Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Murat Sabanovic
#1351 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
zabio ti saban
- bambuelo
#1352 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Zar nije Milan, sabane?
- bambuelo
#1353 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Sto ima agresivnih ljudi ovdje..pa to ti je nik jadan nebio..Murat Sabanovic wrote:zabio ti saban
- Murat Sabanovic
#1354 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
ma jeli...bezobrznim ljudima samo agrosivno treba i odbrusiti...bambuelo wrote:Sto ima agresivnih ljudi ovdje..pa to ti je nik jadan nebio..Murat Sabanovic wrote:zabio ti saban
nego sinko ...da se mi vratimo temi...
-
Sivka_Planinc
#1355 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Masala ovdje sve sami ,,strucnjaci do strucnjaka,, i sve sami ,,takticari,, haha
samo tesko citati prognoze ,,strucnjaka,, ko ce kome dati ,,GO,,(L)
nego ima li ko link gdje se moze gledat utakmica?????
samo tesko citati prognoze ,,strucnjaka,, ko ce kome dati ,,GO,,(L)
nego ima li ko link gdje se moze gledat utakmica?????
-
solo2
#1356 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
malo off-topic - Grci "mlatnuse" Izrael u Tel Avivu 0-1
- cyprus
#1357 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Jebiga, izgleda lakše protiv Izraela nego protiv Makabija i Hapoela odvojenosolo2 wrote:malo off-topic - Grci "mlatnuse" Izrael u Tel Avivu 0-1
-
solo2
#1358 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
hahahaha - u pravu sicyprus wrote:Jebiga, izgleda lakše protiv Izraela nego protiv Makabija i Hapoela odvojenosolo2 wrote:malo off-topic - Grci "mlatnuse" Izrael u Tel Avivu 0-1
-
ilidzanac
#1359 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Znaci Spahic je odlucio da brani HASAGIC????
Ko to provali pa osta ziv haha...
Ko to provali pa osta ziv haha...
- USAblues
#1360 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Nema sumnje, Sto bi se reklo u mom selu Spaha "oblaci I vedri" u reprEzentaciji.....momak "krattkog fitilja" vodi sve konce.....10000% pa tako je odlucio da ASmira stavi na klupu....OPROSTI ASMIRE ...
- al_neri
#1361 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Kazu da je prolom oblaka u Minsku, bice jebeno za golmane 
- jeza u ledja
#1362 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Uh, dok procitam sve pa da dodjem i ja na red da kazem koju.
Nema sta, Susic je sigurno svjestan sta radi. Svjestan je da ce ga razapeti ako uprskamo sa Hasagicem. Svjestan je da cijela javnost u BiH zeli Begovica, a ne Hasagica na golu. I nije samo u pitanju sta zeli javnost, vec i sta govori neka logika. Svjestan je i svega sto se desavalo do sada sa Begovicem. Mislim, nije covjek retardiran pa da ne zna.
Zbog svega toga, moj zakljucak jedino moze biti da je ovo uradio nakon dugih konsultacija sa Begovicem i sa Hasagicem i sa Piplicom ili kome vec. Ovo je izuzetno vazna utakmica i mozda u tome lezi zec. Recimo i to, da je ovakvu odluku donio tek sada, a ne ranije, jer da nije tako Begovica vjerovatno ne bi ni zvao ovaj puta. Jednostavno bi preskocio dramu i pozvao ga protiv Luksemburga u oktobru. Isto tako ne bi medijima pricao kako je "pozvao sve najbolje sto imamo" da nije imao namjeru stvarno igrati sa Begovicem u prvih 11. Medjutim, nesto se u ovih nekoliko dana priprema promjenilo, vjerovatno su imali vremena da svi sjednu i porazgovaraju o tome sta ce i kako ce. I Begovic je vjerovatno svjestan pritiska koji se na njemu nepotrebno stvorio, pritiska koji bi mogao negativno uticati na njegove odbrane ako bi dobio prednost u odnosu na Hasagica (i ovdje na forumu smo pricali o tome kako bi neki jedva cekali njegov kiks).
