvije ekipe iz EL sa najvecim koeficijentima ce biti nosioci u play offu, ostalih 6 ekipa ce biti one koje ispadnu iz LP, a kontam da Bate ima dovoljno velik koeficijent da bude medju ta dva nosioca
-
Nadzorna_ploca
#13567 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ova je u Zepcu. Hajd i to bar da nema Vranduka. 
- GandalfSivi
#13568 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Hocemo na vupi?Sliver wrote:Ma hajd ba, sta ti je sve se to prolazi, glat sto bi rekli BjeloguziGandalfSivi wrote:Smijesno svega mi, ne moze nas prosrati nikako...
- Logovan
#13569 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Fakat čuj u četvrtak.Nadzorna_ploca wrote:Jebalo mater, bas osmog i bas u cetvrtak imam neku jebenu svadbu.
- rocco_siffredi
#13570 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Da se javim nakon odmora.
Prezadovoljan nastupom i predstavljanjem naseg kluba i drzave u Glasgowu
U 3 kolu EL opet nismo imali sreće, ali se možemo posteno pobiti sa obje ekipe i nadam se da ćemo izaći dosta otvorenije nego protiv Celtica, da vidimo od cega smo satkani i gdje smo ustvari
Prezadovoljan nastupom i predstavljanjem naseg kluba i drzave u Glasgowu
U 3 kolu EL opet nismo imali sreće, ali se možemo posteno pobiti sa obje ekipe i nadam se da ćemo izaći dosta otvorenije nego protiv Celtica, da vidimo od cega smo satkani i gdje smo ustvari
- animus
#13571 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ako i ispadnemo nije lose jer mi svakako ne možemo igrati na dva fronta. Poslije Celtika smo jedva ekipu skrpali i na guzove dobili zrinjskog. Poslije te dvije tekme ce biti problema i moguce da zijanimo i 6 bodova. Sreca nasa pa preskačemo 2 pretkolo. Nadam se da ce Zrinjskog to kostati bodova.
-
north
#13572 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Samo promijeniti takticki i mentalni pristup tekmi, i da dodju norvezani...ubijedjen sam da mozemo odigrati egal tekmu sa skandinavcima koje nikad nije krasila tehnika i tecna igra po zemlji, koliko trka i fizika i prekidi..totalno drukciju postavku na terenu u odnosu na Celtic, mora se napasti prvih 15-20 minuta ne bi li usla jedna, ako ne prodje ide plan b), malo stati povucenij, i drzati nulu sto duze pa pred kraj opet jurnuti po gol..pojednostavljeno znam
, ali to je taktika u oakvim tekmama
, jer ih 90 minuta ne mozemo stiskati, a pickasto bi bilo od prve minute krenuti zatvoreno i paziti samo da ne fasujemo jer nije Celtic ni Atalanta
..neka igraci i trener samo razmisljaju kako nismo favoriti, ali da sanse nisu premale i sve je moguce 
-
THEC
#13573 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
s obzirom da je izvlacenje prije nase tekme bit ce veze, fazon je u tome sto je prosle sezone u play offu bilo ovako:Sliver wrote: Zar ima ikakve veze vise koeficijent? Zar se ne gleda koje dalje bio doguro? Sve kontam da mi nikako ne mozemo biti nosioci, taman da Barsu izbacimo, jer igramo u play offu protiv onih koji su ispakli iz 3. kruga kv za LP, pa samim tim su oni nosioci
6 nosilaca (ekipe koje su ispale iz 3. pretkola LP)
10 nenosilaca (ekipe koje su prosle 3. pretkolo EL)
tako da si imao 4 nenosioca koji su medjusobno igrali, eh za ovu sezonu je Uefa promijenila malo pravila pa da bi imali jednak broj nosilaca i nenosilaca, dvije ekipe iz EL sa najvecim koeficijentima ce biti nosioci, a Bate ako ispadne od Rosenborga i bude igrao s nama, taj par Bate-Sarajevo bi trebalo da bude nosilac u play offu, jer bi Bate u tom slucaju najvjerovatnije bio ekipa sa najvecim koeficijentom, osim ako se sad u LP pored eventualnog ispadanja Bate-a ne desi jos neko iznenadjenje, tipa da ispadnu dvije od ove tri ekipe (Celtic,Kopenhagen,Dinamo)
- jeza u ledja
#13574 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Mozemo sa skandinavskim ekipama igrati.
Ne fakat, pun kurac nekih ekipa iz Skandinavije su nase ekipe prosle. Cesto su bile mnogo veci favoriti.
Ne fakat, pun kurac nekih ekipa iz Skandinavije su nase ekipe prosle. Cesto su bile mnogo veci favoriti.
- omega369
#13575 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Daj nam eskime, pa kako god
Mozda imamo 35% sanse, ali bolje i to nego ovi bjeli rusi
Mozda imamo 35% sanse, ali bolje i to nego ovi bjeli rusi