one night like thiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssss
BiH-Albanija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1351 Re: BiH-Albanija
na momente mi se od Misketa učinila J. Lo
-
Johnny_x
#1352 Re: BiH-Albanija
Evo sta je Susic rekao na poluvremenu nasim igracima
-
juventus
#1353 Re: BiH-Albanija
Ovdje ljudi samo čekaju neki kiks da se naslađuju.
Kad je nešto dobro, ne mogu biti toliko veliki, pa reći, svaka čast momci, bravo.
Fuj. Gade mi se takvi.
Kad je nešto dobro, ne mogu biti toliko veliki, pa reći, svaka čast momci, bravo.
Fuj. Gade mi se takvi.
-
vernes81
#1354 Re: BiH-Albanija
juventus wrote:Ovdje ljudi samo čekaju neki kiks da se naslađuju.
Fuj. Gade mi se takvi.
-
vernes81
#1355 Re: BiH-Albanija
Emiraaaaaaaaaa za selektoraJohnny_x wrote:Evo sta je Susic rekao na poluvremenu nasim igracima
- lord blackadder
#1356 Re: BiH-Albanija
Zamisli ti...pojavi se delagat kom je najveca mora jel bio offside...priceless
- puharska
#1357 Re: BiH-Albanija
Johnny_x wrote:Evo sta je Susic rekao na poluvremenu nasim igracima
Ahahahahahahaha
- oldschool
-
juventus
#1359 Re: BiH-Albanija
Ma debila će uvijek biti. Ne treba brinuti o tome.lord blackadder wrote:Zamisli ti...pojavi se delagat kom je najveca mora jel bio offside...priceless
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1360 Re: BiH-Albanija
nema većeg grijeha nego Bošnju spustiti na zemlju kada slavi...trcicu trceci wrote:nekima krivo sto smo pobijedili![]()
![]()
![]()
joj nigdje ove bosne nema, nek prica ko sta hoce![]()
![]()
![]()
da je umjesto jadne Albanije bila Bjelorusija... ili kao što smo vidjeli Rumunija... tjah...
Miske ne guzelja? pa jel stvarno niko ne vidi kolika je guzica tom momku? žao mi je, ali ja ne navijam ni za DŽeku ni za Misketa, nego za repku.
nije mi cilj da se neko od njih plasira u završnicu, nego repka.
ako ljudi večeras nisu vidjeli koliko smo loši, i da smo na sadaku uzeli Albaniju, onda će otrježnenje po milioniti put biti bolno. nekoliko mlitavih šuteva i poluprilika... onda jedna lopta Pandže, koja je providnošću došla do Harisa, i to je gol.
eto ti pobjede...
još je nama odlično kakvi smo... niti znamo pohvaliti po zasluzi, niti znamo iskritikovati po zasluzi. ili pljujemo, ili u nebesa dižemo. sredine nema.
- shalla
#1361 Re: BiH-Albanija
Jel ih se to nije trebalo kritikovati poslije Rumunije? Kao što sam i tad rekao, jebo poraz, biće ih još dosta ali boli nezalaganje, indolentnost, nezainteresovanost...
Nisu oni ni večeras neku bajnu igru pružili al su zato trčali 3x više nego u Rumuniji. I dalje smatram da je ogromna greška to što se na ovim mini-pripremama ne uvodi karantin, pa kad završiš dvomeč idi cugaj, izljevaj ploču, guzi, radi šta hoćeš ali dok se pripremaš za tekmu treba da si 110% u tome...
Još jednom čestitke na pobjedi, juni je vazda najgore razdoblje jer igračima završi sezona, mislim da uz Salihovića, Papca i Begovića dvomeč sa bjelorusima završava aBd povoljno za nas
Nisu oni ni večeras neku bajnu igru pružili al su zato trčali 3x više nego u Rumuniji. I dalje smatram da je ogromna greška to što se na ovim mini-pripremama ne uvodi karantin, pa kad završiš dvomeč idi cugaj, izljevaj ploču, guzi, radi šta hoćeš ali dok se pripremaš za tekmu treba da si 110% u tome...