Uglavnom, poprilicno bi mi bilo nelogicno da je Susic donio ovakvu odluku na bilo koji drugi nacin. Recimo da je rekao Asmiru - "neces igrat jer si supak" ili da trenira strogocu i tako nesto. Nelogicno ne zato sto smatram da je Susic nuzno logican covjek, vec cisto zato sto mu je jasno da ovim potezom navlaci ogroman gnjev bh javnosti te samim tim ugrozava i svoj posao.
Ako nista, zbog toga mu mogu reci svaka cast jer ima muda da uradi ovako nesto. Mogao je komotno staviti Begovica i tako bi se osigurao od bilo kakve kritike. Kad bi primili gol rekao bi - pa htjeli ste Begovica, eto vam ga.
Ovako, preuzima ogroman rizik.
Vidjecemo da li je donio pravu odluku. Nadam se da jeste.
Nema sta, Susic je sigurno svjestan sta radi. Svjestan je da ce ga razapeti ako uprskamo sa Hasagicem. Svjestan je da cijela javnost u BiH zeli Begovica, a ne Hasagica na golu. I nije samo u pitanju sta zeli javnost, vec i sta govori neka logika. Svjestan je i svega sto se desavalo do sada sa Begovicem. Mislim, nije covjek retardiran pa da ne zna.
Zbog svega toga, moj zakljucak jedino moze biti da je ovo uradio nakon dugih konsultacija sa Begovicem i sa Hasagicem i sa Piplicom ili kome vec. Ovo je izuzetno vazna utakmica i mozda u tome lezi zec. Recimo i to, da je ovakvu odluku donio tek sada, a ne ranije, jer da nije tako Begovica vjerovatno ne bi ni zvao ovaj puta. Jednostavno bi preskocio dramu i pozvao ga protiv Luksemburga u oktobru. Isto tako ne bi medijima pricao kako je "pozvao sve najbolje sto imamo" da nije imao namjeru stvarno igrati sa Begovicem u prvih 11. Medjutim, nesto se u ovih nekoliko dana priprema promjenilo, vjerovatno su imali vremena da svi sjednu i porazgovaraju o tome sta ce i kako ce. I Begovic je vjerovatno svjestan pritiska koji se na njemu nepotrebno stvorio, pritiska koji bi mogao negativno uticati na njegove odbrane ako bi dobio prednost u odnosu na Hasagica (i ovdje na forumu smo pricali o tome kako bi neki jedva cekali njegov kiks).
Uglavnom, poprilicno bi mi bilo nelogicno da je Susic donio ovakvu odluku na bilo koji drugi nacin. Recimo da je rekao Asmiru - "neces igrat jer si supak" ili da trenira strogocu i tako nesto. Nelogicno ne zato sto smatram da je Susic nuzno logican covjek, vec cisto zato sto mu je jasno da ovim potezom navlaci ogroman gnjev bh javnosti te samim tim ugrozava i svoj posao.
Ako nista, zbog toga mu mogu reci svaka cast jer ima muda da uradi ovako nesto. Mogao je komotno staviti Begovica i tako bi se osigurao od bilo kakve kritike. Kad bi primili gol rekao bi - pa htjeli ste Begovica, eto vam ga.
-
Rouvitsa
#1363 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
baš zbog toga nam treba iskusniji golman.al_neri wrote:Kazu da je prolom oblaka u Minsku, bice jebeno za golmane
- ReD aka Socijalista
#1364 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
sat i ceterespet do pocetka
-
Anes25
#1365 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Mozeli mi neko reci molim vas:
1) U koliko tacno pocinje utakmica?
2) Imateli link za gledanje utakmice?
3) Imateli link gdje mogu platiti do 10 eura d agledam utakmicu u visokom kwalitetu?
Hvala
3) Imateli link gdje mogu platiti do 10 eura d agledam utakmicu u visokom kwalitetu?
