kata je ko jegulja kad je stjeras u cosak i kad nema odgovorahrasno38 wrote:To ko ti je spominjao familiju je kreten a ne forumas, ja svoj nick nisam promjenio a na svoje pitanje kao sto sam i ocekiovao nisam dobio odgovor nego opet kao sto sam i ocekivao samo vrlo vjest izgovor.KatarinaKosaca wrote:Za razliku od dežurnih crvenih analitiĆara forumska Azira je znala, napisala i rekla još prije 4 godine šta je SDP i šta nas čeka ako dođe na vlast. Dokazi za to postoje. Samo "forumska Azira" i forumaš @Banksy. Tad je Azira kao vještice u srednjem vijeku na lomači gorila na rulji forumskih crvenih poslušnika koji su joj spominjali svakodnevno familiju, a sad su ili nestali, ili promijenili nikove ili spinuju.hrasno38 wrote:Zato ovaj forum ima svoju Aziru koja uvijek sve zna i ima sve u maom prstu...doduse ne gleda vjerovatno u kasike nego u smajlije ali nema veze bitno je u nesto gledati!!! Nego otkrij nam svima ciji si ti pionir i simpatizer bila svih ovih 20 i kusur godina samo to napisi jednostavno i bez previse filozofiranja te pisanja poema na najobicnija pitanja.
PROTESTI!!! - aktuelnosti
- Alfons Kauders
#13551 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#13552 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Odgovor sam ti dala da nisam i nisam bila ničiji ni pionir ni simpatizer, da se može živjeti i van dogme, idolisanja i totema, a nije ti smetalo prije 4-5 godina kad nekome crveni spominju familiju. Dapače.hrasno38 wrote:To ko ti je spominjao familiju je kreten a ne forumas, ja svoj nick nisam promjenio a na svoje pitanje kao sto sam i ocekiovao nisam dobio odgovor nego opet kao sto sam i ocekivao samo vrlo vjest izgovor.
-
adnanini
#13553 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
ti treba ozbiljno da se zapitaš koliko ti Bakir Izetbegović i Dragan Lukač utiču na sposobnost objektivnog razmišljanja i realnog pogleda na dešavanja oko tebeHavatar wrote: Sto se tice torture i medija mediji su preuvelicavali slucajeve torture , izmisljali da je zena ubijena na protestima , da je vodja protesta unakazen i izlomljene mu sve noge , da su uhapseni muceni a kad su izasli i skinuli se da pokazu modrice nije bilo ni ogrebotine itd i mediji su generalno preuvelicavali znacaj protesta

Last edited by adnanini on 04/03/2014 12:51, edited 1 time in total.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#13554 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Pa koja je razlika glasati za SDA ili za SBB kad su u SBB-u vecina bivsih kadrova SDA a sam predsjednik SBB-a je Aliji lizao skute sve dok nije stao na svoje noge a onda ga sutnuo nogom. Meni samo nije jasno kako do sada Bakir nije ispricao kompletnu pricu o pokretanju Radoncicevog biznisa u Sarajevu kad je orilo i gorilo!!!! Dakle SBB i S BiH su stranke koje su napravljene od SDA kadrova a SDP nije i utoliko gore za njih jer su im rezultati porazavajuci i neoprostivi i ne mogu se vaditi na ovo ranije navedeno. Koalicija u Oktobru SDA-SBB a SDP daj boze da ce proci i izborni prag ali zato DF i te kako.kingofsnake wrote:Evo ti forum, validan uzorak, pa provedi anketu koliko je ljudi zainteresovano za to da im Don Fahrone dođe na vlast. Ako izbacimo sve vas, propagadne mulce registrovane u februaru, biće 2% za Fahru. Od tih 2%, pola je greškom kliknulo da.adnanini wrote:Alfons Kauders wrote:
al dzaba vam... koliko god palili i razbijali, narod vas nece... ne mozete na vlast s 10% glasova... mozete nasilnim putem, ali za to nemate muda
to su lažni navodi kriminalca Bakira, ratnog podrumaša na "zlatnim kašikama"
- jasko_ba
#13555 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
adnanini wrote:pusti ih, vidiš da su slijepi na torturu Dragana Lukača, koju sprovodi po principu koji je naučio od Slobodana Miloševića
- Havatar
#13556 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Da li je zena ubijena na protestima kako se tvrdiloadnanini wrote:ti treba ozbiljno da se zapitaš koliko ti Bakir Izetbegović i Dragan Lukač utiču na sposobnost objektivnog razmišljanja i realnog pogleda na dešavanja oko tebeHavatar wrote: Sto se tice torture i medija mediji su preuvelicavali slucajeve torture , izmisljali da je zena ubijena na protestima , da je vodja protesta unakazen i izlomljene mu sve noge , da su uhapseni muceni a kad su izasli i skinuli se da pokazu modrice nije bilo ni ogrebotine itd i mediji su generalno preuvelicavali znacaj protesta
- KatarinaKosaca
#13557 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Za razliku od profesionalaca na forumu imam maloljetno dijete kojem se ponekad moram posvetiti i tako prekinuti niz trojki (a trojke su Đuro štaAlfons Kauders wrote:kata je ko jegulja kad je stjeras u cosak i kad nema odgovoraem skliska, em te opali strujom - al odgovora nema
Nego, haj ti o Kati. Dakle, lažljivica, jegulja, hajdemo dalje...