Još jednom čestitke na pobjedi, juni je vazda najgore razdoblje jer igračima završi sezona, mislim da uz Salihovića, Papca i Begovića dvomeč sa bjelorusima završava aBd povoljno za nas
- buzzer
#1362 Re: BiH-Albanija
moji utisci
neko je kenanu rekao da ne napucava i poklanja lopte. hvala mu, ko god da je. (nisu rumuni neki dan od pocetka igrali presing, ali je im je keno od pocetka sponzorirao lopte)
mujdza je odlican bek. jos mlad i osjeti se nedostatak samopouzdanja, ali to ce doci vremenom i poboljsanjem kompletne atmosfere u ekipi.
lulic je solidna substitucija za beka. treba igrati lijevo krilo. odlican je igrac i tek cemo mu se diviti.
o spahicu se nema puno sta reci. treba ga osloboditi kapitenske trake i pustiti da igra lopte.
rahimic standardan i selektor s njim treba dogovoriti da igra dok god sam ne zatrazi zamjenu.
za pandzu sam uvjek vjerovao da je bolji od mravca, a i od safeta, jer zna ponekad i iskoristiti osvojenu ili dobivenu loptu, a ne samo izbiti
medunjanin je buducnost ove reprezentacije, cooler, znalac i borac, makar i ne bio neki trkac
pjanic... kada jednom misimovic ode u penziju bice glava reprezentacije. lose je odigrao veceras, treba mu nacu mjesto u timu.
miske je ... miske. ja bih mu dao kapitensku traku i prvo poluvrijeme kao jedinom kreativcu.
ibisevic je zlatan momak. nije trebao biti zamjenjen, valjda je to jasno.
muslimovic je takodje zlatan
, ali je tebao uci umjesto dzeke.
dzeko je nas najbolji igrac. nije u formi, nece ga i trebao je biti zamjenjen, ali da mi forumska pravila dozvoljavaju, sad bi se najebo svega redom svima koji su ga nazivali ufuranim govnetom itsl.
sto se selektora tice, sve do rumunije sam ga simpatisao. neke je stvari unaprijedio u odnosu na ciru. doveo mujdzu, besica (da, zaboravih reci da je momak najveci potencijal koji smo dosad imali), vratio maletica... ali mi je pojeftinio onim ispadom nakon rumunije. onako menadzer ne prica. veceras dobre dvije i jedna pogresna izmjena, plus podigo je guzicu sa klupe, angazovaao se...
ocekivao sam pobjedu i siguran sam da bismo veceras pobjedili i sa potpuno drugacijim sastavom. ono cemu se nadam je da ce se, nakon pozitivnih promjena u savezu, slicne desiti i u samoj reprezentaciji. da ce, konacno, za reprezentaciju igrati najbolji raspolozivi igraci, bez losih vibri okolo.
neko je kenanu rekao da ne napucava i poklanja lopte. hvala mu, ko god da je. (nisu rumuni neki dan od pocetka igrali presing, ali je im je keno od pocetka sponzorirao lopte)
mujdza je odlican bek. jos mlad i osjeti se nedostatak samopouzdanja, ali to ce doci vremenom i poboljsanjem kompletne atmosfere u ekipi.
lulic je solidna substitucija za beka. treba igrati lijevo krilo. odlican je igrac i tek cemo mu se diviti.
o spahicu se nema puno sta reci. treba ga osloboditi kapitenske trake i pustiti da igra lopte.
rahimic standardan i selektor s njim treba dogovoriti da igra dok god sam ne zatrazi zamjenu.
za pandzu sam uvjek vjerovao da je bolji od mravca, a i od safeta, jer zna ponekad i iskoristiti osvojenu ili dobivenu loptu, a ne samo izbiti
medunjanin je buducnost ove reprezentacije, cooler, znalac i borac, makar i ne bio neki trkac
pjanic... kada jednom misimovic ode u penziju bice glava reprezentacije. lose je odigrao veceras, treba mu nacu mjesto u timu.
miske je ... miske. ja bih mu dao kapitensku traku i prvo poluvrijeme kao jedinom kreativcu.
muslimovic je takodje zlatan
dzeko je nas najbolji igrac. nije u formi, nece ga i trebao je biti zamjenjen, ali da mi forumska pravila dozvoljavaju, sad bi se najebo svega redom svima koji su ga nazivali ufuranim govnetom itsl.
sto se selektora tice, sve do rumunije sam ga simpatisao. neke je stvari unaprijedio u odnosu na ciru. doveo mujdzu, besica (da, zaboravih reci da je momak najveci potencijal koji smo dosad imali), vratio maletica... ali mi je pojeftinio onim ispadom nakon rumunije. onako menadzer ne prica. veceras dobre dvije i jedna pogresna izmjena, plus podigo je guzicu sa klupe, angazovaao se...
ocekivao sam pobjedu i siguran sam da bismo veceras pobjedili i sa potpuno drugacijim sastavom. ono cemu se nadam je da ce se, nakon pozitivnih promjena u savezu, slicne desiti i u samoj reprezentaciji. da ce, konacno, za reprezentaciju igrati najbolji raspolozivi igraci, bez losih vibri okolo.
