Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Domy31

#13501 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Domy31 »

Telemach znate li vi do kada vas poslovni partner Sport Klub ima pravo za prenos Engleske premier lige?
Mustang1

#13502 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Bolje da nema nikako nego sto ima :D Sad umjesto subotom u 4 sata da gledam Englesku ligu ja moram izlaziti vani da igram fudbala .. Pa gdje to ima :oops:
Cracked

#13503 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Cracked »

daleko od toga da sam zadovoljan postupcima telemacha, pogotovo oko ove suplje sa grand kuca ili telemach kuca ili kako god pljacku nazivate ali brate informisite se malo prije nego pocnete nebuloze lupati. Prvo ovaj padobranac za kameru kod ulaza...pa stvarno. A to za pakete da placate svaki kanal 50f nije uvijek tu do telemacha ili bilo kojeg kablovskog/iptv operatera. Kad zelite kao operater da pustate recimo FOX kanal oni vam kazu, moze naravno ali morate uz njega uzeti jos fox ovo fox ono fox vamo fox tamo i to u osnovnoj ponudi a fox lijevo i fox desno mozete u premijum paketu u suprotnom vam ne dozvoljavamo distribuciju naseg kanala. Ili sve ili nista. Naravno fox sam uzeo kao bezvezni primjer, ne znam kakav je zahtjev fox mreze niti da li ima nekakav specijalan zahtjev te mreze.

Sve je tu do ugovora sa mrezama
Last edited by Cracked on 16/04/2014 16:39, edited 1 time in total.
van helsing

#13504 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

Mustang1 wrote:Bolje da nema nikako nego sto ima :D Sad umjesto subotom u 4 sata da gledam Englesku ligu ja moram izlaziti vani da igram fudbala .. Pa gdje to ima :oops:
Vidis,to ti je dobro za zdravlje.
Jos se ufuras da si u Engleskoj,i da igras za neki poznat klub. :lol:

Sent from my iPhone using Tapatalk
kakavdanakneiskustvu

#13505 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

Telemach wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:na kojoj frekvenciji je taj grand kanal?
@kakavdanakneiskustvu

Korisnici analogne kablovske televizije kanal mogu gledati na sljedećim pozicijama:

SARAJEVO C62/799.25
ZENICA C69/855.25
MOSTAR C61/791.25
PODRUČJE ART - NETA C12/238.25
PODRUČJE VI - NETA C65/823.25

Srdačan pozdrav,

nisam vas ništa pitao
General_Jackson

#13506 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by General_Jackson »

Cracked wrote:daleko od toga da sam zadovoljan postupcima telemacha, pogotovo oko ove suplje sa grand kuca ili telemach kuca ili kako god pljacku nazivate ali brate informisite se malo prije nego pocnete nebuloze lupati. Prvo ovaj padobranac za kameru kod ulaza...pa stvarno. A to za pakete da placate svaki kanal 50f nije uvijek tu do telemacha ili bilo kojeg kablovskog/iptv operatera. Kad zelite kao operater da pustate recimo FOX kanal oni vam kazu, moze naravno ali morate uz njega uzeti jos fox ovo fox ono fox vamo fox tamo i to u osnovnoj ponudi a fox lijevo i fox desno mozete u premijum paketu u suprotnom vam ne dozvoljavamo distribuciju naseg kanala. Ili sve ili nista. Naravno fox sam uzeo kao bezvezni primjer, ne znam kakav je zahtjev fox mreze niti da li ima nekakav specijalan zahtjev te mreze.

