Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zg1911 wrote:samo budale se više čude sprezi krimokatoličke crkve u hrvata i ustašluka. na ovoj temi se potencira svaka takva "novost". razlozi? ili se ljudi zaista čude pa ih se može okarakterizirati onako kako ih okarakterizirah u prvom rečenicom, ili se ističe negativnosti kod susjeda kako bi došlo do nekog osjećaja superiornosti, a tada se radi o kompleksima.
ja sam hrvat,i u zadnjem mom postu sam napisao,valjda bi trebalo prvo viditi šta ne valja u mom narodu i to prozvati,a tek onda šta ne valja kod drugih,ali eto ima i onih kojio znaju samo napisati antihrvatski mediji,antihrvatsko pisanje i slične nebuloze
Ti si bih hrvat i nisi ustaša. To cijenim. No s druge strane nikad nisam vidio da kritiziraš išta osim hrvatske. U bih med i mlijeko? Sa susjedima s kojima dijeliš državu sve super? No, opet, ne pratim tvoja pisanja po drugim temama
ne pišem na pdf politika odavno,pisao sam npr. na temi o školi koja je dobila ime po mustafi busuladžiću,pogledaj temu ako imas vremena,stanje u ovoj državi je znamo svi kakvo,ne da mi se više o dnevnoj politici u ovoj banana državi više pisati
ultima_palabra wrote:
Pa šta imaš da je pozitivno, Agrokor?
Ok, Advent u Zagrebu je ok, ljetni turizam u porastu (više zbog situacije u Turskoj i Grčkoj)... ali generalno Hrvatska lošije izgleda nego kad je bila van EU.
E sad usporedi koliko se pisalo o agrokoru a koliko o marginalnim ustašoidima.
Black swan wrote:kad hrvatica iz hrvatske nudi kuću onom goraždaninu što je srbinu vratio 250 000 marki neš ne vidim euforije oduševljenja kako su hrvati ljudine
kad hrvatica iz hrasnice pronađe i usvoji dijete od dvije godine na ulici u sred rata onda ne vidimo erupcije oduševljenja kako su hrvati ekstra ljudine
samo ponekad u nekom mediju bude tiho nezapaženo da se ne prepričava niti da se o tome spominje mnogo..
samo kad ga pop zabije nekoj župljanki, kada pop kupi dobra kola i kad neki bolesnik na satu vjeronauka priča o klanju ljudi tada nastupa skanadalozno
jbg priroda je ljudska
naučno je dokazano da ljudski mozak bolje savladava i želi loše i grozne vijesti
Istina. Međutim je li pogrešno reći da je notorni Bujanec osobni prijatelj predsjednice države? Je li pogrešno reći da neki visokorangirani pripadnici katoličke crkve daju više nego problematične izjave? I je li antihrvatski ako se to ističe?
Jedna su stvar pojedinačni primjeri dobrote i humanosti a sasvim drugo lopovluk i profašističke izjave na višoj razini.
Niko ne iznosi lazi kao predsjednica Hrvatske o yisucama radikalnih povratnika iz Sirije
zg1911 wrote:samo budale se više čude sprezi krimokatoličke crkve u hrvata i ustašluka. na ovoj temi se potencira svaka takva "novost". razlozi? ili se ljudi zaista čude pa ih se može okarakterizirati onako kako ih okarakterizirah u prvom rečenicom, ili se ističe negativnosti kod susjeda kako bi došlo do nekog osjećaja superiornosti, a tada se radi o kompleksima.
ja sam hrvat,i u zadnjem mom postu sam napisao,valjda bi trebalo prvo viditi šta ne valja u mom narodu i to prozvati,a tek onda šta ne valja kod drugih,ali eto ima i onih kojio znaju samo napisati antihrvatski mediji,antihrvatsko pisanje i slične nebuloze
Sta ne valja..pa politicka i duhovna elita ne valja..
kao i svugdje u okruzenju..
pametni sute, a budale glasne...
da,i o tome treba pisati a ne šutiti i govoriti vidi kako je kod onih drugih
kakavdanakneiskustvu wrote:
ne pišem na pdf politika odavno,pisao sam npr. na temi o školi koja je dobila ime po mustafi busuladžiću,pogledaj temu ako imas vremena,stanje u ovoj državi je znamo svi kakvo,ne da mi se više o dnevnoj politici u ovoj banana državi više pisati
Zato i napisah da ne pratim sve što pišeš, jer jebiga, interne bih stvari poput naziva te škole me ne zanimaju
kakavdanakneiskustvu wrote:
Zato i napisah da ne pratim sve što pišeš, jer jebiga, interne bih stvari poput naziva te škole me ne zanimaju
ultima_palabra wrote:
Ok, Advent u Zagrebu je ok, ljetni turizam u porastu (više zbog situacije u Turskoj i Grčkoj)... ali generalno Hrvatska lošije izgleda nego kad je bila van EU.
Pa šta ćeš pisati, ovdje nema 5-6 ljudi da ima pojma o ekonomiji.
ultima_palabra wrote:
Pa šta ćeš pisati, ovdje nema 5-6 ljudi da ima pojma o ekonomiji.
ultima_palabra wrote:
o agrokoru pišemo na pdf ekonomija ima tema krah agrokora
doduše nije bilo puno ljudi ali raspravljali smo i raspravljamo još uvijek kad god se pojavi neka nova info
ultima_palabra wrote:
Ramljak je najsretniji što se Praljak ubio. Kupio mu je mjesec dana mira.
ultima_palabra wrote:
Ramljak je najsretniji što se Praljak ubio. Kupio mu je mjesec dana mira.
