Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
244
44%
ne
30
5%
od*ebi Chmoljo, naporan si
282
51%

Total votes: 556

Bosnian Dragon

#1351 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Bosnian Dragon »

bahonnen wrote:
Bosnian Dragon wrote:imam problema sa L.A Noire, kad pokrenem igru samo iskoci L.A Noire has stopped working. Konfiguracija je i vise nego dovoljna...
Nisam probao ovu igru, ali vjerovatno nemaš legalnu verziju i crack te zeza. Obzirom da ne smijemo o pirateriji dalje se suzdržavam. :-)
skidrow je verzija i skinuo sam "L.A.Noire.v1.0.2396.Update-SKIDROW" crack , ne znam u cemu je problem, ako neko ima da mu radi igra, da mi da link u PM odakle je skinuo
skafiskafsnjak

#1352 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by skafiskafsnjak »

House wrote:
L00d wrote:Ja bas volim ove "srednjovjekovne" igrice. Puno su mi draze od ovih modernih sto se pucaju i slicno ... Ovaj Revelations je isti kao Brotherhood samo je dodano dosta drugih stvari. Meni je odlican ... I dugo se igra, ne moze se brzo preci, i to mi je dobro ...

Jedan od najacih serijala ikada :thumbup: U Revelation stalno nosim odjecu "Bosnian indigo" 8-)
Ma nisam ja... ja uzeo onaj najkorisniji :D hahaha . Inace, cekam onaj bjeli da mogu i njega cu. Najbolji ... A trenutno me nervira ovo, kad mi napadnu onaj djavo... Nikako da se odbranim kad dovezu ono vozilo ... u pm !
pomozi ! :D
brazzo19

#1353 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by brazzo19 »

Ovaj Saints Row je zlo hahahaha nista neznam samo hodam cestom i udaram ljude po glavi velikim gumenim ljubicastim dildom whahahahhahahaa :D :D :D
House

#1354 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by House »

L00d wrote:
House wrote:
L00d wrote:Ja bas volim ove "srednjovjekovne" igrice. Puno su mi draze od ovih modernih sto se pucaju i slicno ... Ovaj Revelations je isti kao Brotherhood samo je dodano dosta drugih stvari. Meni je odlican ... I dugo se igra, ne moze se brzo preci, i to mi je dobro ...

Jedan od najacih serijala ikada :thumbup: U Revelation stalno nosim odjecu "Bosnian indigo" 8-)
Ma nisam ja... ja uzeo onaj najkorisniji :D hahaha . Inace, cekam onaj bjeli da mogu i njega cu. Najbolji ... A trenutno me nervira ovo, kad mi napadnu onaj djavo... Nikako da se odbranim kad dovezu ono vozilo ... u pm !
pomozi ! :D

Postavi što više ljudi s puškama i strijelama na krov , napravi tri barikade .... i ja sam ponavljao tri puta dok mu nisam yebao nanu naninu :D
Jeff Bingham

#1355 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Jeff Bingham »

brazzo19 wrote:Ovaj Saints Row je zlo hahahaha nista neznam samo hodam cestom i udaram ljude po glavi velikim gumenim ljubicastim dildom whahahahhahahaa :D :D :D
fenomenalna igra :D ja dosao do 62% evo, svaka misija iz glavne price je ono :shock: wow

posebno mi je bila zanimljiva ona gdje igras tenkica ko sa Terminatora :lol:
brazzo19

#1356 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by brazzo19 »

Jeff Bingham wrote:
brazzo19 wrote:Ovaj Saints Row je zlo hahahaha nista neznam samo hodam cestom i udaram ljude po glavi velikim gumenim ljubicastim dildom whahahahhahahaa :D :D :D
fenomenalna igra :D ja dosao do 62% evo, svaka misija iz glavne price je ono :shock: wow

posebno mi je bila zanimljiva ona gdje igras tenkica ko sa Terminatora :lol:
Dobra pravo zanimljivih oruzja ima dosta elektro sokeri ona velika saka kad slozis slika prepolovis ga onda prilicno velika mapa i zanimljive misije i upgrade svega i svacega uglavnom ova igra se nece brisati sa moga pc.a sve do izlaska GTA 5 :D
Jeff Bingham

#1357 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Jeff Bingham »

meni je najdrazi projektil iz satelita :D

pravo me pozitivno iznenadila, sr2 je bio dobar ali ni blizu ovom izdanju :)
Revolucionar ★

#1358 Re: Preporuka igre za PC

Post by Revolucionar ★ »

shin wrote:Hoces reci da je Allods bolji od wowa? :lol:

mozda nije masovna ko WoW, al moze se nosit sa njim , i za koju godinu dok se igra ispolira, vjerovatno ce biti u rangu. Kod allodsa jedino sto ne valja je neizbalansiranost klasa . Sve u svemu, WoW je i dalje num.1 zbog svoje komplexnosti i masovnosti. Ne vidim vise + u odnosu na Alodss
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#1359 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by bordo gandalf »

I ja se zarazio :D prejaka igra
brazzo19

#1360 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by brazzo19 »

