Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mohamad Sissoko wrote:Pa lik iz tvog nicka je najbolje pokazao da se politika ne vodi srcem.Oj ironijo
Cuj "ironijo". K'o da moj nick i avatar imaju ikakve veze sa mnom i sa mojim stavovima. Il' ti mozda stvarno mislis da si Mohamad Sissoko?
A da se "politika ne vodi srcem" to dobro znam, jer vidim da ti sultan non-stop uzima BiH u usta: braca muslimani, Alija, ovo-ono...a kad treba nesto konkretno uradit', pa makar i nesto rec' protiv srpskih fasista zbog nekog referenduma, onda se naravno brkati mis zavuce u svoju rupu da se ne bi slucajno Rusi uvrijedili pa opet povukli svoje turiste iz turskih hotela.
Mohamad Sissoko wrote:Pa lik iz tvog nicka je najbolje pokazao da se politika ne vodi srcem.Oj ironijo
Cuj "ironijo". K'o da moj nick i avatar imaju ikakve veze sa mnom i sa mojim stavovima. Il' ti mozda stvarno mislis da si Mohamad Sissoko?
A da se "politika ne vodi srcem" to dobro znam, jer vidim da ti sultan non-stop uzima BiH u usta: braca muslimani, Alija, ovo-ono...a kad treba nesto konkretno uradit', pa makar i nesto rec' protiv srpskih fasista zbog nekog referenduma, onda se naravno brkati mis zavuce u svoju rupu da se ne bi slucajno Rusi uvrijedili pa opet povukli svoje turiste iz turskih hotela.
Pa ok onda prvo pokazi koji je tvoj stav prema Izraelu i muslimanima pa me onda prozivaj, ovako ne znam onda kome da odgovorim na prozivku? Ti si mene prozvao za odredjenu temu a tvoj stav krijes, malo je to licemjerno zar ne?
Tito_i_Partija wrote:
A da se "politika ne vodi srcem" to dobro znam
Celnici gradske uprave Kiziltepea (Mardin) inace clanovi prokurdske stranke uhapseni jutros
Ergülü Yıldız-profesor u jednoj srednjoj skoli na podrucju Coruma koji je otpusten zbog clanstva u gulenovskoj teroristickoj organizaciji i protiv kojeg se vodila istraga objesio se u svom domu te na taj nacin u grob odnio tajne navedene organizacije
Dijarbakir-poginuo jedan pripadnik turskih snaga sigurnosti
-prva snimka Demirtasa iz zatvora-prisustvovao je video linkom iz zatvora saslusanju
Poslanici CHP-a uputili prijedlog u parlamentu o saslušavanju pilota koji su izvršili bombardavanja prilikom vojnog udara i da se pokrene istaga vezano za vojni udar. Za glasali CHP i MHP, poslanici vladajuće Erdoganove AKP partije glasali protiv. Što li, Bože...
Mohamad Sissoko wrote: Pa ok onda prvo pokazi koji je tvoj stav prema Izraelu i muslimanima pa me onda prozivaj, ovako ne znam onda kome da odgovorim na prozivku? Ti si mene prozvao za odredjenu temu a tvoj stav krijes, malo je to licemjerno zar ne?
Mohamad Sissoko wrote:Pa et, sta me kojeg k prozivas onda?
Uopste ne krijem svoj stav. Imas ga po citavoj temi. Evo ti jedan da te podsjetim:
Tito_i_Partija wrote:Sjo kako Turci podrzavaju svoju bracu Izraelce kad im zatreba. Jesu li 'vako ono i nas u ratu sa avionima podrzavali? Il' mozda Palestince, da im nisu mozda barem bacali pomoc sa ovim avionima?
Moj stav je da mi smeta hipokrizija jednog podivljalog politicara koji hapsi i maltretira sve i svasta sto se ne slaze sa njegovim megalomanim ciljevima, kome su puna usta BiH i Palestine kad zatreba glasova i populariteta, i kad na sve to onda ti i nekoliko drugih dodjete na temu i pricate o turskoj demokratiji i slavite ga k'o da je neki od Boga obecani spasitelj, dok se iz aviona vidi da Brko ne bi kurcem mrdno kad bi se opet neko sranje u BiH desilo. Vidi se vec koliko se zalaze za Palestince: jedva ceka da uleti u pomoc rezimu koji ih gazi vec decenijama.
sunceKOtepsija wrote:
Natanjahu je -kako prenose turski mediji i Anadolija zahvalio turskoj vladi na poslanoj pomoci u vidu aviona-u ovim teskim trenucima kada se izrael suocava sa velikim pozarima.
