hoce li se neko igrat?

Pa vec tvrde, ne moRe gore od ovoga.JThomas wrote:zajebajite se vi, al' pitanje je minute kad će doći dežurni av-mau koji će ozbiljno tvrditi to što se vi zajebavate...
od 50 sto prodju mozda 2 imaju brnjicu...r_faruk wrote:brnjicu mora imati, a ovo drugo ne znam
AirMax trenerka, pretpostavljam?cigara wrote:A jbte kako su to infantilne osobe... cuj igrao se pustite ga...i da zajebes pricu koja je usadjena u ljudima kako su pitovi inace agresivni i opasni opet ne mozes reci "nema veze". Debilima su psi sve u zivotu, sta je s onima koji se plase pasa?
Ja znam jedno 5 osoba koje imaju traume iz djetinstva, fobiju od pasa, samo sto se pas priblizi ukoce se i prepadnu, kamo li kad pocne skakati okolo i jos derati namjestaj (ovom iz av mjau ocigledno nije palo napamet da ce se novi kauc morati uzeti ili stari popraviti, jebe se njemu kad nije iz njegovog djepa, da je necije dijete njemu auto izgrebalo bio bi problem jer se mali vandal ne igra nego je agresivan).
PSI SMETAJU LJUDIMA i gotovo, i ja volim nozeve i trenerke, znaci ako udjem u kafic pun ovih besposlicara i zivotinjskih ljubimaca u trenerci, s nozem u ruci, sjednem za sto pored i pocnem ga onako vrtiti bezveze i igrati se oni ne bi zvali muriju i napravili belaj?
Idioti su to svoje klase
jok to bachuchumbamayumbe wrote:AirMax trenerka, pretpostavljam?cigara wrote:A jbte kako su to infantilne osobe... cuj igrao se pustite ga...i da zajebes pricu koja je usadjena u ljudima kako su pitovi inace agresivni i opasni opet ne mozes reci "nema veze". Debilima su psi sve u zivotu, sta je s onima koji se plase pasa?
Ja znam jedno 5 osoba koje imaju traume iz djetinstva, fobiju od pasa, samo sto se pas priblizi ukoce se i prepadnu, kamo li kad pocne skakati okolo i jos derati namjestaj (ovom iz av mjau ocigledno nije palo napamet da ce se novi kauc morati uzeti ili stari popraviti, jebe se njemu kad nije iz njegovog djepa, da je necije dijete njemu auto izgrebalo bio bi problem jer se mali vandal ne igra nego je agresivan).
PSI SMETAJU LJUDIMA i gotovo, i ja volim nozeve i trenerke, znaci ako udjem u kafic pun ovih besposlicara i zivotinjskih ljubimaca u trenerci, s nozem u ruci, sjednem za sto pored i pocnem ga onako vrtiti bezveze i igrati se oni ne bi zvali muriju i napravili belaj?
Idioti su to svoje klase
razumijem ih u neku rukuhljebarnik wrote:![]()
![]()
Ti ljudi imaju neki poremecaj, materem'.
Kod nas termin oruzana pljacka izgleda ima sasvim drugo znacenje.-LIBERO- wrote:I stalno isti idioti, i stalno se pustaju ....sudstvo, tuzilastvo....i manjim dijelom policija..dokle vise ovako.![]()
![]()
http://www.oslobodjenje.ba/crna-hronika ... te-napolje
da budemo drzava, na papirumahalas505 wrote:Kod nas termin oruzana pljacka izgleda ima sasvim drugo znacenje.-LIBERO- wrote:I stalno isti idioti, i stalno se pustaju ....sudstvo, tuzilastvo....i manjim dijelom policija..dokle vise ovako.![]()
![]()
http://www.oslobodjenje.ba/crna-hronika ... te-napolje
Nego, zasto sluzi kod nas sudski sistem, generalno gledano?
A sto ne bi?astrid wrote:Opet o cukama