Miralem Pjanić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Acheron
#1351 Re: Miralem Pjanić
Objektivno, sinoc je bio najbolji kod Rome. I Juanov povratak generalno dosta znaci njihovoj odbrani. (alergican sam na sve certficirane invalide koji su nekoc 'drzali' odbranu Wolfsburga - Kjaer, Barzalji, Madlung...)
Nadam se da ce L.E. potrajati, jer cini se da bas vjeruje u Pjanica. (iako mi se ne svidja ono sto sam i pretpostavljao - ulaskom Lamele, Pjanic se povlaci nazad)
Ova ekipa Rome ne moze bolje od 5-og ili 6-og mjesta. Stoga se nadam da njihovo rukovodstvo nece potjerati Enriquea zbog viska ambicioznosti.
Nadam se da ce L.E. potrajati, jer cini se da bas vjeruje u Pjanica. (iako mi se ne svidja ono sto sam i pretpostavljao - ulaskom Lamele, Pjanic se povlaci nazad)
Ova ekipa Rome ne moze bolje od 5-og ili 6-og mjesta. Stoga se nadam da njihovo rukovodstvo nece potjerati Enriquea zbog viska ambicioznosti.
- xXBl0odXx
#1352 Re: Miralem Pjanić
Ma lose mi pravo biloCorola wrote:I ti si sav isprepadan.sta god da se ucini,strasno.xXBl0odXx wrote:Strasno je koje je prilike ova roma promasila![]()
- arzuhal
#1353 Re: Miralem Pjanić
bosnianidiot wrote:Pjanke, jebo te otac, sad si nasao proigrati, bas protiv Milana...smiri malo
Džaba je, navijača Milana - respectSaPnA wrote:Znaci totalni sam navijac milana , ali sam dreknuo na asistenciju i slobodnjak, bravo mali![]()
![]()
![]()
-
alenthekiller
#1354 Re: Miralem Pjanić
Sta radis ovde: ''Dosao sam da pomazem djecu'',i sad kroz pricu pitam a gdje ces nakon toga :''Idem u Neum da kupiti stan''
Kralj kraljeva 
- Obuca9
#1355 Re: Miralem Pjanić
Treća asistencija ove sezone.
Hvala Bogu pa ode iz onog mrtvog Lyona.
Hvala Bogu pa ode iz onog mrtvog Lyona.
-
todd_smith
#1356 Re: Miralem Pjanić
Last edited by todd_smith on 01/11/2011 14:40, edited 2 times in total.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#1357 Re: Miralem Pjanić
Odjeba sudiju samo takotodd_smith wrote:[youtube]www.youtube.com/watch?v=W8z6y-VZl0o[/youtube]
kao da godinama igra u Italiji![]()
![]()
-
todd_smith
- slobodni armirach
#1359 Re: Miralem Pjanić
ma tako i treba,..ne treba da se stidi i bude povucen, glumit nekog dobricu, treba da je autoritet kad se pojavi na terenu.
A drago mi je da su i on i Lulic dosli u Italiju, gdje ce sigurno da se naigraju utakmica i pokazu sta znaju.
I sto je najvaznije sacuvat ce noge, u engleskoj noge pucaju ko ledenica, i strah me je da Dzeku ne polome.
-
Baudelaire
#1360 Re: Miralem Pjanić
Jest lud
Kakva nacija su Italijani, ja se fakat divim ovom njihovom umijeću glume na stadionu 
- jeza u ledja
- just principe
#1362 Re: Miralem Pjanić
todd_smith wrote:
kao da godinama igra u Italiji![]()
![]()
primjetio sam to uzivo na utakmici ali sam zaboravio javiti
- Obuca9
#1363 Re: Miralem Pjanić
Pjana preko noći "propričao" talijanski 
- Gandalf
#1364 Re: Miralem Pjanić
A imao je dobru osnovu u dugogodišnjem parlanju francuskog 
- campa_xxx
#1365 Re: Miralem Pjanić
Distortion wrote:Jel istina da je Zlatan psovao majku Pjanicu sinoc na tekmi?
Nesuđeni bh. reprezentativac Zlatan Ibrahimović sa svojim je Milanom u posljednjem kolu italijanske "Serie A" savladao Romu našeg Miralema Pjanića rezultatom 2:3, te tom prilikom postigao dva gola.
Prije meča, Ibrahimović i Pjanić u tunelu su Stadiona "Olimpico" razmijenili nekoliko riječi na bosanskom jeziku.
- Zlatan me je pitao kakve su realne šanse naše reprezentacije u baražu i kakva atmosfera vlada u bh. taboru. Poručio mi je da će svim srcem navijati za Bosnu i Hercegovinu i da nema ništa protiv da se naša reprezentacija na europskom prvenstvu nađe u istoj grupi sa Švedskom. - govori Miralem Pjanić.
