kad sam bio mali
- sheilak
#1351 Re: kad sam bio mali
Ja sam bila fascinirana klikerima
Ne znam, čudan je taj odnos bio izmedju mene i njih. Imala sam ih puno, raznih veličina, a najdraži su mi bili oni s percima, manji.
Pokušavala sam ih i razbiti, ali sam odmah odustala od toga kada sam shvatila da su mi dragocjeni.
-
Mr. Brightside
#1352 Re: kad sam bio mali
sta bi cika Frojd rekao za tu fasciniranost klikerima

- sheilak
#1353 Re: kad sam bio mali
penis envy? ili balls envy? ili oboje?armin.i.am wrote:sta bi cika Frojd rekao za tu fasciniranost klikerima![]()
-
Mr. Brightside
#1354 Re: kad sam bio mali
nemam pojma, ja sam i dan danas fasciniran suhim grozdicama 
- VenomousV
#1356 Re: kad sam bio mali
sheilak wrote:Ne znam, čudan je taj odnos bio izmedju mene i njih. Imala sam ih puno, raznih veličina
izvini sheilak ali nisam mogla odoljeti
-
Frooteky
#1357 Re: kad sam bio mali
My Precioussheilak wrote:Ja sam bila fascinirana klikerimaNe znam, čudan je taj odnos bio izmedju mene i njih. Imala sam ih puno, raznih veličina, a najdraži su mi bili oni s percima, manji.
Pokušavala sam ih i razbiti, ali sam odmah odustala od toga kada sam shvatila da su mi dragocjeni.
- amy-ra
#1358 Re: kad sam bio mali
HAHAHAHAHAHAHA.... drago mi je da nisam prva primijetila ovo... bar nekad ispadne da imam čedne misliVenomousV wrote:sheilak wrote:Ne znam, čudan je taj odnos bio izmedju mene i njih. Imala sam ih puno, raznih veličina
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- sheilak
#1359 Re: kad sam bio mali
hehehhe znala sam da ce neko pomisliti u ovom smjeru.VenomousV wrote:sheilak wrote:Ne znam, čudan je taj odnos bio izmedju mene i njih. Imala sam ih puno, raznih veličina
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
RAJA, MISLILA SAM NA KLIKERE!
- amy-ra
#1360 Re: kad sam bio mali
kad sam bija maaajaaaa imaja cam cvoju dekicu
i bez te dekice nisam nigdje isla.. a dani kad je dekica bila na pranju bili su proglaseni danima zalosti u kuci 
- VenomousV
#1361 Re: kad sam bio mali
ja sam imala atucic
(jastucic)
i dan danas ga imam
(jastucic)
i dan danas ga imam
-
dert
#1362 Re: kad sam bio mali
....skuzim da mati snjira VELIKO pakovanje rahat lokuma
/
fino ga drpim i pojedem /dadnem i mladjem bratu ,ako cu fasovati da podijelimo bratski i fasungu/
zapakujem ponovo i vratim na mjesto
posla mati u goste i ko ponijece rahat lokum
...nemoj ....sta nemoj
pa to
sto...
Ja zdimim i nismo podijelili fasungu ko rahat lokum

fino ga drpim i pojedem /dadnem i mladjem bratu ,ako cu fasovati da podijelimo bratski i fasungu/
zapakujem ponovo i vratim na mjesto
posla mati u goste i ko ponijece rahat lokum
Ja zdimim i nismo podijelili fasungu ko rahat lokum
-
Mr.Penguin
#1363 Re: kad sam bio mali
hahahdert wrote:....skuzim da mati snjira VELIKO pakovanje rahat lokuma/
![]()
fino ga drpim i pojedem /dadnem i mladjem bratu ,ako cu fasovati da podijelimo bratski i fasungu/![]()
zapakujem ponovo i vratim na mjesto![]()
posla mati u goste i ko ponijece rahat lokum...nemoj ....sta nemoj
pa to
sto...
![]()
Ja zdimim i nismo podijelili fasungu ko rahat lokum![]()
- moonlight7
#1364 Re: kad sam bio mali
dert wrote:....skuzim da mati snjira VELIKO pakovanje rahat lokuma/
![]()
fino ga drpim i pojedem /dadnem i mladjem bratu ,ako cu fasovati da podijelimo bratski i fasungu/![]()
pa to
sto...