- USAblues
#1363 Re: BiH-Albanija
vernes81 wrote:juventus wrote:Ovdje ljudi samo čekaju neki kiks da se naslađuju.
Fuj. Gade mi se takvi.
-
vernes81
#1364 Re: BiH-Albanija
Ovdje pogotovojuventus wrote:Ma debila će uvijek biti. Ne treba brinuti o tome.lord blackadder wrote:Zamisli ti...pojavi se delagat kom je najveca mora jel bio offside...priceless
- USAblues
#1365 Re: BiH-Albanija
Fin komentarbuzzer wrote:moji utisci
muslimovic je takodje zlatan, ali je tebao uci umjesto dzeke.
sto se selektora tice, sve do rumunije sam ga simpatisao. neke je stvari unaprijedio u odnosu na ciru. doveo mujdzu, besica (da, zaboravih reci da je momak najveci potencijal koji smo dosad imali), vratio maletica... ali mi je pojeftinio onim ispadom nakon rumunije. onako menadzer ne prica. veceras dobre dvije i jedna pogresna izmjena, plus podigo je guzicu sa klupe, angazovaao se...![]()
-
vernes81
#1366 Re: BiH-Albanija
Kolega index molim "10"USAblues wrote:Fin komentarbuzzer wrote:moji utisci
sto se selektora tice, sve do rumunije sam ga simpatisao. neke je stvari unaprijedio u odnosu na ciru. doveo mujdzu, besica (da, zaboravih reci da je momak najveci potencijal koji smo dosad imali), vratio maletica... ali mi je pojeftinio onim ispadom nakon rumunije. onako menadzer ne prica. veceras dobre dvije i jedna pogresna izmjena, plus podigo je guzicu sa klupe, angazovaao se...![]()
ocekivao sam pobjedu i siguran sam da bismo veceras pobjedili i sa potpuno drugacijim sastavom. ono cemu se nadam je da ce se, nakon pozitivnih promjena u savezu, slicne desiti i u samoj reprezentaciji. da ce, konacno, za reprezentaciju igrati najbolji raspolozivi igraci, bez losih vibri okolo.![]()
- USAblues
- kamen spoticanja
#1369 Re: BiH-Albanija
tekma sasvim ok...nije bilo lahko igrati s ekipom koja brani bod nakon debakla u rumuniji...dakle od mene cestitke jer je i zalaganje bilo mnogo,mnogo bolje...
a vala i da cestitam onoj teladi iz bhf-a...koje su to picajzle...prvo su mi bili simpaticni ali su se onda ko nesto raspojasali i poceli bacati topovske udare i kamenje na albance uz idiotske pjesme "ubi siptara"
(ko da smo radovanovi
)
doduse dvojica su dobila degenek od ljudi u crnom dok im se raja razbjezala na tribini...i mogu vam kazat da su mi ljudi u crnom bili simpaticniji na kraju
a vala i da cestitam onoj teladi iz bhf-a...koje su to picajzle...prvo su mi bili simpaticni ali su se onda ko nesto raspojasali i poceli bacati topovske udare i kamenje na albance uz idiotske pjesme "ubi siptara"
doduse dvojica su dobila degenek od ljudi u crnom dok im se raja razbjezala na tribini...i mogu vam kazat da su mi ljudi u crnom bili simpaticniji na kraju
- Topla voda
#1370 Re: BiH-Albanija
oplakahpuharska wrote:Johnny_x wrote:Evo sta je Susic rekao na poluvremenu nasim igracima
Ahahahahahahaha![]()
-
vernes81
#1371 Re: BiH-Albanija
Ma sta ce ba napushe se i neznaju ko igrakamen spoticanja wrote:tekma sasvim ok...nije bilo lahko igrati s ekipom koja brani bod nakon debakla u rumuniji...dakle od mene cestitke jer je i zalaganje bilo mnogo,mnogo bolje...
a vala i da cestitam onoj teladi iz bhf-a...koje su to picajzle...prvo su mi bili simpaticni ali su se onda ko nesto raspojasali i poceli bacati topovske udare i kamenje na albance uz idiotske pjesme "ubi siptara"(ko da smo radovanovi
)
- Dammme
#1372 Re: BiH-Albanija
Nisam dugo bio na ovim temama oko reprezentacije, pa da i ja dodam koju.
