Doslovno invalida napravila od Dzukca. Mozda, eto, da sa Planinom se uhvati u kostac ...drogon2 wrote:abd. ta zenska je kao neki navikani borac,a ne sjecam se da se borila u nekoj bitci.Ima neku ludu srecu da sve i jednu izbjegne.Zadnja koju je izbjegla je Battle of the Bastards,jer je bajg isla da pobere vojsku od okruzenog Blackfisha lolDasi wrote:Jel fakat istina da ce u iducoj epizodi Littlefinger zaklat Brienne?
Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
-
swanfilter
#13526 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Last edited by swanfilter on 08/08/2017 17:41, edited 1 time in total.
- karanana
#13527 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Nije ni meni draga. Ubi mi favorita stannisa.
Da. Osim sto se direktno marisala sa haundom uvijek je neki general poslije bitke. Ko onaj odoh ja u stab iz nicije zemlje.
Da. Osim sto se direktno marisala sa haundom uvijek je neki general poslije bitke. Ko onaj odoh ja u stab iz nicije zemlje.
-
omar little
#13528 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ovo ti namjerno? ili si, kao, saljiv?karanana wrote:Kaze drogon u sljedecoj gine cersei i sex pada na dragonglasu. Sir davos i misandei.
-
omar little
#13529 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ipak je najpametnije maknuti se sa ove teme nastanjene pacenicima.
- rage_guy
#13530 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ma zajebava se covjek.
-
drogon2
#13531 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Napravila invalida od dzukca kojeg je prije toga onaj frajer ujeo za vrat i covjek imao infekciju istog jer nije dao Ariji da spali ranu,a vjerovatno ju je malo i podcijenio.Ne kazem da nije dobar borac,nego da je malo navikana i jos nije bas battle tested.Tukla se sa Jaimejem prije par sezona kada su frajeru bile zavezane ruke i to je to.Ostalo su sve bile spodobe.Da ne kazem da je malo smijesno sto trci okolo i izgovara zakletve kome god stigneswanfilter wrote:Doslovno invalida napravila od Dzukca. Mozda, eto, da Planinom da se uhvati u kostac ...drogon2 wrote:abd. ta zenska je kao neki navikani borac,a ne sjecam se da se borila u nekoj bitci.Ima neku ludu srecu da sve i jednu izbjegne.Zadnja koju je izbjegla je Battle of the Bastards,jer je bajg isla da pobere vojsku od okruzenog Blackfisha lolDasi wrote:Jel fakat istina da ce u iducoj epizodi Littlefinger zaklat Brienne?
- rage_guy
#13532 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Pobijedila je i Lorasa. 
-
r_faruk
#13533 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Deneris i john snow dialozi nekako potpuno bespotrebni.... Kao neka niskobudzetna serija.... Bu hu, pokloni mi se, savij koljeno, necu, savij koljeno, necu.... Odoh trazit' nemogucu misiju, onu sto je onomad isla na obn-u 
Nateze onaj luk 15 minuta i niko da ga ukine kakvim sekircetom...
Nateze onaj luk 15 minuta i niko da ga ukine kakvim sekircetom...
-
The 51st State
#13534 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jos malo pa ce formuski puk svesti seriju na nivo vize za buducnost.
- Tito_i_Partija
#13535 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Daenerys je lose napisan karakter. Mislim, pricamo o nekom ko je pretrpio mnogo teskih stvari u zivotu, al' se opet ponasa k'o privilegovana diva koja jedva ima dodir sa realnim stanjem svijeta. I jos kad dovedes losu glumicu da glumi taj lose napisan karakter, dodje ti da bacis televiziju kroz prozor kad god se pojavi i otvori usta da procijedi neko baljezganje iz njega.
- banjaluka078
#13536 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ja vam više neću smetati na temi, toliko drugih foruma postoji na kojima ima bar osnovne pristojnosti i dogovora. Spojlajte koliko hoćete.
- Krokodajl
#13537 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ja ne vidim gdje je razlika između nje i oca joj, pogotovo nakon ove paljevine Lanistera, nije u seriji to obrađeno, ali valjao je i Mad King nekom, jest on popalio svakog neprijatelja ali saveznike je cuvao ko oko u glavi.Tito_i_Partija wrote:Daenerys je lose napisan karakter. Mislim, pricamo o nekom ko je pretrpio mnogo teskih stvari u zivotu, al' se opet ponasa k'o privilegovana diva koja jedva ima dodir sa realnim stanjem svijeta. I jos kad dovedes losu glumicu da glumi taj lose napisan karakter, dodje ti da bacis televiziju kroz prozor kad god se pojavi i otvori usta da procijedi neko baljezganje iz njega.
Nego, nije u seriji obrađeno baš to, pitanje za ove koji su čitali knjigu.
Koja je srodnost Joraha Mormonta i Lyanne Mormont ?
- Mišo_Kovač
#13538 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Prvi rodjaciKrokodajl wrote:
-
drogon2
#13539 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Upravo suprotno dragi moji.Daenerys je karakter kojemu se citav njen zivot govori da je prijestolje oteto od njene familije I da su njen brat I ona posljednji od mocne dinastije.Uostalom,zasto se zenska ne bi ponasala tako kako se ponasa kad ima 3 velika zmaja.Eto vi bi svasta trpili da raspolazete tom moci.Evo u nas Bakir nema ni 3 zmaja,a vidi kako se ponasaaa.
