Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#13501 Re: Liverpool FC
Pa ako ti klubovi na svakoj poziciji imaju world class igrace i ti igras za njih i uzimas trofeje sto to tebe cini nego world class igracem?
Gerrard je sebe osakatio sto je ostao u limitiranom klubu
-
omar little
#13502 Re: Liverpool FC
todd_smith wrote:A zene, pa fino rekoh da samo serem. Sad joj ne valja. Meni je Liverpool karina od ekipe i to su sami sebe napravili, niko drugi. Za 20 godina ako ovako nastavi koja je razlika izmedju njih i recimo Foresta? Ali hajde da se ne spama tema moze i na pp
nisam vidjela to za serendanje, da je sam ne bih se javljala dalje. vidis da sam se keslala, relax, zajebancija.
- Towelie
#13503 Re: Liverpool FC
Rafinha (onaj Barsin) igra okruzen world class igracima i osvaja trofeje, pa ga to opet ne cini svetskom klasom igraca.todd_smith wrote:Pa ako ti klubovi na svakoj poziciji imaju world class igrace i ti igras za njih i uzimas trofeje sto to tebe cini nego world class igracem?
Gerrard bi verovatno u Realu ili Chelseau uzeo vise trofeja, ali je time sto je ostao veran klubu vec sada legenda Liverpoola i uz Tottija pokazni primer vernosti maticnom klubu, promoter pravih vrednosti u fudbalu i uzor mladim fudbalerima.
- Šibicar
#13504 Re: Liverpool FC
Nije Liverpul limitran kol'ko mu je loš skauting,i transfer politika,od dovodjenja 20 medijski napuhanih igrača ubodu 1 ili ni jednog u prosjeku,ali što se tiče love,bacaju je oni skoro k'o i ostali najveći svjetski klubovi,ali osim para moraš imati i nekoga ko će te pare pravilno usmjeriti i trenera koji će znati ubosti igrača.Da je Gerrard mislio da Liverpul ne može osvojiti titulu i da to nije cilj kluba,davno bi on otišao vjeruj mi,al' svake godine se pričalo o napadu na titulu i on sam je sigurno,do prije par sezona,vjerovao da je mogu osvojiti.todd_smith wrote:Pa ako ti klubovi na svakoj poziciji imaju world class igrace i ti igras za njih i uzimas trofeje sto to tebe cini nego world class igracem?
- MyTao
#13505 Re: Liverpool FC
Ma za njega je I onaj Bebe world class jer je igrao za sampionski United a Gerrard nije.
Otisao je McManaman u Real. Uzeo LP i ligu...jeli veci od Gerrarda? Koga ce ljudi vise pamtiti?
Otisao je McManaman u Real. Uzeo LP i ligu...jeli veci od Gerrarda? Koga ce ljudi vise pamtiti?
- seoBIH
#13506 Re: Liverpool FC
Koji kurac ima Gerard od "pamcenja"? Lik u svojoj karijeri nema NITI JEDNU TITULU EPL. To boli i to ce uvijek biti "mrlja" na njegovoj karijeri. San svakog igraca su titule. Mislim da bi on za jednu titulu u liverpoolu dao 5 godina u nekom drugom klubu.
Toliko.
Toliko.
- MyTao
#13507 Re: Liverpool FC
Jao sve biser do biseraseoBIH wrote:Koji kurac ima Gerard od "pamcenja"? Lik u svojoj karijeri nema NITI JEDNU TITULU EPL. To boli i to ce uvijek biti "mrlja" na njegovoj karijeri. San svakog igraca su titule. Mislim da bi on za jednu titulu u liverpoolu dao 5 godina u nekom drugom klubu.
Toliko.
- Romanista 101%
#13510 Re: Liverpool FC
Kakav igrac, kakva ljudina! Pravi kapiten 