![]()
samo kod mene nije bio rahat lokum već bombonjera
-
SaPnA
#1365 Re: kad sam bio mali
Ja sam sa rajom iz komsiluka otisao kod jarana na rodjendan i ukrali mu iz kuce 7 pakli petardi sto po 3 puta pucaju, jbg stari mu radi u ostarajh, nisam i dosao kuci sa svojim paklom, a stara mi prijeti sa balkona.
-
Zoya
#1366 Re: kad sam bio mali
Moj je babo nekad radio u Shvicarskoj i donese tako bombonjera i one su se na vetrini drzale i nisu se smjele otvaratidert wrote:....skuzim da mati snjira VELIKO pakovanje rahat lokuma/
![]()
pa to
sto...
![]()
Kakav je tad degenek pao
-
AmoK
#1367 Re: kad sam bio mali
Krao seki mlijeko ili caj redovno. Cim na sekundu ostave ja maznem sa sudopere, sakrijem se i sve popijem.
Joj al kad sam je mrkvom pogodio:
Garsonjera, ja bio u kuhinji i ona me nesto bas zivcirala, nije prestajala a ona na kaucu (udaljenost 3-4m). BIla velika mrkva na stolu kuhinjskom, ja izvirim i kažem: evo ti sad ! i fijuuuuuu zafrljatim mrkvu i direkt u naočale (u lijevo staklo). Masnicu je imala mjesec dana.
Stavio ja ulje u tavu da sebi viršle ispržim i ufatio se tenisa na SegaMegi... tamo vamo nakon 20 minuta ja se zaigrao kad ja vidim dimi se iz tave, pridjem ja, malo je prodrmam kad se pojavi plamen 20-30cm. Ja u sudoper pod vodu kad jos veci belaj. Trcim ja po do WCa j jedva ugasih pod tuš. Okrenem se pun stan dima a meni oči suze samo tako, izračilo se tek nakon 5-6h.
Bio sam pravi šejtan, ima jos bruku stvari..
Joj al kad sam je mrkvom pogodio:
Garsonjera, ja bio u kuhinji i ona me nesto bas zivcirala, nije prestajala a ona na kaucu (udaljenost 3-4m). BIla velika mrkva na stolu kuhinjskom, ja izvirim i kažem: evo ti sad ! i fijuuuuuu zafrljatim mrkvu i direkt u naočale (u lijevo staklo). Masnicu je imala mjesec dana.
Stavio ja ulje u tavu da sebi viršle ispržim i ufatio se tenisa na SegaMegi... tamo vamo nakon 20 minuta ja se zaigrao kad ja vidim dimi se iz tave, pridjem ja, malo je prodrmam kad se pojavi plamen 20-30cm. Ja u sudoper pod vodu kad jos veci belaj. Trcim ja po do WCa j jedva ugasih pod tuš. Okrenem se pun stan dima a meni oči suze samo tako, izračilo se tek nakon 5-6h.
Bio sam pravi šejtan, ima jos bruku stvari..
- Mannequin
#1368 Re: kad sam bio mali
AmoK wrote: Stavio ja ulje u tavu da sebi viršle ispržim i ufatio se tenisa na SegaMegi... tamo vamo nakon 20 minuta ja se zaigrao kad ja vidim dimi se iz tave, pridjem ja, malo je prodrmam kad se pojavi plamen 20-30cm. Ja u sudoper pod vodu kad jos veci belaj. Trcim ja po do WCa j jedva ugasih pod tuš. Okrenem se pun stan dima a meni oči suze samo tako, izračilo se tek nakon 5-6h.
Dobro si prosao. Identicnu stvar s uljem je uradila i moja rodica, prodrmala i pod vodu.. Spalila desnu stranu lica, poslije toga ja je zezala jer nema jedne obrve i trepavice
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#1369 Re: kad sam bio mali
ahbab mi i ja -sjedili 8 godina u istoj klupi- mogli prackom u koju stavimo kliker pogoditi vjevericu u oko
.. cesto smo znali zveknut vjevericu kad podjemo u skolu; stavimo je u tasnu i u razred.. kad vjeverica dodje sebi iskobelja se iz tasne i nastane urnebes po razredu .. raja jedva cekala da facaju vjevericu ..
sta bi god uovili puscali bi u razredu ..bilo je tu i vrana, komsijskih zecova, gustera..
bili smo najveci ekolozi u istoriji skole..
sta bi god uovili puscali bi u razredu ..bilo je tu i vrana, komsijskih zecova, gustera..
bili smo najveci ekolozi u istoriji skole..
- alibaba_i_30_godina
#1370 Re: kad sam bio mali
Interesantna tema.
