FK Željezničar - Evropske utakmice

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
LSD

#1351 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by LSD »

Altsa wrote:
LSD wrote:Samo što mi ne dolazimo na vašu temu i ne sugerišemo vam da tjerate Husniju, Šenera, Plišanog, cika Jovu zmaja i slicne komedijaše...a ti si se nacrtao ovdje da nam "otvaraš oci" po pitanju Osima :lol: :lol: rekoh, komedija u više cinova.
mi smo shvatili greske i te luzere otjerali ali vi to jos uvijek ne mozete pa ce vas amar velicanstveni sjebavat jos dugi niz godina :lol: :lol: :lol:
Da Bog nas još narednih 30 godina ovako sjebavao sa ttulama, kupovima, duplim krunama :-) dobro i nama, a dobro i vama izgleda...svima dobro...jel pošteno :D
salle_eh1986

#1352 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by salle_eh1986 »

Altsa wrote:
LSD wrote:Samo što mi ne dolazimo na vašu temu i ne sugerišemo vam da tjerate Husniju, Šenera, Plišanog, cika Jovu zmaja i slicne komedijaše...a ti si se nacrtao ovdje da nam "otvaraš oci" po pitanju Osima :lol: :lol: rekoh, komedija u više cinova.
mi smo shvatili greske i te luzere otjerali ali vi to jos uvijek ne mozete pa ce vas amar velicanstveni sjebavat jos dugi niz godina :lol: :lol: :lol:
sjebavat će on vas draga komšinice ;)
agnostic_front

#1353 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by agnostic_front »

Altsa wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Sandokan Schiavone

#1354 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Sandokan Schiavone »

salle_eh1986 wrote:
Altsa wrote:ako vam je dovoljno to da uzimate samo titule u ovaoj nasoj popisanoj ligi e onda eto vaam amar do kraja njegovog zivota pa dizite pehar premijer lige, a u evropi brukajte ime, grad i drzavu...
pa bolan mi bar nešto dižemo, vi ni Hasetov turnir ne možete osvojiti
aj sad razligu sa teme, idi maži se vazelinom, biće karanane
Namazan je već, spreman da udje, rasijan od želje za njim.Punit ga dok mu klub ne dođe bliže finalu, dug je to period.
am2804

#1355 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by am2804 »

Sve se polako sliježe...........jebote pa ja Želju još više volim.
Edge

#1356 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Edge »

Manijaci imaju propagandu sličnu onoj srpskoj. I kad izgube u Evropi svake druge ili treće godine redovno po 3-4, a Boga mi nerijetko i 5, pa čak i 7 golova razlike, oni se okreću nekakvim pobjedama u našoj ligi. Pobjedama u prolasku pored restorana bez ijednog incidenta. Bravo, bravo, najbolji ste. Bolan Slovenci vas razvalili, niste imali nijednu šansu, ne znate ni sami kako ste dali onaj jedan gol, a busate se ovdje u prsa šampionska i duplokrunska. Smiješni ste. Što neko reče hajde što se brukate u Aziji nego ste počeli i u Evropi. A parola za put do finala i pjesma paranoja, jel se i tim hvalite.
Sandokan Schiavone

#1357 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Sandokan Schiavone »

Edge wrote:Manijaci imaju propagandu sličnu onoj srpskoj. I kad izgube u Evropi svake druge ili treće godine redovno po 3-4, a Boga mi nerijetko i 5, pa čak i 7 golova razlike, oni se okreću nekakvim pobjedama u našoj ligi. Pobjedama u prolasku pored restorana bez ijednog incidenta. Bravo, bravo, najbolji ste. Bolan Slovenci vas razvalili, niste imali nijednu šansu, ne znate ni sami kako ste dali onaj jedan gol, a busate se ovdje u prsa šampionska i duplokrunska. Smiješni ste. Što neko reče hajde što se brukate u Aziji nego ste počeli i u Evropi. A parola za put do finala i pjesma paranoja, jel se i tim hvalite.
A neplaniranog li zametka.
agnostic_front

#1358 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by agnostic_front »

Pa jesmo li sampioni il nismo?
Jesmo li uzeli duplu krunu?