- Hajlac
#13558 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Corto Maltese wrote:Jest, vala, plaho zboriš. Svi imaju državu. I Baski, i Katalonci, i Alzašani, i Rusini, i Velšani, i Kornvolci, i Laponci, i Valonci, i Flamanci, i Vlasi, i Karavlasi, i Retroromani i ganCi i Goranci.... evo još malo pa će je i Škoti dobit. Jedino Bošnjacima osta da se pate u zajednici.Havatar wrote: Tacno je da samo Bosnjaci u Evropi nemaju svoju drzavu i to nema nikakve veze sa fildzan drzavicom . Sto se tice ekonomske logike posto veliki broj radno sposobnih ljudi odlazi iz zemlje normalno je da to mora da se popuni i priliv stanovnistva samo pogodi i gradu i drzavi a sad sto nekima smeta konkurencija to je druga stvar. O visokom kriminalu nema potrebe da pricas posto nema nikakve veze sa onim o cemu pricas.
Tri tuge pod jednim krovom.
Oni na koje ja(kao i M. Filipović) aludiram ne maštaju o državi Bosni i Hercegovini u hiljadugodišnjim granicama i svim njenim stanovnicima na toj teritoriji MA KOJE VJEROISPOVIJESTI BILI paša moj, već maštaju o spajanju bh Bošnjaka s srbijanskim muslimanima(ako nisi znao, Otomanska imperija je i tamo vladala pa je jednako kao u BiH - i tamo dio stanovništva prešao na islam, mani mi se šuplje kako su svi muslimani iz Sandžaka i Kosova zapravo Bošnjaci jer Bošnjak dolazi od Bosna a ne od musliman-na-Balkanu - "panbošnjaštvo").Havatar wrote:Prestani da na pogrdan nacin govoris o nezavisnoj drzavi Bosni. Drugo tvoja podmetanja da se radi o nekoj mitomaniji ne stoje posto jedino Bosna nije ni bosnjacka ni hrvatska ni srpska nego i bosnjacka i hrvatska i srpska dok je Srbija drzava Srba i ostalih , Hrvatska drzava Hrvata , Njemacka drzava Nijemaca, Francuska drzava Francuza itd. To su klasicni dvostruki arsini gdje se jedino narodu koji je vecinski muslimanski brani da ima svoju drzavu i jedino kad je ta drzava u pitanju ona nije nicija nego je svacija a sve druge su drzave vecinskog naroda i ostalih.Hajlac wrote: Kvariš mitomanima snove o fildžan državici. Nemoj tako.
Toliko ste slijepi da ne shvatate kako uništavate državu Bosnu i Hercegovinu takvim mitovima i težnjama za spajenjem određenih grupacija iz različitih država a isključivo po vjerskom principu. Naravno uz pomoć mitomanije, prebrajanjem krvnih zrnaca(geni) itd.
Time se direktno ide na ruku drugim mitomanima koji bi spajali "sve Srbe u jednu državu". Koliko banjalučani imaju etničke i društvene veze s nišlijama, toliko i bugojanci imaju veze s novopazarcima
Slijepo pored očiju.
Nekom ti drugom imputiraj "pogrdan odnos prema Bosni", meni nećeš!
Nepotizam, nepotizam i nepotizam!
