SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
donja_crtica

#1351 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by donja_crtica »

Image

hoce li se neko igrat?
chuchumbamayumbe

#1352 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by chuchumbamayumbe »

Normala...
8-)
Image
hljebarnik

#1353 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by hljebarnik »

JThomas wrote:zajebajite se vi, al' pitanje je minute kad će doći dežurni av-mau koji će ozbiljno tvrditi to što se vi zajebavate...
Pa vec tvrde, ne moRe gore od ovoga.
r_faruk

#1354 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by r_faruk »

chuchumbamayumbe......... prepade me... :-?
jim4

#1355 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by jim4 »

Jesu li usvojeni kod nas i ima li ikako zakona da svaki pas obavezno treba imati brnjicu i poslije nuzde u parkovima i slicno da se ukloni sve u kesice i baci u smece.??
r_faruk

#1356 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by r_faruk »

brnjicu mora imati, a ovo drugo ne znam
jim4

#1357 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by jim4 »

r_faruk wrote:brnjicu mora imati, a ovo drugo ne znam
od 50 sto prodju mozda 2 imaju brnjicu...
kokuz_sa

#1358 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by kokuz_sa »

Image

:-) :-)
hljebarnik

#1359 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by hljebarnik »

:lol: :lol:

Ti ljudi imaju neki poremecaj, materem'.
Mr. Brightside

#1360 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Mr. Brightside »

chuchumbamayumbe

#1361 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

ccc
I sutra će opet da ga pusti vani.
cigara

#1362 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by cigara »

A jbte kako su to infantilne osobe... cuj igrao se pustite ga...i da zajebes pricu koja je usadjena u ljudima kako su pitovi inace agresivni i opasni opet ne mozes reci "nema veze". Debilima su psi sve u zivotu, sta je s onima koji se plase pasa?
Ja znam jedno 5 osoba koje imaju traume iz djetinstva, fobiju od pasa, samo sto se pas priblizi ukoce se i prepadnu, kamo li kad pocne skakati okolo i jos derati namjestaj (ovom iz av mjau ocigledno nije palo napamet da ce se novi kauc morati uzeti ili stari popraviti, jebe se njemu kad nije iz njegovog djepa, da je necije dijete njemu auto izgrebalo bio bi problem jer se mali vandal ne igra nego je agresivan).

PSI SMETAJU LJUDIMA i gotovo, i ja volim nozeve i trenerke, znaci ako udjem u kafic pun ovih besposlicara i zivotinjskih ljubimaca u trenerci, s nozem u ruci, sjednem za sto pored i pocnem ga onako vrtiti bezveze i igrati se oni ne bi zvali muriju i napravili belaj?

Idioti su to svoje klase
chuchumbamayumbe

#1363 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

cigara wrote:A jbte kako su to infantilne osobe... cuj igrao se pustite ga...i da zajebes pricu koja je usadjena u ljudima kako su pitovi inace agresivni i opasni opet ne mozes reci "nema veze". Debilima su psi sve u zivotu, sta je s onima koji se plase pasa?
Ja znam jedno 5 osoba koje imaju traume iz djetinstva, fobiju od pasa, samo sto se pas priblizi ukoce se i prepadnu, kamo li kad pocne skakati okolo i jos derati namjestaj (ovom iz av mjau ocigledno nije palo napamet da ce se novi kauc morati uzeti ili stari popraviti, jebe se njemu kad nije iz njegovog djepa, da je necije dijete njemu auto izgrebalo bio bi problem jer se mali vandal ne igra nego je agresivan).

PSI SMETAJU LJUDIMA i gotovo, i ja volim nozeve i trenerke, znaci ako udjem u kafic pun ovih besposlicara i zivotinjskih ljubimaca u trenerci, s nozem u ruci, sjednem za sto pored i pocnem ga onako vrtiti bezveze i igrati se oni ne bi zvali muriju i napravili belaj?

