HDZ=SDAoakville wrote:
Boldirano- zato HDZ i jeste najbolji izbor. Za Nas
U prijevodu isti "vam" je kurac.
HDZ=SDAoakville wrote:
Nema to veze sa Evropom..JThomas wrote:da su komšije lažni evropljani, mi odavno znamo. zahvaljujući praljkovom činu, mnoge maske su pale i za mnogo širi, evropski i svjetski publikum. ali nad ovim najviše likuju oni koji npr. istovremeno ovih dana poriču potrebu da se hamdiji tigru uopšte sudi da li je kriv. kao, to je rat, što će se to uopšte iznositi na sud...
Jest, ali njihov je evropski, nije mala stvarkamberovica polje wrote:HDZ=SDAoakville wrote:
Što vi mislite o ovome? Slobodno u cipelama, bez izuvanja.Predsjednik hrvatske Vlade Andrej Plenković u četvrtak je pozvao Srbiju da zaštiti Hrvate koji žive u ovoj zemlji, a Sloveniju da se suzdrži od jednostranih poteza u rješavanju graničnih pitanja.
Plenković: Može li doći do sukoba sa Slovenijom Plenković: Može li doći do sukoba sa Slovenijom
Predsjednik Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini (DSHV) Tomislav Žigmanov u utorak je izvijestio javnost da su tri mladića hrvatske nacionalnosti pretučena u vojvođanskom mjestu Sonti. Tamošnja policija je kasnije saopćila da je identificirala počinitelje, ustvrdivši da napad nije bio nacionalno motiviran.
- Jasno osuđujem napad na Hrvate u Sonti - kazao je Plenković u uvodu sjednice Vlade RH i dodao kako je tim povodom MVEP uložio protestnu notu srbijanskim vlastima.
- Pozivamo Srbiju da zaštiti svoje građane hrvatske nacionalnosti - naglasio je hrvatski premijer, javila je Hina.
S obzirom na to da 29. decembra istječe rok za primjenu arbitražne odluke o graničnom sporu Hrvatske i Slovenije, koju Zagreb ne priznaje, a Ljubljana namjerava jednostrano provoditi, Plenković je još jednom pozvao na "konstruktivan dijalog".
- Ponavljam da se po međunarodnom pravu arbitražna odluka, za koju se Slovenija osjeća vezanom, ne može provoditi bez pristanka obje strane. Prema tome, očekujem da se Slovenija suzdrži od jednostranih poteza i da se izbjegnu bilo kakvi mogući incidenti - rekao je hrvatski premijer.
Istim tempom i istim metodama kojim HDZ uništava Hrvate, SDA uništava Bošnjake. Kad se raduješ tuđoj propasti onda se barem potrudi da ne biraš sebi istu propast.oakville wrote:Jest, ali njihov je evropski, nije mala stvarkamberovica polje wrote:HDZ=SDAoakville wrote:
Kako ono reče, bolje otvoreno pokazat kakav si nego foliratoakville wrote: Boldirano- zato HDZ i jeste najbolji izbor. Za Nas
Ma jok, samo hoću da budem u trenduanimals wrote:Jel ti to neko hakovao profil
Ja sam otvoreno za HDZ, odsad i još jedno 20 godina. Stranka koja doprinosi razvoju evropskih vrijednosti i stabilizaciji ekonomskih i političkih prilika u "regionu." To naravno vodi smanjenju broja Hrvata i njihovom lošijem ekonomskom položaju nego što mora biti - ali nijedna cijena nije mala kada su evropske vrijednosti i stabilizacija u pitanju.zg1911 wrote:Kako ono reče, bolje otvoreno pokazat kakav si nego foliratoakville wrote: Boldirano- zato HDZ i jeste najbolji izbor. Za Nas
Ma samo udri po ustasama..Hafis wrote:Ma jok, samo hoću da budem u trenduanimals wrote:Jel ti to neko hakovao profil
kamberovica polje wrote:Istina. Međutim je li pogrešno reći da je notorni Bujanec osobni prijatelj predsjednice države? Je li pogrešno reći da neki visokorangirani pripadnici katoličke crkve daju više nego problematične izjave? I je li antihrvatski ako se to ističe?Black swan wrote:kad hrvatica iz hrvatske nudi kuću onom goraždaninu što je srbinu vratio 250 000 marki neš ne vidim euforije oduševljenja kako su hrvati ljudine
kad hrvatica iz hrasnice pronađe i usvoji dijete od dvije godine na ulici u sred rata onda ne vidimo erupcije oduševljenja kako su hrvati ekstra ljudine
samo ponekad u nekom mediju bude tiho nezapaženo da se ne prepričava niti da se o tome spominje mnogo..
samo kad ga pop zabije nekoj župljanki, kada pop kupi dobra kola i kad neki bolesnik na satu vjeronauka priča o klanju ljudi tada nastupa skanadalozno
jbg priroda je ljudska
naučno je dokazano da ljudski mozak bolje savladava i želi loše i grozne vijesti
Jedna su stvar pojedinačni primjeri dobrote i humanosti a sasvim drugo lopovluk i profašističke izjave na višoj razini.
Haj reci da ustaše nisu zločinci.animals wrote:Ma samo udri po ustasama..Hafis wrote:Ma jok, samo hoću da budem u trenduanimals wrote:Jel ti to neko hakovao profil
sve su to zlocinci i ustase..