Ruka ruku mije.
Čisti primjer za priču o podobnosti vs. sposobnosti. Samo se gleda da je "naš", pa makar uništio recimo GRAS.
-
adnanini
#13559 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
da Aldin je pretučen i dan danas mu se prijeti smrću, a žena je pretučena imaš fotke u mom prethodnom postuHavatar wrote:Da li je zena ubijena na protestima kako se tvrdiloadnanini wrote:ti treba ozbiljno da se zapitaš koliko ti Bakir Izetbegović i Dragan Lukač utiču na sposobnost objektivnog razmišljanja i realnog pogleda na dešavanja oko tebeHavatar wrote: Sto se tice torture i medija mediji su preuvelicavali slucajeve torture , izmisljali da je zena ubijena na protestima , da je vodja protesta unakazen i izlomljene mu sve noge , da su uhapseni muceni a kad su izasli i skinuli se da pokazu modrice nije bilo ni ogrebotine itd i mediji su generalno preuvelicavali znacaj protestaDa li je Aldin unakazen i da li su mu polomljene i ruke i noge
Da li su protestanti imali makar jednu modricu kad su izasli iz zatvora pred kamere
- KatarinaKosaca
#13560 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Havatar wrote:Da li su protestanti imali makar jednu modricu kad su izasli iz zatvora pred kamere
- Alfons Kauders
#13561 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
o toj navodnoj torturi i mlacenju se i danas prica... mjesec dana kasnije nisam jos uvijek vidio nikakve slike, nikakve dokaze, nikakve ozljedne listove, nikakve prijave - nistaHavatar wrote:Nisi govorila o tome nego kako nije tacno da je manje prosvjednika iako to svi vide i niko to ne dovodi u pitanje. Sto se tice torture i medija mediji su preuvelicavali slucajeve torture , izmisljali da je zena ubijena na protestima , da je vodja protesta unakazen i izlomljene mu sve noge , da su uhapseni muceni a kad su izasli i skinuli se da pokazu modrice nije bilo ni ogrebotine itd i mediji su generalno preuvelicavali znacaj protesta posto onda kad ih je bilo najvise nije bilo vise od 15 000 i to kad se racunaju svi gradovi i da su mediji objektivno izvjestavali za te proteste jedva da bi se i culo koliko je mizerno mali broj ucestvovao u njima.KatarinaKosaca wrote:Nešto ne vidjeh u medijima slike i snimke policijske torture, kao i prisluškivanja, zapisivanja policajaca u civilu. Oči vide, ono što oči žele vidjeti. Džaba vam jeHavatar wrote: Svakog dana se postavljaju snimci i slike tako da ne moze da se sakrije broj ljudi koji izlaze na protesteodzvonilo vam je.
Najbolje mi je ovo kako su protesti i forumi propali, sa neprestanom potrebom da se to stalno ponavljaTu se najbolje vidi koliko žulja.
ali mediji i dalje pricaju o policijskoj brutalnosti... jer su se valjda drotovi trebali skinuti goli i pustiti adolescentima da ih biju... tek onda bi nasi novinari bili zadovoljni, a mozda ni tad
- Alfons Kauders
#13562 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
to je kompliment sefice - super bi se snasla u mojoj struci s tim kvalitetama... ili u politici, diplomatiji...KatarinaKosaca wrote:Za razliku od profesionalaca na forumu imam maloljetno dijete kojem se ponekad moram posvetiti i tako prekinuti niz trojki (a trojke su Đuro štaAlfons Kauders wrote:kata je ko jegulja kad je stjeras u cosak i kad nema odgovoraem skliska, em te opali strujom - al odgovora nema
) koji imaju najezdu. To niti znači, niti dokazuje da nemam odgovora.
![]()
Nego, haj ti o Kati. Dakle, lažljivica, jegulja, hajdemo dalje...
-
adnanini
#13563 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
onda ne želiš da vidiš, jer se nalaze samo par postova iznad ...Alfons Kauders wrote:
o toj navodnoj torturi i mlacenju se i danas prica... mjesec dana kasnije nisam jos uvijek vidio nikakve slike, nikakve dokaze, nikakve ozljedne listove, nikakve prijave - nista
-
Ali_G
#13564 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Znaci one 4 slike su dokaz torture nad demonstrantima u situaciji kad se pale institucije, trafike, kad se ulazi u otvoreni sukob sa policijom?