Idioti su to svoje klase
AirMax trenerka, pretpostavljam?
8-)
BHF_Manijak

#1364 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by BHF_Manijak »

Ne mogu da vjerujem, majkemi kontam likovi se zajebaju, ne mogu da vjerujem da neko ozbiljan moze onakve stavove imai , ne mogu!! :shock: :shock: :roll:
Da takve zaganja isti taj pit bull, djavola bi oni vise piskarali "igra se samo", bolesno razmisljanje! Jos debil govori kako je voditeljica kriva koju je napo pit bull, kao "trebas ba naucit govor pasa kako te nije stid, on ti prica a ti ne kontas" :roll: :x To ti je ono "kome mi ba da se prilagodjavamo..." :mrgreen:
zvrcak

#1365 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by zvrcak »

Najvise za ovo stanje su krivi sami ovi borci za prava pasa!!!
SAD SE ZBOG NJIH ovi jadni kerovi i mrznu, i umiru od gladi, i ljudi ih maltretiraju i oni maltretiraju ljude, samo iz jednog razloga...
ZATO STO LJUDI koji nemaju pojma kakav je to problem, prave se heroji, bore se za nesto, a napravili su 3 puta gore, misle da pomazu zivotinjama, a ustvari ih samo pate, smao im otezavaju zivot, produzvaju agoniju...
Sad kad im se obratis za nekog bolesnog kera, prvo ce te 20 dana prebacivati sa adrese na adresu, onda ce ti reci sta trebas uraditi i koliko kosta, i eventualno nakon 3 mjeseca ce doci da ti pomognu, al i to preko neke stvari!!!
Sad pozivaju i onako siromasan narod, da pomogne psima, a siguran sam da svaki od njih u komsiluku imaju jednu porodicu, koja treba pomoc mnogo vise, nego onaj pas, koji zbog njih pati!!!

Sve velike humaniste, kad treba trabunjati i eksponirati se po medijima, a pojma nisu imali za sta se bore, i do cega sve ovo dovodi!!!
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1366 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by -LIBERO- »

I stalno isti idioti, i stalno se pustaju ....sudstvo, tuzilastvo....i manjim dijelom policija..dokle vise ovako. :roll: :x

http://www.oslobodjenje.ba/crna-hronika ... te-napolje
cigara

#1367 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by cigara »

chuchumbamayumbe wrote:
cigara wrote:A jbte kako su to infantilne osobe... cuj igrao se pustite ga...i da zajebes pricu koja je usadjena u ljudima kako su pitovi inace agresivni i opasni opet ne mozes reci "nema veze". Debilima su psi sve u zivotu, sta je s onima koji se plase pasa?

Idioti su to svoje klase
AirMax trenerka, pretpostavljam?
8-)
jok to ba :-D
Hendrix

#1368 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Hendrix »

Ovi iz Av Mau Vau ili kako već su tipičan primjer razmažene dječurlije koje finansiraju roditelji i nemaju problema u životu kao obični svijet, pa svoje brige koncentrišu na cuke i mace.

Od svoje brige za životinje oni ne vide ljude kojima je potrebna pomoć pored sebe, to je van svake pameti.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1369 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Truba »

hljebarnik wrote::lol: :lol:

Ti ljudi imaju neki poremecaj, materem'.
razumijem ih u neku ruku
imam poštovanje prema životinjama i volim ih ali priroda je rekla svoje...
zima je i glad... samo najjači će preživjeti
valja ljude i zgrade spašavati
psima je isto stoljećima
kad se riješi problem s ljudima onda možemo misliti na životinje
mahalas505

#1370 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by mahalas505 »

-LIBERO- wrote:I stalno isti idioti, i stalno se pustaju ....sudstvo, tuzilastvo....i manjim dijelom policija..dokle vise ovako. :roll: :x

Kod nas termin oruzana pljacka izgleda ima sasvim drugo znacenje.
Nego, zasto sluzi kod nas sudski sistem, generalno gledano?
cigara

#1371 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by cigara »

mahalas505 wrote:
-LIBERO- wrote:I stalno isti idioti, i stalno se pustaju ....sudstvo, tuzilastvo....i manjim dijelom policija..dokle vise ovako. :roll: :x

Kod nas termin oruzana pljacka izgleda ima sasvim drugo znacenje.
Nego, zasto sluzi kod nas sudski sistem, generalno gledano?
da budemo drzava, na papiru
vratnik

#1372 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by vratnik »

astrid

#1373 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by astrid »

Opet o cukama :roll:
Privatna poruka
Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!

#1374 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Privatna poruka »

astrid wrote:Opet o cukama :roll:
A sto ne bi?
astrid

#1375 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by astrid »

Zato što su stotine stranica ispisane na temu cuka.... :roll: Presipanje iz šupljeg u prazno.Sve ovdje što pišu treba poslati onim koji su za to zaduženi.Na žalost nikoga nije briga,jer da jeste..ne bi ni došlo do ovakvog stanja.
Što se tiče ovog pitbula...taj pas se nedavno pojavio na ulici..to znači da je skoro pušten od strane svog vlasnika.Takođe i taj vlasnik slobodno šeta,a ne bi trebao.Pas nije kriv što se našao na ulici .
Locked