crno_sa_zlatnim wrote:Složila bih se sa tobom kada bi isti principi vazili i za BL i Mostar, ali kako tamo pa da i ne postojite (niste formirani, nemate stranačku infrastrukturu niti glasačko tjelo) onda ne mozete prodavati maglu nama u Sarajevu i u općinama sa dominantno bosnjačkim stanovništvom progurati svoja 3 kandidata nebošnjaka.drugi profil wrote:Opet o Bosnjacima?
Jel to imas neku egzaktnu statistiku o glasacima NS?
Vjeruj da glasacima NS nije uopste bitno u koji bi vi tor svrstali njihove predstavnike.
A sada nastavite sa svojom visoko intelektulnom demagogijom i optuzite me za prebrojavanje krvnih zrnaca.
Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- FOČANSKI PROPISI
#13551 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
-
VjecitiStudent
#13552 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Zasto mislis da Bosnjaci koji glasaju za NS ocekuju da samo Bosnjaci budu na funkcijama?crno_sa_zlatnim wrote:Mirza nema potrebe da bude pulen, momak je obrazovan i pametan, radio je nesto konkretno prije ulaska u politiku.Ricken wrote:Kvalitetno Peđa na OBN-u ispreskaka Fahrinog pulena.
Svaka čast.
Medjutim, vrijeme ce pokazati, i to vrlo brzo, koliko je NS u suštini ista kao i vladajuća stranka kojoj se priklonila a to je prodaj svoju ruku za sto više para.
Interesantno je kako za NS glasaju vecinom Bosnjaci, ali kada se dijele funkcije istih nema ni u tragovima.
- FOČANSKI PROPISI
#13553 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Ja očekujem rezultate NS u kantonu 10 i BIjeljini.VjecitiStudent wrote:Zasto mislis da Bosnjaci koji glasaju za NS ocekuju da samo Bosnjaci budu na funkcijama?crno_sa_zlatnim wrote:Mirza nema potrebe da bude pulen, momak je obrazovan i pametan, radio je nesto konkretno prije ulaska u politiku.Ricken wrote:Kvalitetno Peđa na OBN-u ispreskaka Fahrinog pulena.
Svaka čast.
Medjutim, vrijeme ce pokazati, i to vrlo brzo, koliko je NS u suštini ista kao i vladajuća stranka kojoj se priklonila a to je prodaj svoju ruku za sto više para.
Interesantno je kako za NS glasaju vecinom Bosnjaci, ali kada se dijele funkcije istih nema ni u tragovima.
-
Terenc
#13554 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Kako li će NS proći na popisu stanovništva. 
- Control panel
#13555 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Najmanje se od NS ocekuje da koalira i da se proda SDA-u i da na mjesto predsjedavajuce u OV Centar izabere zenu ciji je brat pucao po sarajevu i bio cetnicki vojvoda.VjecitiStudent wrote:Zasto mislis da Bosnjaci koji glasaju za NS ocekuju da samo Bosnjaci budu na funkcijama?crno_sa_zlatnim wrote:Mirza nema potrebe da bude pulen, momak je obrazovan i pametan, radio je nesto konkretno prije ulaska u politiku.Ricken wrote:Kvalitetno Peđa na OBN-u ispreskaka Fahrinog pulena.
Svaka čast.
Bar tako kazu boracka udruzenja u danasnjim novinama.
- Control panel
#13556 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Pedja,
Kakav ce biti stav vase stranke pobodom odluke suda da vrate arziju
Znam koliko ste i vi imali kritika na njen rad pa me interesuje vas stav s obzirom da ste sada u koaliciji sa sda ili kako god vi zovete taj vas sporazum. To se za nas gradjane zove koalicija.
Kakav ce biti stav vase stranke pobodom odluke suda da vrate arziju
Znam koliko ste i vi imali kritika na njen rad pa me interesuje vas stav s obzirom da ste sada u koaliciji sa sda ili kako god vi zovete taj vas sporazum. To se za nas gradjane zove koalicija.
