Vangelis - Spiral 1977
Moderator: _BataZiv_0809

Nisam ga jos imao prilike kako treba preslusati, ali me na prvu dosta podsjeca na album od Jam City-aŠveđanin wrote:Logos - Cold Mission [2013] [Album]
Boomkat review
What have Keysound been putting on their Weetabix recently? Following exemplary issues from Beneath and Mumdance, it's the turn of Logos with his debut album, 'Cold Mission' to leave a big mark on the scene. Isolating the quintessence of Eski Grime, New Age electronics, cinematic sound design and hyper-forward Vaporwave, his definitive album statement can stand up next to Jam City's 'Classical Curves' as one of the UK's finest contributions to the ongoing dialogue between futurist labels such as Fade To Mind (Total Freedom, Nguzunguzu), Software (Oneohtrix Point Never, Co La, David Kanaga) and Night Slugs (Jam City, Girl Unit) who're reducing and forging something completely new from classic styles and the spatial possibilities afforded by contemporary technology. Top album, top recommendation!
01-Ex 101.mp3
02-Stasis Jam.mp3
03-Surface Area.mp3
04-Swarming feat Rabit.mp3
05-Seawolf.mp3
06-Alien Shapes feat Dusk Blackdown.mp3
07-Menace.mp3
08-Cold Mission.mp3
09-Night Flight.mp3
10-Wut It Do feat Mumdance.mp3
11-Atlanta 96 Limitless Mix.mp3
Uh, kakav album, moderni klasik.tagomago wrote:chromatics - kill for love
<3
o, daaaaatagomago wrote:chromatics - kill for love
<3

Modest Musorgski wrote:Combat Astronomy – Kundalini Apocalypse
Ide u moju listu albuma 2013![]()
Posebno za one koji gotive Zu i alikes (mislim da ih je bilo na temi)
perfekcija
sheilak wrote:o, daaaaatagomago wrote:chromatics - kill for love
<3od drive ost-a baš ih jako volim. njihov cover into the black mi je najdraži.
a već nekoliko dana ja ovo (skoro) neprekidno slušam, doduše ne s tog albuma:

ja ga htio danas stavitidale cooper wrote:Nils Frahm - Spaces:
Novi album Njemackog klavirskog carobnjaka i kompozitora Nilsa Frahma, lezi negdje na raskrscu
izmedu minimalizma Steve Reicha, klasicnih klavirskih sonata Erika Satiea i solo elektronskih
eksploracija Tangerine Dream dvojca Klausa Schulzea i Edgara Froesea.
Tehnicki zapanjujuce, ali prije svega predivno.
Great minds think alike.Kemal Malovčić wrote: ja ga htio danas staviti
ja nisam poslušala, a sudeći po euforiji na aoty-u i ocjenama vrijedilo bi ostati budno tunajtdale cooper wrote:Nils Frahm - Spaces:
Pa ako već imaš mogućnosti, to ti i nije loša opcija.tagomago wrote:ja nisam poslušala, a sudeći po euforiji na atoy-u i ocjenama vrijedilo bi ostati budno tunajtdale cooper wrote:Nils Frahm - Spaces:

Dobra lista. Quietus uvijek zna izvući albume koji nisu puno eksponirani u drugim publikacijama.Kemal Malovčić wrote:Quietus Albums Of The Year 2013
http://thequietus.com/articles/13960-al ... -year-2013

mogli smo i mi napraviti svoje liste, recimo top 10dale cooper wrote:Dobra lista. Quietus uvijek zna izvući albume koji nisu puno eksponirani u drugim publikacijama.Kemal Malovčić wrote:Quietus Albums Of The Year 2013
I neobičan izbor broj 1 albuma, iako je album Grumbling Fura jedan prilično dobar komad
ekscentrične Engleske psihodelije.
I takođe bih preporučio album na mjestu broj 8, Frisk Frugt, skupina Danskih luđaka,
koji su umiksali sve živo, Mr Bungle, Frank Zappu, afro pop, exoticu, sve je to ubačeno
u mikser. A rezultati su i više nego fenomenalni i otkačeni.
Uh, meni je liste uvijek jebeno praviti. Uvijek postoji nešto što poslije skontam da samKemal Malovčić wrote:mogli smo i mi napraviti svoje liste, recimo top 10dale cooper wrote:Dobra lista. Quietus uvijek zna izvući albume koji nisu puno eksponirani u drugim publikacijama.Kemal Malovčić wrote:Quietus Albums Of The Year 2013
I neobičan izbor broj 1 albuma, iako je album Grumbling Fura jedan prilično dobar komad
ekscentrične Engleske psihodelije.
I takođe bih preporučio album na mjestu broj 8, Frisk Frugt, skupina Danskih luđaka,
koji su umiksali sve živo, Mr Bungle, Frank Zappu, afro pop, exoticu, sve je to ubačeno
u mikser. A rezultati su i više nego fenomenalni i otkačeni.