- Havatar
#13565 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Kontradiktoran si posto pominjes u isto vrijeme "fildzan drzavicu" i spajanje sa Bosnjacima Sandzaka koji je bio dio Bosne i tu su Bosnjaci i nikakva prropaganda pokupljena od Srba tu ne pali. Tu se ne radi o spajanju na iskljucivo vjerskom principu nego na spajanju na nacionalnom , vjerskom , kulturnom , historijskom i svakom drugom principu i Bosnjaci iz Sandzaka imaju veoma velike veze sa Bugojancima dok Banjalucani nemaju nikakve veze sa Nislijama nego su blizi i Bosnjacima iz Bih i iz Sandzaka . Samo to negiranje otkriva tvoj odnos prema Bosni posto negirati historijske cinjenice da bi uklopio u neku svoju ideologiju je protiv Bosne kao normalne drzave posto svako ko favorizuje laz a bori se protiv istine se bori za goru Bosnu . Naravno na kraju opet nema nikakvog dokaza ni primjera za nepotizam osim klasicne propagande , pokusaja etiketiranja i laznog moraliziranja .Hajlac wrote:Corto Maltese wrote:Jest, vala, plaho zboriš. Svi imaju državu. I Baski, i Katalonci, i Alzašani, i Rusini, i Velšani, i Kornvolci, i Laponci, i Valonci, i Flamanci, i Vlasi, i Karavlasi, i Retroromani i ganCi i Goranci.... evo još malo pa će je i Škoti dobit. Jedino Bošnjacima osta da se pate u zajednici.Havatar wrote: Tacno je da samo Bosnjaci u Evropi nemaju svoju drzavu i to nema nikakve veze sa fildzan drzavicom . Sto se tice ekonomske logike posto veliki broj radno sposobnih ljudi odlazi iz zemlje normalno je da to mora da se popuni i priliv stanovnistva samo pogodi i gradu i drzavi a sad sto nekima smeta konkurencija to je druga stvar. O visokom kriminalu nema potrebe da pricas posto nema nikakve veze sa onim o cemu pricas.
Tri tuge pod jednim krovom.Oni na koje ja(kao i M. Filipović) aludiram ne maštaju o državi Bosni i Hercegovini u hiljadugodišnjim granicama i svim njenim stanovnicima na toj teritoriji MA KOJE VJEROISPOVIJESTI BILI paša moj, već maštaju o spajanju bh Bošnjaka s srbijanskim muslimanima(ako nisi znao, Otomanska imperija je i tamo vladala pa je jednako kao u BiH - i tamo dio stanovništva prešao na islam, mani mi se šuplje kako su svi muslimani iz Sandžaka i Kosova zapravo Bošnjaci jer Bošnjak dolazi od Bosna a ne od musliman-na-Balkanu - "panbošnjaštvo").Havatar wrote:Prestani da na pogrdan nacin govoris o nezavisnoj drzavi Bosni. Drugo tvoja podmetanja da se radi o nekoj mitomaniji ne stoje posto jedino Bosna nije ni bosnjacka ni hrvatska ni srpska nego i bosnjacka i hrvatska i srpska dok je Srbija drzava Srba i ostalih , Hrvatska drzava Hrvata , Njemacka drzava Nijemaca, Francuska drzava Francuza itd. To su klasicni dvostruki arsini gdje se jedino narodu koji je vecinski muslimanski brani da ima svoju drzavu i jedino kad je ta drzava u pitanju ona nije nicija nego je svacija a sve druge su drzave vecinskog naroda i ostalih.Hajlac wrote: Kvariš mitomanima snove o fildžan državici. Nemoj tako.
Toliko ste slijepi da ne shvatate kako uništavate državu Bosnu i Hercegovinu takvim mitovima i težnjama za spajenjem određenih grupacija iz različitih država a isključivo po vjerskom principu. Naravno uz pomoć mitomanije, prebrajanjem krvnih zrnaca(geni) itd.![]()
Time se direktno ide na ruku drugim mitomanima koji bi spajali "sve Srbe u jednu državu". Koliko banjalučani imaju etničke i društvene veze s nišlijama, toliko i bugojanci imaju veze s novopazarcima![]()
Slijepo pored očiju.