- ultima_palabra
#13557 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
A SDP i Mirjana Malić? Rugala se sova sjenici...Control panel wrote:Najmanje se od NS ocekuje da koalira i da se proda SDA-u i da na mjesto predsjedavajuce u OV Centar izabere zenu ciji je brat pucao po sarajevu i bio cetnicki vojvoda.
-
VjecitiStudent
#13558 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Pozdravila te Mirjana MalicControl panel wrote:Najmanje se od NS ocekuje da koalira i da se proda SDA-u i da na mjesto predsjedavajuce u OV Centar izabere zenu ciji je brat pucao po sarajevu i bio cetnicki vojvoda.VjecitiStudent wrote:Zasto mislis da Bosnjaci koji glasaju za NS ocekuju da samo Bosnjaci budu na funkcijama?crno_sa_zlatnim wrote:
Mirza nema potrebe da bude pulen, momak je obrazovan i pametan, radio je nesto konkretno prije ulaska u politiku.
Mozemo li se ikako drzati istih principa?
- agent_zero
#13559 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Toliko o, citiram P.K., "civilizacijskom iskoraku" i dosljednosti o istom.
Ma bra'o NS!
Ma bra'o NS!
- Maystor
#13560 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Ma hajde, nemate statistiku? Ja sam Bošnjak i jako mi je bitno to za šta ti tvrdiš da je nebitno. Vreto? Nikolić? Finci? Koalicija sa SDA? Gglasao sam za NS i tu grešku sebi nikada neću oprostiti. Zato sam i rekao Peđi da se kandiduje i na sljedećim izborima i time nam omogući da mu pokažemo šta mislimo o njihovom radu. Tipujem da neće pređi izborni prag na sljedećim izborima.drugi profil wrote:Opet o Bosnjacima?
Vjeruj da glasacima NS nije uopste bitno u koji bi vi tor svrstali njihove predstavnike.
- Tayyip
#13561 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Poznavao sam ovog čovjeka prije rata. Zove se Ognjen Nikolić, i da bio je četnik i učestvovao je u opsadi grada.Najmanje se od NS ocekuje da koalira i da se proda SDA-u i da na mjesto predsjedavajuce u OV Centar izabere zenu ciji je brat pucao po sarajevu i bio cetnicki vojvoda.
- drug_profi
#13562 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
To tvoje jeste demagogija. Izbori su ispit povjerenja. Ako stranka izda glasace, povjerenje padne. NS ce pasti, ali ne zbog nebosnjaka kao predstavnika vec bas zbog toga sto se udruzila sa certificiranim profesionalnim bosnjacima.crno_sa_zlatnim wrote:Složila bih se sa tobom kada bi isti principi vazili i za BL i Mostar, ali kako tamo pa da i ne postojite (niste formirani, nemate stranačku infrastrukturu niti glasačko tjelo) onda ne mozete prodavati maglu nama u Sarajevu i u općinama sa dominantno bosnjačkim stanovništvom progurati svoja 3 kandidata nebošnjaka.drugi profil wrote:Opet o Bosnjacima?
A sada nastavite sa svojom visoko intelektulnom demagogijom i optuzite me za prebrojavanje krvnih zrnaca.
A posto je tebi jel, to nebitno, onda nema potrebe da o tom pricamo.
- Control panel
#13563 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Ako je tebi isto da je neko ko je pucao na sarajevo i nagradjen za to i neko ko navodno velica karadzica i mladica o negira genocid onda u redu. A taj isti malac je bio sve cetiri godine u sarajevu koji je mogao poginuti od metka ili granate brata od varije nikolic ako sam zapamtio ime te zeneVjecitiStudent wrote:
Pozdravila te Mirjana Malic![]()
- drug_profi
#13564 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Eto, sad znas i neces vise glasati iz tog razloga.Maystor wrote:Ma hajde, nemate statistiku? Ja sam Bošnjak i jako mi je bitno to za šta ti tvrdiš da je nebitno. Vreto? Nikolić? Finci? Koalicija sa SDA? Gglasao sam za NS i tu grešku sebi nikada neću oprostiti. Zato sam i rekao Peđi da se kandiduje i na sljedećim izborima i time nam omogući da mu pokažemo šta mislimo o njihovom radu. Tipujem da neće pređi izborni prag na sljedećim izborima.drugi profil wrote:Opet o Bosnjacima?