Ev ja ko zavrsih igru mislim kampanju tamo u svemiru zadnja misija i sad pise kao da sam zavrsio al samo 63% tamo progres igre i pise kao mogu da nastavim dalje da vozam se po gradu maltertiram i ubijam a ima nekih i posebnih misija ja mislim tamo u saints book sto pise pa moram i to zavrsit i da tamo napucam na upgrade sve do kraja zdravlje gang oruzje auta itd :D

P.S Misije su nenormalne od kecera svemira zombija nema cega nema igra je preluda :D
Rootboi

#1361 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Rootboi »

brazzo19 wrote:Ev ja ko zavrsih igru mislim kampanju tamo u svemiru zadnja misija i sad pise kao da sam zavrsio al samo 63% tamo progres igre i pise kao mogu da nastavim dalje da vozam se po gradu maltertiram i ubijam a ima nekih i posebnih misija ja mislim tamo u saints book sto pise pa moram i to zavrsit i da tamo napucam na upgrade sve do kraja zdravlje gang oruzje auta itd :D

P.S Misije su nenormalne od kecera svemira zombija nema cega nema igra je preluda :D
Imas da ponovis zadnju misiju sa drugacijim krajem,pa imas te assassinations pa imas pocistiti bande i uspostaviti 100% kontrolu nad svakom oblasti. :thumbup:
skafiskafsnjak

#1362 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by skafiskafsnjak »

To moram instalirati, ahhahahahahahahahahahahahah :lol:

Opet: hahahahahahahahahahahha
shin

#1363 Re: Preporuka igre za PC

Post by shin »

Postoji li raidanje u tom tvom teferiću, eventi, profestije, arene, battlegroundsi, dungeon finder, evo sada i raid finder, 14.000 achievementa za pokupiti, itd...?

Raja se najezi kada cuje da se nesta placa, a ovi f2p sistemi na kraju kada sve podvuces izadju skuplje od WoW-a.
Jeff Bingham

#1364 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Jeff Bingham »

Ima li jos neko problem sa gang customization? Ja ako bilo sta tu odradim, cim se vratim u igru crasha mi na desktop.
Rootboi

#1365 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Rootboi »

Jeff Bingham wrote:Ima li jos neko problem sa gang customization? Ja ako bilo sta tu odradim, cim se vratim u igru crasha mi na desktop.
Za divno cudo nisam imao nikakvih problema skidrow verzija,ako si na win 7 slucajno pokreni igru kao admin,to zna nekad zezati u igrama :)
bahonnen

#1366 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by bahonnen »

Ljudi... mislim da o tim crackovima ne bi smjeli javno, pa vi kako hoćete...
Skidrow je ako se ne varam crackerska grupa...
Rootboi

#1367 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Rootboi »

bahonnen wrote:Ljudi... mislim da o tim crackovima ne bi smjeli javno, pa vi kako hoćete...
Aha,sjecam se kad sam igrao Double Dragon 3 na Amigi,njihov intro bio prije same igre :thumbup:
shin

#1368 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by shin »

bahonnen wrote:Ljudi... mislim da o tim crackovima ne bi smjeli javno, pa vi kako hoćete...
Moze se pricati i o bandu Skid Row

http://en.wikipedia.org/wiki/Skid_Row_(American_band)

:D
bahonnen

#1369 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by bahonnen »

shin wrote:
Moze se pricati i o bandu Skid Row

http://en.wikipedia.org/wiki/Skid_Row_(American_band)

:D
Znam ja ko su oni bili (ali onda bi o tome pričali na pf "Muzika", jel'de)...
OK, zezajte se ako hoćete.
Nije ovo pravosudna rasprava pa da se moraju izvrtati činjenice braneći se neuračunljivošću.
Jeff Bingham

#1370 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Jeff Bingham »

:-) zasto se ne smije raspravljati, pa nema verbalnog delikta jebemu :lol: ne smiju se stavljati linkovi...
DON_eARL

#1371 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by DON_eARL »

A ko je vama draži? SKIDROW ili RELOADED? Ili možda Razor1911? :D
LTE

#1372 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by LTE »

Može li jedno pitanje nevezano direktno za igrice, ali da ne otvaram novu temu.
Imam grafičku Radeon 6970 2GB, pa me zanima zna li iko isplati li se da instaliram još Geforce 8800 GT radi korištenja nVidiinog Physx-a?
Hvala
skafiskafsnjak

#1373 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by skafiskafsnjak »

LTE wrote:Može li jedno pitanje nevezano direktno za igrice, ali da ne otvaram novu temu.
Imam grafičku Radeon 6970 2GB, pa me zanima zna li iko isplati li se da instaliram još Geforce 8800 GT radi korištenja nVidiinog Physx-a?
Hvala
Kako mislis, jos ?
LTE

#1374 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by LTE »

L00d wrote:
LTE wrote:Može li jedno pitanje nevezano direktno za igrice, ali da ne otvaram novu temu.
Hvala
Kako mislis, jos ?
U tom slučaju GeForce "dekodira" Physx algoritme, a Radeonka piči sve ostalo.
Nego Zanima me da li se isplati kupovati Geforce radi Physx-a ili to nije velika razlika kada on nije uključen.

Pitam zato što trenutno igram odlični Metro 2033 i ima mogućnost uključenja Physx-a.
Post Reply