Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ITALY: Lega A - Play Offs
20:15h
Cantu - Armani Milano
tip 1 @1,40
druga utakmica italijanskog playoff-a, prvu dobio cantu 62:48, takodje na svom terenu. danasnji domacin ih je dobio i u regularnom dijelu sezone kuci 67:59.
cantu domacinska ekipa, kuci su imali fantastican ucinak ove sezone 14-1, a tu jednu su naravno izgubili od sampiona montepaskija...
GL
PK je odlicno krenuo u sezonu sa 3 pobjede i jednim remijem. Imali su dosta tezak raspored na pocetku. Dobili su OPS-a, Kooteepee i Popu, i igrali nerijeseno sa najboljom ekipom lige Lahtijem, (1-1, dobili gol u 90+). Danas im dolazi Jippo, osrednja ekipa koja jos nema pobjedu u ligi.
Jippo je startovao sa skorom 0-3-1. Posljednju su izgubili od Vikignita, iako su sasvim solidno odigarli. Pred ovaj mec imaju velikih problema zbog nekakvog stomacnog virusa koji je zahvatio cijelu ekipu, tako da je vrlo upitno kakav ce sastav izaci za ovu utakmicu. Trazili su da im se odgodi mec, sto je rukovodstvo lige odbilo. Pored toga, imaju i nekih od ranije povrijedjenih igraca.Probati mozda i u hendikepu @1,80
lester burnham wrote:ITALY: Lega A - Play Offs
20:15h
Cantu - Armani Milano
tip 1 @1,40
druga utakmica italijanskog playoff-a, prvu dobio cantu 62:48, takodje na svom terenu. danasnji domacin ih je dobio i u regularnom dijelu sezone kuci 67:59.
cantu domacinska ekipa, kuci su imali fantastican ucinak ove sezone 14-1, a tu jednu su naravno izgubili od sampiona montepaskija...
GL
FT 70:64
Last edited by lester burnham on 01/06/2011 22:18, edited 1 time in total.
Domacin poznatiji kao ASVEL. Igraju ofanzivnu kosarku, a to nije strano ni danasnjim gostima. U proslom duelu je granica bila na 158,5 i hladno prosla jer je bio rezultat 109:93 za Nancy.
Inace pratim ASVEL-a sa overima cijeli play off i jos nije iznevjerio. Danas su podigli granicu, zbog ovih 200 koseva u prosloj, ne kazem da ce i danas biti toliko, ali over je vrlo izgledan i ja to igram.
nisam smio postati ovdje, iz jedinog razloga sto sam u maju usao u crnu seriju, tacnije od sredine maja.
i danas mi se desi isto, cantu igrao preko 72 poena ...
imali neko nacin da se skine maler?
WTA - SINGLES: Roland Garros (France)
14:00h
Li N. (Chn) - Sharapova M. (Rus)
tip 2@1,45
sharapova je juce u mecu protiv petkoviceve bila sjajna, pokazala je nevjerovatnu snagu i dominaciju, prvi set je ubjedljivo rijesila u svoju korist 6:0, dok je u drugom samo u par navrata imala pad koncentracije.
kineskinja odlicna, na dosadasnjem dijelu turnira... medjusobni okrsaji 5:2 za mariju, s`tim sto je li dobila poslijednja dva susreta, doduse na travi.
sada je nekadasnji reket broj jedan, samo na dva koraka od osvajanja jedinog grand slam-a koji joj nedostaje u vitrinama... vjerujem da ce popuniti kolekciju, a prije svega eliminisati kineskinju u tom pohodu...
GL
FINLAND: Ykkonen
17:30h
Lahti - Kemi
tip 1@1,40
lahti s razlogom favorit, dobro je otvorio sezonu i nalazi se na drugom mjestu tabele finske druge lige. kuci igrao dva meca oba dobio bez primljenog gola. obzirom da je tek odigrano pet kola evo i svih rezultata, sa kvotama, danasnjih rivala:
WTA - SINGLES: Roland Garros (France)
16:00 h
Bartoli M. (Fra) -Schiavone F. (Ita)
tip 2@1,50
mislim da je ovo maksimum domace teniserke, koja je na misice i nosena publikom uspjela da prodje u 1/2 finale. danas protiv zvanicne pobjednice rg-a, talijanke schiavone, koja je vodi u medjusobnim duelima 4:1. talijanka poslije osvajanja rg-a nije napravila neki znacajniji rezultat, medjutim na ovom turniru igra odlicno, kao u najboljim vremenima. schiavone je 5. teniserka svijeta, istovremeno snagator i umjetnik,
savladala je peng, jankovicevu i pavljicenkovu, ovo danas bi joj trebalo biti najlaksi zadatak,
pa mislim da ce bez vecih problema savladati domacu teniserku...