AMAR AMAR OSIM OSIM!!!
JoeyTribbiani

#1359 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by JoeyTribbiani »

Stipu levate. Nemamo se mi šta pravdat, nikome. Biseri među komšinicama godinu dana šute, jedu se od muke, i onda dočekaju nekakvih 5 minuta u kojima su Slovenci dobili Želju. Šestica od istog kluba se brzo zaboravila.
LunaLati

#1360 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by LunaLati »

Samo navratih da vidim jel opsadno stanje na našoj temi još uvijek traje :-)
luckylaka

#1361 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by luckylaka »

JoeyTribbiani wrote:Stipu levate. Nemamo se mi šta pravdat, nikome. Biseri među komšinicama godinu dana šute, jedu se od muke, i onda dočekaju nekakvih 5 minuta u kojima su Slovenci dobili Želju. Šestica od istog kluba se brzo zaboravila.
Je li ti to mislis da je svako levat ko kritikuje Katastrofalnu igru Zelje i nedolicno ponasanje Amara.Ne treba meni niko govoriti koliko se voli klub jer mnogi nisu bili ni u mudima kada se dolazilo na utakmice.Sada su neki novi Manijaci koji se zadovolje sa osvajanjem te jebene Premijer lige koja nije ni u qrcu(al hajde opet se igra i naravno da je zadovoljstvo biti prvi)Ali sta dobijes sa tim sto si prvi.Da rasprodas ono sto valja,uz put ne naplatis jer rukovodstvo nema muda da turke prijave svaki drugi dan i fifi i uefi,dovedes igrace kao pojacanje(ne znam ko ih dovodi)i onda na konferenciji ca novinare napravis budalu od tog igraca kao ,,nije on pojacanje za Zelju,,Daj bolan.U BiH ima na stotine talenata bolji i od Zebe i od Visce samo treba traziti talente a ne cekati da ti neko sam pokuca na vrata.Drugo.I dalje nislim da se janezi mogu proci jer su karina od ekipe ali sa Bogijem,Colicem nikada.Daj boze.P.S.Bujrum
LSD

#1362 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by LSD »

luckylaka wrote:
JoeyTribbiani wrote:Stipu levate. Nemamo se mi šta pravdat, nikome. Biseri među komšinicama godinu dana šute, jedu se od muke, i onda dočekaju nekakvih 5 minuta u kojima su Slovenci dobili Želju. Šestica od istog kluba se brzo zaboravila.
Je li ti to mislis da je svako levat ko kritikuje Katastrofalnu igru Zelje i nedolicno ponasanje Amara.Ne treba meni niko govoriti koliko se voli klub jer mnogi nisu bili ni u mudima kada se dolazilo na utakmice.Sada su neki novi Manijaci koji se zadovolje sa osvajanjem te jebene Premijer lige koja nije ni u qrcu(al hajde opet se igra i naravno da je zadovoljstvo biti prvi)Ali sta dobijes sa tim sto si prvi.Da rasprodas ono sto valja,uz put ne naplatis jer rukovodstvo nema muda da turke prijave svaki drugi dan i fifi i uefi,dovedes igrace kao pojacanje(ne znam ko ih dovodi)i onda na konferenciji ca novinare napravis budalu od tog igraca kao ,,nije on pojacanje za Zelju,,Daj bolan.U BiH ima na stotine talenata bolji i od Zebe i od Visce samo treba traziti talente a ne cekati da ti neko sam pokuca na vrata.Drugo.I dalje nislim da se janezi mogu proci jer su karina od ekipe ali sa Bogijem,Colicem nikada.Daj boze.P.S.Bujrum
Buraz, svako ko misli da bi bolje vodio Želju od Amara - onda bujrum....izvolite, preuzmite klub i pokažite svoje znanje ;-) ha ja ....dovedite ili još napravite bolje igrace od Čolića, Bogija itd....ili manite se šuplje i pustite covjeka da radi svoj posao kako najbolje zna da nas i dalje "blamira" ;-)
Sve nekakvi kriticari i nikad niko vodio klub nije....što kaže Švabo : Prije tekme svi sve znaju, a poslije tekme niko ništa ne zna.