- Jack Be Nimble
#13511 Re: Liverpool FC
MyTao wrote:Auu... izvinjavamo se, nismo znali da si cak i ti to rekao...Jack Be Nimble wrote:Sto svi na Todda kada sam ja izmedju redova rekao da se samo gleda 20 godina. I gledamo 20 godina zato sto je u tom vremenu Gerrard odlucio da ostane u Liverpulu kada je mogao iz prosjecnog kluba otici u bolji. Bayern, Real, Chelsea Man Upa cak Arsenal pa imati bolje sanse da osvoji ligu. Ali dobro je doslo mu iz guzice u glavu pa se odlucio za Galaxy da se barem jedne titule docepa
![]()
Liverpool je veliki tim sa dugom istorijom koja sem Instabula studira do 1990.kao da to nosi neku tezinu sto si eto bas ti rekao
![]()
Gerrard nebi bio to sto jeste da nije ostao u Liverpoolu... imas stotine igraca koji su dobri, odu u Real ili Barcu i osvoje sve sto se moze osvojiti... ali nije to to. u toj ekipi bi i ja osvojio trofej kad na svakoj poziciji imas world class igraca. Negleda se kvalitet igraca po tome u kojem je klubu imao bolje sanse za osvajanje trofeja vec njegov kvalitet na terenu.
Ma moje rijeci ne nose nikakvu tezinu, samo ste se popeli na Toda bez ikakvog razloga.
A to sto je boldirano sam i ja kazao. On je mogao otici u bolji tim i osvojiti nesto ali odlucio da ostane u provinciji fudbala i da se bori ko riba na suhom. Respekt.
-
Mustang1
#13512 Re: Liverpool FC
Sve je spremno .. Postavu ne bih komentarisao ne zelim da se nerviram danas radi budale

-
omar little
#13513 Re: Liverpool FC
nije tacno. to sto si ti govorio je jedno, a ovo sto sam ja uvela u vezi todda je sasvim drugo. nije uopce krenulo od ove teme i nije fokusirano na gerrarda vec na liverpool.
- Towelie
#13514 Re: Liverpool FC
Romanista 101% wrote:Kakav igrac, kakva ljudina! Pravi kapiten
- Towelie
#13515 Re: Liverpool FC
Adidas odaje pocast legendi. Kopacke koje ce Gerrard nositi danas:

- Kinesko prkno
#13516 Re: Liverpool FC
Dok s druge strane ti imas 7 titula i 4 fa cupa,i jos si ono 2008 bio prvi strelac lige.seoBIH wrote:Koji kurac ima Gerard od "pamcenja"? Lik u svojoj karijeri nema NITI JEDNU TITULU EPL. To boli i to ce uvijek biti "mrlja" na njegovoj karijeri. San svakog igraca su titule. Mislim da bi on za jednu titulu u liverpoolu dao 5 godina u nekom drugom klubu.
Toliko.
Ustvari,nisi.
- seoBIH
#13517 Re: Liverpool FC
Ne pricamo o meni, ne znam kojom se logikom vodis pa ga poredis samnom. Ako ga hoces porediti, onda reci da obojica imamo isto titula u EPL, NULA!
Ja sam se samo osvrnuo na ono sto je ocigledno.
- Kinesko prkno
#13518 Re: Liverpool FC
Pa ti si rekao "koji kurac ima Gerard od pamcenja",kao da je tebi poznat osjecaj osvajanja I neosvajanja lige.Titula je samo komad metala,osjecaj pripadnosti i voljenosti je osjecaj koji vjecno zivi u nama.seoBIH wrote:Ne pricamo o meni, ne znam kojom se logikom vodis pa ga poredis samnom. Ako ga hoces porediti, onda reci da obojica imamo isto titula u EPL, NULA!
I sad gledaj za par minuta kako se oprasta jedan od najboljih veznjaka svih vremena .
- MyTao
#13519 Re: Liverpool FC
Ja, Zlatan, Ronaldo i Cantona imamo isti broj titula LP.seoBIH wrote:Ne pricamo o meni, ne znam kojom se logikom vodis pa ga poredis samnom. Ako ga hoces porediti, onda reci da obojica imamo isto titula u EPL, NULA!
Last edited by MyTao on 16/05/2015 18:42, edited 1 time in total.
-
Mustang1
#13520 Re: Liverpool FC
Suza umalo
Ipak ostaje jedina ona kad je Vedo zabio u Litvaniji 
- studeni76
#13521 Re: Liverpool FC
Mislim da se većina sportista nebi složila sa tobom. Unuci će da čitaju koliko je djed imao uspjeha i trofeja, a to što je igrao samo za jedan klub će tada biti sporednoKinesko prkno wrote:Pa ti si rekao "koji kurac ima Gerard od pamcenja",kao da je tebi poznat osjecaj osvajanja I neosvajanja lige.Titula je samo komad metala,osjecaj pripadnosti i voljenosti je osjecaj koji vjecno zivi u nama.seoBIH wrote:Ne pricamo o meni, ne znam kojom se logikom vodis pa ga poredis samnom. Ako ga hoces porediti, onda reci da obojica imamo isto titula u EPL, NULA!
I sad gledaj za par minuta kako se oprasta jedan od najboljih veznjaka svih vremena .
-
omar little
#13522 Re: Liverpool FC
sjajna fotka. i ispracaj.