A jos uvijek ne znas reci zasto za njega navijasc_g wrote:51-49
Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- GandalfSivi
#13501 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
-
c_g
#13502 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa šta god ovdje napišem, vas 5-6 uleti i govori da ja nemam pojma, da ste vi upravu.GandalfSivi wrote:A jos uvijek ne znas reci zasto za njega navijas![]()
![]()
Eto govorili ste da je rapist, na kraju oslobođen od svega, ali opet vi ste upravu ja nisam.
Ovako možemo do sutra, nikad se nećemo složiti, zato je bolje da šutim i da više ne iznosim svoje mišljenje. Jer danas ko god je za Trump i njegove odmah je na udaru javnosti.
- jeza u ledja
#13503 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pitanje je zasto navijas da ovaj bude nominovan na Vrhovni sud. Nije pitanje da li je silovatelj, vec zasto je tebi stalo da bas on bude nominovan. Ti nisi dao nijedan odgovor osim da samo zelis da kontriras.c_g wrote:Pa šta god ovdje napišem, vas 5-6 uleti i govori da ja nemam pojma, da ste vi upravu.GandalfSivi wrote:A jos uvijek ne znas reci zasto za njega navijas![]()
![]()
Eto govorili ste da je rapist, na kraju oslobođen od svega, ali opet vi ste upravu ja nisam.
Ovako možemo do sutra, nikad se nećemo složiti, zato je bolje da šutim i da više ne iznosim svoje mišljenje. Jer danas ko god je za Trump i njegove odmah je na udaru javnosti.
Da li ti uopste zivis u Americi?
- GandalfSivi
#13504 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Evo da ti sumiram, nije problem. Znaci lik koji je optuzen za nebrojeno sexualnih nasrtaja, lik koji se hvalio time pred mikrofonima (Trump, of course) predlozi lika koji je isto tako optuzen za vise seksualnih nasrtaja (Kavanaugh) za sudiju Vrhovnog suda, iz jedinog razloga da bi ovaj zabranio zenama slobodu izbora nad svojim tijelom.c_g wrote:Pa šta god ovdje napišem, vas 5-6 uleti i govori da ja nemam pojma, da ste vi upravu.GandalfSivi wrote:A jos uvijek ne znas reci zasto za njega navijas![]()
![]()
Sada ako si crazy right wing (tipa evangelista), to ti je najveci prioritet u zivotu i spreman si preci preko svega da bi ukinuo pravo na abortus. Ako nisi, i ako barem umjereno vjerujes u to pravo (a s obzirom da si odrastao u drzavi gdje i svi mi, gdje je to najnormalnije pravo na svijetu, mislim da ne vjerujes u tu zabranu), kompletnim ovim pisanjem se samo brukas.
Da ne ulazim u to kakva se vrata ovdje otvaraju sa precedentom da Vrhovni sud obara prethodne odluke istog tog suda (u ovom slucaju Roe vs. Wade), sto moze dugorocno sjebati Ameriku vise i od Trumpa i od svih budala...
-
c_g
#13505 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Upravu ste.
Sve što vi kažete je tačno. Sve što vi kažete je dokazano.
Sve što vi kažete je tačno. Sve što vi kažete je dokazano.
- jeza u ledja
#13506 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
@ Gandalf, nisi mu trebao pomagati jer ne zna ocigledno o cemu uopste prica.
-
c_g
#13507 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Eto, upravo ste potvrdili zašto neću da odgovorim.
Jer vi ćete svoju priču ja ću svoju.
Je li negdje dokazano da su njih dvojica to uradili? Nije, ali vi ćete da govorite da jesu, bla bla. Ja ću govoriti da nisu, jer nisu, oslobođen je Kavanaugh, ali šta to vas boli briga, vi ćete opet da nastavljate da govorite. Jer je neka ženska izašla i to rekla. Pa tako sutra neka žena može izaći i reći da si je ti silovao i šta znam, a ti nisi. Znači mi odmah treba njoj da vjerujemo, da si ti to uradio.
Jednostavno, do sutra ja mogu govoriti zašto ja hoću da bude potvrđen, a zašto vi nećete da on bude. Nikad se nećemo dogovoriti i to je to.
Je li negdje dokazano da su njih dvojica to uradili? Nije, ali vi ćete da govorite da jesu, bla bla. Ja ću govoriti da nisu, jer nisu, oslobođen je Kavanaugh, ali šta to vas boli briga, vi ćete opet da nastavljate da govorite. Jer je neka ženska izašla i to rekla. Pa tako sutra neka žena može izaći i reći da si je ti silovao i šta znam, a ti nisi. Znači mi odmah treba njoj da vjerujemo, da si ti to uradio.
Jednostavno, do sutra ja mogu govoriti zašto ja hoću da bude potvrđen, a zašto vi nećete da on bude. Nikad se nećemo dogovoriti i to je to.
- jeza u ledja
#13508 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ja te nisam pitao u vezi optuzbe da je silovatelj, vec zasto podrzavas ovog sudiju uopste. Ti ne kontas uopste sta to predstavlja. Time se diskvalifikujes kao ozbiljan sagovornik.
- GandalfSivi
#13509 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Mislim da i on zna da je neozbiljan, ali eto, dodje zajebancije radi.jeza u ledja wrote:Ja te nisam pitao u vezi optuzbe da je silovatelj, vec zasto podrzavas ovog sudiju uopste. Ti ne kontas uopste sta to predstavlja. Time se diskvalifikujes kao ozbiljan sagovornik.
Hajde, i to je posteno...
-
Fudo387
#13510 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nije ovo nista gotovo, tek ce sutra glasati.