-
todd_smith
#1366 Re: Miralem Pjanić
slobodni armirach wrote:ma tako i treba,..ne treba da se stidi i bude povucen, glumit nekog dobricu, treba da je autoritet kad se pojavi na terenu.
A drago mi je da su i on i Lulic dosli u Italiju, gdje ce sigurno da se naigraju utakmica i pokazu sta znaju.
I sto je najvaznije sacuvat ce noge, u engleskoj noge pucaju ko ledenica, i strah me je da Dzeku ne polome.
ako si gledao kako je Edin zaradio zuti protiv Uniteda, vidjet` ces da je on taj koji lomi noge
-
5 0 5
#1367 Re: Miralem Pjanić
campa_xxx wrote: Prije meča, Ibrahimović i Pjanić u tunelu su Stadiona "Olimpico" razmijenili nekoliko riječi na bosanskom jeziku.
- Zlatan me je pitao kakve su realne šanse naše reprezentacije u baražu i kakva atmosfera vlada u bh. taboru. Poručio mi je da će svim srcem navijati za Bosnu i Hercegovinu i da nema ništa protiv da se naša reprezentacija na europskom prvenstvu nađe u istoj grupi sa Švedskom. - govori Miralem Pjanić.
Mogu misliti kako je zvucao taj bosanski.
- burekodsira
#1368 Re: Miralem Pjanić
steta sto nemaju tunnelcam kao mcfc
merak mi gledati vopra
- slobodni armirach
#1369 Re: Miralem Pjanić
hz__semir wrote:Pjana preko noći "propričao" talijanski
ma vrijeme je za novu verziju videa Applausi per Pjana ko sto je Zlatan ima
-
Baudelaire
#1370 Re: Miralem Pjanić
Nevezano za temu. Što meni ćelav Zlatan liči na Medunjanina
Da pustimo Haretu kosu, možda postane ko Ibra? 
-
Corola
#1371 Re: Miralem Pjanić
Oplakah505sCrtom wrote:campa_xxx wrote: Prije meča, Ibrahimović i Pjanić u tunelu su Stadiona "Olimpico" razmijenili nekoliko riječi na bosanskom jeziku.
- fosil
#1372 Re: Miralem Pjanić
http://www.youtube.com/watch?v=b0meefW6 ... r_embeddedCorola wrote:Oplakah505sCrtom wrote:campa_xxx wrote: Prije meča, Ibrahimović i Pjanić u tunelu su Stadiona "Olimpico" razmijenili nekoliko riječi na bosanskom jeziku.
Obavezno pogledati, Mire je tito. Kako je iskren i jednostavan.
Ima i onaj video sa "ispuni mi zelju", kad ga pita za zenidbu. On odgovara, volio bih naravno da je nasa bosanka, nasa vjera, ali vidjecemo.
- just principe
#1373 Re: Miralem Pjanić
Pjanic wants first Roma goal
http://www.football-italia.net/nov5i.html
Miralem Pjanic hopes to score his first goal in a Roma jersey against Novara tonight. “We’re on the right track.”
The former Lyon midfielder completed his transfer over the summer and has been used in different roles, effectively replacing Francesco Totti during the captain’s injury.
“I feel good both as a trequartista and in midfield. I am also happy to have already provided three assists,” he told Il Messaggero newspaper.
“The goal is close, but it will never be an obsession as far as I am concerned. I am more interested in Roma’s results.
“We are on the right track and we new players have also settled in now. The whole squad will improve and start winning, hopefully from this evening in Novara.”
http://www.football-italia.net/nov5i.html
Miralem Pjanic hopes to score his first goal in a Roma jersey against Novara tonight. “We’re on the right track.”
The former Lyon midfielder completed his transfer over the summer and has been used in different roles, effectively replacing Francesco Totti during the captain’s injury.
“I feel good both as a trequartista and in midfield. I am also happy to have already provided three assists,” he told Il Messaggero newspaper.
“The goal is close, but it will never be an obsession as far as I am concerned. I am more interested in Roma’s results.
“We are on the right track and we new players have also settled in now. The whole squad will improve and start winning, hopefully from this evening in Novara.”
- Acheron
#1374 Re: Miralem Pjanić
Sto ga sere ovaj na Areni o Pjanicu...'nije se snasao otpocetka' 'igre ispod mogucnosti'...
- karanana
#1375 Re: Miralem Pjanić
pa ima i istine.
doduse, citava ova roma mi izgleda kao nikakva ekipa.
doduse, citava ova roma mi izgleda kao nikakva ekipa.