Sačuvaj ironiju za nekog kome je stalo do mišljenja frustrirane svjetine.oakville wrote:Ja sam otvoreno za HDZ, odsad i još jedno 20 godina. Stranka koja doprinosi razvoju evropskih vrijednosti i stabilizaciji ekonomskih i političkih prilika u "regionu." To naravno vodi smanjenju broja Hrvata i njihovom lošijem ekonomskom položaju nego što mora biti - ali nijedna cijena nije mala kada su evropske vrijednosti i stabilizacija u pitanju.zg1911 wrote:Kako ono reče, bolje otvoreno pokazat kakav si nego foliratoakville wrote: Boldirano- zato HDZ i jeste najbolji izbor. Za Nas
Haj ti reci da su danasnji Hrvati ustase..Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Haj reci da ustaše nisu zločinci.
Pa ustaše kao vojna organizacija su bili zločinci. U ustašama su bili i Bošnjaci na žalost ne samo Hrvati. Svako onaj ko zastupa ideje NDH faktički podržava zločince pa bio on Hrvat ili Bošnjak. Naravno da Hrvati kao narod nisu zločinci ili ustaše kolektivno, kao što ni Nijemci kolektivno nisu nacisti ili zločinci.animals wrote:Haj ti reci da su danasnji Hrvati ustase..Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Haj reci da ustaše nisu zločinci.
Nevalja, nisi nidje turio srbeHafis wrote:Ma jok, samo hoću da budem u trenduanimals wrote:Jel ti to neko hakovao profil
Sorry. Srbi su trenutno druga liga ovdje za nas. Prošlo je vaše...u stvari sad će ona proslava u Banjaluci, i eto reflektoraGeneral War wrote:Nevalja, nisi nidje turio srbeHafis wrote:Ma jok, samo hoću da budem u trenduanimals wrote:Jel ti to neko hakovao profil
Ma nisam ti ja u tom toru, ali nisu bas druga liga...samo je kombinovano doigravanje...Hafis wrote: Sorry. Srbi su trenutno druga liga ovdje za nas. Prošlo je vaše...u stvari sad će ona proslava u Banjaluci, i eto reflektora
Aha.General War wrote:Ma nisam ti ja u tom toru, ali nisu bas druga liga...samo je kombinovano doigravanje...Hafis wrote: Sorry. Srbi su trenutno druga liga ovdje za nas. Prošlo je vaše...u stvari sad će ona proslava u Banjaluci, i eto reflektora
A jest...nije preceDnik nista zasro par mjeseci, idealna prilika za opet: oni hoce a mi nedamo
Nije to isti gušt, mi se volimo na Hrvatima iživljavati.Hafis wrote:Aha.General War wrote:Ma nisam ti ja u tom toru, ali nisu bas druga liga...samo je kombinovano doigravanje...Hafis wrote: Sorry. Srbi su trenutno druga liga ovdje za nas. Prošlo je vaše...u stvari sad će ona proslava u Banjaluci, i eto reflektora
A jest...nije preceDnik nista zasro par mjeseci, idealna prilika za opet: oni hoce a mi nedamo
Jesu trenutno druga liga. Prelistaj malo teme i vidjet ćeš tko je trenutno No1 ovdje.
Doduše, sad dolazi proslava u Banjaluci i moguće je da padnemo za jedno mjesto.
sto bi reko doajen novinarstva i ljudska podmornica Risto Djogo-"najsladja tema dnevnika"Drvosjeca iz Dejcica wrote:Nije to isti gušt, mi se volimo na Hrvatima iživljavati.Hafis wrote: Aha.
Jesu trenutno druga liga. Prelistaj malo teme i vidjet ćeš tko je trenutno No1 ovdje.
Doduše, sad dolazi proslava u Banjaluci i moguće je da padnemo za jedno mjesto.
Hafis wrote:Nastavlja se agonija HDZ-ovske hrvatske politike.
U maloj pauzi između mješanja u unutarnje stvari BiH i uvlačenja ruskog faktora na Balkan, ekstremistički nastrojena vlada u Zagrebu pošto-poto želi destabilizirati cijelu regiju. Sada su za cilj uzeli Srbiju i Sloveniju.
https://www.faktor.ba/vijest/hrvatska-u ... iji-278118Što vi mislite o ovome? Slobodno u cipelama, bez izuvanja.Predsjednik hrvatske Vlade Andrej Plenković u četvrtak je pozvao Srbiju da zaštiti Hrvate koji žive u ovoj zemlji, a Sloveniju da se suzdrži od jednostranih poteza u rješavanju graničnih pitanja.
Plenković: Može li doći do sukoba sa Slovenijom Plenković: Može li doći do sukoba sa Slovenijom
Predsjednik Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini (DSHV) Tomislav Žigmanov u utorak je izvijestio javnost da su tri mladića hrvatske nacionalnosti pretučena u vojvođanskom mjestu Sonti. Tamošnja policija je kasnije saopćila da je identificirala počinitelje, ustvrdivši da napad nije bio nacionalno motiviran.
- Jasno osuđujem napad na Hrvate u Sonti - kazao je Plenković u uvodu sjednice Vlade RH i dodao kako je tim povodom MVEP uložio protestnu notu srbijanskim vlastima.
- Pozivamo Srbiju da zaštiti svoje građane hrvatske nacionalnosti - naglasio je hrvatski premijer, javila je Hina.
S obzirom na to da 29. decembra istječe rok za primjenu arbitražne odluke o graničnom sporu Hrvatske i Slovenije, koju Zagreb ne priznaje, a Ljubljana namjerava jednostrano provoditi, Plenković je još jednom pozvao na "konstruktivan dijalog".
- Ponavljam da se po međunarodnom pravu arbitražna odluka, za koju se Slovenija osjeća vezanom, ne može provoditi bez pristanka obje strane. Prema tome, očekujem da se Slovenija suzdrži od jednostranih poteza i da se izbjegnu bilo kakvi mogući incidenti - rekao je hrvatski premijer.