Hvala
- Kinaski
#1366 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Vidim na par slika sa reprezentativcima se nalazi i tomislav piplica . Pa me zanima kakva je njegova uloga tu ? Kao trener golmana pretpostavljam ? Postoji li kakva mogucnost da on brani ? 
- Kinaski
#1367 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
a sto ce ti to dabl vAnes25 wrote:Mozeli mi neko reci molim vas:
Hvala
- pepeljara
#1368 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
poz raja, imal gdje preko weba da se gleda tekma? hvala unaprijed.
- limeni
#1369 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
ova rasprava oko golmana je bezveze, umjesto da smo sretni sto imamo dva dobra golmana mi se svadjamo oko toga koji je bolji
ne svidja mi se sto nema misketa, koliko god nije u formi on i dzeko se znaju "na slijepo" na terenu ali dobri su i mire,hare i sejo pa ce valjda biti kreativnosti ali i borbenosti na sredini terena sa zahirovicem i rahimicem, vjerujem da cemo biti bar za 30% sigurniji u defanzivi. takodjer je velika stvar povratak papca, ali treba biti oprezan jer ovi bjelorusi nisu luksemburg ali mislim da mozemo pobjediti i hocemo!
ne svidja mi se sto nema misketa, koliko god nije u formi on i dzeko se znaju "na slijepo" na terenu ali dobri su i mire,hare i sejo pa ce valjda biti kreativnosti ali i borbenosti na sredini terena sa zahirovicem i rahimicem, vjerujem da cemo biti bar za 30% sigurniji u defanzivi. takodjer je velika stvar povratak papca, ali treba biti oprezan jer ovi bjelorusi nisu luksemburg ali mislim da mozemo pobjediti i hocemo!
- JThomas
#1370 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
nemamo se mi šta svađati, zna se koji je bolji 
- denimb
#1371 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Mislim da je upravo u ovome kljuc ovakve odluke Papeta, iako je po mom sudu ta nasa cijenjena javnost potpuno bezpotrebno napravila pritisak na golmane.jeza u ledja wrote:Uh, dok procitam sve pa da dodjem i ja na red da kazem koju.![]()
Bilo je nesuglasica, ali dizati pod nebo ovoliko to sve nema logike nikakve...trebalo je pustiti momku da lagano preuzme to mjesto na golu od Hasagica a ne praviti sapunicu od svega.
-
Dialer
#1372 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Imas jednog fenomenalnog i jednog polugolmana, stim sto je polugolman u prednosti, iz nekog razloga koji nikome nije jasan. Dao nesto reprezentaciji ja i? Dao je Raul mnogo vise Realu, pa su mu rekli hvala i dovidjenja! Imaju bolji, mladji.
-
Nocty
#1373 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
ne znam ,hasagic bi trebo bit spreman i ko sto rece gore lik,ne treba se pritisak stvarat na begovica ,mlad je i pred njim je svijet ,a hasagic nije imo neke kikseve koje pamtim ,bice uredu ba,razvalicemo ih
asmir je legenda ,brani pravo bosnian stylle ,ko ja nekad od 14 godina u shvabiji...this fakin game man...
- Riddle
#1374 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
O cemu se radi na ovih posljednjih 10 stranica? Nemam snage da citam. Btw forum opasno kaslje, jedva sam otvorio.
- Edin H.
#1375 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Jasan je razlog, zove se sujeta.Dialer wrote:Imas jednog fenomenalnog i jednog polugolmana, stim sto je polugolman u prednosti, iz nekog razloga koji nikome nije jasan. Dao nesto reprezentaciji ja i? Dao je Raul mnogo vise Realu, pa su mu rekli hvala i dovidjenja! Imaju bolji, mladji.
Ispalio ga Asmir u Slovackoj, jer je tek stao na gol Stoke-a, te nesuglasice da ide kao rezerva u Ameriku.
Ovo je sada Papetova osveta, dosla maca na vratance, ali moja je zadnja.
Problem je sto ova odluka po mome misljenju nije u interesu reprezentacije i navijaca BiH.