Žao mi je zbog @radosnog i @ludog, ali biće još dana za megdana... zbog ovih padobranaca tipa debeljka mi je drago
Fedoljupci su svi odreda bili na pravoj strani
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
ultima_palabra wrote:Haj ba padobranci malo odmorite, burek vreba sa ključem![]()
Žao mi je zbog @radosnog i @ludog, ali biće još dana za megdana... zbog ovih padobranaca tipa debeljka mi je drago![]()
ma drago je tebi svakako. samo se ulizuješ radosnom i ludom.L00d wrote:ultima ,
tenks drug...abondanzieri wrote:radostan dan wrote:Ne mogu da ne budem ponosan, a opet mnogo mi je žao. Da bar nije imao šanse, i da se završilo kao što je i počelo. Kakva nesreća...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
svaka cast obojici,dva velika sampiona i gospodina
Meni je drago zbog Srdjana i gomile onih koji su ga dizali u nebesa, pritom omalovazavajuci njegove protivnike. Pogotovo Velicanstvenog, a i Nadala...ultima_palabra wrote:Haj ba padobranci malo odmorite, burek vreba sa ključem![]()
Žao mi je zbog @radosnog i @ludog, ali biće još dana za megdana... zbog ovih padobranaca tipa debeljka mi je drago![]()
ultima_palabra wrote: Fedoljupci su svi odreda bili na pravoj strani
Ti si se vala izblamirao i sa to malo komentara sto si ostavio... To kod tebe se zove patoloska mrznja i ima fino odijeljenje u Jagomiru za takve, ali se trenutno rekonstruise, pa ti ne mogu ispuniti uputnicu...Sarajevo_Grad wrote:E nek bi vala ovi iz Srbije naše gotivili, sigurno. Kako smo mi naivan i glup narod. Što nas ne pobi Alij sve...
Nivri wrote:Meni je drago zbog Srdjana i gomile onih koji su ga dizali u nebesa, pritom omalovazavajuci njegove protivnike. Pogotovo Velicanstvenog, a i Nadala...ultima_palabra wrote:Haj ba padobranci malo odmorite, burek vreba sa ključem![]()
Zbog svega ostalog zalim...
A ovdje ima padobranaca koji se skupljaju samo da pljuju po Novaku i vazdan tamburaju na nacionalisticko-sovinistickoj osnovi...
shake69 wrote:Nisam gledao jucer, ali danas jesam. Vrlo visok nivo i svaka cast obojici. Gledajuci mec, cini mi se da posljednje dvije -tri loptice Rafe i Djoke u izmjenama danas bi mogao odigrati samo Federer najbolje forme (iz najboljih dana) sta su oni danas vracali. Impresivno. Ipak, reci su gdje je tajna Rafine superiornosti, posebno na zemlji, o cemu se ovdje nije pisalo, ili mi je promaklo, ne znam.
U pitanju je tzv. 'grip' ili nacin drzanja reketa. Rafa igra tzv. zapadni forehand grip. Kod njega je oktogonalna drska reketa jos malo 'pomjerena' (tako je i u backhand udarcu) u odnosu na 'istocni' koji igra najveci broj igraca cime pri udarcu loptica dobija najveci moguci spin i broj obrtaja te joj usput daje dramaticno visok odskok pa otuda Spanjolac zadevera onako Rogera (i druge) kojem je to, po nesreci nesto losiji udarac. Djoko, opet, s dvorucnim backhand udarcem , kao i svi koji tako igraju, imaju nesto bolju kontrolu (balans) loptice i mogu , kao on, uzvratiti kvalitetno kao sto je danas pokazao nekoliko puta promjenom ritma s dubokim lopticama gdje bi kasnije dobio nesto kracu loptu nazad dovoljnu za agresivni forehand, sto je Srbijanac obilno koristio prije nekih sat vremena. No, nedovoljno, jer snaga Rafinih udaraca i nevjerovatan spin udaraca koji su 'izlazili iz njegovog 'grip-a', kako na forehandu tako i na backhandu, kljucna je prevaga uz onako super pripremljenog atletu, koji i mentalno odlicno vlada situacijom. Kako se na zemlji lakse stize loptica uklizavanjem to je dobitna kombinacija za sedam pariskih pehara 26-godisnjeg Majorcanina i vjerovatno najmanje jos 2-3 koji ce doci. Zato, respekt, Rafa.
Hey Fatty,debeljko20 wrote:nisu to teorije mržnje i zavjere oko moje nego realnost, šta može drugo biti nego kad tip napiše "ajmo rafa balijo"? šta me briga navijaj za koga hoćeš ali navijaj "za" a ne "protiv".Zovem se Zelena wrote:
Oko moje ti si počeo sa teorijama mržnje i zavjere! Šta hoćeš sad?! Napadaš nas jer navijamo za drugog igrača a ne Novaka! Sram nas bilo, kako samo smijemo?! I to još ni manje ni više jer je Nole srbin! Vrati mozak sa godišnjeg odmora![]()
Ma mislim, trebam ja svoj vratiti sa godišnjeg, kad se s tobom raspravljam![]()
Hajde otvorite temu za Wimbledon.
svi ovi što su dans navijali za nadala su neki dan navijali za tsongu, prije toga za sepija, itd. itd... mislim znaš ti dobro, samo se praviš dalabu.![]()
Da, ali Nole nije kriv što ima takve navijače i još jedno zlo...generaliziranje. jbt. ja mu postadoh advokatAorta wrote:
Hey Fatty,
To nijedan Bosnjak sa iotom samopostovanja ne bi rekao! To je ocigledno djelo agenta provocateura. Novak ko Novak mi nije antipatican uopste -- stavise, fascinantan mi je u nekoj mjeri, jer je kao underdog postigao nesto sto niko s naseg podneblja nije, a to takne nesto ljudsko u tebi -- koliko su mi antipaticni njegovi navijaci -- sve do jednog meathead -- koji upravo slave ne zbog tenisa, vec zbog toga sto je on Srbin. A ti nas optuzujes za isto ... A ti si taj koji ces svoje dijete uciti da uvijek dijeli na "mi" i "vi" ... kao sto su i tebe tvoji ucili. Mene moji nisu, dok nas niste poceli klati, bukvalno. Vjerujem da barem pola Novakovih navijaca bi, kad bi mogli, sad britvu pod vrata bilo kome od nas. Dakle, zip it i pokusaj barem sekundu razumjeti kakvu visceralnu reakciju njegovi bijesni navijaci prouzrokuju kod normalnih ljudi. A Novak je OK decko i njegov tenis je vrhunski.
Ostali, dionice za Perrier su skocile ... prica se da ce biti novi sponzor Novaku. Kao reklama kako on citavu piramidu zelenih bocica rasprska u milion djelica jednim mahom reketa ...
Jesi danas bio u gradu u RF majici?Leopold_IV wrote: Pozdrav svima, nije me bilo tu ovih par dana, i upravo me zapalo da sam bio u Beogradu u vrijeme polufilana Federer - Djokovic i kao navijac Federera sam pola dana pokusavao naci nekakvo miroljubivo mjesto sa pretezno teniskom publikom da mi neko ne skine skalp zbog RF znaka na majici.
Nasao sam utočište u dvorištu Svicarske ambasade![]()
Nema bez Kralja nistaerik2 wrote:Nešto se i ne radujem, Tita mi, ne znam zašto.
ovo je rafa postavio čim se završila ceremonija na svom fb profilu.erik2 wrote: