NOVE CIJENE GORIVA
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Zastavnik_dzemo
#1351 Re: NOVE CIJENE GORIVA
P realno sto bi iko pjeftinio kad ga niko na to ne prisiljava
-
mirzet87sa
#1352 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Valja nabrati 28milja platu, ne bih ni ja smanjio cijenu.. 
-
Grga07
#1353 Re: NOVE CIJENE GORIVA
hoce li doci do promjene cijena i na Petrolovim pumpama ili ostaje dizel 2.35km?Petrol wrote:Poštovani,TheHound wrote:Odakle Petrol pumpe dobavaljaju gorivo? Ja sam mislio da su oni nezavisni od ovih grupacija koje pokupovase sve kod nas, zato kod njih uvijek sipam. Nisam bas upoznat pa ako neko moze da pojasni?
tvrtki Petrol je kvaliteta goriva na prvom mjestu. Gorivo Q Max uvozimo iz Crnog mora i Sredozemlja, a aditive nabavlljamo iz Velike Britanije, točnije, od tvrtke Afton. Vozačima u BiH se trudimo ponuditi najbolju kvalitetu na tržištu.
Sa poštovanjem,
Petrol BH Oil Company, d.o.o.
- drndalo
#1354 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Postovani Petrol-e, zamolio bih vas za tumacenje pojmova Crnog mora i Sredozemlja, tj. uvoza iz istih...? Koje rafinerije i iz kojih zemalja, moze i iz kojih mora su zastupljene? Imal' koja iz sredista Saracenskog mora da proizvodi BMB 102???Grga07 wrote:hoce li doci do promjene cijena i na Petrolovim pumpama ili ostaje dizel 2.35km?Petrol wrote:Poštovani,TheHound wrote:Odakle Petrol pumpe dobavaljaju gorivo? Ja sam mislio da su oni nezavisni od ovih grupacija koje pokupovase sve kod nas, zato kod njih uvijek sipam. Nisam bas upoznat pa ako neko moze da pojasni?
tvrtki Petrol je kvaliteta goriva na prvom mjestu. Gorivo Q Max uvozimo iz Crnog mora i Sredozemlja, a aditive nabavlljamo iz Velike Britanije, točnije, od tvrtke Afton. Vozačima u BiH se trudimo ponuditi najbolju kvalitetu na tržištu.
Sa poštovanjem,
By the way, kakav vam je ono fazon sa 3-dnevnim ogranicenjem web-baziranog iznosenja utisaka o pumpama i zaposlenima putem koda na racunu ? Idem na put, sipam, i moram dok sam na putu imati internet i ispunjavati utiske, ili putovati <3 dana...?
- ElRe
#1355 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Na Petrolu u Brijescu od juce su i QMax dizel i 95 benzin po 2.26.Grga07 wrote:
hoce li doci do promjene cijena i na Petrolovim pumpama ili ostaje dizel 2.35km?
-
Petrol
#1356 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Poštovani,Qler wrote:Sipam cesto preko firme gorivo kod vas, a privatno na ep-u jer mi je usput. Zadnja dva puna rezervoara kod vas nasuo i primjetio sam da mi auto trza na manjim obrtajima... Kad hocu da se ukljucim na ulicu, kada krenem sa manjih obrtaja da ubrzam... E sad, ne mogu sa sigurnoscu reci da je do goriva, ali cinjenica da to nisam primjetio na ep gorivu...
U glavnom, kad svucem ovaj rezervoar probat cu na ep i vidjeti kako se auto ponasa.
Postoji nekoliko mogućih uzroka Vašeg problema, te Vam zbog toga preporučamo da posjetite ovlašteni servis. Također Vas molimo da nam javite na kojoj benzinskoj stanici ste sipali gorivo, kako bismo mogli provjeriti da li je bilo tko drugi imao sličnih problema s gorivom.
Unaprijed se zahvaljujemo na odgovoru!
S poštovanjem,
- Rene Higuita
-
quarterback
#1358 Re: NOVE CIJENE GORIVA
sa bihamk karticom na petrolu je -5fElRe wrote:Na Petrolu u Brijescu od juce su i QMax dizel i 95 benzin po 2.26.Grga07 wrote:
hoce li doci do promjene cijena i na Petrolovim pumpama ili ostaje dizel 2.35km?
- M e m o
#1359 Re: NOVE CIJENE GORIVA
po čemu su prevaranti ?condy wrote:U Hifi ne treba sipati gorivo jer su ubjedljivo najveći prevaranti
-
condy
#1360 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Po tome što muljaju sa gorivom. Probaj pa se sam uvjeriM e m o wrote:po čemu su prevaranti ?condy wrote:U Hifi ne treba sipati gorivo jer su ubjedljivo najveći prevaranti
- M e m o
#1361 Re: NOVE CIJENE GORIVA
šta KONKRETNO muljaju, preciziraj
-
quarterback
#1362 Re: NOVE CIJENE GORIVA
ja svoju dobijem uz registracijuvettel wrote: pljackaju nas samo, clanstvo 25KM a popus 5pf,, znaci na 20 litara marku ustedis, a na 500l vratis 25KM clanstva pff
- Ned071
#1363 Re: NOVE CIJENE GORIVA
konkretno, slijedi ti guranje i trzanje sa njihovim benzinom...M e m o wrote:šta KONKRETNO muljaju, preciziraj
-
zrakomlat
#1364 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Ja sipam benzin na Hifi u nekih 80 % slučajeva zadnje skoro 3 godine, jer mi je usput kad krenem od kuće i nikad nisam imao problema s trzanjem ili nečim sličnim.
Preostalih 20 % otpada na EP, isto, nisam imao problema nikad. Mostar je u pitanju.
Preostalih 20 % otpada na EP, isto, nisam imao problema nikad. Mostar je u pitanju.
- M e m o
#1365 Re: NOVE CIJENE GORIVA
upravo zadnji put sipoNed071 wrote:konkretno, slijedi ti guranje i trzanje sa njihovim benzinom...M e m o wrote:šta KONKRETNO muljaju, preciziraj
nikakvo trzanje ni guranje nisam ni osjetio ni imao potrebu
prije mi liči na propagandu lobista drugih naftnih kompanija, kojih ima izgleda i ovdje i koji su protiv svega DOMAĆEG
ISO standard i kontrola kvaliteta
http://www.hifa.com.ba/index.php/o-nama/iso-standard

-
klixo
#1366 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Pust baljezga ovaj.M e m o wrote:po čemu su prevaranti ?condy wrote:U Hifi ne treba sipati gorivo jer su ubjedljivo najveći prevaranti
Hifa i EP samo.
Nestro izbjegavati.
-
mefistofilis
#1367 Re: NOVE CIJENE GORIVA
kod mene je ista situacija kao i kod qlera.
zadnje dvije godine sipao na ahmetspahicu i energopetrolu (ovdje kad me put i potreba nanesu) i sve ok bilo.
kako sam poceo ovu nagradnu igru ganjati na hifi znalo mi se desiti da auto trzne
zadnje dvije godine sipao na ahmetspahicu i energopetrolu (ovdje kad me put i potreba nanesu) i sve ok bilo.
kako sam poceo ovu nagradnu igru ganjati na hifi znalo mi se desiti da auto trzne
- M e m o
#1368 Re: NOVE CIJENE GORIVA
i Gazpromklixo wrote:Pust baljezga ovaj.M e m o wrote:po čemu su prevaranti ?condy wrote:U Hifi ne treba sipati gorivo jer su ubjedljivo najveći prevaranti
Hifa i EP samo.
