Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Da ja vas pitam, posto uvidjeh razliku izmedzu monitora sa anti glare fazonom i obicnih sa normalnim reflektirajucim staklom preko, jel ima kakav proizvodzac koji pravi smartphone sa anti glare fazonom il svaki mora imat digitizer sa reflektirajucim staklom preko.
febo_acm wrote:Android L će biti drama, izdominirat će dodatno sve
Siguran sam da će napraviti revoluciju, zadnja slična izmjena je bila prelazak sa 3 na 4, kada je Android postao ozbiljan konkurent IOS, stim da je ova izmjena veća i od tog prelaska. Mnogo fantastičnih novosti na interface-u ali i ispod haube! Jedva čekam oktobar!
Pitanje za sve koriste zadnji Android na bilo kojem od Nexus uredjaja.
Da li ste primjetili koliko google now bolje razumije govor (engleski naravno)? Više mi se ne dešava da nesto nije razumio, iako je u mom engleskom prisutan slavenski naglasak! (ili se vremenom naučio na moj način govora, znam pouzdano da google now ući glas i način govora vlasnika...) Uglavnom, oduševljen sam!
febo_acm wrote:Android L će biti drama, izdominirat će dodatno sve
Siguran sam da će napraviti revoluciju, zadnja slična izmjena je bila prelazak sa 3 na 4, kada je Android postao ozbiljan konkurent IOS, stim da je ova izmjena veća i od tog prelaska. Mnogo fantastičnih novosti na interface-u ali i ispod haube! Jedva čekam oktobar!
MA i bez toga, samo da pređu sa dalvika na ART bit' će dovoljno da (opet) izdominira!
febo_acm wrote:Meni radi OK. Inace ja sam se prebacio na Nexus 5 i moram sada da probam L
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
S obzirom da je u pitanju developer preview, bolje je ne probavati, sačekaj jesen i stable verziju. Osim ako ti nije mrsko zajebavati se sa bugovima i problemima prve verzije.
Teško da se sada može osjetiti pravi potencijal novog androida.
Neki dan sam otkrio da moj Nexus čita nove biometriske lične i pasoše
Izbaci 2 broja i oznaku cipa. Neobično je sto su brojevi kod svakog očitavanja drugačiji - vjerovatno postoji algoritam u aparatima za čitanje dokumenata koji prebacuje te brojeve u neki jedinstveni identifikacioni broj.
Nije mi samo jasno kako čip ovog tipa može davati uvijek drugačije cifre?
Uglavnom, fora je! Probajte. Ne radi na svim uredjajima, recimo na htc One X ne radi - ne znam zašto...
gidra wrote:Koju aplikaciju da skinem za blokiranje reklama? Telefon je rootan...
Xposed framework modul - MinMinGuard - odlično uklanja oglase i blokira reklame! Na mjestima gdje ukloni oglas, u aplikaciji ne ostaje prazan prostor, kao inače kod aplikacija ovog tipa.
Probaj od istog tipa MinMinLock, zaključava aplikacije a da pri tome ne radi u pozadini!
rangoj wrote:Neki dan sam otkrio da moj Nexus čita nove biometriske lične i pasoše
Izbaci 2 broja i oznaku cipa. Neobično je sto su brojevi kod svakog očitavanja drugačiji - vjerovatno postoji algoritam u aparatima za čitanje dokumenata koji prebacuje te brojeve u neki jedinstveni identifikacioni broj.
Uglavnom, fora je! Probajte. Ne radi na svim uredjajima, recimo na htc One X ne radi - ne znam zašto...
Primjetio sam isto na Nexus 4. Medjutim kod mene samo proizvede zvuk pri kontaktu s licnom...Preko cega pohvatas te brojeve?
rangoj wrote:Neki dan sam otkrio da moj Nexus čita nove biometriske lične i pasoše
Primjetio sam isto na Nexus 4. Medjutim kod mene samo proizvede zvuk pri kontaktu s licnom...Preko cega pohvatas te brojeve?