Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:Izvlačimo par Dinamo - Saburtalo i onda Dinamo senzacionalno ispada iz kvalifikacija za LP
Cek ba, jesam li ja pomijeso ili ti. Zar mi kao neboldirani ne izvlacimo boldiranog pobjednika iz grupe 2 !? Vala mogo bih dorucak malo boldirati, ovo jutros slabo slabo, neboldirano skroz.
Moguće, ako je ovo već podijeljeno na dvije grupe, onda Kalja, Bate, Dundalk, HJK, Maccabi.
Maccabi ko grom
Tomahawk11 wrote:Izvlačimo par Dinamo - Saburtalo i onda Dinamo senzacionalno ispada iz kvalifikacija za LP
Cek ba, jesam li ja pomijeso ili ti. Zar mi kao neboldirani ne izvlacimo boldiranog pobjednika iz grupe 2 !? Vala mogo bih dorucak malo boldirati, ovo jutros slabo slabo, neboldirano skroz.
Moguće, ako je ovo već podijeljeno na dvije grupe, onda Kalja, Bate, Dundalk, HJK, Maccabi.
Maccabi ko grom
Ovako je podijeljeno na UEFA stranici na 2 grupe, znaci mi mozemo dobiti samo poražene iz ove druge grupe parova:
Group 2 6 Celtic (SCO) / Nõmme Kalju (EST)
7 BATE Borisov (BLR) / Rosenborg (NOR)
8 Dundalk (IRL) / Qarabağ (AZE)
9 Maribor (SVN) / AIK (SWE)
10 Ferencváros (HUN) / Valletta (MLT)
Sarajevo (BIH)*
6 Partizani (ALB) / Sheriff Tiraspol (MDA)
7 Slovan Bratislava (SVK) / Feronikeli (KOS)
8 FC Santa Coloma (AND) / Astana (KAZ)
9 Shkëndija (MKD) / Dudelange (LUX)
Maccabi ko grom
Da, tako je, samo iz grupe 2 možemo dobiti protivnika.
Gandra_1 wrote:Ovako je podijeljeno na UEFA stranici na 2 grupe, znaci mi mozemo dobiti samo poražene iz ove druge grupe parova:
Sarajevo (BIH)*
Vjerovatno od ovh pet zelenih dobijamo protivnika
Znaci mogu svi sem Rosenborga
Meni se cini da bi bili nosioci u ovoj Grupi 2 da nisu u istu grupu stavili par 6 Celtic (SCO) / Nõmme Kalju (EST)
Last edited by kakaljin on 19/07/2019 15:35, edited 2 times in total.
Gandra_1 wrote:Ovako je podijeljeno na UEFA stranici na 2 grupe, znaci mi mozemo dobiti samo poražene iz ove druge grupe parova:
Sarajevo (BIH)*
Vjerovatno od ovh pet zelenih dobijamo protivnika
Znaci mogu svi sem Rosenborga
Meni se cini da bi bili nosioci u ovoj Grupi 2 da nisu u istu grupu stavili par 6 Celtic (SCO) / Nõmme Kalju (EST)
nikad mi nismo ni trebali biti nosici niti bi bili sve i da nema Celtica u nasoj grupi, fazon je samo u tome sto je greskom stajalo na Uefinoj stranici da cemo biti nosioci a to se moglo i naslutiti samo da se citalo sve, nego raja vidjela Seeded i par Celtic/Sarajevo a nisu citali ostalo gdje je dole pisalo da su ustvari nosioci ekipe koje ispadnu iz 2. pretkola LP