Onom fleki zene svu noc pod prozorom trube, mozda ce se predomisliti.
- GandalfSivi
#13511 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ovo je game over, nema tu vise price... Mislim da bi i dvoje demokrata moglo sutra glasati za njega...Fudo387 wrote:Nije ovo nista gotovo, tek ce sutra glasati.
-
Fudo387
#13512 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kako dvoje, pa samo je onaj supak iz zapadne virdjinije ( bas sam iznenadjen sto bas on), bio kao neodlucan?GandalfSivi wrote:Ovo je game over, nema tu vise price... Mislim da bi i dvoje demokrata moglo sutra glasati za njega...Fudo387 wrote:Nije ovo nista gotovo, tek ce sutra glasati.
- GandalfSivi
#13513 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Heidi Heitkamp iz Sjeverne Dakote, ako vidi da je bitka izgubljena, promijenit ce glas...Fudo387 wrote:Kako dvoje, pa samo je onaj supak iz zapadne virdjinije ( bas sam iznenadjen sto bas on), bio kao neodlucan?GandalfSivi wrote:Ovo je game over, nema tu vise price... Mislim da bi i dvoje demokrata moglo sutra glasati za njega...Fudo387 wrote:Nije ovo nista gotovo, tek ce sutra glasati.
-
Fudo387
#13514 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Hajmo malo bit’ pozitivni
Zajebane su ove njihove endjiji i erike, vis kad se sutra jedna probije kroz kordon murije i nakautira onog supka grahama, i onda sve odgode.
Zajebane su ove njihove endjiji i erike, vis kad se sutra jedna probije kroz kordon murije i nakautira onog supka grahama, i onda sve odgode.
- CPT
#13515 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
trubila je citav da ce glasati NO, svakako gubi kod kuce i ovaj NO glas ce ostati kao legacy...GandalfSivi wrote:Heidi Heitkamp iz Sjeverne Dakote, ako vidi da je bitka izgubljena, promijenit ce glas...
nije mi jasno ko i zasto bi glasao za likove tipa Manchin
- insomnia78
#13516 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Neko stvarno vjeruje da ce ovi zabraniti abortus?
- GandalfSivi
#13517 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Realno ce popusiti, nisam ni znao da je ovoliko pala. Ko je jebe, kada ne zna bi li piskila ili kakila. S druge strane Manchin ima sigurnu prednost, ako se one dvije republikanke okrenu protiv, vjerovatno ce i on.CPT wrote:trubila je citav da ce glasati NO, svakako gubi kod kuce i ovaj NO glas ce ostati kao legacy...GandalfSivi wrote:Heidi Heitkamp iz Sjeverne Dakote, ako vidi da je bitka izgubljena, promijenit ce glas...
nije mi jasno ko i zasto bi glasao za likove tipa Manchin
Tesko, jako tesko...
- CPT
#13518 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
da, i to brzo...insomnia78 wrote:Neko stvarno vjeruje da ce ovi zabraniti abortus?
ako ne bude islo direkt onda ukidanjem financiranja kao sto rade sa Obamacare-om
- insomnia78
#13519 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa hoce l’ i karanje da im se finansira?
- славянин
#13520 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Samo da onaj blentavi bude tu na glasanju a ne kod kcerke na udajic_g wrote:51-49
- GandalfSivi
#13521 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jah, ima i to. Zna lik prioriteteславянин wrote:Samo da onaj blentavi bude tu na glasanju a ne kod kcerke na udajic_g wrote:51-49
-
broj dva
#13522 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Da bi bio oslobođen mora proći kroz sudski proces a kako se to neće desiti (optužnica nikada neće doći na sud) ne mogu ga ni osloboditi. Ono što mogu a izgleda i hoće uraditi je preći preko svega ovoga i izglasati ga.Ameriku kad krene baš je krene.Bez obzira na moguću kratkoročnost trumpizma vrhovni sud može ako hoće trajno odvesti US u neocon/trump/evangelist/tea party/fox news...pravcu ali tu se već pitam koliko brz može takav proces biti,koliko su sudije voljne biti pijuni (ili malo jaće figure) u političkoj igri i šta se može u međuvremenu desiti...c_g wrote:Eto, upravo ste potvrdili zašto neću da odgovorim.
-
moonca
#13523 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Naravno, zbog toga su i glasali za ovog manijaka....insomnia78 wrote:Neko stvarno vjeruje da ce ovi zabraniti abortus?
- jeza u ledja
#13524 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ja open ponavljam volio bih da se svi oni nikad ne bi glasali za nekog ko ce postaviti konzervativne sudije na sud, a nisu glasali na prethodnim izborima iz protesta (u nekoj od relevantnih drzava), zapitaju gdje su bili - sta su radili.broj dva wrote:Da bi bio oslobođen mora proći kroz sudski proces a kako se to neće desiti (optužnica nikada neće doći na sud) ne mogu ga ni osloboditi. Ono što mogu a izgleda i hoće uraditi je preći preko svega ovoga i izglasati ga.Ameriku kad krene baš je krene.Bez obzira na moguću kratkoročnost trumpizma vrhovni sud može ako hoće trajno odvesti US u neocon/trump/evangelist/tea party/fox news...pravcu ali tu se već pitam koliko brz može takav proces biti,koliko su sudije voljne biti pijuni (ili malo jaće figure) u političkoj igri i šta se može u međuvremenu desiti...c_g wrote:Eto, upravo ste potvrdili zašto neću da odgovorim.
- GandalfSivi
#13525 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Hahaha, odlicnojeza u ledja wrote:Nek objasnjavaju djeci svojoj....brojnoj.![]()