Pa taman da zamjeni Busquetsa.ultima_palabra wrote:Previše sidraš za Barcelonu.
http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php? ... 3#p7373583
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Pa taman da zamjeni Busquetsa.ultima_palabra wrote:Previše sidraš za Barcelonu.
Isto to možeš reći i za jednog Šveđanina od oca Šefikaodesveuhonduras wrote:nisam baš siguran u to..
po meni idealan izbor za njih. tehnički dobar, dovoljno pokretan i dobar u igri glavom.
hehe, šefikov mali mi je ipak malkice drugačijiultima_palabra wrote:Isto to možeš reći i za jednog Šveđanina od oca Šefikaodesveuhonduras wrote:nisam baš siguran u to..
po meni idealan izbor za njih. tehnički dobar, dovoljno pokretan i dobar u igri glavom.
haj ba, nema ni sušić veći izbor pa se ne sekira plaho i poziva vezne.. nek i Barca još SIlvu kupi pa da bude prava konkurencija u srediniskenderija04 wrote:Pa ko da uzme za ozbiljno sve te price. Znaci od sinoc Bale i Falcao su vec u Barceloni. Klub je skrsio pare a a ima samo jednog odbrambenog igraca 100% zdravog i spremnog.
Pa Susic je strateg, ali Tito Vilanova je pocetnikodesveuhonduras wrote:haj ba, nema ni sušić veći izbor pa se ne sekira plaho i poziva vezne.. nek i Barca još SIlvu kupi pa da bude prava konkurencija u srediniskenderija04 wrote:Pa ko da uzme za ozbiljno sve te price. Znaci od sinoc Bale i Falcao su vec u Barceloni. Klub je skrsio pare a a ima samo jednog odbrambenog igraca 100% zdravog i spremnog.
mah, transer rumors... pola baci u bunar, vrati mehu mehovo, podijeli sa 4 i šta ti ostane?skenderija04 wrote:Pa Susic je strateg, ali Tito Vilanova je pocetnikodesveuhonduras wrote:haj ba, nema ni sušić veći izbor pa se ne sekira plaho i poziva vezne.. nek i Barca još SIlvu kupi pa da bude prava konkurencija u srediniskenderija04 wrote:Pa ko da uzme za ozbiljno sve te price. Znaci od sinoc Bale i Falcao su vec u Barceloni. Klub je skrsio pare a a ima samo jednog odbrambenog igraca 100% zdravog i spremnog.. Ozbiljno, ne mogu da vjerujem da ce potrositi pare na te igrace a u odbrani nema postenog centralnog. Ili ce biti neka prodaja za koju ne znamo. Barcelona nema pare za takve kupovine.
I jos se divim onima koji su povjerovali u ovo
a Messi vjerovatno pichichi.