ne mogu vjerovati.... svakakvih budala
Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- zonna
#1351 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ne mogu vjerovati.... svakakvih budala
-
bierkof
#1352 Re: Vasa najgora date iskustva :P
bravo respo, zaboravio si "balkanski spijun" lolrespo wrote:mi nismo andjeli 1 i 2 nadrealisti i lepa sela lepo gore
meni je smjesnije sto ona nije znala ove kultne filmove
- vjesticanametli
#1353 Re: Vasa najgora date iskustva :P
jah kultni 
- Industrialyzer
#1354 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Joj , ja sam jednom dosao p'jan na date , sa svadbe , odmah s njom , onako u odijelu
i setamo mi , ja supljiram nesto ko i obicno kad covjek protrca pored nas , a ja ko iz topa : "Uteče međeđa Dževade , uteče međeđa" Cura 15min. nije mogla sebi doci , tako da ovi citati iz Nadrealista nekad dobro dodju 
- amy-ra
#1355 Re: Vasa najgora date iskustva :P
prva (a sigurna sam i zadnja) tema koju sam procitala od 1. do 57. stranice
dok ne skupim hrabrost da pocnem pricati o svojim propalim dejtovima, samo cu da citam 
- kokuz_sa
#1356 Re: Vasa najgora date iskustva :P
znam ja jednu ni kuduza nije gledala..e to je vec kultni film a kamol ove dzurine novokomponovane filmovevjesticanametli wrote:jah kultni
- madnessa
#1357 Re: Vasa najgora date iskustva :P
sve sam ih gledala, a da me ubiješ ne bih se mogla sjetiti ni rečenice... teško pamtim radnje iz filmova, totalni antitalenat za filmove i imena glumaca... jedan film bih mogla šest puta gledati (ne zaredom)... zato ću svaki broj zapamtiti i šta je ko nosio... valjda previše pažnje obraćam na detalje tako da izgubim "great picture"... i ja ih bježala od ovog lika k'o munjena...
-
Drule_sa
#1358 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Dajte ba ljudi, fkt se ne mozete smatrat "balkancima"
dok ove filmove ne pregledate, i jos drugih ima sa cak i jacim forama.(Dule Savic iz rana najjaca daleko xD ). Razumijem momka sta je pokusavao, ali to moze biti jedino smijesno ako obje stranke koje ucestvuju u razgovoru znaju o cemu je zapravo rijec.
-
Alive
#1359 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Drule da to nisi bio ti???

-
Alloni
#1360 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Lik ba legenda
vid cune prava pionirsaka
-
Astrix
#1361 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ajde halile, ti ga prvi zalilaj

- MaroonBrigade
#1362 Re: Vasa najgora date iskustva :P
istovremeno je otkrio zasto je sa pola grada isao na JEDAN dateA jedan wrote:da ovo ne bi ti respo, prepo si jadnu cururespo wrote:mi nismo andjeli 1 i 2 nadrealisti i lepa sela lepo gore
-
Alloni
#1363 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Šali se teta djanaAstrix wrote:ajde halile, ti ga prvi zalilaj![]()
![]()
-
Astrix
#1364 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Hahaha od gledanja nema selameta 
- respo
#1365 Re: Vasa najgora date iskustva :P
evo jos jedan moj "date"
subota i zavrsio ja sa obevazama u gradu sjeo u auto i hocu kuci
u tom momentu upadnem u kolonu svatova
pocnem ja svirati iz drugog razloga kad ovi ono kao to majstore
i ja uz njih (a znamo da kad oni idu ide kolona i kroz crveno
) i ja tup umjesto kuci ja pred opstinu 
farmerke i majica na meni
velika brojka svatova bi
i ja ajde izadjem ljudi me pozdravljaju
nekima sam s mladozenjine strane nekima sa mladine
i skontam ja tu djeverusu ili kako se vec zove da me gleda (imam osjecaj da me gledala jer je skontala da tu uopste ne pripadam al to nisam otkrio)
eh sada ja tu uz njih ljubim se s ljudima cestitam fazoni usao u opstinu sve kako ide nemam pojma
e kad je to glavno bilo gotovo ja se priblizim ovoj i pocnem beze razgovor prvo ono sta ima ovo ono umorila se fazoni
