Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jazzer wrote:Vec vidim svede, navijace Orebra, kako se u ovim momentima tresu...
Kontaju, 'kud bas Sarajevo u p.m....'', ''e bas smo pehovi''...
Jorg govori Magnussonu, vjecitom optimisti:
Ne glupiraj se Tita ti, nisu oni levati, pa jedan Zeko je igrao u Sarajevu!!!''
Na to ce njemu Magnusson: Da, jeste, ali ne brani im vise Alaim, otisao je prosle sezone
u Iran, to je nasa sansa!!! A ni ''frizurica im nije vise trener!!!
Sta li fakat oni kontaju o nama?? Racunaju li na prolaz??
Ima li ko od nasih u Svedskoj da nam prevede neki njihov forum??
Sa fksinfa
Prevodim ove njihove izjave u Švedskoj i po njima Sarajevo je jedna brutalna ekipa koja je uništila karijeru Larsonu. Čak se i ne nadaju previše
Yes, Anttonen there is no point even putting up the match against Sarajevo, at least not to the away match.Home will be surely hope that the judge dares to stand up for himself.
Unfortunately, it's probably only two matches in EL this year.However, it can be quite a decent television revenues for the match on the BA.ÖSK - sell expensive game to Bosnia.2-3 million we want.
Da je moglo bolje bolje je, ali što neko reče mi bi samo ekipe iz Malte, Luksemburga ili San Marina....
Po meni bolje i sa njima, nego da idemo u Minsk ili u Mađarsku....
Po meni stvar je vrlo jednostavna, ako se situacija smiri u klubu, ako se vrate ona trojica, i uz još poneko dobro pojačanje mislim da su šanse podjednake, čak možda i u našu malu korist jer revanš igramo kući....u suprotnom šanse su nam 10%...
Sad je sve do ljudi u klubu, ne smijemo više ni dana čekati......Kakve su najave, ostaje li ova uprava?
A mogli smo i bolje proći. Uz par pojačanja (ako ostane trenutni kadar), mislim da prolazimo. Treba dobro fizički pripremiti ekipu i ne mogu nam ništa. Ovakve ekipe ne mogu dugo držati loptu, igraće na snagu, brzi protok lopte, ali definitivno nam ne mogu "sakriti loptu", tu smo mi u prednosti. Mislim da smo tehnički jači, da imamo taj "vic", samo im parirati trkom i prolazimo!
Dobra im ova hool ekipa ,ako nas se skupi bar autobus za gore iz Sarajeva moglo bi doci do nekih rasformiravanja gole,onako lagano i to. Sada sve znamo,sve zavisi od nas samih.
Ako mi sredimo svoje redove (uprava,ostanak igraca ,neka pojacanja koja su vec tu) ocekujem prolaz.
Tako da je do nas.
Još ako nas pojačaju dresdenovci što je za očekivati, kukala im majka,
ja sam zadovoljan. protivnik koji može da privuče jedno 20 hiljada na koševu. ne znam kolika će nam biti podrška tamo, sad će sva dijaspora da se preseli u bosnu
Možemo mi izigravat favorite koliko hoćemo, ali ovo je katastrofa od žrijeba... Kako sam reko nekih 60-40 % šanse u njihovu korist. Daj Bože da se ponovi Helsingborg
Sta ce nam taj klaun u klubu, zamisli koliko bi se onda prepucavali on i khaj phice, morao bih se crveniti zbog njegovih izjava... ja se nadam da je to samo mahalska i to ona na fazon Toni dolazi u Sarajevo, znaci nema sanse da se ikad desi...
fenomenalan zrijeb!
solidan klub iz solidne lige,bolji od nas su samo u uslovima u kojima rade.tradicijski,navijacki,loptaski smo MUFC za njih,prva na strani,bice Pitars on Tour,ma ljepota
Mislim da ako se igraci ne pojacamo nemamo puno sansi protiv svedjana, i ne zato sto su oni nesto posebno dobri nego mi jednostavno nemamo igraca koji bi mogli napraviti neki potez koji bi odlucio utakmicu. Nikad slabiji izlazimo na evropsku scenu.Ako se ne promjeni ovaj amaterizam u vodjenju kluba ne trebamo se puno nadati.
Ja ne znam tekmu da ga nisam vidio na zapadu, osim kad njegov tim negdje igra naravno. Lik ili je ''nas'' ili voli pratiti FKS, iskreno imamo dovoljno nasih trenera koji su bolji i od Mirze i od Ibraka