Sjo kako Turci podrzavaju svoju bracu Izraelce kad im zatreba. Jesu li 'vako ono i nas u ratu sa avionima podrzavali? Il' mozda Palestince, da im nisu mozda barem bacali pomoc sa ovim avionima?
Cekaj da pitamo Cool-a, Sissoka, i ostale fanove sultana, oni vjerovatno znaju.
Selmet Şükür (74)-otac proslavljenog turskog nogometasa Hakan Şükür-a koji je zbog clanstva u gulenovskoj teroristickoj organizaciji izbrisan iz povijesti turskog nogometa-bice zbog narusenog zdravlja prebacen u kucni pritvor.
Selmet je obavezan nositi elektronskui narukvicu-a takode se smunjici za clanstvo u gulenovskoj teroristickoj organizaciji.
kolegione wrote:Jel velika vecina turskog naroda vjeruje da su svi ovi likovi teroristi?
To me bas zanima
Sent from my MI 4 using Tapatalk
Moj kolega narod je u sustini ovca. Isto ko sto srbi vjeruju da su nebeski narod i da su mladic i karađic eroji a maslimani niza bica tako i oni vjeruju da su ovi teroristi
muzicar_iz_parka wrote:A sta je sa uciteljima, nastavncima i ostalim budzetlijama koji su dobili otkaze, vraca li se ko na "poso"?
neki dan sam procitao da se u dijarbakiru cini mi se od cirka 4 ili 6 hiljada otpustenih ucitelja vratilo na posao skoro 50%, medutim idu nove istrage...ali eto ima i pozitivnih prica tu i tamo, osim toga vecina otpustenih je nedavno zamjenjena novoimenovanim nastavnicima primljeno je neovih 18 hiljada, slicno u ministarstvu unutrasnjih itd, vecina otpustenih je do sad zamjenjena
Zeybekci ministar ekonimije pozvao tursku fudbalsku federacijuda ugovorne obaveze placaju lirama umjesto dolarima
Şemdinli (Hakkari)-u granatiranju turske vojne baze poginuo Coşkun İşleyen-pripadnik turske armije. Turske zracne snage nastavljaju s zracnim udarima na polozaje pripadnika PKK u vise pokrajina na jugoistoku (Bitlisi-Hakkari-Tunceli). U operacijama turske armije ucestvuju avioni i helikopteri-ubijene stotine pripadnika PKK-unistene stotine skolonista i skladista oruzja.
Hatice Kamer-novinarka BBC-Turkce uhapsena na podrucju Sirvana gdje je trebala izvjestavati o nesreci u jednom rudniku (prije par dana poginulo vise rudara).
Ne pise im se dobro. Bili su krenuli sa ekonomskim napredkom. Usli su u konflikt u Siriji, opravdano ili ne tesko je znati, jer nemamo pravih informacija, kazem pravih. Puno je ljudi uhapseno, stvoreno je jos vise neprijatelja, sto ce neprijatelji Turske znati iskoristiti na pravi nacin. Steata, poceli su dobro a zavsit ce lose. Daj Boze da e bude tako.
Tito_i_Partija wrote:Sjo kako Turci podrzavaju svoju bracu Izraelce kad im zatreba. Jesu li 'vako ono i nas u ratu sa avionima podrzavali? Il' mozda Palestince, da im nisu mozda barem bacali pomoc sa ovim avionima?
Jebo te sultan i ti njega.
Izgleda da nisi vise "cool".
Baj de vej, post ti je prijavljen. Ako takav nacin komunikacije prolazi u tvojoj familiji, ne znaci da prolazi i na ovom forumu.
Jebo te sultan i ti njega.
Izgleda da nisi vise "cool".
Baj de vej, post ti je prijavljen. Ako takav nacin komunikacije prolazi u tvojoj familiji, ne znaci da prolazi i na ovom forumu.
I liči na nekog poput tebe da place administraciji kad mu se odgovori onako kako je zasluzio na priglupe etikete.