a onda sta je ko je
i upadnemo mi tako u pricu ona je mladina neka rodica sta li
sada ide se u neciju kucu nemam pojma i djeverusa sa mnom u auto
pita sto nisi zakicen
ma reko zakasnio pa me nisu okitili
i sada dosli mi to kako vec ide nemam pojma ulaze ovi valjda na kafu na sta vec ne znam ja sam djeverusom
vec ona pocela sta volis imas djevojku reko nemam al mogao bi imati
kad ona nemam ni ja decka al bi mogla danas dobiti jednog
reko fino koji je od ovih
kaze pa ti
ja vec ono kontam sta ti je ba ja nisam odavLe
a cura je bila i zgodnica i slatkica onako (nije airbus al je letjelica bila)
ajd sve to nekako prolazi ono ja se ustrucavam jer ipak milion ljudi tu sta znam jesu li joj roditelji tu rodbina ovo ono
prodje i to krenuse oni u restoran ili gdje vec i krenuo ja u auto kad ona pita gdje ces
reko odoh kuci bilo mi je drago
kaze kako to
pa reko ja pojma nemam ko su mladenci
prvo nije joj jasno kad zatim poce se smijati
odem ja i kasnije sam se pitao sto joj ne uze broj siguran sam da bi bio i drugi date
subota i zavrsio ja sa obevazama u gradu sjeo u auto i hocu kuci
u tom momentu upadnem u kolonu svatova
pocnem ja svirati iz drugog razloga kad ovi ono kao to majstore
i ja uz njih (a znamo da kad oni idu ide kolona i kroz crveno
farmerke i majica na meni
velika brojka svatova bi
i ja ajde izadjem ljudi me pozdravljaju
nekima sam s mladozenjine strane nekima sa mladine
i skontam ja tu djeverusu ili kako se vec zove da me gleda (imam osjecaj da me gledala jer je skontala da tu uopste ne pripadam al to nisam otkrio)
eh sada ja tu uz njih ljubim se s ljudima cestitam fazoni usao u opstinu sve kako ide nemam pojma
e kad je to glavno bilo gotovo ja se priblizim ovoj i pocnem beze razgovor prvo ono sta ima ovo ono umorila se fazoni
a onda sta je ko je
i upadnemo mi tako u pricu ona je mladina neka rodica sta li
sada ide se u neciju kucu nemam pojma i djeverusa sa mnom u auto
pita sto nisi zakicen
ma reko zakasnio pa me nisu okitili
i sada dosli mi to kako vec ide nemam pojma ulaze ovi valjda na kafu na sta vec ne znam ja sam djeverusom
vec ona pocela sta volis imas djevojku reko nemam al mogao bi imati
kad ona nemam ni ja decka al bi mogla danas dobiti jednog
reko fino koji je od ovih
kaze pa ti
ja vec ono kontam sta ti je ba ja nisam odavLe
a cura je bila i zgodnica i slatkica onako (nije airbus al je letjelica bila)
ajd sve to nekako prolazi ono ja se ustrucavam jer ipak milion ljudi tu sta znam jesu li joj roditelji tu rodbina ovo ono
prodje i to krenuse oni u restoran ili gdje vec i krenuo ja u auto kad ona pita gdje ces
reko odoh kuci bilo mi je drago
kaze kako to
pa reko ja pojma nemam ko su mladenci
prvo nije joj jasno kad zatim poce se smijati
odem ja i kasnije sam se pitao sto joj ne uze broj siguran sam da bi bio i drugi date
- Lippenbekenntnis
#1366 Re: Vasa najgora date iskustva :P
nije sad nesto posebno, al hajd
kako to vec biva, upozna me poznanica sa svojim rodjakom. on fin, ovo ono..reko hajd..i bude neki blind date..jao..mene nekako strah tipa, sav agresivan , bavi se borilackim vjestinama i kaze kako je mahsuz obuo cipele za ovu priliku i da inace samo hoda u tenama. cipele ga malo nazuljile i jedva hodo, a mene strah uhvatio i jednom je dosao u skolu po mene, ja se sakrila.
ali..daaaaavno je to bilo..
kako to vec biva, upozna me poznanica sa svojim rodjakom. on fin, ovo ono..reko hajd..i bude neki blind date..jao..mene nekako strah tipa, sav agresivan , bavi se borilackim vjestinama i kaze kako je mahsuz obuo cipele za ovu priliku i da inace samo hoda u tenama. cipele ga malo nazuljile i jedva hodo, a mene strah uhvatio i jednom je dosao u skolu po mene, ja se sakrila.