Prvi pasos koji sam imao u zivotu dobio sam sa otprilike 3 godine, ali kako se tada dobijao isti, nisam imao vlastiti nego sa jednim roditeljem. Kada sam vidio da svi imaju svoj, a ja da moram dijeliti bacio sam ga preko kuhinje a on je odletio na upaljeno kolo od sporeta. Kako su samo svi poletili da ga spasu ... ipak batine nisam dobio.
Posto sam kao mali bio veoma kreativan, pravio sam nekakva ljepila i onda od papira pravio garaze za autice. Jednom prillikom sam htio da napravim neke klovnove, lutke, sta li vec od plasticnih casa, pa sam za to uzeo one makaze za sisanje ruza ... ne znam kako, ali palac sam bio presjekao do pola nokta i druga dva prsta. Kad sam vidio sta sam uradio, posto je tekla krv k'o iz kabla, sakrio sam se u posteljinu da bi se nakon nekog vremena onesvijestio a bijele carsafe obojio u crveno.
Ima jos dosta toga, naravno.
Prvi pasos koji sam imao u zivotu dobio sam sa otprilike 3 godine, ali kako se tada dobijao isti, nisam imao vlastiti nego sa jednim roditeljem. Kada sam vidio da svi imaju svoj, a ja da moram dijeliti bacio sam ga preko kuhinje a on je odletio na upaljeno kolo od sporeta. Kako su samo svi poletili da ga spasu ... ipak batine nisam dobio.
Posto sam kao mali bio veoma kreativan, pravio sam nekakva ljepila i onda od papira pravio garaze za autice. Jednom prillikom sam htio da napravim neke klovnove, lutke, sta li vec od plasticnih casa, pa sam za to uzeo one makaze za sisanje ruza ... ne znam kako, ali palac sam bio presjekao do pola nokta i druga dva prsta. Kad sam vidio sta sam uradio, posto je tekla krv k'o iz kabla, sakrio sam se u posteljinu da bi se nakon nekog vremena onesvijestio a bijele carsafe obojio u crveno.
Ima jos dosta toga, naravno.
- smurf
#1371 Re: kad sam bio mali
Ih kako su se znale one cokoladice runolist fino upakovati bez sadrzaja

- amy-ra
#1372 Re: kad sam bio mali
moj rođendan se morao slaviti dva mjeseca ranije.. iz jednog prostog razloga - ako sam ja starija od brata 3 godine, kako to da njegov rođendan dođe prije mog. ja sam starija, moj treba da bude prvi u godini
mogu misliti koliko su se roditelji patili da bi iscenirali sve te lazne i prave rodjendane 
-
Gollum.
- Location: Profil obrisan zbog terora administracije - Steel over and out!
#1373 Re: kad sam bio mali
...u školi sam imo ja petice sve!
...samo iz vladanja bogami NE.
...samo iz vladanja bogami NE.
- sheilak
#1374 Re: kad sam bio mali
Prijateljica isla na fizicko, a zaboravila one crne baletanke (sto im niko ne zna ime!
). Kako je zivjela dalje i nije se mogla vratiti po njih, pozvonila meni na interfon da joj posudim svoje. Ja sam samo nosila adidasove patike i mislila sam da ona na njih misli, zivjela sam na 11. spratu tada (vazna informacija
). I fino uzmem patike, stavim ih u kesu, lociram je i bacim ih tacno na nju.
Cura se srusila.
Gledam dole, ljudi joj pritrcavaju, one patike razletile se po parku. Srecom, nisam je potrefila u glavu, vec u ramena, inace ne znam sta bi bilo.
Ali da sam ciljala, ne bih je pogodila tako.
- Not My Idea
#1375 Re: kad sam bio mali
Kad je moja sestra bila mala:
Otisla u sobu da starcima slozi ormar (mislim na odjecu), i naisla na babine gacice i prvi put vidjela one otvore
I ona jadna, da ispadne vrijedna krisom uzme iglu i konac i usije i dodje poslije u dnevnu, mi sjedimo, kaze ona sva sretna: BABO, VIDI JA TI USILA GACE!

Otisla u sobu da starcima slozi ormar (mislim na odjecu), i naisla na babine gacice i prvi put vidjela one otvore
I ona jadna, da ispadne vrijedna krisom uzme iglu i konac i usije i dodje poslije u dnevnu, mi sjedimo, kaze ona sva sretna: BABO, VIDI JA TI USILA GACE!