Ovim postom ne mislim na tebe licno, vec opcenito.
Last edited by LSD on 19/07/2012 15:19, edited 1 time in total.
ganjeta

#1363 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by ganjeta »

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... QVMPugNExA

Tek se počela furati, kasnije je već to bila bolest :mrgreen: .
LSD

#1364 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by LSD »

ganjeta wrote:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... QVMPugNExA

Tek se počela furati, kasnije je već to bila bolest :mrgreen: .
Ubili ste gore :thumbup: :thumbup: buraz mi došao maloprije, ne može ni guknuti više :-)

ganjeta

#1365 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by ganjeta »

Ovo je kad je korteo krenuo na stadion nekih 2,5 sata prije tekme. Na trgu je već postalo "vruće" jbg puno pive, vrućina, neke Viole su "usput" natradale koje su se našle na putu. Ostale Violice pametne, sakrile se i snimaju klipove :dance: s prozora, prolaza i tako...
luckylaka

#1366 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by luckylaka »

LSD wrote:
luckylaka wrote:
Buraz, svako ko misli da bi bolje vodio Želju od Amara - onda bujrum....izvolite, preuzmite klub i pokažite svoje znanje ;-) ha ja ....dovedite ili još napravite bolje igrace od Čolića, Bogija itd....ili manite se šuplje i pustite covjeka da radi svoj posao kako najbolje zna da nas i dalje "blamira" ;-)
Sve nekakvi kriticari i nikad niko vodio klub nije....što kaže Švabo : Prije tekme svi sve znaju, a poslije tekme niko ništa ne zna.

Ovim postom ne mislim na tebe licno, vec opcenito.
Cekaj je li ti to hoces reci da si svake godine zadovoljan osvajanjem domaceg prvenstva i kupa a jebes ovo u europi,I drugo.Pa covjece necu ja traziti igrace sta ti je ili si opet zadovoljan igrama Bogija,Cilica i comp. I nemoj u isti kos stavljati Svabu i Amara sramota je.Sa Svabom bi razvalili janeze i tamo i vamo sa Amarom :-)
ganjeta

#1367 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by ganjeta »

Cilic???

Marin Čilić :lol: :D

Nemoj laki života ti, idi na temu Safeta i tamo pametuj. Iskreno bez uvrede, ne vladaš materijom, ali baš nikako u ovom slučaju!
LSD

#1368 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by LSD »

Jbg valjao nam pravo je taj isti Bogi dok smo uzimali duple krune, odjednom sad ne valja nekon jedne tekme....e jbg više :roll: ne kažem ništa, jest zaista loše reagovao kod dva zadnja gola, ali što to sad znaci...hajmo ga razapeti, jel....ma pusti ba...citava ekipa je podbacila u drugom poluvremenu....možda se Bogi malo više istakao u negativnom smislu (baš kao i Zola u pozitivnom) ali ne može se sad izdvajati pojedinac i od njega praviti glavni krivac.

Kad mi budemo na tom nivou i kad budemo mogli sebi priuštiti da dovodimo igrace za 200-300 milja, a prodajemo u milionskim transferima (kao što radi upravo Maribor) - e onda cemo vjerovatno imati i bolje igrace od Bogija, Čole itd. i cemo se raspravljati oko toga

Dotad se pokrivaj koliko ti je jorgan dug....za mene je bezobrazluk kritikvati Amara, neviđeni bezobrazluk.
Znamo koliko nam je radosti donio u zadnje 3 godine....ali izgleda da zaboravljamo neke stvari jako brzo....brzinom svjetlosti.
Sabirni centar

#1369 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Sabirni centar »

LSD wrote:Jbg valjao nam pravo je taj isti Bogi dok smo uzimali duple krune, odjednom sad ne valja nekon jedne tekme....e jbg više :roll: ne kažem ništa, jest zaista loše reagovao kod dva zadnja gola, ali što to sad znaci...hajmo ga razapeti, jel....ma pusti ba...citava ekipa je podbacila u drugom poluvremenu....možda se Bogi malo više istakao u negativnom smislu (baš kao i Zola u pozitivnom) ali ne može se sad izdvajati pojedinac i od njega praviti glavni krivac.