Sve je tu do ugovora sa mrezama
Jeste sram nas bilo što se bunimo, umjesto da svi potpišemo ugovore na Trio Grande Premium za 90 KM i budemo sretni i zadovoljni :run:
febo_acm

#13507 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by febo_acm »

Na ovom pdf ima mnogo frustracija :D

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Mustang1

#13508 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Sta je ovo jbt .. Evo kod mene se citava familija skupila i jos par komsija koji nemaju Telemach i cekamo da pocne Grand TV evo vec 18:10 a ono vrti da je pocetak programa u 18:00 :(
StupskaBitanga

#13509 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by StupskaBitanga »

Krenulo ovo čudo :D
Mustang1

#13510 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Koje uzivanje .. Na kompu Sarajevo a na tv.u Grand TV .. Jos sad kada pocne Celik .. Ima da padnem u trans od uzivanja 8-)
Mustang1

#13511 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Joj sta ce ovdje sisa biti u pm vise nego na tv1000 poslije 00:00 :oops:
StupskaBitanga

#13512 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by StupskaBitanga »

Erotski show sve sa Skype
Mustang1

#13513 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Da hoce sutra Telemach izbaciti podatke o gledanosti Grand TV od 18:00 pa do El-Clasica :D Jebite me ako nije najgledanija tv .. A svi se nesto bune :D
seoBIH

#13514 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by seoBIH »

a sta je ta grand tv XD
StupskaBitanga

#13515 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by StupskaBitanga »

Mustang1 wrote:Da hoce sutra Telemach izbaciti podatke o gledanosti Grand TV od 18:00 pa do El-Clasica :D Jebite me ako nije najgledanija tv .. A svi se nesto bune :D
A derbi isto na njihovom SK. Sve program do programa United group
avaks

#13516 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by avaks »

123456789 wrote:a sta je ta grand tv XD
Čuj šta je hahah pa to je Mirikl sto bi reko Čeh,Švabo il' Englez!
semirsar

#13517 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

A dje taj grand... neka rupa, ili...
south

#13518 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by south »

mislim da se sad niko toliko ne buni sto su uveli ovu grand televiziju nego sto Telemach non stop ponavlja kako oni slusaju od korisnika zelje i trude se da udovolje...... telemach = Image Kad ce izbaciti programe kao sto su Behar, Jasmin, Oscar, Posavina, Visoko, Vi-net.......na kojima se nema sta gledati :oops: :run:
neko je prije napisao da stariji gledaju ove programe e pa mene niko ali niko ne moze ubijediti da neko gleda ove programe jer na njima nema nista ja bih volio da znam da li Telemach mozda kolika je gledanost ovih kanala :?:
Inace evo na Beharu ima odlican film odo da gledam 8-)
Mustang1

#13519 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

StupskaBitanga wrote:
Mustang1 wrote:Da hoce sutra Telemach izbaciti podatke o gledanosti Grand TV od 18:00 pa do El-Clasica :D Jebite me ako nije najgledanija tv .. A svi se nesto bune :D
A derbi isto na njihovom SK. Sve program do programa United group
Kad su kupili Grand ja sam rekao da ce pokusati izvuci Grand iz Pinka i tako spustiti vrijednost Pinka ili preko Granda privuci Pink kod sebe .. To su uradili na ovaj nacin .. Koliko god se mi bunili gledanost i realnost je drugacija i Grand se strasno gleda pogotovo one zvijezde ..
A sa SK.om prave sranje oko subotnjeg termina i bit ce belaj ako ne budu prenosili zadnja 2 kola
Mustang1

#13520 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

south wrote:mislim da se sad niko toliko ne buni sto su uveli ovu grand televiziju nego sto Telemach non stop ponavlja kako oni slusaju od korisnika zelje i trude se da udovolje...... telemach = Image Kad ce izbaciti programe kao sto su Behar, Jasmin, Oscar, Posavina, Visoko, Vi-net.......na kojima se nema sta gledati :oops: :run:
neko je prije napisao da stariji gledaju ove programe e pa mene niko ali niko ne moze ubijediti da neko gleda ove programe jer na njima nema nista ja bih volio da znam da li Telemach mozda kolika je gledanost ovih kanala :?:
Ja cu ti reci evo da je na selima mnogim najgledaniji onaj Vlasic,Igman kako se vec zove gdje ide onaj vehabijski program :D A posto imas mnogo tih ljudi sa sela u gradovima i tu ima dosta onih koji gledaju te kanale :D
south