- Krokodajl
#13540 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Znači još jedna prilika da se Dany i Jon zbliže u idejama, ako tifusar preživi i ako ga Dani opet ne otjera.Mišo_Kovač wrote:Prvi rodjaciKrokodajl wrote:
- Tito_i_Partija
#13541 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ja mislim da tifusar nije bas na dobrom glasu u svojoj familiji, jer je prodav'o ljude u ropstvo i zato je mor'o da napusti Westeros. Ned Stark mu je htio glavu da capne.Krokodajl wrote:Znači još jedna prilika da se Dany i Jon zbliže u idejama, ako tifusar preživi i ako ga Dani opet ne otjera.Mišo_Kovač wrote:Prvi rodjaciKrokodajl wrote:
-
black64
#13542 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ma da se hoce jon i dany
pa da prestanem gledat seriju
- Tito_i_Partija
#13543 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ma vjerovatno hoce, al' pitanje je sta ce kad saznaju da je incest? 
-
1Dante1
#13544 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ja mislim da je to samo do emilie clark, lik bi bio predobar da je neka bolja glumica. Mislim da se to najvise vidi u prvom susretu dany i jona, koliko je ta scena imala potencijala, i ovako je dobra, al ni upola kao sto bi bila da je neka bolja glumica.Tito_i_Partija wrote:Daenerys je lose napisan karakter. Mislim, pricamo o nekom ko je pretrpio mnogo teskih stvari u zivotu, al' se opet ponasa k'o privilegovana diva koja jedva ima dodir sa realnim stanjem svijeta. I jos kad dovedes losu glumicu da glumi taj lose napisan karakter, dodje ti da bacis televiziju kroz prozor kad god se pojavi i otvori usta da procijedi neko baljezganje iz njega.
- Dasi
#13545 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Incest? E u kurac vise sa spojlerima!Tito_i_Partija wrote:Ma vjerovatno hoce, al' pitanje je sta ce kad saznaju da je incest?
- Krokodajl
#13546 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ma to je teorija.Dasi wrote:Incest? E u kurac vise sa spojlerima!Tito_i_Partija wrote:Ma vjerovatno hoce, al' pitanje je sta ce kad saznaju da je incest?
Jer onda kad je Bran vidio tetku da se porađa skontao je da Jon nije sin od Neda nego sin od njegove sestre, a sad ko je otac to se ne zna.
Vazda teorija ima.
Mada to je teorija koja pije najviše vode, pogotovo ako se uzmu u obzir ranije priče Neda i Roberta.
Osim naravno ako Jon nije rezultat incesta, ipak zbog Lyanne je čitav rebelion počeo.
-
drogon2
#13547 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Pa Rhaegar bio s njom u tornju haman devet mjeseci,cije ce drugo dijete bit?Jos daju haman milion hintova jos od prve sezone I knjige za ovo R+L=J.Sve ostale teorije nikad nisu pile vode.Recimo bila je ona da je Ashara Dayne mati,a jedina stvar koju su imali da ide za tu teoriju je ta da se svidjala Nedu I da su plesali na onom turniru kad je Rhaegar poklonio onu krunu od ruza Lyanni.
- Dasi
#13548 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Krokodajl wrote:Ma to je teorija.Dasi wrote:Incest? E u kurac vise sa spojlerima!Tito_i_Partija wrote:Ma vjerovatno hoce, al' pitanje je sta ce kad saznaju da je incest?
Jer onda kad je Bran vidio tetku da se porađa skontao je da Jon nije sin od Neda nego sin od njegove sestre, a sad ko je otac to se ne zna.
Vazda teorija ima.
Mada to je teorija koja pije najviše vode, pogotovo ako se uzmu u obzir ranije priče Neda i Roberta.
Osim naravno ako Jon nije rezultat incesta, ipak zbog Lyanne je čitav rebelion počeo.
Rhaegar Targaryen mu je babuka.

- Krokodajl
#13549 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Tamo svako svakom familija 
Nek zapale Jona pa nek vide, ha ja
Al opet to u GoT fercera kako kod koga, Grand Master u Night's watch kada je zapaljen izgorio, iako je Targaryan, al to valjda kad umre prestane mu moć neizgaranja.
Hakeri ovi što su zaprijetili HBO-u da plati neki keš il će objavit ostatak sezone haman objavili brojeve telefona glumaca.
Nek zapale Jona pa nek vide, ha ja
Al opet to u GoT fercera kako kod koga, Grand Master u Night's watch kada je zapaljen izgorio, iako je Targaryan, al to valjda kad umre prestane mu moć neizgaranja.
Hakeri ovi što su zaprijetili HBO-u da plati neki keš il će objavit ostatak sezone haman objavili brojeve telefona glumaca.
Last edited by Krokodajl on 08/08/2017 21:38, edited 1 time in total.
-
r_faruk
#13550 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ih, de mu jos i zmajevedrogon2 wrote:Upravo suprotno dragi moji.Daenerys je karakter kojemu se citav njen zivot govori da je prijestolje oteto od njene familije I da su njen brat I ona posljednji od mocne dinastije.Uostalom,zasto se zenska ne bi ponasala tako kako se ponasa kad ima 3 velika zmaja.Eto vi bi svasta trpili da raspolazete tom moci.Evo u nas Bakir nema ni 3 zmaja,a vidi kako se ponasaaa.