GL
Domacin poznatiji kao ASVEL. Igraju ofanzivnu kosarku, a to nije strano ni danasnjim gostima. U proslom duelu je granica bila na 158,5 i hladno prosla jer je bio rezultat 109:93 za Nancy.
Inace pratim ASVEL-a sa overima cijeli play off i jos nije iznevjerio. Danas su podigli granicu, zbog ovih 200 koseva u prosloj, ne kazem da ce i danas biti toliko, ali over je vrlo izgledan i ja to igram.
FT 91:79
kupio, `fala
onog souzu ti srecom prespavah...
I neka si, ja sam se samo nazivcirao, ne igram vise chalengere ni pod razno.
...a ne igram ni te fince vise, okupa me juce PK 35, cuj igram hendikep na drugu finsku
Za Mariju se slazem, ali ne bih ovu Schiavone...zenski tenis igram na ljepotu sala, al mislim da i Bartoli i brko iz Italije igraju na snagu, cak sta vise, Schiavone je napravila milion preokreta, protiv Jelene je visila opasno, istina i Bartoli je borac, cesto izgubi prvi set i jedna i druga, pa se vrate. Ja cu mozda probati neku sicu na Bartoli, ispratio sam je protiv Georges i Kuznecove, sto ne bih i ovo.
Danas se u drugom kolu druge kvalifikacijske grupe za odlazak na Europsko prvenstvo sastaju reprezentacije Spanjolske, svjetske velesile i cetverostrukih pobjednika tog natjecanja te mogli bismo reci autsajdera ekipe Crne Gore. Sve utakmice se igraju u Svicarskoj a uz Spanjolsku i Crnu Goru za plasma se bore jos i domacini Svicarci te Englezi. Prvo kolo Spanjolci us pobijedili vrlo dobre Svicarce 2-1 pogocima Malaginog Juanmia vec u trecoj minuti te te Valenciinog Suareza (Isca) nakon jedne munjevite kontre. Spanjolska je inace prvi dio kvalifikacija igrala protiv Litve, Armenije i Izraela i redom pobjedjivala 6-0 i 2 puta po 3-0. S druge strane Crna Gora je u prvom kolu izgubila od Engleske sa 1-0, a prvi dio kvalifikacija je pobijedila San Marino sa 5-0 i , izgubila od Francuske sa 2-0 i odigrala 1-1 sa Austrijom. Inace, na prvenstvo ide samo prvoplasirani pa je utakmica od izuzetne vaznosti za Spanjolce jer ce se vjerojatno zadnje kolo u medjusobnom dvoboju sa Englezima odlucivati o tom prvom mjestu. Inace, ako je Engleska koja je u zadnjim mjesecima u prilicno losoj formi (porazi od Nizozemske 3-0, Njemacke 1-0 i Belgije 2-1) pobjedila CG, vjerujem da ce se Spanjolci onda sa lakocom obracunati sa CG. I sam izbornik CG Aleksandar Miljenović kaze da ne ocekuje previse od svoje reprezentacije i da bi svaki bod bio uspjeh.Spanjolski izbornik Lopetegui ne bjezi od uloge favorite te vjeruje u svoju momcad i kaze da se nebi smjeli bojati za plasman na EP. Vjerujem u laku pobjedu Spanjolaca.
Mislim da je ovo jedan veliki zicer, Velez je prvu izgubio sa 1:0, proslu tekmu u prvenstvu su odmarali igrace za ovaj duel. Sigurno da su kvalitetniji od gostiju iz Urugvaja, koji mogu biti zadovoljni i ovim plasmanom. Siguran sam da ce Velez maksimalno ozbiljno pristupiti navedenoj utakmici, a nije lose ni odigrati 1/1 1,90 ili h0:1 1, sto se placa 2,05.
Last edited by Tomahawk11 on 02/06/2011 10:19, edited 1 time in total.
FINLAND: Ykkonen
17:30h
HIFK - PoPa
tip 1 @2,50
nije za ulozit kucu i imanje, ali prosto ne mogu da odolim da kupim ovo, makar sa manjim ulogom.
gosti koji su vezali pet poraza na startu prvenstva, dolaze na noge ekipi koja je upisala dvije pobjede i dva minimalna poraza. gosti iz porija su prosle sezone bili na samo dva boda od plasmana u prvu ligu, ali ocigledno da je u timu poslije toga doslo do velikih potresa i bice cudo ako ove sezone sacuvaju drugoligaski status... zauzimaju poslijednje mjesto na tabeli sa gol razlikom 3:13.