Nekom ti drugom imputiraj "pogrdan odnos prema Bosni", meni nećeš!
Nepotizam, nepotizam i nepotizam!
Ruka ruku mije.
Čisti primjer za priču o podobnosti vs. sposobnosti. Samo se gleda da je "naš", pa makar uništio recimo GRAS.
-
guruman
#13566 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ovi ovde forumaši gori od plenumaša.Svih boja,namazani.glume kulturu i finoću,a to je tek poneki.Plenumaši su doktori za mnogo šta.Bar imaju ideju,cilj i postupak.Kakav takav.Nemože se lijepiti bilo koja stranka za stavove plenumaša niti u negativnom niti u pozitivnom smislu.Zato mi je prozivanje SBB-a za nešto,a ništa konkretno "smiješna rabota" što reče Njegoš.Trebamo svi biti zahvalni Radončiću što je prikazao primanja (lova) javno.Da se vidi tko tlači narodne mase,i na koji naćin.Zato nam oni anamo poručuju "neka visi Pedro"-Računaju ako smo bili levati ,da smo takvi i ostali.
Ova borba za povratak "već viđenog" kao np.extreman nepotizam vladajućih partija-oligarhija,u svemu što ima oznaku javno,društveno,postajanje moćnikom do juče bijede i fukare (i u moralnom smislu,temeljeno na principima "uzmi šemso koliko ti drago"),zlatne kašike i slične budalaštine ,lafo inteligencija (krug 99 i 69 islično).
Narod ovdje je ko samoniklo drvo u pustinji i opstaće zasigurno,bez obzira koliko se lešinara sjatilo na njemu.Niko ne može pobijediti narod."Historia is magistra vitae".No valja još mnogo toga izdurati.Treba pronaći čestite,pametne i poštene ljude
za period koji je pred nama.Pa nek traje koliko traje.Bitno je da se narod probudio iz kome i ne misli se vračati u to stanje.
Ova borba za povratak "već viđenog" kao np.extreman nepotizam vladajućih partija-oligarhija,u svemu što ima oznaku javno,društveno,postajanje moćnikom do juče bijede i fukare (i u moralnom smislu,temeljeno na principima "uzmi šemso koliko ti drago"),zlatne kašike i slične budalaštine ,lafo inteligencija (krug 99 i 69 islično).
Narod ovdje je ko samoniklo drvo u pustinji i opstaće zasigurno,bez obzira koliko se lešinara sjatilo na njemu.Niko ne može pobijediti narod."Historia is magistra vitae".No valja još mnogo toga izdurati.Treba pronaći čestite,pametne i poštene ljude
za period koji je pred nama.Pa nek traje koliko traje.Bitno je da se narod probudio iz kome i ne misli se vračati u to stanje.
Last edited by guruman on 04/03/2014 13:05, edited 1 time in total.
-
adnanini
#13567 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ali_G wrote:Znaci one 4 slike su dokaz torture nad demonstrantima u situaciji kad se pale institucije, trafike, kad se ulazi u otvoreni sukob sa policijom?
a zašto se ne bi ulazilo u otvoreni sukob sa policijom koja brani lopove na vlasti ?!
- KatarinaKosaca
#13568 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Desi se meni da forumski izgubim. Ipak, od malo inteligentnijih postova nego što su predočeni.Alfons Kauders wrote:to je kompliment sefice - super bi se snasla u mojoj struci s tim kvalitetama... ili u politici, diplomatiji...KatarinaKosaca wrote:Za razliku od profesionalaca na forumu imam maloljetno dijete kojem se ponekad moram posvetiti i tako prekinuti niz trojki (a trojke su Đuro šta) koji imaju najezdu. To niti znači, niti dokazuje da nemam odgovora.