-
Robben
#1367 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Odvadi malo respo, ti zavodniče nevaljali!
- respo
#1368 Re: Vasa najgora date iskustva :P
nemam sta odvaditi
nije mi se jednom desilo da zavrsim u tudjim svatovima da me znas ne bi se cudio i nevjerovao
nije mi se jednom desilo da zavrsim u tudjim svatovima da me znas ne bi se cudio i nevjerovao
-
Zoya
#1369 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Dosta zacatavanja i prepiranja oko toga ko je pretjerao a ko nije, opustite se. Ja cekam neke druge dogodovstine traktora 
- ema_
#1370 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ja baš sad išla čitati onu njegovu dogodovšinu sa Bjelašnice
Fakat su super postovi bili samo na prvih 10 strana
Fakat su super postovi bili samo na prvih 10 strana
-
Drule_sa
#1371 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nisam, nemam vremena moram radit na portalu kada neki "neimenovani" zabusavajuAlive wrote:Drule da to nisi bio ti???![]()
![]()
![]()
- Svejetorokenrol
#1372 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ima onaj vic, k’o biva takmiče se Srbijanac, Crnogorac i Bosanac, ko ima najveću posudu u državi.
Kaže Crnogorac: “Mi ti imamo tolika zdjela, cijelo Skadarsko Jezero u nju stane, đetić moj.”
Srbijanac ga ljutito gleda (bilo je nekog konflikta između njih i prije ovog takmičenja, čini mi se), te se obrecnu srditim i superiornim tonom: “Treba da ćutiš, bre. Samo obelodanuješ svoje malograđanstvo. Ne posećuješ kulturne manifestacije, štedis svaki dinar i na hlebu, nisi nikada ni leteo avionom. Praviš se lud, gluv i slep.” Pa onda još jednom: “Treba da ćutiš, bre!” I na kraju važnim glasom izjavi: “Mi u Srbiji imamo toliku zdelu, cela Crna Gora može u nju stati, bre.”
Onda se u priču ubaci i Bosanac: “Joj jarane što serete, sviju mi”. Džabe se ba tu provaljujete, k’o zadnji levati. Mi u Bosni i Hercegovini imamo toliku posudu, da kad odvadiš sve iz Respovih priča, opet je jedva do vrha napuniš”.
Ona dvojica zabezeknuto gledaju a onda bogme i pokuđeno. Šta će, skontali da su donji, jadnici. I samo se u tišini pokupiše, poraženi gore nego njihovi preci 1389te, iako vam to nipošto neće priznati, ako ih đegod sretnete.
Sad sam počeo izmišljati i pisati viceve..
Nemoj se ba ljutiti Respo, malo se zafrkavamo. 
Kaže Crnogorac: “Mi ti imamo tolika zdjela, cijelo Skadarsko Jezero u nju stane, đetić moj.”
Srbijanac ga ljutito gleda (bilo je nekog konflikta između njih i prije ovog takmičenja, čini mi se), te se obrecnu srditim i superiornim tonom: “Treba da ćutiš, bre. Samo obelodanuješ svoje malograđanstvo. Ne posećuješ kulturne manifestacije, štedis svaki dinar i na hlebu, nisi nikada ni leteo avionom. Praviš se lud, gluv i slep.” Pa onda još jednom: “Treba da ćutiš, bre!” I na kraju važnim glasom izjavi: “Mi u Srbiji imamo toliku zdelu, cela Crna Gora može u nju stati, bre.”
Onda se u priču ubaci i Bosanac: “Joj jarane što serete, sviju mi”. Džabe se ba tu provaljujete, k’o zadnji levati. Mi u Bosni i Hercegovini imamo toliku posudu, da kad odvadiš sve iz Respovih priča, opet je jedva do vrha napuniš”.
Ona dvojica zabezeknuto gledaju a onda bogme i pokuđeno. Šta će, skontali da su donji, jadnici. I samo se u tišini pokupiše, poraženi gore nego njihovi preci 1389te, iako vam to nipošto neće priznati, ako ih đegod sretnete.
Sad sam počeo izmišljati i pisati viceve..
