http://www.pik.ba/artikal/2107439/toyota-land-cruiser-/
Moderators: _BataZiv_0809, anex

Crni je njegov vec sam ga vidio i prico s momkom, nisam ga probavo nece u zamjenu treba mu kash ( ko i svakom )Kiberluskoni wrote: @broi
Ovaj WJ sa zadnjeg linka... na slikama su koliko promjetih 3 različita auta(3 različite tablice, 2 boje, Laredo i neki sa branicima u boji) tako da ne znam o čemu je riječ. Uživo ti to ako je blizu, pa nam prepričaj kako je bilo
Terenac mi treba iz jednog razloga jednom sedmicno izidzem na Lisac 5-6 km makadama ostalo je sve carsija nekad seoski puteviBISCANIN2 wrote: Ako Broi traži radnu mašinu koja će biti i kućna onda po meni iskljucivo japaneser , ako ja za kuće i gušta jeep only.
Ne znam kakvi su WJ na cesti i krivinama ali xj i ovaj moj su avioni u odnosu na gore pobrojanu klijantelu ,moj stock xj je isao po krivinama ko kakv sportaš a ovaj kj je bukvalno jurilica ,kj mogu da prate samo nabrijani auti i t o da voze na nož (koji neda nama pa neki ide glava ,do sad sam naletio sam na par njih ).A off ne treba spominjati,nema hajde polako naprijed ,pa kad završiš polako u rikverc itd.
Jeep samo obuj kako treba i izazivaćeš zavist kod sviju .Japaneseri su ko radne mašine neuništivi ,ali za iči na "more" i off zajebancije jeep je intersatniji ,a to se ne može objasniti mora se probati .
I ko kupi jeep ima veliki problem jer gledace kako da kupi jos jednog ,jedan je malo .
A jes moćan ti ovaj jeep ,prelijep je.limited5,9 wrote:@kREŠO
da li pase ono ispod volana za svirenu i tempomat od granda 2001 ili 2000god

Ne pašelimited5,9 wrote:@kREŠO
da li pase ono ispod volana za svirenu i tempomat od granda 2001 ili 2000god
prech85 wrote:moram ja staviti slike od pajera da razbjemo jeep monotonijui bakir me je razocarao ne spominje vise pajera sad samo hvali amere, gdje ce ti dusa

sjecam se ja tebe,mis siva kocka sa odrezanim auspuhom,kakav je samo zvuk imala kad se sjetimlimited5,9 wrote:kreso ne prodaji kocku ni po koju cijenu zajebat ces se sigurno
jos ako je dobar
,nemam vremena da napravim mali klip jer 2002 i 2003 vozio sam 4x4 cross u bosni
i stavit cu ga na you tube na skokovima koliko kocka leti po zraku i to bezbroj puta wrangler doso jedom i nista nemoze ni blizu
sve ima svoje wrangler je opasni na izgled ali xj 4,0 je pravi JEEPPPPPPPPPPP![]()