Ja necu iz drugog, koji nema veze sa tim ko je predstavnik, vec sta taj predstavnik radi.
-
VjecitiStudent
#13565 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Neko ko navodno negira genocid i velica Karajica i Mladica????Control panel wrote:Ako je tebi isto da je neko ko je pucao na sarajevo i nagradjen za to i neko ko navodno velica karadzica i mladica o negira genocid onda u redu. A taj isti malac je bio sve cetiri godine u sarajevu koji je mogao poginuti od metka ili granate brata od varije nikolic ako sam zapamtio ime te zeneVjecitiStudent wrote:
http://original.antiwar.com/malic/2004/ ... revisited/
http://original.antiwar.com/malic/2011/ ... black-hat/
i tako dalje, pun je internet ovog smeca.
Imas li ista slicno, crno na bijelo za tog "nekog" ko je pucao na Sarajevo?
- FOČANSKI PROPISI
#13566 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Kakav pad ,pa NS nije ni makla sa dna?drugi profil wrote:To tvoje jeste demagogija. Izbori su ispit povjerenja. Ako stranka izda glasace, povjerenje padne. NS ce pasti, ali ne zbog nebosnjaka kao predstavnika vec bas zbog toga sto se udruzila sa certificiranim profesionalnim bosnjacima.crno_sa_zlatnim wrote:Složila bih se sa tobom kada bi isti principi vazili i za BL i Mostar, ali kako tamo pa da i ne postojite (niste formirani, nemate stranačku infrastrukturu niti glasačko tjelo) onda ne mozete prodavati maglu nama u Sarajevu i u općinama sa dominantno bosnjačkim stanovništvom progurati svoja 3 kandidata nebošnjaka.drugi profil wrote:Opet o Bosnjacima?
A posto je tebi jel, to nebitno, onda nema potrebe da o tom pricamo.
-
ime_kojeg_nema
#13567 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Koji dupli standardi. Ako se radi o nekom iz moje stranke onda se navodno negira genocid, a ako je iz njihove stranke onda je u pitanju cetnicki vojvoda.Control panel wrote:Ako je tebi isto da je neko ko je pucao na sarajevo i nagradjen za to i neko ko navodno velica karadzica i mladica o negira genocid onda u redu. A taj isti malac je bio sve cetiri godine u sarajevu koji je mogao poginuti od metka ili granate brata od varije nikolic ako sam zapamtio ime te zene
- Control panel
#13568 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Pa u novinama pise da je dzevad topic topa potvrdio da je to tacno. Ampzda su to na svojoj kozi osjetile neke sarajlije tokom rata.ime_kojeg_nema wrote:Koji dupli standardi. Ako se radi o nekom iz moje stranke onda se navodno negira genocid, a ako je iz njihove stranke onda je u pitanju cetnicki vojvoda.Control panel wrote:Ako je tebi isto da je neko ko je pucao na sarajevo i nagradjen za to i neko ko navodno velica karadzica i mladica o negira genocid onda u redu. A taj isti malac je bio sve cetiri godine u sarajevu koji je mogao poginuti od metka ili granate brata od varije nikolic ako sam zapamtio ime te zene
- Co0l
#13569 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Zamisli onda kakav mentalni sklop moras imati da na svojoj kozi osjetis cetnicko divljanje po gradu a opet ostanes vjeran tekovinama genocida-neprocjenjivo!Control panel wrote:Ako je tebi isto da je neko ko je pucao na sarajevo i nagradjen za to i neko ko navodno velica karadzica i mladica o negira genocid onda u redu. A taj isti malac je bio sve cetiri godine u sarajevu koji je mogao poginuti od metka ili granate brata od varije nikolic ako sam zapamtio ime te zeneVjecitiStudent wrote:
- Opetja033
#13570 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Dobro, Topa rekao da je ovaj pucao na grad. OK, nema razloga da mu ne vjerujem. Medjutim valjda je validnije sta Mirjanin mali sam pise od onoga sto je neko rekao za nekog drugog. I onda ti imas obraza da dodjes i da napises kako "navodno" negira genocid. I izmedju Mirjaninog malog i ovoga nema ama bas nikakve razlike. Ali apsolutno nikakve. Ovaj puca a ovaj ga brani pred citavim svijetom. To je svakoj normalnoj osobi u potpunosti jasno. Samo sto bi pojedinci radi svojih uskostranackih interesa i Mladica branili ako treba. Fuj.Control panel wrote:Pa u novinama pise da je dzevad topic topa potvrdio da je to tacno. Ampzda su to na svojoj kozi osjetile neke sarajlije tokom rata.