![]()
Nego, haj ti o Kati. Dakle, lažljivica, jegulja, hajdemo dalje...samo sto ti to ne pomaze u forumskom prepucavanju
@Alfonse, kad nema šta reći, udri po forumašu. Pravi Mirnes Ajanović. Helem ste isti fax završili, helem ne znate o pravu, helam su vam argumenti
- Alfons Kauders
#13569 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
dokaz je za mene ono sto prodje na suduadnanini wrote:onda ne želiš da vidiš, jer se nalaze samo par postova iznad ...Alfons Kauders wrote:
o toj navodnoj torturi i mlacenju se i danas prica... mjesec dana kasnije nisam jos uvijek vidio nikakve slike, nikakve dokaze, nikakve ozljedne listove, nikakve prijave - nista
to sto neko ima par modrica nakon sto je svjesno ucestvovao u nasilnim demonstracijama ne dokazuje nista... nema dokaza da je iko maltretiran u pritvoru, da su ljudima nanesene teske povrede - nema nista...
na policijskoj strani je bilo slomljenih kostiju a jedan slucaj u sarajevu bi svaki pravnik karakterisao kao ubistvo u pokusaju... (kada su policajcu na zemlji razbijali glavu kamenim blokom)
zna se kako to ide - ozljedni list - advokat... a od toga jos uvijek nema nista, mjesec dana nakon protesta... nista... stoga svojim "dokazima" mozes obrisati dupe, kao i omiljenom novinom
- Alfons Kauders
#13570 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
eto vidis - ja ti dajem kompliment a ti tako...KatarinaKosaca wrote:Desi se meni da forumski izgubim. Ipak, od malo inteligentnijih postova nego što su predočeni.Alfons Kauders wrote:to je kompliment sefice - super bi se snasla u mojoj struci s tim kvalitetama... ili u politici, diplomatiji...KatarinaKosaca wrote:Za razliku od profesionalaca na forumu imam maloljetno dijete kojem se ponekad moram posvetiti i tako prekinuti niz trojki (a trojke su Đuro šta) koji imaju najezdu. To niti znači, niti dokazuje da nemam odgovora.
![]()
Nego, haj ti o Kati. Dakle, lažljivica, jegulja, hajdemo dalje...samo sto ti to ne pomaze u forumskom prepucavanju
Ovog puta, ovdje ne
Od tebe na ovoj temi, ne
![]()
@Alfonse, kad nema šta reći, udri po forumašu. Pravi Mirnes Ajanović. Helem ste isti fax završili, helem ne znate o pravu, helam su vam argumenti![]()
![]()
![]()
- KatarinaKosaca
#13571 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ne kontaju oni. Prevelika doza LUkača na FTVadnanini wrote:Ali_G wrote:Znaci one 4 slike su dokaz torture nad demonstrantima u situaciji kad se pale institucije, trafike, kad se ulazi u otvoreni sukob sa policijom?
a zašto se ne bi ulazilo u otvoreni sukob sa policijom koja brani lopove na vlasti ?!
-
adnanini
#13572 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Alfons Kauders wrote: dokaz je za mene ono sto prodje na sudu
to sto neko ima par modrica nakon sto je svjesno ucestvovao u nasilnim demonstracijama ne dokazuje nista... nema dokaza da je iko maltretiran u pritvoru, da su ljudima nanesene teske povrede - nema nista...
kao da te je sam Šešelj pravio
-
Ali_G
#13573 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Fulas poentu momcino.adnanini wrote:Ali_G wrote:Znaci one 4 slike su dokaz torture nad demonstrantima u situaciji kad se pale institucije, trafike, kad se ulazi u otvoreni sukob sa policijom?
Pozdrav
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#13574 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
za razliku od tebe ja sam iskren i rekao sam da sam sve ove godine uvijek glasao za SDP, nisam niakda mijenjao nick i nisam se mijesao u tvoje rasprave sto je moje pravo ali te svakako nisam ni vrijedjao. Znaci od postanka ove drzave ti nisi nikada izasla na izbore niti glasala za ijednu stranku...bar tako sam shvatio.KatarinaKosaca wrote:Odgovor sam ti dala da nisam i nisam bila ničiji ni pionir ni simpatizer, da se može živjeti i van dogme, idolisanja i totema, a nije ti smetalo prije 4-5 godina kad nekome crveni spominju familiju. Dapače.hrasno38 wrote:To ko ti je spominjao familiju je kreten a ne forumas, ja svoj nick nisam promjenio a na svoje pitanje kao sto sam i ocekiovao nisam dobio odgovor nego opet kao sto sam i ocekivao samo vrlo vjest izgovor.
- Alfons Kauders
#13575 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
revolucionarna argumentacija - svako ko se poziva na zakon je u najmanju ruku ratni zlocinac...adnanini wrote:Alfons Kauders wrote: dokaz je za mene ono sto prodje na sudu
kao da te je sam Šešelj pravio![]()
![]()
![]()