Nestro izbjegavati.
ruse bojkotovat !!!!
kupujmo DOMAĆE
- Ned071
#1369 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Kakve budalastine pisete. cuj domace ko da hifa u tesnju busotine ima. svi uvoze i svi placaju pdv. Samo gledas ko je kvalitetniji. meni je zasada ep najbolji ostalo mi je potpuno svejedno
- seoBIH
#1370 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Kupovat cu domace, ako ces me stimulisati ti, ili država? Čuj da kupujem domaće za 2.36 ili 2.41, a ne "srpsko" "rusko", "kinesko", "tungusko" za 2.01.
Pobogu. Koja država?
Pobogu. Koja država?
- M e m o
#1371 Re: NOVE CIJENE GORIVA
to nema veze sa državom
ima veze sa domaćom firmom, a HIFA to jeste
naravno da uvozi naftu, kao i svi, ali ubire sve marže a ne neki rusi, hrvati, srbi ....
otvaranjem novih HIFA pumpi zapošljvat će više domaćeg stanovništva
i HIFA ima i povoljnije cijene, prije mjesec dana u Doboju sipao za 2,26 na HIFI
da znaš da je inače ruska nafta najlošija na tržištu, plus da se prerađuje u srednjovjekovnoj rafineriji u Pančevu nikad to smeće ne bi sipo u auto, bar ako ti je stalo do auta
HIFa, mislim, nabavlja od slovenaca, od Petrol ili Olam grupacije
znam zasigruno da ulje kopira od Olma grupacije
naravno da uvozi naftu, kao i svi, ali ubire sve marže a ne neki rusi, hrvati, srbi ....
i HIFA ima i povoljnije cijene, prije mjesec dana u Doboju sipao za 2,26 na HIFI
da li si se ti upitao kakvog je kavliteta do Gasprom gorivo za 2,01seoBIH wrote:Kupovat cu domace, ako ces me stimulisati ti, ili država? Čuj da kupujem domaće za 2.36 ili 2.41, a ne "srpsko" "rusko", "kinesko", "tungusko" za 2.01.
da znaš da je inače ruska nafta najlošija na tržištu, plus da se prerađuje u srednjovjekovnoj rafineriji u Pančevu nikad to smeće ne bi sipo u auto, bar ako ti je stalo do auta
- spinel_
#1372 Re: NOVE CIJENE GORIVA
znaci to ih opravdava hifi i energopetrolu da gorivo bude skuplje nego sto treba.. ne bi ni tih 10 pf spustili, ako su uopce spustili da nije sve krenulo od gazproma.. i neka hvala, nek "trujem" auto, ne trujem sebe niti kupujem paradajz pa da mi je bitan kvalitet..( ako je uopce o tome rijec )
- M e m o
#1373 Re: NOVE CIJENE GORIVA
samo rokaj
rusi i srbi trljaju ruke
- seoBIH
#1374 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Koga to sada Gasprom zapošljava? Ruse?M e m o wrote:to nema veze sa državom
Nisam ja rekao da ne treba sipati na hifi, rekao sam da ću sipati gdje mi je povoljnije, bez patriotskog gledanja! Kad ja zarađujem, nikako to nije patriotski, već mojim radom i trudom!i HIFA ima i povoljnije cijene, prije mjesec dana u Doboju sipao za 2,26 na HIFI
seoBIH wrote:Kupovat cu domace, ako ces me stimulisati ti, ili država? Čuj da kupujem domaće za 2.36 ili 2.41, a ne "srpsko" "rusko", "kinesko", "tungusko" za 2.01.
[/quote]da li si se ti upitao kakvog je kavliteta do Gasprom gorivo za 2,01
Zadovoljavajućeg kvaliteta, baš kao i na ostalim pumpama.
- M e m o
#1375 Re: NOVE CIJENE GORIVA
samo ću ovo postavit a nadam se da ćeš skontat poentuseoBIH wrote: Koga to sada Gasprom zapošljava? Ruse?
Bingo =HIFA
Konzum= INA
Merkator = Petrol
itd.
ko ubire kajmak i zaradu i da li ostaje ovdje za širenje mreže i dalje uposljavanje ili odlazi u druge države