- Industrialyzer
#1373 Re: Vasa najgora date iskustva :P
respo wrote:nemam sta odvaditi
Moj prijatelj je tako vidio u restoranu slavlje , misli osvatovi , usao , sjeo , i nakon nekog vremena ga pitaju ko je , sta je. Kaze , ma ja sam mladozenjin rodjak , kaze mu covjek , momak , ovdje slavimo odlazak mog sina u vojsku , al haj kad si sjeo , uzivaj
A dobra ti je ona , nemam djevojku al mogao bih imati
-
Mistik_
#1374 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Volis li ti respo maslanice?

-
Mistik_
#1375 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Cuo sam svakave prica kojima se pokusavaju impresionirati zene al ovo je pr vrhu, da nije kakav shizofrenik.BlacButterfly wrote:Eh taj internet.... Ugl, evo jedna i od mene.... Nadugo i nasiroko( al opet najkrace moguce, bilo je jos tu punoooo cudnih stvari, al et...)
Bilo je to prosle godine... Noc vjestica... Ugl, ima jedan rock lokal u kojem je uvijek standardna raja... Nema balavaca i onih novokomponovanih ljubitelja nove turbo-folkerske ere, od kojih se jezim... Tako da sam dezurna u tom lokalu vec godinama... Otvarala sam i zatvarala tu svoju "kafanicu".... Elem, posto je to ionako pomalo opicena raja, uvijek smo trazili bilo kakav povod za slavlje i zezancije... Tako da smo i svake godine imali lud provod 31.10....
Elem, bi nekakva opklada, ja je izgubih i moradoh da se obucem kao "prijateljica noci" te veceri... Nekako bezveze za jednu rockerku, ali valjda je u tome i bila car te opklade... Jer da je konobar izgubio opkaldu, pa... mnogo bi gore prosao od mene.... Uglavnom, kontam ma haj, pa sta... Ionako je samo nasa standardna ekipica, a od njih me niko nikada i ne zagleda... Uostalom, dan poslije se ionako niko niceg nece sjecati pod utjecajem opijata...
I tak, skupih hrabrost, vise neobucena nego obucena, sletih niz stepenice, pa auto i pravac moja kafana...
Kad smo stigle, vec guzva, haj zezancije tu i tamo... Ulazi poprilicno markantan tip sa dvojicom prijatelja... Nepoznata faca, nemaskirani... Niko iz ekipe... Jedino za nasim stolom bi mjesta i privalise se... Haj kontam, mal je kafic, ionako cu se przo presaltat za neki drugi sto
Haj tu i tamo oni pocese pricu sa nama... Standardica, pa koji fax je zavrsen, pa cim se bavis i tak to... A ja onako malko pripita, reko imam najbolji posao... Zaradim za mjesec necija godisnja primanja... Kaze doticni, pa cim? A Ja reko:"Pa zar se ne vidi?"... Odmjeri me od glave do pete, onako zbunjeno... A Ja pukoh od smijeha... A on nis... I dalje bulji samo u mene... U neka doba prestade mi bit smjesno... Reko odoh malo prosetat... WTF kako neugodno... Mislim, halo momak gdje ti je smisao za zezanciju nestao?!![]()
Elem, zavrsi noc... Sutra mene taj lik nasao na face-u ( naravno mahala preko istog kafica)... I haj kao javlja se ne bi da pegla, al et otisao bi na kafu sa mnom... Nakon nagovaranja raje tipa djeluje kao ok tip, a vrijeme je da i ti pocnes ponovo ( jer nakon veze od 7 godina, dugo sam bila sama), ja rekoh ok... Nasli se, ja ovaj put u tolama, zakopcana do grla, haman bez sminke, lik me jedva prepoznao![]()
Haj pocinje kao vece, raspitao se on o meni i zna da nisam k...va... Malo tisine na pocetku, ali nakon par pica, vece zavrsi prilicno opusteno i dogovorismo se da se vidimo ponovo... Vidjeli se mi tako i haj reko da pokusam, vrijeme mi je... Sta imam izgubiti... I tak mi, kao pocnemo vezu... Sve ok, tip djelovao regulara... Pristojan, haj obrazovan, fin posao, jos i umjetnik, svoje izlozbe... Nekakve nagrade i sta ja sve znam, nisam bas umjetnicki tip.... I tak odem ja na neku zajednicku izlozbu, kao neka graficka djela... I pita me kakav je utisak? Reko ovaj je divan, bla bla, ali ima onaj tamo djeluje tako strasno i sumorno rad... Ono je bas morao poremecen um napraviti (kud tad ne poslusah instikt?!)... Kaze to su moja djela i nasmija se... Zemljo, otvori se... Al, salu na stranu djela i osjecaj kad ih vidis... Zaista nema rijeci kojim se moze opisati taj uzas.... I kako vrijeme odmice, na svakom izlasku on sve vise prica o Protestantima, o njihov Crkvi, o tome kako su nastajale sekte, o zrtvovanjima i sl... Reko haj, tipa zanima historija i razliciti aspekti religija, pa sta?