Kad mi budemo na tom nivou i kad budemo mogli sebi priuštiti da dovodimo igrace za 200-300 milja, a prodajemo u milionskim transferima (kao što radi upravo Maribor) - e onda cemo vjerovatno imati i bolje igrace od Bogija, Čole itd. i cemo se raspravljati oko toga

Dotad se pokrivaj koliko ti je jorgan dug....za mene je bezobrazluk kritikvati Amara, neviđeni bezobrazluk.
Znamo koliko nam je radosti donio u zadnje 3 godine....ali izgleda da zaboravljamo neke stvari jako brzo....brzinom svjetlosti.
Fakat, prigovoriti igračima što su podbacili pa hajd', ali kritikovati Amara je van pameti..i nakon svega ja sam ponosan na svoj klub
VOLIM TE ŽELJO!
ultima_palabra

#1370 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by ultima_palabra »

Pa ko ga kritikuje, uglavnom pitari ili neki padobranci što pogledaju 2 utakmice godišnje :roll: Ja još nisam čuo da ga napada neko ko redovno prati klub i ide na utakmice.
luckylaka

#1371 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by luckylaka »

ultima_palabra wrote:Pa ko ga kritikuje, uglavnom pitari ili neki padobranci što pogledaju 2 utakmice godišnje :roll: Ja još nisam čuo da ga napada neko ko redovno prati klub i ide na utakmice.
Jah u pravu si da zavrsimo zadovoljni smo ucinjenim ovi sto nisu zadovoljni oni su pitari i ostali.Koji zakljucak ili oni koji ne dodju na utakmicu nemaju pravo na negativnu kritiku.Sta je ovo -staljinizam da me neko proglasi nepodobnim zato sto Zeljo nema rezultata u europi.Daj bolan
luckylaka

#1372 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by luckylaka »

ganjeta wrote:Cilic???

Marin Čilić :lol: :D

Nemoj laki života ti, idi na temu Safeta i tamo pametuj. Iskreno bez uvrede, ne vladaš materijom, ali baš nikako u ovom slučaju!
,,ganjeta,,ne kaki zivota ti.Nisam od onih koji seru ni po Zelji,Sarajevu,reprezentaciji,Susicu,Mesi,Svabi,Hasetu....Postujem BiH legende i to je to
nosara

#1373 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by nosara »

ultima_palabra wrote:Pa ko ga kritikuje, uglavnom pitari ili neki padobranci što pogledaju 2 utakmice godišnje :roll: Ja još nisam čuo da ga napada neko ko redovno prati klub i ide na utakmice.
Padobranci ga mrze jer im klub i tim za koji, par puta godisnje, navijaju, redovno trpi zlostavljanje Ljutog Brke... Ovi drugi su relevantni taman koliko i ovi prvi... :zzzz:

Poraz je dio igre, a prave igre ce biti samo dok je tu Amar Osim... :-D
LunaLati

#1374 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by LunaLati »

Što prije shvatite da mi NEMAMO para za tu Evropu koju toliko priželjkujemo lakše će vam biti.
nosara

#1375 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by nosara »

luckylaka wrote:
Jah u pravu si da zavrsimo zadovoljni smo ucinjenim ovi sto nisu zadovoljni oni su pitari i ostali.Koji zakljucak ili oni koji ne dodju na utakmicu nemaju pravo na negativnu kritiku.Sta je ovo -staljinizam da me neko proglasi nepodobnim zato sto Zeljo nema rezultata u europi.Daj bolan
Imas pravo da pises sta hoces... Nisi nepodoban (valjda) vec si irelevantan, a razlog je to sto pises gluposti... Kontas...? :wink:
Post Reply