-
pare dare samo pare
#13571 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Meni stravno nije jasno kakve veze ima, pa sve i da jeste njen brat pucao po nama, to sa Varjom Nikolić? Ženu poznajem lično - do izbora nisam ni znao da je članica NS-a. Nije ona pucala a koliko znam uopće nije u kontaktu sa bratom. Ona je obrazovana, iskusna i normalna zena. Šta sada - treba da ispašta što je u njenom žitu bilo i kukolja?! Ma dajte. Ja bi takvim ljudima, koji su pored svih pritisaka odlučili ostati i graditi živote ovdje, dao medalju. Ima ona gdje vani, pola porodice joj je u Kanadi i USA pa je opet ostala ovdje. Ovo je napad po principu "vidi joj glave". Nikada ljudi od nasControl panel wrote:Pa u novinama pise da je dzevad topic topa potvrdio da je to tacno. Ampzda su to na svojoj kozi osjetile neke sarajlije tokom rata.ime_kojeg_nema wrote:Koji dupli standardi. Ako se radi o nekom iz moje stranke onda se navodno negira genocid, a ako je iz njihove stranke onda je u pitanju cetnicki vojvoda.Control panel wrote:Ako je tebi isto da je neko ko je pucao na sarajevo i nagradjen za to i neko ko navodno velica karadzica i mladica o negira genocid onda u redu. A taj isti malac je bio sve cetiri godine u sarajevu koji je mogao poginuti od metka ili granate brata od varije nikolic ako sam zapamtio ime te zene
- dustaban
#13572 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Slazem se sa vecinom koji tvrde da NS nije, niti moze biti drugacija od ostalog hamelja (ko sto rece dr. Arslanagic "od gowana se ne prav pita". Arsla je bog
)
Medjutim, ovaj Pedja mi je pravo interesantan lik i definitivno je drugaciji. Volio bih da on licno zaigra jacu ulogu.
Upucujem mu cestitke za onu sinoc emisiju na OBN.
Medjutim, ovaj Pedja mi je pravo interesantan lik i definitivno je drugaciji. Volio bih da on licno zaigra jacu ulogu.
Upucujem mu cestitke za onu sinoc emisiju na OBN.
- crno_sa_zlatnim
#13573 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Složila bih se sa tobom kada bi isti principi vazili i za BL i Mostar, ali kako tamo pa da i ne postojite (niste formirani, nemate stranačku infrastrukturu niti glasačko tjelo) onda ne mozete prodavati maglu nama u Sarajevu i u općinama sa dominantno bosnjačkim stanovništvom progurati svoja 3 kandidata nebošnjaka.
A sada nastavite sa svojom visoko intelektulnom demagogijom i optuzite me za prebrojavanje krvnih zrnaca.[/quote]
To tvoje jeste demagogija. Izbori su ispit povjerenja. Ako stranka izda glasace, povjerenje padne. NS ce pasti, ali ne zbog nebosnjaka kao predstavnika vec bas zbog toga sto se udruzila sa certificiranim profesionalnim bosnjacima.