Po meni igrač utakmice: Boris Pandža (iliti @Cyprus
)
Kada se doda uz to, da su golove zabili Haris Medunjanin i Darko Maletić, ovo baš miriše na Bosnu.
Pandža je po meni igrač utakmice (za Mravca je Dr. Pandža) zato jer je imao samo jednu manju grešku u odbrani oko 84 minute. Kada se tome doda fantastična asistencija, koja je (uz Haretovu smirenost) okrenula utakmicu u pravom smjeru, onda mislim da zaslužuje titulu igrača utakmice. Iako je Sajo meni puno draži, Pandža za sada u prvih 11.
Vidim da su mnogi nezadovoljni igrom. Po meni, uzevši u obzir sve što se dešavalo u Rumuniji i nije bilo tako loše.
Puno više smo igrali kratkim pasovima i lako smo dolazili do gola Albanaca. Problem nam je opet u zadnjem pasu i špicevima koji nisu u formi. Generalno sam zadovoljan prikazanim. Žao mi je samo što selektor nije imao hrabrosti da umjesto Vede izvede Džeku, kada je ubacivao Muslimovića. Izgleda da je našeg najboljeg igrača ova sezona baš iscrpila. Ostatak taktike, kako postavka igre (po zemlji), tako i ove ostale izmjene su se pokazale dobrim.
Po meni igrač utakmice: Boris Pandža (iliti @Cyprus
Kada se doda uz to, da su golove zabili Haris Medunjanin i Darko Maletić, ovo baš miriše na Bosnu.
Pandža je po meni igrač utakmice (za Mravca je Dr. Pandža) zato jer je imao samo jednu manju grešku u odbrani oko 84 minute. Kada se tome doda fantastična asistencija, koja je (uz Haretovu smirenost) okrenula utakmicu u pravom smjeru, onda mislim da zaslužuje titulu igrača utakmice. Iako je Sajo meni puno draži, Pandža za sada u prvih 11.
Vidim da su mnogi nezadovoljni igrom. Po meni, uzevši u obzir sve što se dešavalo u Rumuniji i nije bilo tako loše.
Puno više smo igrali kratkim pasovima i lako smo dolazili do gola Albanaca. Problem nam je opet u zadnjem pasu i špicevima koji nisu u formi. Generalno sam zadovoljan prikazanim. Žao mi je samo što selektor nije imao hrabrosti da umjesto Vede izvede Džeku, kada je ubacivao Muslimovića. Izgleda da je našeg najboljeg igrača ova sezona baš iscrpila. Ostatak taktike, kako postavka igre (po zemlji), tako i ove ostale izmjene su se pokazale dobrim.
- alphonse kauders
#1373 Re: BiH-Albanija
jos da se vrati Z.Bajramović (ako se ikad vrati), eto nama trkača za završetak kvalifikacija:
- luckylaka
#1374 Re: BiH-Albanija
Sta ces kad se ovdje skupljaju oni,,najvjerniji BiH forumasi,,navijaci .No najbitnije su trenutno 3 bobe do septembra ko li ziv....Ipak je Poljska malo bliza.juventus wrote:Ovdje ljudi samo čekaju neki kiks da se naslađuju.
Fuj. Gade mi se takvi.
-
laura b.
#1375 Re: BiH-Albanija
zlatan je stvarno zlatanvernes81 wrote:Kolega index molim "10"USAblues wrote:Fin komentarbuzzer wrote:moji utisci
ocekivao sam pobjedu i siguran sam da bismo veceras pobjedili i sa potpuno drugacijim sastavom. ono cemu se nadam je da ce se, nakon pozitivnih promjena u savezu, slicne desiti i u samoj reprezentaciji. da ce, konacno, za reprezentaciju igrati najbolji raspolozivi igraci, bez losih vibri okolo.![]()