hahaha...cuj sto ne pustistmo torabija, pa zar ga nismo pustili. Zar nije frajer ordinirao po zetri... Zaboli me ba qrac, demokratija je i svako ima pravo da radi sta hoce. Ako je neko dovoljno glup da misli da ce mu voda pomoci, bujrum ba kupuj hektolitre. Glupost nije zlocin. Isto vazi i za javne kuce i drogu. Mozda ne znas ali u svicarskoj su napravljene ustanove gdje besplatno dijele heroin ovisnicima, sve sterilizovano. Puknu se i odu. I neces vjerovati, ali su na taj nacin smanjili broj ovisnika, a o bolescurama da ne govorim. Opet kazem, zaboli me neka stvar ko je dovoljno glup da krene uzimati heroin, da krene se kurvat po javnim kucama njegov problem.dustaban wrote: ... Sto ne pustismo Torabija da pravi poso? Njegov je poso bio bolji.
Sto ne otvorimo javne kuce i to je parali? Mogli bi i sibicarenje legalizovati, neka ljudi uzimaju pare. Vala ne znam ni sto bi drogu zabranjivali...
![]()
Jadno je i zalosno trpanje lopovluka i kriminala pod turizam. Velis Ajfelov toranj, kip slobode, Stonehenge... to ti je biva isto sto i nepostojeca piramida???
Ali vrhunac u ovom tvoju nizu briljantnih gluposti je ovoNece biti tako. Ovaj hohstapler se zajebava sa budzetskim donacijama, dakle sa NASIM parama. A stetu koju nanosi trpimo mi, ne on. Steta je nemjeriva - novi doprinos poznatom stereotipu o glupim Bosancima.Ako se zajebe, sam se zajebo.
Ali ja ovdje govorim o biznisu, o necemu o cemu ti ocito pojma nemas. Koga ba briga postoje li piramide ili ne, dovoljno je neka je ono hrpa kamenja piramidalnog oblika i mogu se uzet pare.
Zasto ne uzeti pare strancima? Zaboravio si Medjugorje i izmisljenu gospu? To nisi spomenuo, nisi spomenuo da milioni ljudi dole odlaze godisnje. I naravno da cu spomenuti ajfelovu skalameriju ili hrpu kamenja nazvanu stonehedge i takvih ima mali milion 'svjetskih cuda'. Ali nije to fazon, nego nase nije in, a njihova hrpa kamenja i zemlje je kul!
Ja vam garantujem, ali hiljadu posto sam siguran u to, da se kojim slucajem sve ovo desava u ne znam austriji ili francuskoj svi bi hrlili tamo, kupovala bi se karta vise da se to vidi.
p.s. I ti i ostali ocito nista ne mozete uraditi - ostaje vam da laprdate po forumu, a oni tamo kopaju i kopat ce, sa vama il bez vas.