A posto je tebi jel, to nebitno, onda nema potrebe da o tom pricamo.[/quote]
Nadam se da ces nekada prihvatiti da postoje i Bosnjaci koji nisu SDA ali nisu ni za NS koja funkcionise na ovakav nacin. Politika svasta trpi i svasta dozvoljava, ali ovo sto radi NS nije politika, nego najobicniji kurvaluk. Izvinjavam se na upotrijebljenom terminu.
A sada nastavite sa svojom visoko intelektulnom demagogijom i optuzite me za prebrojavanje krvnih zrnaca.[/quote]
To tvoje jeste demagogija. Izbori su ispit povjerenja. Ako stranka izda glasace, povjerenje padne. NS ce pasti, ali ne zbog nebosnjaka kao predstavnika vec bas zbog toga sto se udruzila sa certificiranim profesionalnim bosnjacima.
A posto je tebi jel, to nebitno, onda nema potrebe da o tom pricamo.[/quote]
Nadam se da ces nekada prihvatiti da postoje i Bosnjaci koji nisu SDA ali nisu ni za NS koja funkcionise na ovakav nacin. Politika svasta trpi i svasta dozvoljava, ali ovo sto radi NS nije politika, nego najobicniji kurvaluk. Izvinjavam se na upotrijebljenom terminu.
- Opetja033
#13574 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Sve dok se javno ne odrekne brata koji je pucao po gradu, sve dok javno ne kaze da nema veze sa tim - ne treba imati bilo kakvu mogucnost da obnasa bilo kakvu javnu funkciju. Treba da bude paria. Dobro - ti je znas licno, ja i 90% gradjana Sarajevo nemamo pojma ko je. Radi nas treba da javno da se odrekne bratove ideologije. I onda nije nikakav problem.pare dare samo pare wrote:Meni stravno nije jasno kakve veze ima, pa sve i da jeste njen brat pucao po nama, to sa Varjom Nikolić? Ženu poznajem lično - do izbora nisam ni znao da je članica NS-a. Nije ona pucala a koliko znam uopće nije u kontaktu sa bratom. Ona je obrazovana, iskusna i normalna zena. Šta sada - treba da ispašta što je u njenom žitu bilo i kukolja?! Ma dajte. Ja bi takvim ljudima, koji su pored svih pritisaka odlučili ostati i graditi živote ovdje, dao medalju. Ima ona gdje vani, pola porodice joj je u Kanadi i USA pa je opet ostala ovdje. Ovo je napad po principu "vidi joj glave". Nikada ljudi od nas
I kome bolan da dajemo medalju? Nekome ko je odlucio stati na pravoj strani pravde, nekome ko je odlucio ostati u svom rodnom gradu? Nekome ko je odlucio da ne bude agresor i da ne puca po djeci ovog grada? Kakav mazohizam. Zasluzila je medalju zato sto je odlucila da ne puca po gradu? Ne kontam ti logiku nikako. Bosnjacki mazohizam at it's best: "Ova nas voli, nece da puca po nama - hajmo je nagraditi!!!". Mozemo je nagraditi u paketu sa Cedom Jovanovicem, a? Ima milion precih koji su za tu medalju. Po mom misljenju, medalju prije nje trebaju dobiti roditelji kojima su srbocetnici djecu ubijali sa brda oko Sarajeva pa se oni neodlucise da krenu u osvetnicki pohod po Sarajevu. Sto to oni ne bi dobili medalju a ova treba da dobije?
-
Innovation
#13575 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
dustaban wrote:Medjutim, ovaj Pedja mi je pravo interesantan lik i definitivno je drugaciji. Volio bih da on licno zaigra jacu ulogu.
Upucujem mu cestitke za onu sinoc emisiju na OBN
Da li je Topa rekao, da su bila dva brata. Jedan zasluzni borac ABiH, a drugi cetnik?Control panel wrote: Pa u novinama pise da je dzevad topic topa potvrdio da je to tacno. Ampzda su to na svojoj kozi osjetile neke sarajlije tokom rata.