#13521 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by south »

Mustang1
Igman nigdje nisam spomenuo ;-) a i fin je onako vjerski kanal... ali brate sta ti imas gledati na televizijama kao sto su Behar,Jasmin Oscar Visoko (radio slusam citav dan) moze li se to nazvati tv kanalom :idea: :?: ... :oops: pa vise imaju ovih amaterskih kanal na digitalnoj nego na analognoj televiziji i ne znam zasto ovi kanali uopste postoje koja je svrha :idea: :idea:
kakavdanakneiskustvu

#13522 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

south wrote:Mustang1
Igman nigdje nisam spomenuo ;-) a i fin je onako vjerski kanal... ali brate sta ti imas gledati na televizijama kao sto su Behar,Jasmin Oscar Visoko (radio slusam citav dan) moze li se to nazvati tv kanalom :idea: :?: ... :oops: pa vise imaju ovih amaterskih kanal na digitalnoj nego na analognoj televiziji i ne znam zasto ovi kanali uopste postoje koja je svrha :idea: :idea:

a meni nije jasno koji će klinac npr. tv kiss nekome ko nije iz kiseljaka,tv vogošća nekome u zenici,kad imaju program koji je namijenjen samo lokalnom stanovništvu
semirsar

#13523 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

south wrote:mislim da se sad niko toliko ne buni sto su uveli ovu grand televiziju nego sto Telemach non stop ponavlja kako oni slusaju od korisnika zelje i trude se da udovolje...... telemach = Image Kad ce izbaciti programe kao sto su Behar, Jasmin, Oscar, Posavina, Visoko, Vi-net.......na kojima se nema sta gledati :oops: :run:
Opste poznato je kod pojedinih provajdera da kvantitet ima prednost pred kvalitetom. Boli njih... da ne lajem... sta se trazi, bitno je navuci korisnike brojem kanala i vezati ih 12/24 mjesecnim ugovorom. Prodat ce narodu i giljotinu, sve pod geslom, "e het' vam ga na, jer, VI ste to trazili. Vjerovatno svaka od tih malih tv stanica ima svoju lokalnu publiku, i neka ima, treba da ima, ali brate, treba cuti i ostale, koji zele nesto vise, pa ako treba i doplatiti.
Ovaj ignorantski odnos glavonja u T-machu ce se obiti upravo njima o glavu, jer mogu kad i kako hoce, ali bezbeli ne i kol'ko hoce vuci raju za nos. Svaka cast osobi sto se javlja pod nickname @telemach, ali, mislim da u zadnje vrijeme vise nanosi stete nego koristi, kako za svoj image na ovom forumu tako i za T-mach u cijelosti, jer ne moze se vrsiti selekcija korisnika na podobne i one druge, bez obzira na pitanja koja oni postavljaju. Telemach kao firma, pored svih dobrih stvari koje je ucinio na ovom trzistu, cini i jednu neoprostivu, a to je neka vrsta separacije nad korisnicima razlicitih nacionalnosti na prostorima koje pokriva. Jos gore je to sto se pripadnike istog naroda svjesno dovodi u neravnopravni polozaj u odnosu jedni spram drugih, ovisno o mjestu prebivalista. Da li su u T-machu neosjetljivi glavonje i medjedi na rukovodecim mjestima, ili... ko zna sta se krcka u ku'inji, riba od glave smrdi, jbg.
south

#13524 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by south »

kakavdanakneiskustvu
:thumbup: slazem se te kanale sam i zaboravio
bambina78

#13525 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by bambina78 »

Ovaj router/modem Cisco EPC3925 ne podrzava brzinu vecu od 40 Mbit preko wifi.

Da li telemach daje nove rutere za korisnike koji uzmu internet brzi od 40 Mbita ili se korisnici moraju sami snalaziti ?
Locked