Haj dodje vrijeme da upoznam i drustvo... Takodjer, svi djeluju prilicno ok... Jednog sam cak i poznavala, radili smo skupa...
Poceo ovaj moj vec sa onim ljubavnim porukicama i sl... Haj ja njegova ljubav, sve cvjeta...
E onda idu dvije veceri koje nikada necu zaboraviti... Vec smo mi kao skupa dovoljno i vrijeme je da stvari dodju na veci nivo (tako je receno, samo smo ocito imali razlicite stvari na umu)... Idemo na veceru i onda na njegovu vikendicu, kamin vino i sve romanticne zezancije... Bajka... (to sam ja imala na umu)
Sjedimo mi u restoranu, a on krenu o Sotoni da prica... Kao sta ja mislim o njemu... Reko nisam neki vjernik, nikada nisam ni razmisljala o takvim stvarima... On poce kako sam trebala... Sotona je ocaravajuce bice, on ce ubrzo sici na zemlju, samo njegovi sljedbenici ce opstati i sl gluposti.... A kontam ovaj me zeza, cudan smisao za humor, kako ga ne primijetih do sad?... A jok! Nastavlja on i to sa odusevljenjem svoju pricu... Ima njih u Sarajevu, samo se vjesto kriju, imaju okpljaliste i sl... Elem za njegovu uspjesnost zasluzan je gosp Sotona, jer mu se on od malena pokorava i prinosi mu zrtve... Ja u soku sa nepovjerenjem gledam i dalje u njega i samo cekam kada ce reci skrivena kamera il nes sl... Al JOK! Ne odustaje... Njemu sotona dolazi na san... I sotona je njmu pokazao moje lice puno prije neg je on mene uopce sreo... I rekao kao postoji osoba za tebe, ja cu ti je dati... Ali sinoc mu je pokazao u snu mene i rekao, sjecas se kada sam ti rekao da ce doci neprijatelj kojeg neces moci savladati? Koji ce te baciti na samo dno? Nakon nje nece biti oporavka... Iskusenje nisi prosao... Elem, zato je on to meni sve i "prizao", kako bi ja njemu dokazala da nije tako, da cu sa njim slijediti njegov put, jer on bez mene ne moze zivjeti... Gledam blijedo u njega, WTF??? On ce me uciniti uspjesnijom nego sto jesam i sl... Isplanirao vec i nacin da pristupim, odmah to vece, nekakvo zrtvovanje, al ja vise nisam slusala nista... I tu napravih gresku sto ne odoh, vec poceh da mu govorim kako mora da se sali, da ne mogu da vjerujem da jedan obrazovani 29-godisnjak uopce moze na taj nacin razmisljati... A on meni kako sam ja slijepa i kako cu progledati ubrzo... Ustadoh... Mislim da nikada brze nisam stigla kuci...
Izvjesno vrijeme su mi stizale svakakve poruke, mnogo propustenih poziva... Kao ja njegov krvnik i sl... Poceo me i pratiti... Al kuznulo to moje musko drustvo iz kafane... Meni bezze da govorim, rece vidi ludjakinje, fura nas... Il ce pomislit da sam ja jos luda, ipak provedoh vrijeme sa zescim primjerkom za psihijatriju... Al kuznuli oni i nakoon ne znam koliko pica i peglanja ispricam im.... A po belaju,dodje sotonista tu noc pravo za moj sto... Za rame me, KAO IDES SA MNOM... U tom izletise ovi moji... Eh, vidio je ko je pravi krvnik... Gdje mu je bio Sotona da ga spasi? Sotonisti nije palo vise na pamet da zove, zaobilazi u sirokom krugu i mene i moju kafanu... Elem, ima svakakvih frikova... Tako da cure, ako upoznate nekog slobodnog tipa poslije 25.-te, provjerite ga dobro
znam da ja jesam svaki slijedeci put
I onaj, ja sam +25 i slobodan nemoj nas blatit
mora da ga je ovaj cuvo kad je bio mali