Plenković. Em mu opet maknulo temu s bitnog na nebitno, em mu homogeniziralo biračko tijelo na račun "vanjskih neprijatelja". Isti k ko ovaj imbecilni granični spor sa Slovenijom
zg1911 wrote:
Plenković. Em mu opet maknulo temu s bitnog na nebitno, em mu homogeniziralo biračko tijelo na račun "vanjskih neprijatelja". Isti k ko ovaj imbecilni granični spor sa Slovenijom
Da, i neki dan izađe barometar: HDZ + 3%, SDP - 2%
Tribunal je HDZ-u osigurao još četiri godine vlasti u Hrvatskoj. Možda i više.
pemanapemani wrote:
Onda ti dođeš na forum sa promišljanjima, parafraziram - možda bi i bilo najbolje da se Hrvati Sarajeva, Tuzle, Zenice, Fojnice... žrtvuju da bi Hrvati dobili svoj entitet tamo gdje su većina.
Još na to dodaš tiradu o tzv. Hrvatima Sarajeva koji su zapostavili sjećanja na babe koje su došle iz Imotskog i tako razvili antihrvatske misli, koje svjesno ili nesvjesno propagiraju ulizujući se Bošnjacima.
ne dolazim ja na forum ja sam ovde oduvek
ti si došao na forum poslije mene
kad već citiraš moje misli
ja sam se pitao je li treba da se zgrada sa 100 hrvatskih obitelji s djecom žrtvuje zbog zgrade gdje živi 5 hrvatskih baba čija su djeca vani
i ne znam kakve veze ovo ima s temom o hrvatskoj osim da su djeca tih baba u hrvatskoj i čine 4/5 genetskog materijala jer zagrepčani neće da se žene niti udaju
zg1911 wrote:
zg1911 wrote:samo da još jebem mater onom govnu od milanovića i stranke mu bivše. pizda im materina imali su šansu dotuć zmiju za sva vremena, ali nakon kriminala i nikakvih rezultata im predaše vlast na pladnju. I sad nošeni povoljnim ekonomskim kretanjima tko zna do kada ćemo ih trpiti... Kakva šteta...
pa kolega forumaš ga prozva ustašom neki dan ovdje na ovom topiku ne znam što si mislio da će ustaša napadati ustaše
Black swan wrote:prema prosječnoj kliksači postoje samo dvije skupine hrvata u BiH i Hrvatskoj
ustaše i ostaše
da citiram smaila čekića s FPN iz sarajeva: svi kršćani su teroriste
dobio sam opasku da moji komentari nekog vrijeđaju i da se traže admini da ovo izbrišu
ako nekog ovo vrijeđa ja se ispričavam...ako vam je cilj da me baniraju ne brinite moja kultura komuniciranja je takva da me ljudi zovu na kafe nakon svađe u kolima ili nakon mini sudara
ja samo citiram druge koji su to napisali i iznosim ono što osjećam na forumu
ako sam suvišan u ovoj raspravi ja ću se povući nisam manijak da mi nedostaje jedna vaka tema nije ovo jedini podforum ili forum
osobno su ovih nekoliko tema na kliksači gdje sudjelujem posljednje teme o politici na kojima sudjelujem UOPĆE na netu
smatram ih besmislenim
zg1911 wrote:samo da još jebem mater onom govnu od milanovića i stranke mu bivše. pizda im materina imali su šansu dotuć zmiju za sva vremena, ali nakon kriminala i nikakvih rezultata im predaše vlast na pladnju. I sad nošeni povoljnim ekonomskim kretanjima tko zna do kada ćemo ih trpiti... Kakva šteta...
pa kolega forumaš ga prozva ustašom neki dan ovdje na ovom topiku ne znam što si mislio da će ustaša napadati ustaše
Milanović ustaša? Haha tog napuhanka se može počastit raznim epitetima, ali tim nikako
Nije ni čudo da se i tudjmana (kojeg smatram prvim odgovornim za stanje države) naziva ustašom. Pobrkalo se kruške i jabuke
zg1911 wrote:
I šta tu ima loše? Bolje HDZovi loši nacionalisti ali jasni i otvoreni, nego loši umotani SDPovci koji iste ciljeve motaju u evropske vrijednosti. Doduše, kad sad neko iz Hrvatske kaže "evropske vrijednosti" i Njemci počnu prevrtati očima.
Nokautiraše Hrvatsku s onim UZPom potpuno - patos i nema ustajanja više
HDZ je bolji izbor od SDP-a kakav je sad. O ublehama iz Mosta i paranoicima iz Živog zida da ne govorimo.
Ne slažem se. Hdz je UVIJEK najgori izbor. To je interesna skupina ljudi organizirana s namjerom pljačke hrvatskog naroda i države.
Smiješno i neumjesno mi je usporedjivati a kamoli proglasiti gorim od njih ideološki pokret koji nikad nije bio na vlasti, poput živog zida.
Boldirano- zato HDZ i jeste najbolji izbor. Za Nas
da su komšije lažni evropljani, mi odavno znamo. zahvaljujući praljkovom činu, mnoge maske su pale i za mnogo širi, evropski i svjetski publikum. ali nad ovim najviše likuju oni koji npr. istovremeno ovih dana poriču potrebu da se hamdiji tigru uopšte sudi da li je kriv. kao, to je rat, što će se to uopšte iznositi na sud...